Cum să construiți o afacere independentă, un ghid simplu pentru WordPress

Construiește o afacere independentă cu WordPress

Ești un antreprenor născut, un asociat de risc în sine. La un moment dat în viață, recent sau în trecut, ați decis: „Heck voi intra în afaceri pentru mine” și iată. Poate că nu este cazul. Poate că nu cumva să-i distrați pe cei de la 9 la 5 în care sunteți blocați. Aveți nevoie de mai mult din viață. Îți dorești libertatea de a fi propriul tău șef și posibilitatea de a câștiga infinit mai mult.


Vrei să construiești o afacere independentă, astfel încât să poți lucra oriunde și oricând. Vrei să lucrezi de acasă și nu trebuie să stai niciodată ore întregi în trafic. Îți dorești să lucrezi la tine, de fapt gătește prânzul și urmărește un episod din emisiunea ta favorită între proiecte. Îți dorești să călătorești lumea fără să mai aștepți o vacanță tot anul. Doriți să vă îndrăgostiți de culturi noi și să fiți cu adevărat fericiți.

Simțiți că sunteți în întâmpinarea dvs. că sunteți în plină provocare și nu așteptați să vă încasați la prima verificare. Poate că emoția este intensă. Poate că iubești intens. Intensitatea este bună. Ei bine, ambiția ta este admirabilă, dar de unde începi?

În postarea de astăzi, vom acoperi câteva dintre elementele fundamentale pe care ar trebui să le aveți în vedere (și să le implementați) atunci când construiți o afacere independentă bazată pe WordPress. Pregătiți-vă pentru instrucțiuni și, mai mult, inspirație, deoarece aceste sfaturi vă vor face destul de campion pe care îl doriți și meritați. Sunteți gata? Începem.

Decideți ideea de afaceri

În primul rând, trebuie să decideți afacerea pe care doriți să o lansați și să o construiți. Nu puteți începe o afacere doar pentru a începe una – știți – pentru naiba sau pentru fior sau pentru a vă prezenta prietenilor. Ideea ta de alegere mai ales ar trebui să fie ghidată de pasiunile, experiența și cunoștințele tale. După cum am văzut în Cum să câștigi bani cu WordPress, există câteva căi legate de WordPress în care te poți aventura. Trebuie doar să-ți găsești dragostea.

Puteți dezvolta teme și / sau pluginuri WordPress dacă dețineți abilități de dezvoltare web sau sunteți suficient de pasionați pentru a învăța. Vă puteți transforma într-un blogger WordPress respectabil, puteți oferi găzduire WordPress și / sau oferi un suport WordPress live, printre altele. În timp ce toate acestea sunt oportunități lucrative, veți petrece mult timp lucrând în și pentru afacerea dvs., deci cel mai bine este să vă urmați pasiunile.

De asemenea, trebuie să fii bine versat la orice vei face. Cum vei oferi un serviciu dacă nu ai primul lucru despre serviciu? Cel mai important, ideea dvs. de afaceri nu ar trebui să cadă din spațiu. Ar trebui să fie suficient de realist pentru a rezolva o anumită problemă; ar trebui să fie o soluție pe piață. În termeni mai simpli, produsele și serviciile dvs. ar trebui să reprezinte ceva pentru care oamenii sunt dispuși să plătească. În cele din urmă, puteți crea orice afacere independentă cu WordPress, deci nu vă limitați la opțiunile menționate.

Creați un plan de afaceri solid

creați-un-business-plan

Când mi-am început activitatea de blogging independent, nu aveam niciun plan. Doar o mărunțire de idee și motivație pentru zece persoane. Cu toate acestea, lipsa unui plan de afaceri mi-a întârziat tranziția într-un blogger plin de viață. Am învățat lecția mea, care este …

Un plan vă ajută să rămâneți concentrat și să rămâneți în fruntea problemelor de afaceri chiar și atunci când doriți să renunțați. Puteți face proiecții financiare, puteți stabili strategii de conținut fiabile, puteți crea un marketing eficient și, în general, câștigați mari. Și fără un plan, veți fi ca o navă fără navigare. Vei pierde direcția, vei naufragia și vei ajunge să pierzi mult timp și bani. Acest lucru îl știu de primă manieră și, din experiența mea, încep acum afaceri (precum și ziua mea) cu un plan.

