Vrei să câștigi bani? Desigur că da. Cine nu? Și știți care este partea cea mai bună? Puteți ucide folosind WordPress așa cum am văzut deja în trecutul trecut. Astăzi vă vom construi un site de afiliere, așa că puteți merge mai departe să faceți niște moolah și să cumpărați case de plajă, Ferraris și lucrări. Toate acestea pentru tine, doar pentru a putea învăța ceva nou și a trăi în mare măsură pentru că meritați.


Lumea e a ta. – Scarface

Mai precis, vom construi un site de revizuire a produselor folosind platforma pe care o iubim și o prețuim atât de mult. Acest lucru se datorează faptului că există diferite tipuri de site-uri de afiliere după cum vom vedea într-o clipă. Te vom înarma; vă oferă fiecare instrument și resursă de care aveți nevoie pentru a vă transmite visul în realitate.

Veți câștiga bani cu site-ul dvs. de afiliere, cu condiția să fiți pregătiți să depuneți eforturile necesare. Desigur, nu puteți obține ceva degeaba. Deci, uitați-ne în secțiunea de comentarii de la sfârșit. Asta din drum, apucă-ți centura de siguranță, pedalează metalul până la capăt.

Tipul site-urilor afiliate

Puteți urma o serie de căi cu afacerea dvs. de afiliere bazată pe WordPress. Deși voi încerca să mențin această postare generală, această secțiune intenționează să vă ajute în alegerea celui mai bun site de afiliere pentru dvs. Începem.

Oferte de zi cu zi

Dacă puteți încheia tranzacții cu întreprinderile locale pentru a obține reduceri mari utilizatorilor dvs., puteți da o imensă avere în comisioane. Internetul este plin de site-urile de oferte zilnice, deoarece sunt considerabil ușor de configurat, iar modelul de afaceri este destul de simplu. Cu cât dispuneți mai multe oferte, cu atât comisionul de afiliere este mai mare. Puteți servi reclame pe lateral pentru a vă suplimenta veniturile.

O mare parte a lucrării se concentrează în ceea ce privește colectarea de oferte de la companii și producători, care pot oferi reduceri uriașe care să încurajeze utilizatorii să cumpere lucruri de care nici nu au nevoie. Puteți obține oriunde între 30% și 50% din fiecare vânzare prin care treceți. Un bun exemplu este Groupon,deși sunt mai multe tone.

kupon-oferte-WordPress temă

O modalitate ușoară de a-ți crea site-ul cuponului și de a funcționa asap este cu o temă de cupon pre-stilată, cum ar fi tema WordPress Kupon. Această temă are tot ceea ce îți trebuie pentru site-ul tău de oferte zilnice, precum trimiterea ofertelor front-end, opțiuni ușoare pentru temă, numărătoarea cuponului, integrare socială și multe altele.

woocommerce-cupon-numărătoare inversă-plugin

Dacă aveți deja o temă care vă place, atunci un plugin poate fi cel mai bun pariu. Adăugați cupoane pentru magazinul dvs. WooCommerce cu ajutorul pluginului WordPress WooCommerce Coupons Countdown. Este o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga cupoane personalizate pe orice site web de comerț electronic WooCommerce.

Magic-wp-cupoane

Vrei să începi cu o opțiune gratuită? Cupoane Magic WP Lite este un plugin WordPress gratuit care vă oferă posibilitatea de a adăuga cupoane de bază cu un sistem de conturi de clicuri, aprecieri și aprecieri și opțiunea de a încărca noi șabloane de cupoane.

