Cum să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress

Lasă-mă să știu dacă acest lucru sună vag familiar. Ai pornit cu o dorință – o sfâșiere de o idee care te ținea treaz noaptea. După ce v-ați înfășurat creierul, ați decis să turnați ideea într-un plan, poate după ce ați citit un text motivațional, cum ar fi Gandeste si imbogatestete de Napoleon Hill.


Cu planul în mână, ai mers mai departe și ai depus un efort de a transmuta visul în realitate. Ați fost la muncă, ați achiziționat web hosting, un nume de domeniu, o temă excelentă pentru WordPress și ați creat primul dvs. site WordPress.

Aveai de gând să-l faci, îl puteai simți în intestin. Ochii tăi erau verzi; ai putea să faci o ucidere în cele din urmă și să-ți trăiești visele. Dar planul era oarecum defectuos, întrucât nu ținea cont de generarea de trafic, singurul leu care-ți restricționează drumul spre succes astăzi.

Aproape că v-ați panicat când v-ați descoperit nebunia, dar totuși, ați continuat să cercetați și să vă înarmați cu informații noi despre generarea traficului. Totuși, numerele nu erau acolo. Te-ai întrebat ce s-a întâmplat în numele Moșului „să-l construiască și vor veni”. Ce ai fi putut face rău?

Ai început să te îndoiești dacă îți poți transforma blogul tânăr într-un site web de succes, fără ingredientul chintesențial care este traficul web. Vă dați seama că acest lucru este imposibil și renunțați la această gândire.

Cu toate acestea, nu sunteți un ciocnitor, așa că nu vă puteți imagina punând instrumentele jos și închiderea magazinului. Poate că nu aveți altă opțiune, deci închiderea nu a fost chiar o opțiune până la urmă. Ei bine, nu vă faceți griji deloc dacă acest lucru nu sună ca tine, pentru că o mare parte din aceasta este propria mea poveste.

Poate că sunteți aici doar pentru că ați dori să aflați câteva lucruri despre cum să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress. Poate că sunteți aici, deoarece puținele accesări pe care le veți obține nu o vor reduce doar. Vrei mai mult și vrei acum. Poate – la fel ca al tău cu adevărat – ai început cu un plan defect, iar câteva luni în linie – te-ai găsit aici. Poate, nici măcar nu ai început. Puteți afla cum să începeți un blog în câteva minute.

Oricare ar fi motivul pentru care ești aici, astăzi este ziua ta norocoasă, așa cum vei învăța aproape tot ce ai nevoie pentru a conduce mai mult trafic către site-ul / blogul tău bazat pe WordPress. Spre sfârșitul acestei postări, vom împărtăși câteva instrumente pe care le puteți utiliza pentru a genera mai mult trafic pentru site-ul dvs. web, așa că fiți atenți la asta.

Bucurați-vă până la capăt și nu uitați să ne împărtășiți gândurile cu noi în comentarii! Apreciem întotdeauna contribuția dvs. �� Fără a pierde o altă secundă asupra banalităților, să terminăm acest lucru.

Optimizare motor de căutare

Hipster Scrierea conceptelor SEO pe nota sa

SEO este modul în care am intrat în lumea marketingului digital. Cu mult înainte să descopăr WordPress, am fost scriitor SEO. Ceea ce înseamnă că a trebuit să învăț multe despre arta de a motiva motoarele de căutare pentru a găsi conținut.

Toată învățarea a plătit mai târziu când am intrat în afaceri pentru mine. Folosind tehnicile SEO pe care le-am învățat, am conceput conținut care se clasifica foarte bine pe Google, câștigând la rândul meu o mare cantitate de trafic către blogul meu WordPress.

Și multă vreme, Google a rămas sursa mea de trafic numărul unu, chiar și după ce am descoperit blogurile invitați și am redus frecvența de a posta pe propriul blog. Aceasta a condus la concluzia că SEO este cel mai bun mod de a atrage traficul web. Este o muncă ușoară, cu toate că este nevoie de timp și oricine are puține cunoștințe și puțină pasiune o poate hack.