Planul dvs. nu trebuie să umple pagini; nu trebuie să fie planul secolului; doar o declarație scrisă a modului în care veți trece de la vânzări zero la o afacere independentă sănătoasă. Planul dvs. de zi cu zi poate fi câteva sarcini în Evernote, sau aplicația dvs. din calendar. Aveți nevoie de ajutor pentru elaborarea unui plan de afaceri? Consultați Plan de afaceri independent: puteți planifica să reușiți sau să vă așteptați să nu reușească de iThemes pentru o oarecare inspirație. Trecând peste…

Construiește-l și vor veni

Cel mai important atu pe care îl puteți avea ca freelancer WordPress este un hub online în care potențialii clienți pot afla mai multe despre serviciile / produsele dvs., vă pot consulta portofoliul, vă pot contacta și, în cele din urmă, pot face comenzi. Aici strălucește WordPress.

Platforma este ușor de configurat și utilizat. Cu tema WordPress perfectă (consultați Tema WordPress multifuncțională Total Responsive) și câteva plug-in-uri, puteți construi doar site-ul de portofoliu perfect fără o problemă (cum ar fi acest, sau chiar acest).

Nu este necesar să angajați un dezvoltator web pentru a configura un site WordPress pentru dvs., trebuie doar să focalizați tema pe care o alegeți, să adăugați câteva plugin-uri de alimentare și sunteți bine să mergeți. Fără îndoială, veți avea nevoie de găzduire WordPress excelentă pentru afacerea dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe afaceri fără a vă face griji pentru hackerii rău intenționat, de exemplu.

Pentru instrumentele de care aveți nevoie pentru a configura un site WordPress profesionist, consultați următoarele resurse:

 • Resurse WordPress pentru setul dvs. profesional de instrumente
 • 20 cele mai bune pagini pe teme WordPress
 • Cum să creați o temă WordPress din HTML
 • Cele mai bune pluginuri pentru social media pentru WordPress
 • 40 de instrumente trebuie să aibă plugin-uri WordPress
 • WPExplorer Premium Themes, Elegant Themes and Themeforest
 • 10 plugin-uri BuddyPress pe care trebuie să le ai
 • Și multe altele!

Devine disponibil

Fă timp

După ce aveți site-ul dvs. WordPress funcționat, este timpul să anunțați clienții că sunteți disponibili pentru angajare. Dacă nimeni nu știe că sunteți freelancer WordPress pentru închiriere, spuneți-mi cum vor pune pâinea pe masă și cârpa de pe spate.?

Nici nu trebuie să transpirați procesul, să începeți prin a profita de cercul imediat de prieteni, colegi și clienți cu care ați lucrat în trecut. Cu alte cuvinte, utilizați-vă rețea imediată. Anunțați acești oameni că sunteți disponibili pentru a construi site-uri WordPress, a scrie conținut excelent pe blog, a oferi asistență și / sau a consulta pe toate problemele WordPress.

Faceți-vă cunoscută disponibilitatea pe site-ul dvs. și orice altă platformă faceți o apariție. Doar nu vă spamați viața din contactele de rețea existente, deoarece nimeni nu iubește acel tip. Vei fi surprins cât de repede poți alinia proiecte, doar făcând cunoscut contactelor tale apropiate că ești disponibil.

Dacă nu ați realizat niciun proiect, mai întâi ar trebui să creați câteva mostre pentru site-ul dvs. web. Doriți să începeți o carieră de design web independent? Prezentați câteva exemple excelente de design web pe site-ul dvs. (puteți chiar să le găzduiți ca site-uri de demonstrație dacă nu ați avut încă un client). Puteți da teme gratuite, pluginuri, etc., dacă încercați să lansați o afacere de dezvoltare web. Vrei să începi o afacere independentă de blogging WordPress ca a ta cu adevărat? Adăugați câteva mostre de scriere / blogging pe site-ul dvs., etc..

