Cum să creezi imagini pentru blogul tău WordPress fără abilități de proiectare

Când ați auzit ultima dată când cineva a vorbit despre Photoshop pentru a proiecta imagini pentru aproape orice? Probabil destul de recent. Poate părea cea mai bună soluție pentru design grafic, dar Ce se întâmplă dacă nu aveți niciun indiciu despre cum să utilizați Photoshop? Sau dacă l-ai verificat și te-ai simțit puțin necorespunzător, deoarece nu-ți dai seama cum să-l folosești?


Crede-mă – nu ești singur! din fericire, există un alt mod. Mai mult de unul de fapt.

Dacă doriți să creați imagini frumoase și convingătoare pe site-ul dvs. web, dar nu doriți să cheltuiți timpul sau banii necesari pentru a deveni un expert Photoshop instruit, aveți opțiuni. Internetul este plin cu opțiuni alternative de design de imagine pentru site-ul dvs. WordPress. Partea cea mai tare este că nu ai nevoie de experiență de proiectare pentru a le folosi. Hai să aruncăm o privire.

1. Canva

Editor foto foto Canva Gratuit

Canva este alegerea mea de top pentru această listă, deoarece face ca toată lumea să se simtă ca un designer profesionist. Are un număr foarte mare de modele incredibile, iar multe dintre ele sunt gratuite. Chiar dacă nu puteți găsi ceva în secțiunea lor gratuită, instrumentul are mii de componente suplimentare pentru a vă arunca imaginile și fiecare dintre ele este de numai 1 USD.

Partea mea preferată de Canva este procesul de pornire. Pur și simplu alegeți ce tip de imagine creați – cum ar fi o postare pe Facebook, o postare pe blog sau o copertă Kindle – și Canva generează automat dimensiunea potrivită împreună cu câteva sugestii pentru a se potrivi categoriei alese.

Ia Canva

2. GIMP

Editor GIMP gratuit și Open Source Image Image

GIMP este o alternativă locală, open source la Photoshop. Nu este cel mai ușor instrument de utilizat în această listă, dar îmi recomand să îl recomand, deoarece este complet gratuit. Dacă vrei să îți iei ceva timp din zi învățând cum să folosești GIMP, au la dispoziție o mulțime de videoclipuri și tutoriale online pentru a te începe.

GIMP este ca WordPress; va fi în jur de foarte mult timp, astfel încât orice timp sau bani investiți în instrument nu vor fi irosite.

Obțineți GIMP

3. PicMonkey

PicMonkey Editor foto online

Versiunea gratuită a PicMonkey are un proces destul de scurt pentru a combina mai multe fotografii și a le face mai atrăgătoare pentru site-ul dvs. web. Acest instrument funcționează cel mai bine pentru crearea de colaje, dar puteți atinge și imaginile și adăugați text dacă doriți.

Pur și simplu parcurgeți procesul în patru pași și ar trebui să fiți bine să mergeți cu câteva imagini noi în câteva secunde. Similar cu Canva, acest instrument are și o zonă pentru a specifica ce tip de imagine intenționați să realizați, cum ar fi o copertă Facebook și alte modele cu dimensiuni diferite..

Obțineți PicMonkey

4. Pixelmator

Pixelmator Pro Image Editor

Pixelmator funcționează doar pentru Mac, dar ia formatul Photoshop complicat și îl descompun într-un instrument mult mai simplu. Puteți utiliza Pixelmator pe tabletă sau telefon, iar instrumentul vine cu zeci de șabloane pentru a vă începe fără prea multe cunoștințe de proiectare. Puteți încerca, de asemenea, mâna la pictură, deoarece oferă câteva pensule minunate.

Obțineți Pixelmator

5. Editor Pixlr

Editor Pixlr pentru fotografii

Pixlr Editor este recomandarea mea dacă doriți un instrument online gratuit care funcționează aproape exact ca Photoshop. Pixlr mai are și alte două produse denumite Pixlr-o-matic și Pixlr Express. Alegeți dintre aceste lucruri frumoase, în funcție de ceea ce intenționați să faceți.

Dacă doriți mai multă putere, mergeți la Pixlr Editor, dar este posibil să fiți necesar să învățați cum să folosiți instrumentul. Dacă doriți doar să încărcați fotografiile și includeți câteva filtre și granițe, mergeți cu Pixlr-o-matic. În sfârșit, încercați Pixlr Express dacă doriți să efectuați modificări ușoare pentru fotografiile dvs. Express este puțin mai avansat decât opțiunea Pixlr-o-matic.

Obțineți Pixlr

6. BeFunky

Editare foto BeFunky

bBeFunky este un editor foto gratuit, creatorul de colaje și instrumentul de design general. Pe gratis. Puteți face upgrade dacă doriți să utilizați efecte premium. Deși versiunea gratuită de bază încă își face treaba dacă vrei doar să faci câteva modificări rapide pentru fotografiile tale. Lucrul care îmi place cel mai mult la BeFunky este că interfața nu este prea confuză pentru cei care încep doar să editeze fotografii..