Cum?

În primul rând, de dragul începătorilor absolut, este esențial să menționăm că SEO implică optimizarea conținutului (precum și a întregului site) pentru a-l descoperi ușor în motoarele de căutare precum Google. Cam despre asta e.

Obiectivul este să apară în primele zece (10) poziții în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Cel mai bine, desigur, este să vin pe primul loc.

În al doilea rând, SEO este împărțit în două categorii și anume SEO pe pagină și în afara paginii. Prima implică fiecare activitate SEO pe care o desfășurați pe propriul site, iar cea de-a doua implică activități SEO care implică site-uri terțe, de unde și termenii pe pagina și off-page respectiv.

Pentru a conduce mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress, trebuie să abordați SEO în întregul său. Ar trebui să vă angajați atât în ​​SEO, cât și în afara paginii. Dar, ce trebuie să faci tehnic vorbind?

Cercetare cu cuvinte cheie

Cercetare cu cuvinte cheie

Cercetarea în cuvinte cheie Astute este fundamentul unui mare SEO. Când utilizatorii au o problemă presantă (îi spun o nevoie), se vor grăbi către motorul lor de căutare preferat, cu speranța de a obține o soluție.

Acestea introduc cuvinte sau expresii în motoarele de căutare, apasă Enter și dacă conținutul este optimizat cu acești termeni, vi se oferă preferință. Ce vreau să spun este că dacă ți-ai făcut munca cu adevărat bine, Google și alte motoare de căutare îți vor afișa conținutul mai întâi, obținându-ți trafic.

Dacă îl privești critic, îți dai seama imediat că trebuie să cunoști cuvintele cheie sau expresiile cheie pe care oamenii le folosesc pentru a-ți găsi afacerea, precum și produsele. Aici intervine cercetarea cu cuvinte cheie.

După ce determinați aceste cuvinte cheie / expresii, le puteți adăuga în conținutul dvs. pentru a vă îmbunătăți șansele de a apărea mai întâi în motoarele de căutare. Dacă vă jucați cărțile corect (ceea ce înseamnă doar să urmați aceste lucruri Orientări SEO), vei înscrie întotdeauna pozițiile de top în SERP și vei câștiga mai mult trafic.

Dacă vă mențineți – publicarea conținutului blogului pregătit pentru SEO și punerea în aplicare a celorlalte tehnici SEO recomandate – veți continua să vă bucurați de topul și de mai mult trafic pentru zilele, lunile și anii următori. De exemplu, încă mă clasează bine pentru expresia „cele mai recente tehnici și tendințe SEO”, datorită unei postări publicate acum doi ani. Ce dop de rușine. Haha.

Dar cum abordați acest animal numit cercetare prin cuvinte cheie? De unde incepi? Puteți începe călătoria cu un instrument, cum ar fi Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords. Având în vedere un cuvânt cheie primar, puteți să plasați pe Planificatorul de cuvinte cheie Google AdWords pentru a determina volumul de căutare și pentru a genera mai multe idei de cuvinte cheie.

Ideile de blog pot să vină la tine, precum și să efectuezi cercetarea cuvinte cheie, astfel încât recompensele sunt multe. Alte instrumente includ Instrumente pentru webmaster Google, Instrument Bing cuvinte cheie, Wordtracker și SEMRush printre alții.

Înarmat cu cuvintele cheie, sunteți pregătit să creați conținut minunat care va apărea în motoarele de căutare. Densitatea ideală de cuvinte cheie pentru care trebuie să vizezi este de 2,5%, ceea ce înseamnă că dacă postarea dvs. pe blog este lungă de 1000 de cuvinte, cuvântul cheie ar trebui să apară de aproximativ 25 de ori în mod natural. Nu depășiți 4,0%, deoarece Google va crede că sunteți doar spam.

