Cum să creați campanii de remarketing Facebook pentru WordPress

Cum să creați campanii de remarketing Facebook pentru WordPress

Ați observat că atunci când căutați un produs pe Amazon sau citiți un articol online, produsele sau conținutul pe care l-ați vizualizat apar adesea în reclame pe Facebook? Ei bine, asta este remarketing chiar acolo.


Remarketingul, cunoscut și sub denumirea de retargeting, a devenit utilizat pe scară largă de marile mărci. Dar, datorită ușurinței de configurare și costului redus, poate fi extrem de benefic și pentru întreprinderile mai mici. Așadar, vom afla mai multe despre beneficiile remarketingului Facebook și cum puteți crea propria campanie de remarketing Facebook pentru site-ul dvs. WordPress.

Ce este remarketingul pe Facebook?

Remarketing Facebook

Remarketing activat Facebook se afișează în esență reclame pe Facebook celor care v-au vizitat deja site-ul WordPress. Adesea, oamenii vizitează site-ul dvs. web cu interes pentru produsele sau serviciile dvs., dar pleacă înainte de a face o achiziție. Remarketingul Facebook folosește anunțurile Facebook pentru a reaminti acești potențiali clienți ai site-ului, conținutului și produselor dvs., conducând traficul înapoi la site-ul dvs..

Datorită atâtor persoane care activează pe Facebook, probabilitatea vizitatorilor site-ului dvs. care se conectează în mod regulat la Facebook este mare. Aceasta face locația perfectă pentru a-ți promova blogul sau produsele și pentru a te angaja din nou cu publicul tău.

Beneficiile remarketingului Facebook

Remarketing Facebook

Există numeroase avantaje de interconectare pentru remarketingul pe Facebook. Iată cele mai importante …

Cunoasterea marcii

Remarketingul Facebook ajută la conștientizarea brandului. Afișarea de reclame către cei care au avut deja o conexiune cu site-ul dvs. web, vă păstrează site-ul în minte. Acest lucru, la rândul său, va crește probabilitatea ca acesta să fie revizuit, în locul site-urilor concurenților, atunci când oamenii vor avea nevoie.

Conduceți traficul înapoi pe site-ul dvs.

Utilizarea reclamelor de remarketing vă va ajuta să vă reconectați cu vizitatorii site-ului web anterior. Implicarea în acest mod cu publicul dvs. prin Facebook vă va aminti de site-ul dvs. web și va conduce traficul înapoi la site-ul dvs. WordPress. Odată ce vizitatorii au revenit pe site-ul dvs. web, aveți mai multe șanse de a vă converti în funcție de obiectivele dvs..

Creșterea vânzărilor

Există multe motive pentru care oamenii ar putea să nu inițieze o achiziție pe site-ul dvs. web. Poate vor să cerceteze în continuare un produs, să compare prețurile pe site-urile concurenților sau pur și simplu nu erau siguri dacă au dorit cu adevărat articolul. Cu toate acestea, doar pentru că cineva nu cumpără un produs pentru prima dată, nu înseamnă că nu va ajunge la o dată ulterioară.

Re-afișarea unui produs va solicita amintirile oamenilor, ajutându-i să-și amintească de ce l-au dorit în primul rând. Aceștia vor fi deja familiarizați cu site-ul dvs., prin urmare, a vedea anunțul dvs. va ajuta să încurajeze oamenii să facă clic, să facă o achiziție și chiar să devină clienți pe tot parcursul vieții.

Convertiți-vă împotriva obiectivelor site-ului dvs.

Remarketingul Facebook nu se referă doar la vânzarea de produse. Campanii de remarketing pot fi create pentru a ajuta site-ul dvs. să se convertească în mai multe obiective diferite. Poate căutați să vindeți un serviciu sau un abonament, să vă creșteți lista de e-mailuri sau să vă creșteți baza de fani următori sau sociali. Remarketingul pe Facebook poate afișa campanii care vă vor ajuta să vă convertiți la toate aceste obiective.