Site-uri de comparare a prețurilor

Site-urile de comparare a prețurilor vă arată de obicei un produs și prețul acestuia la diferite magazine. De obicei, sunt prezentate recenzii de produse trimise de utilizatori, care fac cea mai mare parte a conținutului lor. Cum câștigă bani un site de comparație a prețurilor? Câștigi un comision când un utilizator face clic pe un link și vizitează site-ul retailerului. Puteți vinde și spații publicitare.

compara-wp-preț-comparație-WordPress temă

Adăugați-vă recenziile (și link-urile de afiliere) utilizând tema de comparație a prețurilor WordPress. Este o opțiune excelentă pentru a împărtăși produsele și serviciile preferate cu cititorii dvs. folosind tabele de comparație ușor de citit cu logo-uri, date, prețuri și multe altele.

go-tarifare-comparație-table-plugin

Plug-ul WordPress Responsabil pentru prețuri și comparare este perfect pentru a crea tabele de comparație pentru aproape orice. Adăugați imagini, videoclipuri, liste de funcții, pictograme și mai multe tone pentru a vă ajuta cititorii să decidă care opțiune este cea mai potrivită pentru ei. Tabelele de prețuri reprezintă o modalitate excelentă de a compara și contrasta oferte similare (cum ar fi pachetele de găzduire sau teme).

-produse compara-woocommerce

Dacă cele două opțiuni premium nu sunt incluse în bugetul dvs., WooCommerce Compare produse gratuite plugin WordPress este un mod ușor de a adăuga comparații de produse la magazinul dvs. WooCommerce.

Site-uri de revizuire a produselor

Astăzi strălucesc această zonă. Site-urile de evaluare a produselor găzduiesc recenzii ale experților despre produsele pe care le-ați folosit sau testat. De asemenea, puteți întâmpina recenzii ale utilizatorilor care au folosit produsul respectiv în trecut pentru a vă îmbogăți conținutul. Câștigați o comisie de afiliere atunci când utilizatorul la care faceți referire la vânzătorul cu amănuntul face o achiziție sau finalizează orice altă acțiune dorită.

thereview-rating-comentarii-WordPress temă

Tema de revizuire WordPress este o temă elegantă a revistei de recenzie, cu opțiuni ușoare de recenzie pentru ca cititorii să-și lase ratingurile pe lângă ale tale. În acest fel, vizitatorii site-ului dvs. pot fi încrezători în evaluări și sperăm să faceți clic pe linkurile de afiliere.

taqyeem-rating-comentarii-plugin

Dacă doriți să adăugați recenzii pe site-ul dvs. actual, atunci consultați pluginul WordPress Taqyeem Evaluări și Recenzii. Aparent nimic nu poate face acest plugin de evaluare cu culorile sale nelimitate, criteriile de revizuire nelimitate, fonturile personalizate și stilurile de revizuire multiple.

wp-produs-recenzie

O opțiune gratuită este minunată WP Product Review gratuit plugin WordPress care vine cu opțiuni solide pentru un plugin gratuit. Puteți adăuga pictograme de revizuire personalizate, culori personalizabile, funcții pro & con și chiar o funcționalitate pre-încărcată.

* * *

La sfârșitul zilei, marketingul afiliat are în vedere promovarea produselor altcuiva și câștigarea unei comisii făcând acest lucru. În orice caz, elimină procesul obositor de dezvoltare a produsului, ceea ce înseamnă că puteți configura cu ușurință site-ul dvs. și puteți începe să câștigați în câteva luni. Înseamnă, de asemenea, că aveți mai mult timp pentru a vă concentra pe dezvoltarea de conținut și marketing.

Dacă în schimb doriți să creați un program de afiliere, știți, pentru a vă promova produsele, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune pluginuri pentru programul de afiliere..

De ce să folosiți WordPress

Evident, WordPress este frumos, dar există multe alte motive pentru care chiar și marile mărci folosesc și iubesc WordPress. Vom atinge doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să utilizați WordPress pentru a alimenta site-ul dvs. de afiliere.

Ușor și versatil

Pentru început, WordPress este ușor de configurat, învățat și utilizat. Deși abilitățile de codare pot fi utile o dată în timp, nu aveți nevoie de cunoștințe de codare pentru a construi un site de afiliere cu WordPress. Aveți nevoie doar de tema și plug-urile WordPress potrivite și sunteți setat. În plus, temele, pluginurile, suplimentele, scripturile și extensiile WordPress disponibile foarte ușor fac ca WordPress să fie platforma versatilă.

