Cum să creezi imagini de conținut partajabile pentru social media

Drumul către articolul perfect este lung. Alege un subiect care îți va captiva publicul. Găsiți un titlu izbitor. Redactează conținutul. Citiți, citiți și citiți din nou până când este gata.


Cu toate acestea, mai există un kilometru în plus pentru a termina munca. Mulți oameni nu au grijă să treacă. Asigurați-vă că postarea este partajabilă pe rețelele de socializare.

„Acest lucru este automat!” Ai putea spune. Sigur, orice instanță decentă de WordPress este dotată cu un plugin care se ocupă de tinerețea. Nici nu trebuie să știți despre Facebook Open Graph sau Twitter Cards.

Dar aceasta este doar jumătate din poveste. Dacă reutilizarea meta articolului tău este reutilizată, așa cum este pe rețelele de socializare, poate fi în regulă. Dar cu siguranță acest lucru nu este grozav.

Conținutul dvs. pe site-ul dvs. web și rețelele sociale

Înainte de a vă arăta cum să vă pregătiți conținutul pentru a fi distribuit, să ne uităm la cum arată media dvs. pe site-ul dvs. web și în rețelele sociale. Deoarece acestea sunt adesea foarte diferite.

Cunoasterea marcii

Branding contează. Un brand puternic vă ajută să îmbunătățiți loialitatea clienților, să încurajați cuvântul în gură, să obțineți noi clienți … Crearea brandului ar putea fi de fapt principalul scop al blogului pentru care scrieți, deoarece acest lucru este adesea cazul blogurilor corporative..

Cunoasterea marcii

Când un articol este publicat pe un site web, branding-ul este gestionat de site-ul propriu:

 • Numele de domeniu apare în bara de adrese a browserului.
 • Site-ul web are adesea o bară de navigare de nivel superior, care încorporează sigla și folosește culoarea principală a logo-ului ca culoare de fundal.
 • Caracteristicile unice de design (font, aspect etc.) fac ca site-ul să fie ușor de recunoscut prin întoarcerea vizitatorilor.
 • Fliciconul din filă.

Ce se întâmplă cu marca atunci când articolul este distribuit pe rețeaua de socializare? Este (aproape) dispărut.

Să analizăm cum arată un articol partajat pe Facebook:

Facebook Share

Principalele componente:

 • O imagine. În mod normal, aceasta este o imagine largă, primul element care observă prietenii Facebook ai vizitatorilor.
 • Un titlu. Afișat cu caractere aldine, acesta este primul text care este citit.
 • O descriere.
 • Numele de domeniu de origine. Afișat cu litere mari și gri deschis, acest element este ușor de trecut cu vederea.

Aceste elemente sunt în general încadrate cu informații suplimentare. Mai sus, poza de profil și numele persoanei care a împărtășit articolul, împreună cu comentariul său. Mai jos, aprecierile și comentariile.

Brandul, care a fost atât de omniprezent pe site-ul web, este acum aproape invizibil. Cel mai rău caz: numele de domeniu diferă ușor de numele mărcii (de exemplu, „New York Times” devine „nytimes.com”).

Imagine prezentată

O postare obișnuită pe WordPress vine cu o imagine prezentată. Această imagine de dimensiuni unice se potrivește diferitelor scopuri. Prima dintre ele este adesea să meargă cu titlul în listele de articole, de exemplu pe pagina principală a blogului. Acest lucru creează un design de listare ușor de navigat, în care vizitatorul poate observa cu ușurință ceea ce este interesat sau ce a examinat deja.

Imaginea prezentată apare de asemenea în mod regulat în partea de sus a paginii articolului. Creează o invitație prietenoasă pentru a citi conținutul, prevenind respingerea unui bloc de text copleșitor.

Această imagine poate respecta orice cerință internă. O imagine largă, să spunem 16: 9? Sigur! O imagine pătrată? De ce nu! O imagine înaltă? Asta ar face un design original!

Imaginea prezentată este, de obicei, reutilizată, la fel ca în cazul rețelelor sociale. Problema este că regulile sunt stabilite acum de rețelele sociale. Cu o învârtire: rețelele sociale aproape că nu se plâng, tăind în tăcere imaginea prezentată pentru a se potrivi propriilor cerințe.