Probele vă vor ajuta să stabiliți credibilitate, autoritate, experiență și profesionalism. Apoi, turmați panourile de locuri de muncă în care clienții dvs. postează locuri de muncă și se aplică. Dar dacă nu sunteți unul pentru aplicațiile de muncă și lucrările (deși între timp pot ajuta cu facturile), cum ar fi să vă dezvoltați propriile produse sau pachete de servicii.?

Dezvoltați produse și / sau pachete de servicii

Dacă nu-i place ideea de a scoate în evidență forțele de muncă și doriți ca clienții să vină la tine în schimb, trebuie să dezvolți produse sau, mai degrabă, pachete de servicii, pentru a le vinde. Ești un dezvoltator WordPress aspirant? Puteți să împachetați teme premium WordPress și să le vindeți pentru un abonament anual, la fel ca Nick Roach, de teme elegante.

Puteți crea pachete de consultații plătite. Puteți oferi serviciul dvs. de blog sub formă de pachete cu puncte de preț diferite. Puteți crea orice produs vă puteți imagina și puteți efectua o ucidere cu condiția să existe cererea (studioul Envato este plin de freelanceri care oferă servicii). Căutați o problemă pe piața dvs. specială (nișă) și apoi oferiți soluția. Această soluție devine produsul tău. Acest lucru presupune desigur că aveți un trafic considerabil pentru afacerea dvs. online, lucru pe care îl vom acoperi în câteva. Între timp, să vorbim despre perceperea taxelor corecte.

Încărcați corect și adăugați valoare

adaugă valoare

Nimic nu este să te împiedice să încarci 3 mil. USD pentru dezvoltarea WordPress. Dar dacă vă întoarceți, cumpărați o temă WordPress în valoare de 50 USD, instalați-o, pierdeți timpul și trimiteți site-ul către client, faceți într-adevăr clientul și dvs.?

Nu contează cum îl privești, dar regula canonică a afacerii este să servești mereu clientul primul. Dacă clientul respectiv află că i-ați supraîncărcat pentru a instala o temă pe care probabil și-ar fi făcut-o singuri, veți obține o reprezentare proastă. Apoi se învârte cuvântul că ești un tip sau o fată plină de mascăreți ca dezvoltator web. De acolo, natura preia, iar restul este doar un efect de domino.

Fii simplă și simplă și, întrucât nu este nimic greșit în utilizarea temelor WordPress pre-construite, lăsați clientul să înțeleagă de ce plătești 3 mil. USD pentru un serviciu pe care îl obține pentru 200 USD. Dacă veți utiliza un șablon pre-construit, anunțați-le! Dacă percepeți 3 milioane USD, asigurați-vă că oferiți o valoare mai mare de 3 milioane USD. Acest lucru este valabil pentru toți freelancerii. Depășirea așteptărilor clientului este până la urmă cel mai bun mod de a fi amintit și câștiga afaceri repetate. În rezumat, cunoașteți-vă valoarea, verificați prețurile de pe piață și percepeți taxele corespunzătoare. Doar nu percepeți nici o suprataxă și nu uitați să vă faceți memorabil.

Experiențele clienților contează

Din experiența mea, afacerea nu se referă la semnarea contractelor, încasarea și livrarea produsului. O afacere care nu favorizează conexiunile om-om se va transforma în cele din urmă. Acest lucru este valabil chiar dacă clienții dvs. locuiesc în cealaltă parte a globului.

Persoana aflată la capătul de primire a e-mailurilor, chat-urilor și apelurilor dvs. este la fel de umană. Ei se bucură de majoritatea lucrurilor care vă plac. Tratarea clienților tăi ca prietenii și familia, spre deosebire de un mijloc rapid spre final, vă va separa de hoarda de freelanceri fără experiență..

Chiar și o calitate subtilă precum onestitatea, răbdarea și smerenia vă pot câștiga inimile multor clienți. După cum am menționat deja, clientul vine întotdeauna pe primul loc. Serviciul și experiența oferită le lasă clienților să se simtă mai bine? Dacă nu, faceți schimbări corespunzătoare, dar rețineți că acest lucru nu înseamnă să sărutați un **. Mergi să faci asta și vei pleca în curând dintr-o afacere.