Este de fapt un instrument puternic, cu majoritatea funcțiilor Photoshop pe care le-ați aștepta. Însă ei nu înghesuie ecranul și nici nu îl fac prea intimidant, cum ați putea vedea în Photoshop.

Ia BeFunky

7. Adobe Photoshop Elements

Elemente Adobe Photoshop

Adobe Photoshop Elements reprezintă răspunsul Adobe la cantitatea copleșitoare de sprijin pe care oamenii o oferă pentru instrumente de editare a fotografiilor mai simple. Photoshop este un instrument minunat, dar într-adevăr este prea mult. Nimeni nu folosește vreodată tot ce împachetează acolo. În plus, este doar periculos.

În loc să utilizați Photoshop obișnuit și să cheltuiți prea mulți bani, mergeți cu Photoshop Elements. Este un mod accesibil și rapid de a încărca fotografiile, de a schimba unele filtre și de a le face să pară extrem de profesioniste în doar câteva secunde. Îmi place foarte mult faptul că puteți utiliza Photoshop Elements pe aproape orice dispozitiv. Ceva obișnuit Photoshop nu vă permite să faceți.

Software-ul Elements include chiar o inspirație excelentă, cum ar fi sfaturi de design, idei și trucuri pentru atunci când vă chinuiți să găsiți imaginea perfectă pentru acea postare pe blog sau pagina de produse.

Obțineți Adobe Photoshop Elements

8. PicCollage

PicCollage Image App

PicCollage este o aplicație pe care aș folosi-o doar dacă aș încerca să prezint o grămadă de poze într-un colaj. Întotdeauna am crezut că colajele au fost puțin abordabile, în special pentru un site web mai profesionist, dar această aplicație le face să pară destul de grozave. Încercați PicCollage pentru a include autocolante, cadre, text și multe altele. Este puțin ciudat să încerci să îți editezi fotografiile pe un telefon sau tabletă, dar te obișnuiești.

Obțineți PicCollage

9. Fotor

Editor foto fotor online

Fotor este un instrument de editare a fotografiilor online cu o mulțime de opțiuni ușoare pentru a crea imagini pentru blogul dvs. sau social media în cel mai scurt timp. Există tone de opțiuni pentru lumină, culori, dimensiune, efecte foto, retușare și multe altele. Doriți să începeți rapid? Există tone de șabloane gratuite. În plus, există sute de fonturi, autocolante distractive, forme de imagine și o mulțime de ghiduri online pentru a vă edita ca un profesionist.

Faceți upgrade la Pro pentru a susține proiectul, precum și acces la instrumente de editare exclusive și funcții avansate.

Obțineți Fotor

10. PowerPoint

PowerPoint ca editor de imagini

Din anumite motive, oamenii uită întotdeauna de PowerPoint când vine vorba de editare și proiectare de imagini pentru site-uri web. Când vă gândiți la asta, PowerPoint este o modalitate excelentă de a proiecta imagini. Este un editor drag and drop, iar majoritatea oamenilor învață cum să folosească software-ul în școala gimnazială sau liceu.

Puteți să vă atrageți imaginile, să vă modificați bordurile, dimensiunile și multe altele. Au chiar și o mulțime de forme și simboluri pentru a vă face imaginile mai atrăgătoare. După ce ați finalizat editarea imaginilor în PowerPoint, le puteți salva într-un format de imagine. Atunci aruncați-le frumos în site-ul dvs. web.

Obțineți Powerpoint

Bonus: SumoPaint

Vopsea online SumoPaint

Ați ratat vreodată aplicația de vopsea veche bună? Ei bine, ai noroc. SumoPaint este o versiune online gratuită. Deși acesta nu este cu adevărat un editor de fotografii, puteți să vă creați propriile imagini SumoPaint. Simțiți-vă liber să le faceți la fel de kitschy pe care doriți.

Obțineți SumoPaint

Concluzie

Majoritatea acestor instrumente sunt extrem de ușor de utilizat. Dar indiferent de ce alegeți, ar trebui să puteți obține repede lucrurile doar jucând în jur.

Acestea fiind spuse, întotdeauna auzim despre modul în care oamenii folosesc Photoshop pentru a proiecta imagini, dar nu aveți nevoie într-adevăr de un software atât de complicat pentru ca site-ul dvs. să arate frumos. Lipiți opțiunile discutate aici și veți fi bine!

Împărtășește-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Aveți întrebări despre aceste instrumente pentru a crea imagini pentru blogul dvs. WordPress? Sau un instrument pe care l-ați recomanda?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me