O rentabilitate mai bună pentru banii tăi

Remarketing-ul pe Facebook are un succes mai mare în generarea de vânzări decât o campanie publicitară standard bogată. Acest lucru se datorează faptului că reclamele sunt vizate în mod special celor care au vizitat deja site-ul dvs. și au arătat un interes pentru produsele dvs..

Prin urmare, remarketing-ul pe Facebook este un pariu financiar mai bun pe termen scurt, întrucât este mai probabil să obțineți o rentabilitate a banilor pe care îi veți plăti pentru reclame. Acesta poate fi un factor important pentru întreprinderile mai mici care lucrează într-un buget de marketing strâns.

Deci, acum știm un pic despre remarketing-ul pe Facebook și de ce ar trebui să-l utilizați, să parcurgem cum să-l configurați pe site-ul dvs. WordPress.

Cum să creați o campanie de remarketing Facebook pe site-ul dvs. WordPress

Remarketing Facebook

Pentru a începe cu remarketingul Facebook, conectați-vă pe Facebook și în „Setări” selectați „Creați reclame”. Acum veți fi redirecționat către „Manager de reclame“.

Există patru etape pentru crearea unei campanii publicitare cu Facebook, care sunt afișate în partea stângă a ecranului …

 1. Campanie
 2. Cont
 3. Set de anunțuri
 4. Proiectare publicitate

Haideți să arătăm acum în detaliu în fiecare etapă …

1. Campanie

Obiective

„Campania” este primul pas în care trebuie să vă alegeți obiectivul campaniei. După cum vedeți, există numeroase obiective din care să alegeți, dar cel selectat ar trebui să fie legat de unul dintre cele mai importante obiective ale site-ului dvs. Pentru acest articol am ales „Trafic”. Aceasta înseamnă că reclamele mele vor avea ca obiectiv încurajarea spectatorilor să-mi revadă site-ul, contribuind la creșterea traficului pe care îl primește.

Denumirea campaniei

După ce selectați „Conversii”, va trebui să dați un nume campaniei dvs. Apoi faceți clic pe „Configurați contul de publicitate”.

2. Cont de publicitate

Cont

Al doilea pas pentru configurarea campaniei de remarketing Facebook este „Contul de publicitate”. Aici va trebui să introduceți detalii despre „Țara Contului”, „Monedă” și „Fus orar”.

3. Set de anunțuri

„Setul de anunțuri” este format din mai mulți pași. Aici selectați unde conduceți traficul, tipul de public în care doriți să afișați anunțurile, unde vor fi plasate anunțurile și cât doriți să plătiți …

Trafic

Trafic

În secțiunea „Trafic” trebuie să selectați dacă doriți să conduceți trafic către site-ul dvs. web sau o aplicație. După cum vedeți, am ales „site-ul web”. Mai târziu în proces, puteți selecta o adresă URL specifică.

Oferi

Oferi

Aici puteți crea o ofertă pentru publicul dvs. pentru a-i încuraja să vă revizuiască site-ul. O ofertă sub formă de reducere sau cupon de răscumpărare poate fi o modalitate extrem de eficientă de a conduce traficul către site-ul dvs. web.

Creați ofertă

Dacă doriți să configurați acest lucru, pur și simplu activați „Ofertă” în „Pornit”, selectați pagina dvs. de Facebook care este legată de site-ul dvs. WordPress, apoi faceți clic pe „Creați ofertă”. Acum completați detaliile pentru a completa oferta pe care doriți să o includeți în campania dvs. de remarketing Facebook.

Public

Aici puteți defini o audiență la care să vizeze campania dvs. publicitară. Pentru a configura remarketingul, va trebui să creați un „Public personalizat“. Acest lucru va permite Facebook să afișeze anunțurile dvs. celor care au vizitat deja site-ul dvs. web și au arătat un interes pentru afacerea dvs..

Public

În „Audiență”, selectați „Creați nou> Creați un public personalizat”.