Simplificați-vă procesele, oferiți o experiență excelentă utilizatorului (inclusiv pe site-ul dvs.) și oferiți produse de top. Combinarea acestor lucruri va face o experiență excelentă pentru clienți. Este vorba doar despre client – persoana care taie cecul. Nu este vorba despre tine și nu va fi niciodată.

Mărturie, aprobări și sesizări

relații semnificative-business-

Mărturii și aprobări arată clienții potențiali că alții au folosit și s-au bucurat de serviciile / produsele dvs. Avizul este modul în care permiteți clienților trecuți să campioneze pentru cauza dvs., catapultând afacerea la înălțimi mai mari. De asemenea, lucrez la acest aspect, văzând că nu am reușit să rog clienții să-mi scrie mărturii suculente.

De ce este așa? Îmi place să câștig laudele și aprobările în mod natural și, din moment ce clienții mei sunt motivați mari, feedback-ul pe care mi-l oferă după fiecare proiect ar avea cu adevărat nevoie de o pagină lungă și nu o fac așa. Haha, cine glumesc? Probabil că ar trebui să încep să postez fiecare mărturie, fiecare aprobare și fiecare linie de feedback.

Deja sunt deja despre mine, Jonathan Wold, un consultant WordPress independențat cu timp parțial trebuie să spună despre avize:

Nu te complica. Rugați-vă clientul să scrie 2 – 3 propoziții despre experiența sa de a lucra cu voi. Ia aprobarea lor și pune-o pe site-ul tău …

Și ce să faci? Așa este, corect, postează-l pe site-ul dvs. web pentru a vedea lumea. Apoi cereți-le sesizări. Spune ce? Primele mărturii și acum trebuie să cerem clientului să ne recomande unui alt client? Ei bine, recomandările sunt o modalitate excelentă de a crește orice afacere sub soare.

Stăpânește-ți comerțul

Nimic nu este pus în piatră în lumea rapidă care este internetul. O tehnologie relevantă astăzi poate fi învechită la câteva luni. Tendințele și fadurile vin și merg. Tehnicile se schimbă tot timpul și se nasc noile tehnologii. Indiferent de zona pe care alegeți să o exploatați, nu puteți înceta niciodată să învățați și să vă dezvoltați abilitățile.

„Profesioniștii câștigă cei mai mulți bani, au cea mai mare influență și, în general, îi dau bine…”, deoarece au luat timpul să învețe frânghiile. Au învățat din greșelile lor din trecut sau despre ceea ce numim experiență și nu s-au oprit acolo. Ei parcurg kilometrul suplimentar, citesc bloguri, cărți și participă la evenimente. Învață activ meșteșugul lor.

Și tu poți deveni un pro WordPress. De asemenea, puteți stăpâni comerțul, care ar putea părea intimidant la început, dar vă va ajuta să ieșiți în evidență din mulțime. S-ar putea chiar să câștigați titluri fanteziste, cum ar fi guru, sensei și expert printre altele �� Stăpânește ceea ce faci și nu înceta niciodată să înveți.

Creșterea afacerii dvs. independente WordPress

în creștere-ta-business

Odată ce câștigi tracțiune și ai un pic de gust să deții un biz, poți fi tentat să te așezi, să știi, să te bucuri de fructele muncii grele. Este tentant să slăbesc când lucrurile încep să se uite, dar nu îndrăznești să le lovești frâne. Poți oricând să te odihnești puțin, dar apoi să te întorci pe grind și să-ți crești afacerea independentă de WordPress. Cum?

Promovare

Promovarea afacerii dvs. freelance înseamnă pur și simplu să vă aduceți produsele / serviciile în fața potențialilor dvs. clienți. Nu contează cum o faci, cu condiția să fie etic, ar trebui să epuizezi fiecare cale disponibilă pentru a atinge numărul maxim de perspective.

Puteți utiliza anunțuri Google. Puteți utiliza reclame Facebook și Twitter direcționate geografic pentru a atrage perspective locale. Puteți invita blogul pe blogurile în care potențialul dvs. client se află. Heck, puteți utiliza comunicate de presă, concursuri, email marketing și aproape tot ce vă stă la dispoziție pentru a conduce mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress.