În plus, asigurați-vă că adăugați cuvântul dvs. cheie la titlul paginii dvs., de preferință la început. Cuvintele cheie din subpozițiile dvs. contează și ele, așa că nu le uitați. Adăugați cuvintele cheie la adresele dvs. URL, astfel încât motoarele de căutare să le poată ridica cu ușurință. Acesta nu este sfârșitul. Aruncați câteva cuvinte cheie la numele fișierului dvs. de imagine și includeți atributul ALT și, dacă este posibil, plasați cuvântul cheie în ALT.

Fiecare postare sau pagină pe care o publicați ar trebui să aibă titluri, etichete și meta descrieri, deoarece motoarele de căutare folosesc aceste informații pentru a-ți clasifica conținutul. Chiar dacă nu ați creat niciodată o postare WordPress înainte, adăugarea rubricilor (h1, h2, h3 … h6) nu ar trebui să fie o provocare – toate sunt în editorul vizual.

Adăugarea meta titlurilor și a descrierilor (numite meta date colectiv) pe de altă parte nu este tocmai ușor. Dar nu vă faceți griji, vă puteți optimiza cu ușurință postarea și paginile WordPress folosind pluginuri SEO SEO, cum ar fi WordPress SEO de Yoast și Toate într-un pachet SEO.

Asigurați-vă că site-ul dvs. web este vizibil motoarelor de căutare navigând în Setări -> Citire în zona dvs. de administrare WordPress și deselectând „Încurajați motoarele de căutare să indexeze acest site”. În rest, toate eforturile dvs. de SEO vor fi în zadar.

O voi lăsa în acest sens, deoarece am acoperit deja în detaliu această și alte tehnici SEO în postarea noastră recentă: Cele mai bune practici WordPress pentru 2015 și nu numai. Vă rugăm să consultați acea postare dacă doriți să conduceți mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress folosind SEO. Trecând peste…

Strategia dvs. de interconectare

Strategia de interconectare

Vedeți cum m-am legat de cealaltă postare din secțiunea de mai sus? Că există ceea ce noi numim interconectare. Dar cum vă sporește traficul? Este o mecanică simplă. Prin conectarea la celelalte postări, le oferiți cititorilor posibilitatea de a găsi mai multe conținuturi.

Dacă ar citi doar postarea dvs. de intrare (cum ar fi aceasta) și ar pleca, ați înregistra o rată de respingere mai mare și veți pierde puncte SEO și, prin urmare, trafic web. Ați avea dreptate să susțineți că motoarele de căutare iubesc legăturile interne naturale.

În același timp, prin conectarea la celelalte postări, îmbunătățiți șansele de a obține mai mult din conținutul dvs. descoperit, citit și distribuit. Când utilizatorii împărtășesc conținutul dvs., atrageți mai mult trafic și dacă acest lucru se repetă, traficul dvs. va continua să crească.

Vă puteți conecta la celelalte postări din conținutul dvs. (așa cum am făcut-o doar cu câteva clipe în urmă) sau să profitați de pluginurile de post aferente, cum ar fi Zemanta sau oricare dintre acestea plugin-uri legate de postări. Aceste plugin-uri creează o secțiune „postări înrudite” la sfârșitul postării (sau în bara laterală) stimulând implicarea, vizualizarea paginilor și, în final, traficul..

Marketing prin e-mail

WordPress-blog-post-prin-mail

Neil Patel, el din QuickSprout a dezvăluit că unul dintre ai săi cea mai mare sursă de trafic este lista de e-mailuri. Și după ce vom intra în detalii, veți înțelege de ce.