Motor de căutare prietenos

WordPress este prietenos cu motorul de căutare, construit pe coduri curate și respectând cele mai bune standarde web – toate menite să atragă motoarele de căutare. Adică, Google și aprecierile iubesc blogurile WordPress, iar dacă puteți integra o secțiune de blog pe site-ul dvs. de recenzie, puteți obține cu ușurință clasamente mai bune și puteți stimula conversiile..

Un blog valoros va favoriza, de asemenea, încrederea utilizatorilor, exact calitatea de care aveți nevoie pentru a menține comisioanele în creștere, în creștere și în creștere. Puteți consolida SEO în continuare, trimițând site-ul dvs. către Google și utilizând astfel de pluginuri Yoast SEO.

Integrați ușor anunțurile

Folosind widget-uri, puteți integra cu ușurință anunțurile în site-ul dvs. de afiliere bazat pe WordPress maximizând potențialul dvs. de câștig. Lipiți codul HTML al anunțurilor în fișierul Text widget și plasați-l oriunde depinde de tema dvs. Unele teme au zone de anunțuri specializate în antet, printre altele.

mare sprijin

Puține (dacă există) sisteme de gestionare a conținutului se pot compara cu WordPress în termeni de comunitate. WordPress are o comunitate minunată în jurul său. Această comunitate este o sursă excelentă de asistență gratuită și optimă de care vei avea nevoie pe măsură ce îți construiești afacerea afiliată.

De la bloggeri, consultanți, colaboratori, dezvoltatori și experți, printre alții, veți avea cel mai bun sprijin la care puteți visa vreodată..

În acest caz, să vă creăm un site de afiliere folosind WordPress. Primele lucruri în primul rând, de ce veți avea nevoie?

De ce ai nevoie

migrarea-la-un-nou-WordPress-gazdă

 • Cel mai bun WordPress hosting – site-ul dvs. de afiliere trebuie să fie super-rapid pentru o experiență bună a utilizatorului. Nu aveți nevoie de perioade de oprire la repetare și cu siguranță nu doriți să vă pierdeți site-ul pentru un hacker. În plus, aveți nevoie de suficiente resurse de server pentru momentul în care site-ul dvs. crește. Cum să alegeți cel mai bun WordPress Gazduire are spatele acoperit. Dacă aveți nevoie de o soluție rapidă, vă recomandăm WPEngine printre aceste alte cele mai bune gazde WordPress.
 • Un nume de domeniu – Faceți-l scurt (maxim 3 cuvinte) și memorabil. Gândiți-vă la mare și adânc în viitor. Faceți-l ușor dacă puteți, nu treceți peste bord. Fii creativ și când ești gata, îmi cumpăr toate domeniile de la Namecheap.
 • Tema excelentă pentru WordPress – Duceți-vă cu o temă versatilă, de preferință polivalentă, care vă va scoate în evidență recenziile. Dacă vă gândiți la tema Total WordPress, sunteți pe calea cea bună.
 • Nișă – Alegeți un pasionat de care sunteți pasionați sau cunoscuți. Vei petrece mult timp lucrând în această nișă, astfel încât să fie mai plăcut. Veți promova produsele în această nișă și băieții pe care îi veți vinde pentru a aprecia ceva pasiune.
 • Conținut suficient de mare – Ce este într-adevăr conținut suficient? Publicați recenziile și conținutul blogului în mod constant, fără eșec. [Mai ușor de zis decât de făcut]
 • Răbdare – Este o virtute

Cum să creezi un site de afiliere folosind WordPress

Acum că avem cerințele acoperite, haideți de fapt construiți acel site de afiliere despre care ne-am certat încă de la primul paragraf. Să începem cu punctul cel mai evident.

