Dumneavoastră, prietenul meu și cu mine avem norocul să trăim în timpul și în epoca proiectării web responsive. Chiar și fără a arăta greu, puteți vedea proliferarea extinsă – pe piață – a aplicațiilor web care se adaptează la dimensiunile diferitelor dispozitive.


Aceeași aplicație web va arăta total diferită pe dimensiuni de ecran diferite, ceea ce a deschis calea către modalități noi și dinamice de a ajunge la client indiferent de dispozitivul său.

Astăzi, puteți oferi utilizatorilor dvs. o experiență minunată pe site-ul dvs. WordPress, indiferent dacă îl vizionează pe un smartphone, tabletă, phablet, desktop sau orice alt dispozitiv la dispoziția lor..

Cu ceva timp în urmă, antreprenorii online au trebuit să se străduiască să stoarcă site-urile web mamut pe micile ecrane ale dispozitivelor mobile. Problema a fost aproape rezolvată atunci când cineva a introdus ideea de a crea versiuni separate pentru dispozitivele mobile ale site-urilor de pe desktop.

Acest lucru a fost în regulă, până când au apărut probleme. În primul rând, motoarele de căutare nu știau ce să facă cu conținut duplicat și, în al doilea rând, webmasterii erau reticenți în crearea și gestionarea a două site-uri separate. Dacă acest lucru nu a fost suficient, versiunile mobile nu ar fi la fel de eficiente ca omologii desktop. Era o conundru.

Dar adevărata soluție a apărut sub forma și numele design-ului web receptiv, sau RWD pe scurt. Nu ar fi putut veni într-un moment mai bun. Antreprenorii online ar putea în cele din urmă să ofere un oftat de ușurare, pentru că RWD a livrat utilizatorii de telefonie mobilă chiar în mâinile dornice.

Chiar dacă Cameron Adams a demonstrat, în 2004, dispunere dependentă de rezoluție, Abia în mai 2010, Ethan Marcotte a inventat termenul „Design web responsiv„. Curând după aceea, design-ul web receptiv a crescut în popularitate.

Lecție de istorie deoparte, de ce ar trebui să te deranjezi crearea unui site gata pentru mobil? Dacă nu trăiești sub o stâncă, este destul de evident. Tot mai multe persoane folosesc dispozitive mobile pentru a vă parcurge site-ul în fiecare zi.

Perspectivele pot cumpăra produse chiar și de pe dispozitivele mobile și, dacă site-ul dvs. nu arată bine și funcționează excepțional pe ecrane mai mici, lăsați o mulțime de bani pe masă.

Matt Cutts a menționat ceva surprinzător în urmă cu câteva luni. El a spus Căutarea mobilă poate depăși căutarea pe desktop vino 2015 și nu numai. Apoi, Google a mers mai departe și a anexat etichetele „mobile friendly” la rezultatele căutării lor mobile, ceea ce înseamnă că potențialii dvs. vor ști că site-ul dvs. nu este compatibil cu telefonul înainte de a face clic pe.

Aceasta înseamnă că puteți să vă luați la revedere de la ratele de conversie mobile mari, dacă site-ul dvs. este cu o lățime fixă, precum și un site web rigid. Nimeni nu se va împiedica de experiența utilizatorului slabă, mai ales dacă concurentul dvs. are un site web care arată excelent și funcționează incredibil de bine pe dispozitivele mobile.

Cu asta ca grămadă, cum creezi atunci un site prietenos pentru mobil folosind WordPress?

Crearea unui site web mobil-mobil folosind WordPress

-WordPress-mobil aplicație

WordPress, fiind platforma de bun augur care este, a făcut dezvoltarea web nu numai mai ușoară, ci și destul de simplă. În câteva minute, puteți bici un site web cu 100% răspuns, care va încânta toți utilizatorii. Utilizatorii de dispozitive mobile vor avea o experiență la fel de mare ca și utilizatorii desktop, ceea ce poate însemna doar lucruri minunate pentru afacerea dvs. bazată pe WordPress.

Fluff deoparte, puteți crea un site WordPress prietenos pentru mobil în două moduri principale. Poti:

  • Construiți / cumpărați o temă WordPress receptivă
  • Folosiți pluginuri mobile

Vom expune pe fiecare, apoi vom enumera exemple de teme responsive pentru WordPress, precum și pluginuri de afișare pentru a vă oferi un pas prin ușă.

