Cum să configurați o strategie de marketing folosind WordPress

Unii oameni par să creadă că tot ce trebuie să facă este să-și configureze site-ul WordPress și să plece. Totuși, așa cum ați putut ghici, acest lucru nu este adevărat. De fapt, trebuie să vă alăturați o strategie de marketing și să vă lipiți de ea dacă doriți să vedeți site-ul dvs. WordPress reușit pe parcursul lung.


Cu acest lucru, mai jos sunt șase pași pe care îi puteți face pentru a construi o strategie de marketing pentru site-ul dvs. de la început.

Pasul 1: Ia în considerare (și testează) designul tău

Crearea unui site web la care îți place să te uiți este o realizare reală. După cum îți va spune orice designer sau dezvoltator, este o zi rară în care nu te îmbolnăvești absolut deloc să privești un site web în timpul procesului de proiectare. Așadar, atunci când întâlnești unul care îți place zi de zi, poți simți că ai lovit cu adevărat semnul. Din păcate, pur și simplu să-ți placă aspectul unui site nu este un marker al succesului.

Singura modalitate de a ști cu adevărat dacă site-ul dvs. are succes este să îl testați. Există mai multe instrumente disponibile care vă permit să faceți acest lucru cu o ușurință relativă. Mulți pot fi integrați chiar în tabloul de bord WordPress, ceea ce reprezintă un nivel de comoditate cu care pot fi cu siguranță la bord. Ceea ce trebuie să faceți este să selectați un aspect din designul site-ului dvs. pe care doriți să îl testați. Apoi, creați versiuni alternative ale acestui element de design. De acolo, puteți efectua un test A / B sau multivariate folosind Experimente Google Analytics.

Experimente de conținut Google

Există un plugin WordPress (Experiențe de conținut Google Plugin gratuit WordPress), este foarte simplu să efectuați aceste experimente în cadrul site-ului dvs. WordPress, care merită să verificați dacă aveți seriozitate pentru a face site-ul dvs. cât mai comercializabil..

De asemenea, poate doriți să folosiți funcția de tipuri de post personalizate pentru a crea șabloane de postare care pot fi executate la o notificare de moment. În acest fel, puteți lansa o nouă pagină de destinație sau apeluri la acțiune fără a fi nevoie să vă delectați în cod de fiecare dată. Acest lucru asigură, de asemenea, coeziunea proiectării pe întregul site.

Pasul 2: SEO este Marketing

Nu cum ar fi putut uita cu adevărat acest lucru, dar optimizarea motoarelor de căutare este cu siguranță o parte majoră a eforturilor dvs. de marketing. Cel puțin, ar trebui să fie. Și, deși structura majorității site-urilor WordPress este favorabilă clasării rapide a site-urilor, acestea nu sunt optimizate exact din rubrică. Pentru asta, trebuie să faceți un mic reglaj fin.

Pentru început, asta înseamnă că debifează acea casetă neplăcută din Setări pentru a „descuraja motoarele de căutare de la indexarea acestui site”.

De acolo, va trebui să vă gândiți la lucruri precum permalinkuri și 301 redirecții și … ei bine, poate deveni un pic copleșitor. Acesta este motivul pentru care sunt un mare susținător al utilizării unui plugin SEO. Desigur, alegerea dreapta unul este imperativ. Unul rău ar putea distruge site-ul dvs. și chiar vă poate provoca penalități de la Google. Nu e bine! Deși există câțiva acolo care se califică drept „buni”, favoritul meu este WordPress SEO de Yoast.

WordPress SEO de Yoast

Cu acest plugin, puteți modifica cu ușurință meta titlurile, meta descrierile, legăturile permale, setările RSS și puteți crea un sitemap XML cu doar câteva clicuri. Este o economie de timp majoră și ar trebui să utilizeze orice persoană preocupată de rangul motorului de căutare.

Pasul 3: Luați în considerare a deveni un afiliat

O modalitate de a extinde acoperirea site-ului dvs. WordPress este să luați în considerare marketingul afiliat. Acestea iau mai multe forme diferite, unele dintre ele implicând afișarea anunțurilor afiliatului în bara laterală a site-ului dvs. Puteți, de asemenea, să introduceți informații despre afiliere în postările dvs. pentru a le oferi o acoperire mai mare.

