Ce este un Favicon? Și cum să adăugați favorice la WordPress

Un favicon, care este scurt pentru „pictograma favorită”, poate fi denumit și o pictogramă a site-ului. Dacă te uiți acum la pagina browserului tău, vor fi afișate mai mult ca sigur un număr de preferințe. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți observat niciodată în mod conștient faviconi, să fiți conștienți de ceea ce sunt sau ce fac. Deci, ce este un favicon și de ce site-ul dvs. WordPress are nevoie de unul?


În acest articol, vom explica exact ce este un favicon și cum poate să beneficieze afacerea sau blogul tău. Vom analiza apoi cum puteți adăuga rapid și ușor unul pe blogul dvs. WordPress.

Ce este o pictogramă Favicon / Site?

Screenshot de exemplu Favicon

Un favicon este o pictogramă care este afișată pe o filă a browserului de lângă titlul paginii unui site web. Favicons pot fi văzute lângă numele unui site web într-o listă de site-uri marcate, precum și utilizate ca pictograme pentru aplicații și în WordPress, acestea pot fi, de asemenea, denumite „pictograma site-ului”.

Favicons preia de obicei imaginea logo-ului site-ului pe care îl reprezintă. Cu toate acestea, acestea pot fi, de asemenea, o imagine care este legată de marca sau stilul unui site, dacă aceasta este mai potrivită. După ce a fost selectat un marcaj de preferințe, acesta nu ar trebui schimbat, decât dacă afacerea dvs. este supusă unei re-marci. În acest fel, spectatorii dvs. de site-uri se familiarizează cu preferința dvs. și o recunosc într-o linie de file de browser.

Importanța utilizării unui Favicon

Importanța utilizării unui Favicon

Favicons se referă la marketing vizual și la conectarea cu vizitatorii site-ului dvs. Adăugarea unui favicon va permite publicului dvs. să identifice în mod inconștient și instantaneu site-ul dvs. WordPress într-o mare de aplicații sau pagini web.

Această familiaritate cu favoricul dvs. vă va ajuta publicul să vă găsească rapid și ușor. De asemenea, acesta va reaminti existența site-ului dvs., ceea ce duce la o creștere a traficului și la întoarcerea numărului de vizitatori. În cele din urmă, un favicon vă va ajuta site-ul să iasă în evidență de concurența dvs. și să vă stabilească site-ul ca sursă de încredere.

După cum puteți vedea, beneficiile utilizării unui favicon sunt uriașe. Vom afla acum cum puteți crea un favicon și adăugați-l pe site-ul dvs. WordPress …

Crearea unui Favicon

Primul pas în procesul favicon este crearea unei imagini potrivite. După cum am menționat, în mod ideal, un favicon ar trebui să fie aceeași imagine cu logo-ul site-ului dvs. web, astfel încât vizitatorii să-l poată recunoaște imediat.

Cu toate acestea, uneori cu sigle complicate, acest lucru poate duce la un favicon neclar sau confuz. În acest caz, va trebui să simplificați logo-ul sau să utilizați o imagine diferită. Asigurați-vă că alegeți ceva care să reprezinte afacerea dvs. și, în mod evident, să reflecte marca dvs..

Proiectarea sau editarea unei imagini Favicon

Per WordPress Codex, imaginile favicon trebuie să aibă formă pătrată și dimensiune de cel puțin 512 x 512 pixeli. Deși imaginile pot fi decupate în WordPress, aș recomanda să editați imaginea în prealabil folosind software de editare.

Dacă doriți să proiectați o imagine nouă de la zero sau dacă sigla dvs. are nevoie de unele ajustări serioase, atunci este mai bine să utilizați un program de editare profesională. Photoshop sau GIMP sunt opțiuni grozave.

Folosind Canva

Canva Icon Creator

Cu toate acestea, o soluție mai ușoară, pentru cei cu mai puțină experiență în proiectare, este de a utiliza Canva. Acest site web gratuit de design grafic vă va permite să editați cu ușurință o imagine și să o pregătiți pentru favicon. Redimensionați-vă logo-ul sau modificați culoarea sau transparența, pentru a crea o imagine favicon care să funcționeze pentru site-ul dvs..

Odată ce sunteți mulțumit de imaginea pe care o veți folosi ca favicon, trebuie salvată fie în format gif, png sau jpeg. Acum sunteți gata să încărcați favicon pe site-ul dvs. WordPress …

Cum să adăugați un Favicon pe site-ul / Blog-ul dvs. WordPress?