Construiți / cumpărați o temă WordPress sensibilă

Acesta este cel mai simplu și elegant mod de a crea un site web prietenos cu mobilul folosind WordPress. În condițiile în care piața de teme WordPress a izbucnit la cusături cu teme foarte sensibile, ar trebui să găsiți una care să se potrivească perfect gusturilor și preferințelor dvs..

Deși există unii dezvoltatori care lansează încă teme WordPress cu lățime fixă ​​(sau rigidă), marea majoritate a temelor lansate după 2010 răspund parțial sau complet. Desigur, doriți să mergeți cu o temă WordPress complet (100%) care să răspundă din start sau când reproiectați site-ul dvs..

Decideți din timp caracteristicile de care aveți nevoie și apoi asigurați-vă că tema dvs. se adaptează la diferite lățimi ale ecranului, fără a rupe funcțiile respective. Există o modalitate rapidă de a determina dacă o temă WordPress răspunde sau nu.

Înainte de a-ți cumpăra tema WordPress la alegere, dezvoltatorii îți permit de obicei să o testezi cu o demonstrație. Odată ce încărcați demo-ul, redimensionați-vă browserul făcând clic pe butonul minimizați și glisând marginile, apoi observați comportamentul temei dvs..

Se degradează cu grație pe măsură ce scade lățimea browserului sau apare o bară de defilare în partea de jos a browserului? Dacă tema se degradează cu grație, veți primi jackpot. Rulați altfel dacă apare o bară de defilare în partea de jos a browserului.

O temă de reacție proiectată profesional ar trebui să coste mai puțin de 70 de dolari pe site-uri web de încredere, cum ar fi Elegant Themes (oferă abonamente anuale), Array și Themeforest, printre altele. De asemenea, vă puteți dezvolta propriile site-uri WordPress responsive folosind cadre tematice responsive, precum Genesis, subliniere, Teza și multe altele.

Fără îndoială, dacă aveți ceva moolah de stropit, angajați un dezvoltator WordPress care să vă creeze de la zero o temă personalizată. Puteți chiar să le aveți pe hard-code toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a evita utilizarea de pluginuri, unele dintre care este posibil să nu răspundă.

Dar dacă începeți un buget sau aveți un buget, iată câteva teme WordPress favorabile bugetului care sunt la fel de receptive la fel de frumoase.

Total – Răspundeți multifuncțional Trag WordPress și glisați

Total WordPress Tema

Un articol în trend pe Themeforest (cu peste 9k în vânzări) la momentul scrierii, de către un autor de elită și de renume, tema Total WordPress adaugă ușurință și distracție înapoi la designul web. Este o temă polivalentă, ceea ce înseamnă că puteți construi orice design imaginabil și 100% sensibil pentru a vă asigura că toate designurile dvs. glorioase se încadrează pe toate ecranele dispozitivului..

Cu un suport nemaipomenit și toate funcțiile pe care le-ați dorit întotdeauna, inclusiv Visual Composer pentru a sprijini construirea de pagini frontale, tema Total WordPress vă permite să construiți un site WordPress prietenos pentru mobil ca un șef. Nu-mi lua cuvântul pentru asta, du-te și tu să vezi frumoase demonstrații. Și pentru doar 58 de dolari, tema Total WordPress este o opțiune accesibilă pentru răspândirea site-ului dvs. WordPress.

Divi – responsive Tema WordPress multifuncțională

Divi Responsive WordPress Tema

Cea mai populară temă din Teme Elegante, Divi se află într-o clasă proprie. Este pe deplin receptiv? Pariți că este. Ce zici de polivalent? Haide, te rog, pune o altă întrebare. PLUS face parte din pachetul de teme elegante, așa că dacă vă răzgândiți vreodată, aveți și alte teme disponibile..

La fel ca în tema noastră cea mai preferată, Total WordPress, puteți crea modele nelimitate folosind Divi fără să atingeți vreodată o linie de cod. Tema vă va stabili 69 dolari, sau 89 dolari, dacă doriți toate fișierele Photoshop și plugin-uri premium.