1. Configurarea unui site de afiliere WordPress

Configurarea unui site de afiliere este la fel ca configurarea unui site WordPress tipic. Deoarece aveți nevoie ca utilizatorii dvs. să aibă încredere în recenziile dvs., astfel încât să puteți continua să le câștigați comisioane, trebuie să puneți un pic de gândire și timp pe site-ul dvs. de revizuire a produselor. Pur și simplu nu puteți face împreună un site întâmplător și vă așteptați să câștigați.

Nu contează produsele pe care le veți examina și promova, WordPress vine cu o gamă largă de teme și pluginuri care vă vor ajuta să construiți un site de recenzii profesionale în cel mai scurt timp. Și având în vedere că temele WordPress sunt ușor de personalizat, nici nu trebuie să mergeți cu o temă specializată în stil de recenzie, deși ar fi un salt mare în direcția corectă.

De asemenea, configurarea site-ului de recenzie implică alegerea găzduirii WordPress potrivite, instalarea și configurarea WordPress, teme și plugin-uri. La fel de simplu ca A, B, C.

Instalarea WordPress este o muncă ușoară peasy; multe gazde web oferă instalatori cu un singur clic care fac ca munca ta să fie un fericit. Mergeți înainte și cumpărați hosting binefide din lista noastră bine curatată de gazde web și instalați WordPress pe domeniul dvs. Adăugați o temă (cum ar fi Total sau una gratuită) și configurați-vă pluginurile (mai multe despre aceasta într-o clipă).

Există și câteva teme excelente de recenzie WordPress, de aceea nu vă rețineți; nu ezitați să mergeți cu o soluție care funcționează pentru dvs. Am împărtășit câteva exemple grozave mai sus, dar există cu adevărat multe alte persoane pe web. După instalarea site-ului dvs. WordPress, este timpul să începeți să creați conținut minunat. Dar mai întâi, câțiva indicatori.

2. Alegeți produsele dvs. și partenerii dvs. afiliați în mod înțelept

Dacă inima ta este în ea, nu este nimic rău în promovarea produselor ieftine de murdărie. Singurul dezavantaj este că va trebui să convertiți mult mai mulți oameni pentru a realiza un venit considerabil din afacerea dvs. afiliată.

Gândiți-vă la asta, dacă primiți 10% din fiecare vânzare de 10 USD pe care o faceți, va trebui să convertiți 1000 de persoane pentru a face 1.000 de dolari pe lună. Dacă, pe de altă parte, obțineți 10% din fiecare vânzare de 1000 de dolari, va trebui doar 10 conversii pentru a face 1.000 de dolari pe lună. Vedeți unde merg cu asta?

Același caz este valabil și pentru partenerii afiliați, de asemenea, programele pentru care mergi. Voi evita un program de afiliere care oferă, să zicem, 10% din fiecare vânzare în favoarea tipurilor care oferă 50% păstrând toți ceilalți factori, inclusiv prețul, constant.

Vrei să promovezi camerele de fotografii prin intermediul blogului tău de fotografii / site-ul de recenzii? Mai întâi, consultați câțiva retaileri de camere și alegeți doar cele mai bune programe de afiliere. Termenii lor sunt favorabili? Plata este suficient de mare pentru a-ți susține activitatea de afiliere? Oferă o gamă largă de produse? Au reputație bună pe piață? Programul lor de afiliere are succes? Cum își tratează afiliații existenți? Acestea sunt doar câțiva dintre factorii de luat în considerare atunci când alegeți produsele și partenerii pe care să îi promovați.

Amintiți-vă dacă promovați produse necuprinzătoare doar pentru a da un comision din utilizatorii dvs., imaginea dvs. de marcă va suferi de pe urma insolenței voastre. Veți ieși dintr-o afacere mai repede decât puteți construi una.