Adăugarea unei pictograme a site-ului era cel mai bine lăsată dezvoltatorilor web și celor cu cunoștințe de codificare aprofundate. Cu toate acestea, din fericire, după lansarea WordPress 4.3, adăugarea unui favicon a devenit extrem de ușoară și simplă.

Link personalizat WordPress Live

Deschideți tabloul de bord WordPress și selectați meniul Aspect> Personalizare. Aceasta va deschide personalizatorul WordPress live cu o previzualizare a paginii de pornire a site-ului dvs. web.

Selectați Identitatea site-ului. Aici veți vedea titlul și pictograma site-ului afișate.

Identitatea site-ului WordPress

Sub Pictograma site-ului puteți adăuga, modifica sau elimina favicon. Click pe Selectați Imagine.

Selectați Image Icon Icon Site

Biblioteca dvs. media WordPress va apărea acum pe ecran. Selectează Încărca fișiere fila, apoi fie aruncați imaginea favorită în casetă, fie o selectați de pe computer.

Înapoi în Media Library, verificați că imaginea dvs. este bifată și apoi faceți clic pe Selectați în colțul din dreapta jos. WordPress vă va întreba acum dacă doriți să vă decupați imaginea. Dacă ați editat deja imaginea într-un program de editare, selectați Săriți decuparea. În caz contrar, recoltați.

Previzualizare pictogramă site personalizant

În personalizator, sub Pictograma site-ului, veți vedea imaginea dvs. încărcată. Selectați Salvați și publicați în partea de sus a personalizatorului și apoi reîmprospătați pagina. Acum ar trebui să puteți vedea favicon-ul dvs. în fila browserului dvs. de pagini web.

Display Favicon URL

Dacă la un moment dat doriți să vă schimbați faviconul, în sec Pictograma site-ului pur și simplu selectați Schimbați imaginea. Cu toate acestea, așa cum am menționat mai devreme, acest lucru nu este recomandat decât dacă faceți rebranding. Dacă îți schimbi continuu favoarea, publicul tău nu va putea identifica ce imagine reprezintă site-ul tău web când își vizualizează filele sau aplicațiile browserului.

Alte modalități de adăugare a unui Favicon pe site-ul dvs. WordPress

Există, desigur, o serie de alte modalități de a adăuga un favicon pe site-ul dvs. WordPress. Aruncăm o privire la câteva opțiuni diferite …

Favicon de RealFaviconGenerator

Banner RealFaviconGenerator

Mulți oameni preferă să utilizeze pluginuri pentru a adăuga funcționalitate pe site-ul lor, în loc să se bazeze pe o temă. Favicon by RealFaviconGenerator este un plugin WordPress care este o opțiune excelentă dacă doriți să adăugați un favicon pe site-ul dvs..

Instalați pluginul pe site-ul dvs. WordPress, apoi indicați și faceți clic pentru a încărca o imagine și adăugați-o ca favicon. RealFaviconGenerator va genera apoi toate pictogramele de care aveți nevoie pentru diverse browsere și dispozitive. Acesta este un plugin simplu, și este gratuit pentru a descărca și utiliza.

Încărcare în pagina Opțiunilor Tema dvs.

Opțiuni Favicon Tema totală

Multe dintre noile teme vin cu numeroase caracteristici și funcționalități, ceea ce face ca oamenii să creeze noi site-uri WordPress. Unele dintre aceste teme vin acum cu opțiunea de a adăuga un favicon pentru dvs. Verificați pagina Opțiunile temei pentru a vedea dacă aceasta este o caracteristică pe care o oferă. De exemplu, tema Total WordPress include opțiuni pentru Favicon-ul dvs. (și sunt diferite dimensiuni ale dispozitivului) în panoul cu temă încorporat.

Utilizarea Codului

Dacă sunteți cineva care preferă să codifice site-ul web, atunci puteți încărca imaginea dvs. favicon în directorul rădăcină al site-ului. Apoi, codul trebuie adăugat la fișierul dvs. header.php. Pentru mai multe informații despre acest proces, precum și detalii despre dimensiunea imaginii și a tipului de fișier în care trebuie să îl salvați, consultați secțiunea Documentație de suport WordPress.

Gânduri finale

După cum vedeți, încărcarea unui favicon pe site-ul WordPress este un proces foarte ușor. Avantajele de a avea un favicon sunt impresionante, o tactică de marketing care va permite utilizatorilor dvs. să vă identifice site-ul doar văzând imaginea. Așa că faceți-o prioritate să găsiți o jumătate de oră de rezervă în ziua dvs. și să vă configurați site-ul cu un favicon.

Ți-ai pus deja în funcțiune faviconul? Vă rugăm să împărtășiți cum v-ați prezentat în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me