Creați un public personalizat

Din fereastra pop-up „Creați un public personalizat”, alegeți „Traficul site-ului web”.

Creați Pixel

Acum va trebui să creați un Pixel Facebook. Pixelul dvs. de Facebook va permite Facebook-ului să compileze o listă de persoane care au vizitat site-ul dvs. web. Este important, de asemenea, să optimizeze și să măsoare reclame pentru conversiile de pe site-ul dvs. Dați-vă unui nume pixelului dvs. și faceți clic pe „Următorul”.

Pixel Creat

Re-selectați „Creați o audiență personalizată> Trafic de site-uri web”. Aici puteți să personalizați detaliile publicului personalizat, permițându-vă să vizați cei care au vizitat anumite pagini de pe site-ul dvs. într-o anumită perioadă de timp.

Creați audiență

Deoarece sunt un scriitor independent, care vinde serviciile mele de scriere, am selectat „Oameni care au vizitat pagini web specifice”. În caseta „URL conține” am scris „portofoliu”. Aceasta înseamnă că anunțurile mele pe Facebook vor viza persoane care s-au uitat deja la pagina mea de portofoliu și, astfel, au arătat un interes pentru munca mea anterioară. Aceștia sunt potențiali clienți potențiali, de aceea sunt o demografie importantă care să se transforme într-o audiență personalizată și să fie remarket la.

Creați audiență

După ce ați personalizat informațiile pentru audiența dvs. personalizată și i-ați dat numele Audienței personalizate, nu faceți clic pe „Creați audiență încă”. În schimb, faceți clic pe pictograma din colțul din stânga jos și selectați „Vizualizați codul pixelilor”, deoarece următorul pas este să adăugați codul dvs. de pixeli Facebook pe site-ul dvs. WordPress.

Instalarea Codului de bază pentru pixeli Facebook

Instalarea pixelului Facebook implică adăugarea de cod între și etichetele tuturor paginilor site-ului dvs. și a unor pagini specifice pe care doriți să le urmăriți. Există două tipuri de cod care trebuie adăugate pe site-ul dvs. WordPress: cod de bază pentru pixeli și cod de eveniment.

Introduceți anteturi și subsoluri Activați

Dacă nu sunteți sigur că vă ocupați de cod, nu vă faceți griji. Există câteva plugin-uri care vă vor ajuta cu acest proces. Introduceți anteturi și subsoluri este un plugin gratuit WordPress care vă va permite să introduceți cod în antetul și subsolul site-ului dvs. Deci nu este nevoie să editați fișierele cu temă singuri. Instalați și activați acest plugin în tabloul de bord al site-ului dvs. WordPress.

Cod de bază pentru pixeli Facebook

Reveniți la fila Managerului de anunțuri Facebook pentru a vedea codul pixelilor. Copiați codul de bază.

În tabloul de bord WordPress, faceți clic pe „Setări> Inserați anteturi și subsoluri”.

Scripturi în antet

Lipiți codul de bază al pixelilor în caseta intitulată „Scripturi în antet”, apoi faceți clic pe „Salvați”.

Instalarea Codului evenimentelor Facebook Pixel

Codurile evenimentului sunt puțin mai complicate, deoarece acestea trebuie adăugate la paginile individuale pe care doriți să le urmăriți și să le optimizați. Un eveniment este o acțiune care se întâmplă pe site-ul dvs. web, iar codul evenimentului vă permite să urmăriți acele acțiuni și să utilizați rezultatele pentru a vă optimiza anunțurile.

Coduri de eveniment

Există nouă tipuri de evenimente din care puteți selecta, dar cel ales de dvs. ar trebui să fie legat de obiectivul dvs. De exemplu, obiectivul meu este de a conduce traficul pe site-ul meu web, așa că voi selecta „View Content”. Dacă doriți să creșteți oportunitățile, selectați „Lead” și / sau „Înregistrare completă. Sau pentru magazinele de comerț electronic, alegeți dintr-o serie de evenimente, inclusiv „Adăugați în coș”, „Adăugați pe lista dorințelor” și / sau „Cumpărare”. Pentru a găsi mai multe informații despre „evenimente”, consultați Pagini de ajutor Facebook.