În primul rând, el are o listă de e-mail imensă pe care a construit-o de-a lungul anilor. În al doilea rând, nu pare să aibă o problemă în colectarea e-mailurilor, deoarece, unul, este un lider de gândire, și doi, are instrumentele în vigoare care fac email recoltare (din lipsa unui cuvânt mai bun) o adiere. În al treilea rând, el împărtășește conținut excelent în buletinele sale de e-mail și știu că eu sunt unul dintre abonații săi.

Nu este nevoie de mult să faceți clic pe linkurile din e-mailuri și să ajungeți la QuickSprout, unde, datorită interconectării, ajungeți mai adânc pe site și chiar vă înscrieți la Crazy Egg, una dintre celelalte companii ale sale. Cu toate acestea, el face ca toate să pară fără efort, iar rezultatele? Mai mult trafic către toate site-urile sale web, nu doar QuickSprout. O mare parte din acesta este trafic repetat și știi ce spun ei; traficul repetat este locul în care se află banii reali.

Dacă doriți să generați mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress, doriți să împrumutați o foaie din cartea lui Neil Patel. Emulează-i stilul și ar trebui să poți să piratezi e-mail marketing-ul ca și profesioniștii. Aceasta înseamnă că mai întâi ar trebui să te străduiești să creezi un blog minunat.

Apoi, ar trebui să încurajați peeps să vă înscrieți la newsletterul dvs. Oferiți-le ghiduri gratuite, cărți electronice, abonamente gratuite – orice este nevoie pentru a adăuga lista de e-mailuri. Nu vă opriți acolo, alimentați-le conținut excelent prin e-mail și nu vă neglijați blogul. Cu timpul, lista dvs. de e-mail va fi o mare sursă de trafic, sesizări și moolah.

Marketingul prin e-mail devine mai ușor și mult mai distractiv atunci când ai la dispoziție instrumente și parteneri potriviți. Și WordPress, fiind platforma grațioasă, este, există câteva plugin-uri disponibile pentru a vă ajuta eforturile de marketing prin e-mail. Câteva exemple bune includ gratuit Plugin MailPoet, sau pluginul premium MyMail.

Serviciile de marketing prin e-mail ale terților includ AWeber, MailChimp, Contact constant și Mad Mimi printre alții. Toate aceste servicii se integrează bine cu WordPress, ceea ce vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează – dezvoltarea de conținut minunat și câștigarea de bani.

Dacă marketingul prin email nu pare a fi o ceașcă de ceai, activați cel puțin abonamente prin feed și e-mail. Nu trebuie să transpirați procesul. La urma urmei, există cupluri grozave Pluginuri de alimentare WordPress pentru a ajuta cu asta.

Pârghiați Social Media

Social media

Internetul găzduiește un număr mare de site-uri de rețele sociale și multe altele se nasc în fiecare zi. Aceste site-uri de rețele sociale atrag volume uriașe de trafic, trafic pe care îl puteți avea. Este acolo pregătit pentru a lua, și tot ce trebuie să faceți este să înfundați degetele în borcanul cu fursecuri, fără niciun fel de intenție.

Cum? Puteți începe prin crearea de conturi personale și de marcă pe câteva rețele de socializare, inclusiv, fără a se limita la Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit și StumbleUpon.

Scopul tău ar fi să împărtășești toate postările și paginile tale pe aceste platforme. Dacă puteți găsi câteva persoane care sunt dispuse să vă campioneze cauza pe aceste site-uri, atunci ați câștigat jumătate din luptă. Dacă aveți nevoie de împingere, Wikipedia curatează un lucru decent lista site-urilor de rețele sociale aici.

Pe măsură ce duceți lupta pe site-urile de socializare, eforturile dvs. ar trebui să fie ghidate de o regulă generală. Încercă-te să ofere valoare reală în orice moment, spre deosebire de, spunând, spumând iadul în afara oamenilor. Nimănui nu-i place tipul respectiv, sau așa Rand Fishkin pune:

Pur și simplu, conducerea prin spaming sau părăsirea link-ului nu vă va ajunge foarte departe și poate provoca chiar o reacție. În schimb, învață frânghiile, interacționează autentic și vei descoperi că fanii, legăturile și traficul se pot dezvolta.