De cele mai multe ori, este în regulă. Stânga / dreapta sau partea de sus / jos a imaginii este ușor decupată și rezultatul este la fel de bun ca și cum un om ar fi făcut-o.

Dar, uneori, nu este corect. De exemplu, în al său interviu realizat de Tim Ferris, Dr. Andrew Weil arată bine:

Autocropping: Postare pe blog

Odată distribuit pe Facebook, își pierde o parte din cap:

Autocroptare: pe Facebook

Problema principală nu este rezultatul în sine. Se poate argumenta că rezultatul este decent. Adevărata problemă este pilotul automat necontrolat: sarcina a fost lăsată doar pe Facebook. Ceea ce este nefericit atunci când acest articol a fost distribuit de mai mult de 1.000 de ori.

Titlu și descriere

Metadatele textuale sunt o altă sursă de discrepanțe între site-ul web și rețelele sociale.

Pe un site web, spațiul alocat titlului este de obicei nelimitat. Dacă aveți tendința de a fi verbal, site-ul se va conforma cu bucurie.

Descrierea titlului

Rețelele sociale sunt o altă poveste. Facebook limitează titlul la două linii, truncând și anexând elipsele la titluri prea lungi. Acest lucru trebuie combinat cu platformele: browserele desktop beneficiază de ecrane mai mari decât aplicațiile native ale smartphone-urilor.

Adnotare desktop Facebook

Adnotare Facebook mobil

Este o problemă critică? Probabil ca nu. Dar ceea ce nu este normal este să ai un titlu trunchiat fără să știi despre el.

Descrierea este o altă informație textuală care poate fi folosită pentru a transporta informații suplimentare. Facebook o arată:

Articolul Facebook Share

Dar LinkedIn nu:

Articol LinkedIn Partajează

Prin urmare, un blog B2B, mai probabil să fie împărtășit pe LinkedIn, ar trebui să utilizeze mai bine titluri lungi pentru a profita de spațiul disponibil și ar depune puțin efort într-o descriere care va fi rareori văzută.

Faceți marca dvs. vizibilă atunci când vizitatorii împărtășesc conținutul dvs.

Asta a fost pentru probleme. Timp pentru soluții! După ce conținutul dvs. este distribuit pe rețelele de socializare, marca dvs. este doar eliminată. Cu toate acestea, există un spațiu de exprimare liberă de care să profitați: imaginea.

Hai sa recunoastem. Imaginile prezentate sunt adesea neinspirate. Nu este rău, cu siguranță că nu. Dar le lipsește originalitatea, făcându-le neobservate într-un ocean de imagini similare.

Acțiuni sociale fără branding

Dacă nu revoluționați arta fotografiei, o astfel de imagine ar putea să poarte cel puțin marca dvs.:

Acțiuni sociale cu branding

Deși acest lucru nu face ca imaginea să fie mai atrăgătoare, acum sigla WPExplorer este vizibilă. Utilizatorii de rețele sociale casual au șansa de a-l observa, își dau seama că au văzut acest logo mai devreme sau chiar acordă acestui articol câteva secunde sau atenție, deoarece au fost anterior angajați cu WPExplorer.

Povestea nu trebuie să se oprească acolo. Chiar dacă utilizați în continuare imagini obișnuite de fotografii, puteți oferi imaginilor dvs. caracteristice o identitate. Atunci când sunt afișate de rețelele de socializare, articolele WPExplorer devin brusc aceste imagini cu un albastru închis cu un logo alb în colțul din stânga jos. Persoanele expuse acestui design de câteva ori ar putea bine să înceapă să-l observe, chiar și atunci când este defilat rapid.

Cum să creezi imagini partajabile pentru postările tale

Ca majoritatea lucrurilor, există o modalitate grea și o modalitate ușoară de a adăuga identitatea dvs. de brand pentru a posta imagini.

Manual (calea grea)

Sigur, implementarea acestor practici nu este o știință a rachetelor. Imaginile pot fi editate, fie de către un contractant, fie de către tine. Articolele pot fi partajate înainte de a fi publicate oficial și revizuite cu un iPhone.