Venitul afiliat poate fi lucrativ, dar trebuie să fiți inteligent în acest sens. Dacă oferiți o mulțime de conținut proaspăt vizitatorilor dvs. în mod regulat, nimic nu îi va dezactiva mai repede decât o schimbare bruscă spre a face cu hawking produsele altei persoane. Prin urmare, fiți clar în exonerarea site-ului dvs. că aveți produse afiliate pe site-ul dvs., dar fiți subtil în modul în care le afișați.

Pasul 4: Utilizați publicitatea în avantajul dvs.

După ce începeți să primiți un trafic regulat pe site-ul dvs., puteți avea în vedere oferirea de publicitate de un fel. Începerea cu reclame forfetare poate fi calea de urmat, deoarece vă oferă posibilitatea de a testa apele în funcție de interesul agenților de publicitate și de a vedea ce tip de răspuns primesc anunțurile inițiale..

Dar pe măsură ce site-ul dvs. câștigă popularitate, poate doriți să treceți la un model cost-pe-clic sau cost-pe-impresie. Acest lucru va depinde dacă vă alăturați unei rețele de anunțuri (și de care o faceți) și de ce fac de obicei ceilalți oameni din industria dvs. Puteți utiliza întotdeauna testarea A / B pe anunțurile afișate pentru a vedea ce model și ce tip de funcționare este cel mai bun.

Pasul 5: Construiți o strategie de conținut

Este imposibil să îți comercializezi site-ul fără conținut. De fapt, este baza de marketing online. Așadar, trebuie să aveți o strategie pentru conținutul dvs. care să fie în concordanță cu celelalte eforturi de marketing și care să vă aducă site-ul în fața cât mai multor globuri oculare..

O strategie de conținut bună va bifa de obicei câteva căsuțe cheie. Pentru început, acesta va fi un joc plin de scriere informativă și distractivă, care implică cititori. Fie va educa, fie va încânta. Și cel mai bun conținut îl face ambii. Aveți norocul că acesta este genul pentru care a fost creat WordPress. Este ușor să creezi noi pagini și postări noi.

Plugin de calendar editorial

Însă este posibil să doriți să urmăriți mai bine programul editorial dacă doriți cu adevărat să vă descurcați. Plugin-uri ca Calendar editorial și CoSchedule sunt ușor de utilizat și simplifică gestionarea ideilor de postare pe blog noi și când să publici ce.

Pasul 6: Urmăriți progresul dvs.

Dacă observați un nivel ascendent al vizitelor pe site sau o creștere a conversiilor, s-ar putea să crezi automat că cea mai nouă strategie de marketing funcționează, dar nu este sigur să faci acest tip de presupunere. Puteți vedea că aceste semne pozitive ar fi fost doar un avânt sau rezultatul unei singure componente specifice a strategiei dvs. de marketing. Și dacă nu vă urmăriți rezultatele, nu veți avea idee care este acea componentă.

Pentru a o spune în termeni mai simpli, doar 15% din strategia dvs. ar putea funcționa totuși să vă conectați lună după lună și să pierdeți timpul pe celălalt 85%. Numai că nu ați ști nimic dacă nu ați urmărit.

Resursa mea pentru a urmări rezultatele este Google Analytics. Vă permite să setați obiective de urmărit și puteți insera legături UTM pentru a urmări sursa conversiilor. În plus, puteți compila rapoarte personalizate care afișează tipul specific de informații pe care doriți să le vedeți. Și, desigur, există o Plugin WordPress pentru o integrare convenabilă în tabloul de bord.


WordPress face simplificarea și implementarea unei strategii de marketing pentru site-ul dvs. web simplu și simplu. De la CMS în sine la o varietate de pluginuri pe care le puteți utiliza, oferă un sistem perfect pentru construirea traficului pe site și creșterea conversiilor. Dacă doriți să continuați să citiți despre acest subiect, consultați ghidul suprem al lui Freddy pentru marketingul site-ului dvs. WordPress.

Ați creat o strategie de marketing pentru site-ul dvs. WordPress? A existat ceva despre CMS care l-a determinat în mod special pe această sarcină? Te-a reținut ceva? Mi-ar plăcea să aflu despre experiențele tale în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map