Nu încetați să vă promovați afacerea, chiar și atunci când aveți deja clienți și lucrați constant. Nu-i asa? De ce să-mi promovez activitatea de freelancer atunci când placa mea este deja plină? Răspunsul la această întrebare este conținut în următorul nostru punct.

Construiți o echipă de maestru

Cu toții iubim echipele. Echipele sunt grozave întrucât fac posibilă chiar și aparent imposibilul sarcinilor. Sigur, poți obține succesul singur, dar cu o echipă care te ajută să îndrepți rotile, vei ajunge la destinație mai repede, ușor și cu stil. De asemenea, vă veți bucura de succesul dvs. mai mult timp.

Am reunit o echipă formată din doi membri o dată și, deși era dificil să mă descurc și costisitor de păstrat, mi-am dublat veniturile, mi-am redus semnificativ orele de lucru și m-am distrat mult. Prea multă distracție până ce banii mi-au trecut în cap și am încurcat întreaga operație. Ei bine, eram tânăr și a fost o experiență de învățare.

Echipele sunt grozave și ar trebui să te uiți să-ți construiești al tău imediat ce înveți meseria. Apoi, promovează-ți afacerea independentă bazată pe WordPress cu rigurozitate și distribuie volumul de muncă printre membrii echipei tale. Cu o echipă poți să îți construiești o afacere freelance profitabilă, fără prea multă încercare. Doar asigurați-vă că vă luați timp pentru a vă alege echipa bine sau veți ajunge să pierdeți timp, bani și încrederea clienților în afacerea dvs..

Management de proiect

Dar cu mult înainte de a vă construi echipa, trebuie să rămâneți la curent cu proiectele, să vă faceți contabilitatea, facturarea și comunicarea între alte sarcini de administrare, echilibrând în același timp angajamentele vieții personale. Va trebui să țineți cont de fluxul de numerar, să vă depuneți impozitele și să jonglați multe alte pălării antreprenoriale.

Veți avea nevoie de instrumente precum: Trello să organizeze și să colaboreze la proiecte, WP-factură pentru facturare, Sistem avansat de ticketing WordPress pentru suport, Sistem de aprobare a proiectării pentru a vă aproba rapid munca, CV-ul WP pentru a crea CV-uri frumoase și WP Recenzii pentru clienți să adune mărturii.

Acestea sunt doar câteva dintre instrumentele de care aveți nevoie. Alții includ BackWPup, Securitatea iThemes, La revedere Captcha, și Akismet printre alții. Nu ezitați să consultați această listă de resurse profesioniste WordPress pentru mai multe instrumente.

Freelancing-ul nu este o vacanță

Oh, da, vei lucra chiar și când vei face vacanțe în Filipine sau Hawaii. Vei lucra ore lungi și ciudate. Va trebui să aveți de-a face cu tot felul de oameni, deoarece, bine, întregul glob va fi arena dvs. De asemenea, te vei distra atât de mult lucrând pentru tine.

Vei lucra de oriunde, oricând. Îți vei seta propriile programe, taxe și orice altceva. Vei învăța și vei crește. Vă veți distra mai mult decât veți face într-o muncă sufocantă de la 9 la 5. Vei disprețui căptușeala și singurul tău regret va fi: „De ce naiba nu am început asta mai devreme?”

Resurse

stație de lucru-birou

Vrei să afli mai multe despre construirea unei afaceri independente de succes cu WordPress? Iată câteva resurse grozave:

Cuvântul final …

Construirea unei afaceri independente folosind WordPress este o chestie ușoară. Instalați doar WordPress, obțineți o temă excelentă și câteva plug-in-uri și sunteți bine să vă rotiți „n”. Creșterea afacerii până la maturitate este un animal diferit, deși este foarte posibil. Urmează doar sfaturile pe care le-am împărtășit astăzi aici și ar trebui să-ți găsești gâscă de aur. Sau lumina de la capătul tunelului.

La urma urmei, tot ce îți trebuie este o idee, un plan și voința de a te ridica deasupra provocărilor și vei deveni următorul lucru important în cercurile tale, dacă nu în întreaga lume. Aveți vreo idee, sfat sau întrebare? Vă rugăm să veniți să mențineți focul în secțiunea de comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map