Ești pregătit pentru o sesiune de editare a imaginilor? Luați-vă imaginea prezentată, trageți software-ul sau serviciul preferat și creați dimensiuni dedicate:

 • Facebook și LinkedIn se așteaptă la o imagine 1200 × 630. O imagine mai mică poate fi de calitate mai mică pe ecranele de înaltă rezoluție. O imagine mai mare poate să nu fie deloc procesată. O imagine care nu are raportul preconizat 19.1: 10 ar putea fi decupată sau poate genera un aspect complet diferit odată partajat. Rețineți că Facebook se bazează pe Open Graph, care este cuțitul armatei elvețiene a metadatelor sociale. Majoritatea serviciilor le caută și își aplică propriile constrângeri. Este important să respectăm așteptările Facebook, care sunt standardul de facto.
 • Twitter nu aplică o rezoluție strictă, ci un raport 2: 1 cu dimensiuni minime și maxime. 1500 × 750 este excelent, deși s-ar putea să doriți o imagine mai mică.
 • Pinterest este mai complicat. Are nevoie de 600 × 600 de imagini pătrate. Sau înaltă, 600 × 900 de imagini. De fapt, orice este cuprins între 1: 1 și 2: 3 este în regulă. Oh, și foarte înalte, 600 × 1260 de imagini sunt de asemenea acceptate. Aceste formate au fost actualizate în 2018, deci presupunerile anterioare ar putea fi acum depășite.

Acum că aveți imaginile dvs., este timpul să le editați pentru a adăuga brandingul dvs. Pe rand. Acest lucru ar trebui să fie ușor și plictisitor în același timp. Mai ales dacă aveți în vedere că această operațiune trebuie efectuată de cel puțin două ori, deoarece Facebook și Twitter necesită imagini cu un raport diferit.

Problema principală cu această abordare este timpul. Scrierea unui articol este deja un proces îndelungat și consumator de energie. Cu siguranță nu dorim să adăugăm încă un pas în plus.

În mod automat (calea simplă)

Acum, cum să creați imagini de marcă în mod eficient? În timp ce există o mulțime de plugin-uri WordPress minunat de social media, acestea adaugă pur și simplu un buton „share” pe site-ul dvs. În realitate, nu vă ajută să formatați și să optimizați mediile dvs. postare pentru partajare.

Aici un plugin WordPress devine la îndemână. Mai precis Resoc Editorul social pentru WordPress care automatizează cea mai mare parte a procesului și vă permite să gestionați partea manuală în câteva secunde.

Resoc Social Editor este un panou de opțiuni care se află sub editorul dvs. de postări obișnuit. Vă puteți gândi la acesta ca la un editor WYSIWYG („Ceea ce vedeți este ceea ce obțineți”) pentru rețelele sociale.

Resoc Editorul social pentru WordPress

Proiectați o imagine pentru suprapunere o dată pentru totdeauna și aplicați-o imaginii caracterizate în două clicuri. Sau faceți-o implicită pentru ca imaginile dvs. sociale să fie marcate automat.

Resoc la suprapunerea editorului social

Autocroptarea Facebook nu este chiar grozavă cu imaginea curentă? Pur și simplu trageți imaginea sau măriți-o / micșorați-o cu mouse-ul. Nu este nevoie de un instrument extern.

Resoc redactor social Autocropping

Ediția titlului și descrierii nu mai este ghicit. Puteți vedea cum va arăta articolul dvs. pe platformele majore în timp ce tastați.

Resoc la titlul și descrierile editorului social

Concluzie

Atunci când creați conținut partajabil pentru social media, „suficient de bun” este standardul de calitate de facto. Acest lucru nu este surprinzător când atingerea „excelentă” necesită mult mai mult timp și eforturi.

Resoc Editorul social pentru WordPress schimbă afacerea. Odată ce aceste sarcini sunt semi-sau complet automatizate, devine ușor să faceți articolele dvs. excepționale atunci când sunt partajate pe rețelele de socializare.

În prezent, acest lucru poate deveni cu ușurință un diferențiator. Cu atât de multe fotografii de stoc folosite ca imagini prezentate, simpla schimbare a adăugării logo-ului dvs. este suficientă pentru a genera atenție sau chiar conștientizarea mărcii printr-o expunere repetitivă.

Pentru a face prima mișcare și mai ușoară, echipa Resoc vă proiectează gratuit suprapunerea de identitate a mărcii. După instalarea pluginului, modificați o postare, faceți clic pe „Creați o suprapunere nouă”, apoi „Revendicați-vă suprapunerea de identitate de brand GRATUITĂ”, și voilà!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me