Cum să creați un site web de revizuire cu WordPress, 4 elemente cheie

Lansarea unui site web de revizuire este o modalitate populară de a integra marketingul afiliat în planul de afaceri. În plus, există o mulțime de alte oportunități în nișa site-ului de analiză care sunt rentabile dacă știți pur și simplu cum să le implementați corect. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți sigur cum să începeți să construiți acest tip de site.


Cheia este să începeți cu un plan solid și să știți ce caracteristici și funcționalități va avea nevoie de site-ul dvs. Anumite elemente vitale, cum ar fi tabele de comparație și un sistem de rating, vor juca aproape sigur un rol. Există, de asemenea, numeroase pluginuri și instrumente pe care le puteți implementa, care vă vor ajuta să creați un site de recenzie de succes.

În această postare, vom vorbi despre motivul pentru care s-ar putea să doriți să creați un site de recenzie, apoi vom discuta elementele cruciale pe care doriți să le includeți. Pe parcurs, vă vom arăta cum să integrați câteva instrumente utile cu WordPress, astfel încât să puteți începe pe drumul cel bun. Sa incepem!

De ce ar putea să vrei să creezi un site de recenzie

Nerdwallet site de revizuire

Nerdwallet este un site cu trafic ridicat care oferă recenzii pentru carduri de credit și servicii financiare.

Consumatorii folosesc site-urile de revizuire pentru a afla informații despre produse sau servicii specifice. Aceste site-uri conțin de obicei listări de produse, recenzii ale clienților și evaluări pe baza acestor recenzii. Există o mulțime de motive pentru care doriți să creați propriul site de recenzii, cum ar fi:

  • Creați un site afiliat sau generați venituri din anunțuri: Dacă obiectivul dvs. este să generați venituri din anunțuri sau afiliați, un site de revizuire vă permite să faceți acest lucru, oferind în același timp un serviciu util consumatorilor.
  • Atrageți un public mai mare pentru afacerea sau blogul dvs.: Dacă în prezent executați un blog sau un site web de afaceri, introducerea de recenzii poate crește numărul de accesări pe care site-ul dvs. le primește prin căutări și poate oferi informații utile publicului dvs..
  • Stabiliți-vă ca o autoritate: Obținerea autorității într-o nișă sau industrie este ușor de făcut cu un site de revizuire.
  • Împărtășește-ți gândurile și opiniile: Dacă aveți ceva de spus despre anumite produse sau servicii, un site de recenzie vă permite să vă împărtășiți opiniile cu alții.

Desigur, ar trebui să vă faceți întotdeauna temele înainte de a începe orice tip de site nou. Indiferent de scopul site-ului dvs. de recenzie, există câteva elemente cruciale pe care veți dori să le includeți aproape cu siguranță.

4 Elemente cruciale ale unui site de analiză a traficului ridicat

Aspectul și ușurința de utilizare a site-ului dvs. sunt importante pentru utilizatorii finali, în timp ce probabil sunteți interesat de un site care este ușor de întreținut și generează mult trafic sau oportunități. Următoarele patru elemente ale site-urilor de examinare a traficului ridicat vă vor ajuta să atingeți aceste obiective și sunt relativ ușor de implementat.

1. Modelul perfect pentru site

Șablonul dvs. oferă cititorilor prima lor impresie despre site-ul dvs., iar alegerea celei corecte le îmbunătățește experiența și îi încurajează să revină pentru mai multe. În plus, șablonul site-ului dvs. de examinare vă va ajuta să determinați cât de ușor este să implementați funcțiile de care aveți nevoie (inclusiv cele enumerate în secțiunile următoare).

Iată câteva aspecte cheie pe care să le cauți într-un șablon al site-ului de recenzie:

  • Flexibilitatea proiectării. Când creați site-ul dvs., doriți să gândiți pe termen lung. Nu doriți pentru totdeauna un șablon care vă va bloca în același design.
  • Integrare plugin-uri. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, veți descoperi noi pluginuri care vă vor ajuta să îl gestionați și să le îmbunătățiți. Doriți să alegeți un șablon care să permită o integrare ușoară a pluginului.
  • Reactivitate mobilă. Majoritatea consumatorilor accesează internetul prin dispozitive mobile. Asigurați-vă că șablonul dvs. răspunde de la început vă pune înaintea curbei.