Tema WordPress ultra flexibilă și flexibilă

Tema WordPress foarte flexibilă

Ultra este cea mai recentă temă de la Themify și este una excelentă. Este puternic și răspunde frumos (oh, și gratuit pentru un timp foarte, foarte limitat). Cea mai flexibilă temă de la Themify, Ultra are o opțiune excelentă de creare a paginilor și a paginilor.

În plus, dacă veți primi un membru al unui club de master, veți primi și toate temele minunate ale Themify și toate pluginurile lor uimitoare premium – cum ar fi Themify Builder, Barul de anunțuri, meniuri condiționale și multe altele!

Vertoh – Tema WordPress cu evenimente responsive

Vertoh Responsive Events Tema WordPress

Planifici un eveniment mare? Sau poate un WordCamp poate? Checkout Vertoh. Este elegant și structurat să fie frumos, dar puternic, așa cum îți dorești. În plus, cu toate funcțiile de evenimente adăugate, cum ar fi asistența WooCommerce, widgetul numărătoarea inversă, integrarea socială, boxele, programarea și multe altele.

Dezvoltat de SHOWthemes, Vertoh este un subiect de ultimă oră pentru evenimentele WordPress, care va arăta incredibil de bine pe dispozitivele mobile. Începând cu doar 79 de dolari pentru o temă avansată de gestionare a evenimentelor, Vertoh este cu siguranță un câștigător.

uDesign – Tema WordPress sensibilă

udesign-receptiv-WordPress temă

Este super rapid, puternic, frumos și gata pentru mobil. Este plin de funcțiile de care aveți nevoie pentru a construi site-uri web WordPress din visele voastre, incluzând vizibilul Compositor Visual, design gata pentru SEO, suport WPML și WooCommerce.

Practic, veți obține una dintre cele mai teme teme WordPress care vă permite să construiți site-uri web pregătite pentru mobil, fără să spargeți transpirația. Oh, am menționat că primiți un suport minunat 24/7 și actualizări nelimitate? uDesign a fost un disc de temă de ani buni la doar 58 dolari dolari.

Director – O temă WordPress sensibilă

Director cu temă WordPress sensibilă

Caut inspirație pentru următoarea afacere bazată pe WordPress? Ei bine, s-ar putea să fi găsit-o. Nu trebuie să arătați mai departe decât Directorul, o temă responsivă realizată manual de la Templatic, curată, profesională și bogată în funcții.

Directorul este o temă WordPress utilă, potrivită pentru orice afacere care dorește să partajeze listări, recenzii sau orice alt tip de director (de aici și numele). Și cu toate temele premium pentru copii create de Templatic, este ușor să începeți. La fel ca în cazul tuturor temelor de aici, sunt incluse suport și actualizări, ceea ce înseamnă că profitați la maxim din temă.

Retailerul – Tema WordPress sensibilă

the-retailer-receptiv-WordPress temă

Folosind Retailerul, puteți construi orice site web WordPress gata pentru mobil la care vă puteți gândi. De pe bloguri, site-uri web personale, portaluri corporative, portofolii și chiar magazine online, Retailerul vine la pachet cu funcții adecvate pentru a gestiona orice aruncați la el.

Răspunde 100%, oferă suplimente premium și asistență de încredere pentru clienți, precum și aplicații video pentru a vă oferi funcționare în cel mai scurt timp. Retailerul are un rating al cumpărătorului de 4,64 / 5,00 și se ridică la 58 de dolari.

Există o listă scurtă a unora dintre temele WordPress responsive disponibile pe web. În orice caz și dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni, nu ezitați să vizitați Tematica și să căutați „teme WordPress sensibile” și veți primi mai multe opțiuni decât veți avea vreodată nevoie.

În plus, puteți consulta temele noastre premium WordPress sau temele gratuite de WordPress pentru unele teme de mare răspuns la WordPress. Și dacă bugetul dvs. este strâns, verificați Teme WordPress gratuite cu răspuns la WordPress.org.

Trecând peste…

Crearea unui site WordPress gata pentru mobil cu pluginuri mobile

Dacă tema dvs. preferată de WordPress nu răspunde sau nu doriți să renunțați la tema dvs. actuală cu lățime fixă ​​din propriile motive, puteți profita de pluginurile WordPress cu afișare mobilă pentru a oferi experiențe mobile pentru telefonul dvs. utilizatori.