Evident, și am menționat deja acest lucru, trebuie să vă urmați pasiunea, mai ales dacă veți scrie singur conținutul. Dacă aveți nevoie de reamintire, veți scrie pentru persoanele interesate de produsele pe care le promovați – alți pasionați de nișă, după cum spune Shaun Quarton. Dacă nu sunteți pasionați de produsele pe care le promovați, dar sunteți de altfel pentru că nișa este profitabilă, acestea entuziaști „…va vedea direct prin conținut lipsit de viață, neinspirat.“

Totuși în această afacere de pasiune și conținut, produsele pe care le promovezi în cele din urmă trebuie să se lege cu conținutul tău. Pur și simplu nu puteți vorbi despre seturi de televiziune, apoi puteți să vă întoarceți și să promovați îngrășăminte. Este o abominație în lumea marketingului de conținut.

Continuând, nu ignorați comisioanele recurente, astfel de abonamente care plătesc comisioane ori de câte ori abonatul apasă butonul de reînnoire. Ele pot fi o mare sursă de venituri pasive recurente care necesită eforturi reduse pentru a înființa.

3. Adăugați o mulțime de conținut de înaltă calitate

laptop-blogger-dactilografiere

Conținutul este și probabil ați auzit acest lucru de un milion de ori înainte, rege. Puteți scoate piața în afara site-ului dvs. de recenzii, cum ar fi Om nebun, dar dacă nu aveți genul de conținut care îi face pe utilizatori să facă clic pe linkuri și de fapt cumpărare, nu pleci nicăieri.

În ceea ce privește modul de a genera mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress, am discutat de ce calitatea înaltă are o importanță crucială. Indiferent dacă scrii recenzii sau postări pe blog, conținutul trebuie să fie de cel mai înalt calibru – sau cel puțin mai bun decât cel al concurentului. Ar trebui să căutați să adăugați valoare procesului decizional al utilizatorului.

Conținutul dvs. ar trebui să ofere toate răspunsurile de care are nevoie cititorul pentru a face o achiziție. Priviți ce face concurența dvs. și mergeți cu un kilometru mai departe. Site-ul dvs. de afiliere ar trebui să fie ultima resursă pe care cumpărătorul o vizitează înainte de a cheltui green.

Efectuați cercetarea dvs. cu cuvinte cheie pentru a determina ce caută utilizatorii. Folosiți conținutul dvs. pentru a aborda punctele de durere ale utilizatorului și vă bazați o afacere durabilă. Până la urmă, câștigi doar atunci când rezolvi o problemă pentru utilizatorii tăi. Și cu un site de afiliere, le arătați pur și simplu de ce produsul pe care îl recomandați este soluția de care au nevoie. Nu poate fi mai ușor decât atât.

Sfat Pro: Conținutul de calitate (valoros, relevant, proaspăt) va genera încredere cititorilor.

Păstrează-ți conținutul în stare proaspătă, deoarece – stale este doar proastă. Urmăriți tendințele din nișa dvs. și veți merge întotdeauna pe val, în loc să o urmați. Există oferte de sărbători? Vești extraordinare de nișă care pot crea o postare excelentă pe blog? Atingeți asta și rămâneți în fața concurenței. Instrumente precum Alerte Google și trenduri Google printre altele poate fi util în acest demers.

Adăugați conținut suficient – zece postări pe blog și cinci recenzii nu vă vor cumpăra o călătorie în Disneyland. Aveți nevoie de mult trafic și de un clasament SEO mai bun, iar singura modalitate de a obține ambele este să publicați conținut de înaltă calitate în mod constant. Notă: Cu cât conținutul este mai mare, cu atât mai multe oportunități de plasare a legăturilor de afiliere. Așa este, puteți plasa linkurile dvs. în postări de blog, pagini, recenzii, studii de caz, interviuri, podcast-uri și videoclipuri, printre altele.