Puteți adăuga majoritatea acestor elemente pe site-ul dvs. prin evaluarea și revizuirea pluginurilor WordPress. În special, vă recomandăm bugetul prietenos Referent:

Pluginul Reviewer.Reviewer vă permite să introduceți recenzii și tabele de comparație în postările dvs. de blog, pagini și tipuri de postări personalizate. Nu există limite la tipurile de recenzii pe care le puteți crea, iar vizitatorii dvs. își pot lăsa recenziile cu ușurință. Ba mai mult, fiecare șablon furnizat de acest plugin are un aspect sensibil.

Pentru a începe cu Reviewer, va trebui să vă înregistrați licența după instalarea pluginului. Mergi la Referent în tabloul de bord, apoi alegeți Licență. Va trebui să completați formularul cu numele de utilizator și codul de achiziție. După aceea, puteți începe să adăugați recenzii, scoruri și evaluări.

2. Un sistem de evaluări consecvente

Consumatorii tind să aibă încredere în recenziile online verificate, dar numai dacă sunt consecvente și de încredere. Atunci când alegeți un plugin pentru sistemul de evaluări, veți dori să căutați funcții specifice care vă permit să implementați cu ușurință evaluările pe site-ul dvs. De asemenea, doriți să vă asigurați că pluginul în sine are recenzii solide, este flexibil și ușor de utilizat și se integrează bine cu șablonul dvs. Revista să îndeplinească toate aceste criterii și apoi câteva:

Pluginul Să revizuim

Let’s Review este un plugin premium care funcționează perfect cu back-end-ul WordPress și vă permite să adăugați criterii nelimitate, butoane unice și chiar o listă pro și contra la recenziile dvs. De asemenea, are un design sensibil și oferă mai multe formate personalizabile. Începerea cu acest plugin este simplă, iar documentația completă este disponibilă în meniul de administrare, după ce a fost instalată.

3. fragmente bogate

Când căutați ceva pe internet, rezultatele pe care le vedeți includ de obicei un link și un text descriptiv. Acest text, sau „fragmentul bogat”, descrie pagina atât pentru utilizatori cât și pentru motoarele de căutare. Prin urmare, inclusiv fragmente bogate ajută la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare și a ratelor de clic.

Pentru a implementa această caracteristică, vă sugerăm să acordați Snippets Rich All in One Schema.org o incercare:

Pluginul All in One Schema.

Pe lângă furnizarea mai multor tipuri de conținut, este simplu de instalat și are o interfață ușor de utilizat. Include toate tipurile de scheme comune, cum ar fi fotografii, evaluări și prețuri, și este complet personalizabil prin zona de administrare WordPress. Acest plugin vă permite, de asemenea, să configurați postări pentru a adăuga mai multe informații pentru motoarele de căutare. Dacă aveți întrebări după instalarea acestuia, puteți folosi cel mai prietenos dezvoltator Forumul comunitatii.

4. Tabelele de comparație

Când rulați un site de recenzie, veți dori deseori să comparați mai multe produse dintr-o singură privire. Acesta este locul în care tabelele de comparație sunt utile. din fericire, TablePress vă permite să adăugați tabele cu câte rânduri și coloane aveți nevoie și să personalizați stilurile lor fără a utiliza niciun HTML:

Plug-ul TablePress.Cu acest plugin, vă puteți gestiona cu ușurință tabelele prin zona de administrare WordPress și le puteți adăuga oriunde în cadrul temei dvs. Acesta este un mod perfect de a compara diverse produse în funcție de preț, caracteristici cheie, performanță și multe altele – oferind publicului dvs. informații vitale pe care nu vor trebui să le caute. Partea cea mai bună este că nici măcar începătorii nu vor avea probleme să înceapă cu TablePress.


Construirea unui site de recenzii este o modalitate inteligentă de a vă crește audiența, traficul și chiar veniturile din marketing afiliat. Din fericire, comunitatea WordPress ușurează procesul, oferind multe plugin-uri utile și ușor de implementat, care oferă funcționalitatea necesară.

Aveți întrebări despre cum să construiți un site de examinare cu trafic mare? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me