ATUNCI DU-TE

Pentru a adăuga un cod de evenimente pe site-ul dvs. web printr-un plugin, instalați și activați pluginul gratuit WordPress SOGO Header Footer. Acest plugin vă permite să adăugați script direct la anteturile și subsolurile paginii individuale.

Vizualizați codul de bază al conținutului

Copiați codurile / codurile evenimentelor Facebook care sunt relevante pentru obiectivul dvs. Am copiat codul „de bază” pentru „Afișați conținut”, dar pentru cei care doresc să urmărească ROI-ul dvs. de anunțuri, atunci ar trebui să optați pentru Cod „recomandat” sau „avansat”.

Adăugați script

Deschideți pagina site-ului dvs. WordPress la care doriți să adăugați codul evenimentelor. În partea de jos a paginii, lipiți codul evenimentului în editorul SOGO. Aici am lipit codul „Vizualizare conținut” în pagina portofoliului, deoarece aceasta este pagina pe care urmăresc să o urmăresc. Apoi, re-publica pagina.

Utilizarea Facebook Pixel Helper

Facebook Pixel Helper

Pixelul dvs. ar trebui acum instalat și funcționat. Facebook vă va anunța când funcționează, dar din experiență, acest lucru poate dura aproximativ 24 de ore.

Facebook Pixel Helper Working

Facebook Pixel Helper este un instrument gratuit de depanare care funcționează în timp real. Activați extensia browserului, apoi încărcați site-ul dvs. WordPress. Facebook Pixel Helper vă va anunța dacă pixelul dvs. se trage și funcționează corect sau vă va ajuta să detectați și să remediați erorile.

Finalizează crearea publicului tău personalizat

Locație

Acum pixelul dvs. de Facebook este instalat pe site-ul dvs. WordPress, puteți termina crearea audienței dvs. personalizate. Reveniți la Managerul dvs. de anunțuri Facebook și mergeți mai departe și adăugați orice detalii suplimentare pe care doriți să le utilizați pentru a vă personaliza grupul de public. Acestea includ locația audienței, vârsta, interesele, comportamentele și multe altele.

Salvați această audiență

După ce ați terminat, selectați „Salvați acest public”.

Buget

Buget

Aici veți selecta o buget adecvat pentru campania dvs. de remarketing și creați un program pentru anunțurile dvs. Este important ca odată ce difuzarea anunțurilor dvs. să monitorizați cu atenție rezultatele. Verificați dacă campania dvs. publicitară este eficientă și veți obține o rentabilitate pentru banii dvs..

Creați-vă anunțul

Format

Ultimul pas este crearea reclamei tale. Puteți alege dintr-o imagine simplă, un carusel, un videoclip sau o prezentare de diapozitive. Adăugați propriile media, text și link-uri adecvate. Asigurați-vă că anunțul dvs. este dinamic și unic. Trebuie să iasă în evidență de mulțime, dar în același timp să reprezinte brandul dvs. și să faceți apel la publicul țintă. Facebook are minunat info și exemple de reclame puternice, așa că aruncați o privire înainte de a începe.

Gânduri finale

Odată ce anunțul este difuzat, funcționarea nu s-a terminat. Facebook oferă o serie de strategii pentru a ajuta anunțurile dvs. să se convertească în obiectivele lor. Încerca testare divizată anunțurile dvs., creând o gamă de publicuri personalizate diferite și Aspecte similare, și multe altele. Monitorizați întotdeauna cu atenție rezultatele pentru a vedea dacă campania dvs. de remarketing are succes și aflați ce puteți face pentru a crește în continuare conversiile.

Ce obiectiv alegeți pentru campania dvs. de remarketing Facebook? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map