În general, ar trebui să te străduiești să publici recenzii prezentate profesional. Apăsați constant conținutul de calitate. Apropo, nu uitați să puneți toate aceste detalii în planul dvs. de afaceri. Îmi pare rău că nu am menționat acest lucru mai devreme. Ai nevoie de un plan de afaceri; fiecare afacere are nevoie de o strategie.

4. Promovează-ți site-ul web afiliat WordPress

Pe lângă publicarea de conținut de înaltă calitate, trebuie să depuneți un efort conștient în promovarea site-ului dvs. Faceți tot ce vă stă la dispoziție pentru a atrage vizitatori, asigurați-vă doar că tactica dvs. este legitimă sau veți supăra aprecierile Google și veți câștiga o reputație proastă. Promovează-ți site-ul atât online cât și offline – scoate-l din afară. Iată cum puteți conduce mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress pentru a vă începe.

5. Monitorizează-ți performanța

Chiar și cu cel mai bun plan, va trebui să rămâi flexibil și să te adaptezi în consecință pe măsură ce îți construiești afacerea de afiliere WordPress. Evoluți continuu înainte de a izbi aurul. Înainte de a găsi formula perfectă, va trebui să schimbi tactica și strategiile de câteva ori. Este inevitabil.

Ca atare, trebuie să monitorizați și să gestionați performanțele site-ului dvs. Trebuie să experimentați cu diferite tipuri de conținut și să eliminați produsele cu performanțe slabe. Instrumente precum ahrefs și Google Analytics printre altele îți oferă o mulțime de perspective asupra afacerii tale.

Instrumente și resurse pentru site-ul dvs. Recenzii WordPress

Instrumentele pe care le termini pentru a-ți construi site-ul de afiliere WordPress depind în totalitate de nevoile afacerii tale. Cu toate acestea, iată o listă de instrumente generaliste de care vei avea nevoie pe măsură ce creezi următorul mare site de afiliere:

 • Securitatea iThemes – Îmbunătățește-ți securitatea de zece ori. Luați în considerare și utilizarea HTTPS. Citiți alte măsuri de securitate WordPress
 • Soluții de backup WordPress – vă oferă liniște sufletească știind că puteți recupera site-ul dvs. cu ușurință în cazul în care ceva nu merge bine
 • Yoast SEO – Cel mai bun plugin SEO WordPress după părerea mea
 • Google Analytics pentru WordPress – Trebuie să vă urmăriți statisticile, astfel încât să puteți aduce îmbunătățiri
 • La revedere Captcha – Prindeți spam-urile de spam automat înainte de a-ți împiedica recenziile. Nici un captcha iritant!
 • Akismet – Acesta este un plugin popular și puternic pentru combaterea spamului
 • Cele mai bune pluginuri pentru social media pentru WordPress
 • Destul de legătură pentru că trebuie să scurtați și să păstrați legăturile de afiliere de ieșire
 • WP Review – Creați postări de recenzie uimitoare și rezumate
 • AzonPress – Bună ziua, filialele Amazon
 • W3 Cache totală – Viteza site-ului este un factor de clasare Google în zilele noastre. Filialul dvs. WordPress ar trebui să se încarce foarte rapid, așa că spuneți da într-un plugin de memorie în cache deja

Programe populare de afiliere

Gânduri finale

Construirea unui site de afiliere rentabil WordPress necesită timp și efort, așa că nu vă așteptați să faceți o ucidere peste noapte. Aceasta nu este o schemă rapid-bogată, ci este o acțiune care va beneficia de toate cunoștințele de afaceri pe care le dețineți.

În general, construirea unui site de afiliere WordPress și realizarea unui profit sănătos este realizabilă. Multe site-uri de pe internet depind și funcționează de comisioane, deci da, este un model de afaceri viabil. Joacă-ți corect cărțile și exercită răbdare. Deveniți rechin și investiți-vă resursele cu înțelepciune. Până data viitoare, amintiți-vă că sparringul este antrenament. Iată succesul tău: Urați!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me