Procesul este de obicei simplu; trebuie doar să instalați pluginul, să configurați câteva opțiuni și munca dvs. este finalizată. Majoritatea acestor pluginuri au o caracteristică declanșatoare, care recomandă pluginului să afișeze o temă mobilă utilizatorilor de telefonie mobilă. Tema mobilă nu este lansată pentru utilizatorii desktop.

Următoarele plugin-uri mobile vă vor ajuta să creați un site WordPress gata pentru mobil, ușor și rapid:

WPtouch Mobile Plugin gratuit pentru WordPress

wptouch-mobil-plugin-pentru-WordPress

Acesta este probabil cel mai popular plugin mobil pentru WordPress, ceea ce cu peste 400k instalează activ. Cu doar câteva clicuri, puteți utiliza WPtouch pentru a activa o „… simplă și elegantă temă mobilă pentru vizitatorii mobili ai site-ului dvs. WordPress.”

WPtouch vine cu un panou de administrare intuitiv care vă permite să personalizați cum va arăta site-ul dvs. pe dispozitivele mobile. Procesul este destul de simplu și niciodată nu veți atinge o singură linie de cod.

Vizitatorii dvs. pot alege, de asemenea, între versiunile mobile și desktop cu un singur clic. Dezvoltatorii, BraveNewCode, Inc. și Dave Storey, printre altele, oferă, de asemenea, o versiune profesională care se livrează cu teme și funcții îmbunătățite. Pluginul are o evaluare peste medie de 3,7 / 5,0.

Detector WP Mobile Plugin gratuit pentru WordPress

wp-mobil-detector-plugin-pentru-WordPress

Căutați să vă mobilizați site-ul WordPress într-un mod ușor? Dacă este un răspuns răsunător, detectorul mobil WP este răspunsul dvs. Datorită ingeniozității care a intrat în realizarea acestui plugin, WP Mobile Dectector poate încărca automat o temă mobilă compatibilă dacă detectează vizitatorul pe un telefon inteligent sau un telefon mobil tipic.

Caracteristicile speciale includ detectarea a peste 5.000 de dispozitive mobile, redimensionarea imaginilor, statistici mobile și conținut formatat automat. Mai mult, pluginul este ușor de instalat, personalizat și utilizat. Este livrat cu șapte teme mobile și vă puteți construi propria temă personalizată folosind editorul interactiv de teme mobile. Puteți chiar să încărcați propriul logo și să adăugați reclame mobile!

Opțiunile sunt practic nelimitate cu WP Mobile Detector. Pluginul are o evaluare de 3,7 / 5,0 și vine cu o versiune pro care se mândrește cu capabilități îmbunătățite.

Pachet WordPress gratuit Plugin WordPress gratuit

WordPress-mobil-pack-plugin-pentru-WordPress

Pachetul mobil WordPress merge cu un pas dincolo de reacție, oferindu-ți șansa de a stoarce întregul site WordPress într-o aplicație mobilă multiplă.

Pluginul este acceptat pe Windows Phone 8, iPhone, telefoane Android și Firefox OS. În plus, este compatibil cu toate browserele principale. Dintr-un tablou de bord ușor de utilizat, puteți personaliza aspectul aplicației, organizați postări, pagini și comentarii în categorii, precum și urmăriți utilizarea mobilului prin Google Analytics.

Alte caracteristici includ suport pentru phablets și tablete, surse nelimitate de conținut, aplicații nelimitate, modul offline, monetizare și modul ecran complet, printre altele. Așa cum a fost, WordPress Mobile Pack răspunde extraordinar.

Cuvântul final …

Până la acest moment, ar trebui să fiți în măsură să creați un site gata mobil cu sertare de top folosind WordPress. Cea mai bună și recomandată opțiune, desigur, este utilizarea unei teme responsive WordPress din cuvântul go. Dacă aceasta nu este o alegere pentru dvs., puteți conta întotdeauna pe pluginuri mobile.

Voi merge cu o temă WordPress receptivă în orice zi. Și tu? În plus, ce sfaturi utilizați pentru a vă pregăti site-ul WordPress pentru dispozitive mobile? Distribuie cu noi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me