Deoparte, WordPress vine la pachet cu minunatul plugin Jetpack care vine cu un modul de publicitate. Odată activat, Publicitate va împărtăși automat postările dvs. cu cititorii de pe rețelele de socializare.

Deși acest lucru este un lucru bun, activitatea tuturor funcțiilor Jetpack a fost cunoscută pentru a reduce semnificativ viteza paginii dvs., ceea ce duce la o rată de respingere mai mare, o experiență de utilizator mai slabă (UX) și în cele din urmă mai puțin trafic. Aveți precauție și activați numai caracteristicile de care aveți nevoie.

Cu toate acestea, publicitatea și distribuirea postărilor dvs. pe site-urile de rețele sociale nu este suficientă. Trebuie să mergeți un pas mai departe și să le faceți incredibil de ușor pentru cititori să vă partajați conținutul. Ați fost vreodată la un blog WordPress cu atât de mult conținut excelent și zero butoane de partajare socială încât a trebuit să copiați linkul pentru a partaja cu următorii?

Am și este frustrant – faptul că trebuie să copiez și să lepezi linkul, în timp ce bloggerul în cauză ar fi putut doar să instaleze un plugin de social media. Există atât de multe dintre acestea, pluginuri de partajare socială, atât gratuite, cât și premium, încât niciun editor WordPress nu ar trebui să ruleze un site web fără butoane de partajare.

WordPress vine cu propriile butoane de partajare socială în numele partajării Jetpack, astfel încât nu ai nicio scuză. La fel, dacă doriți să vă duceți jocul de partajare pe rețelele de socializare la nivelul următor, nu ezitați să consultați colecția minunată de mai jos:

 • 25+ cele mai bune plugin-uri de social media pentru WordPress
 • Social Media plugin-uri WordPress pentru creșterea traficului

Dacă scrieți un conținut excelent, iar unul dintre ambasadorul mărcii dvs. îl preia pe rețelele de socializare, iar apoi pe altul și pe altul, postarea dvs. va fi virală și va readuce mult trafic. Aceasta este puterea social media. Faceți-vă partea; creați un conținut nemaipomenit și ușor de distribuit.

Îmbunătățiți viteza site-ului dvs.

Accelerați-vă site-ul

Conducerea mai multor trafic către site-ul dvs. web nu va însemna nimic dacă nu puteți păstra vizitatorii primiți. Dacă vizitatorii au o experiență teribilă pe site-ul tău, deoarece este un melc, nu vor mai reveni, ceea ce înseamnă că numerele tale vor scădea, chiar dacă vei atrage mulți vizitatori noi.

Ca maestru web, trebuie să vă preocupați cu două valori – noi vizite și vizite de întoarcere. Dacă o bucată imensă de trafic continuă să revină pe site-ul dvs., atunci faceți ceva corect.

Dacă primiți multe vizite noi, dar rata de respingere este mult mai mare, trebuie să vă regândiți întreaga strategie – pentru ce folosesc un milion de vizitatori care nu fac niciodată clic pe CTA. Adică, ce rost are să atragă întreaga lume, dacă nu se deranjează niciodată să se întoarcă când pleacă?

Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs. are o corelație puternică cu UX. Dacă site-ul dvs. se încarcă foarte repede, vizitatorii vor aprecia eforturile dvs. și, deoarece cumpărarea se referă la emoție, veți avea un picior în interiorul ușii. Nu veți pierde traficul și mai mulți oameni vor fi dispuși să rămână suficient de mult pentru a înghiți momeala

Puteți verifica cum funcționează site-ul dvs. WordPress în departamentul de viteză folosind instrumente precum GTMetrix, Instrumente Pingdom și Google PageSpeed ​​Insights printre alții. Oricare dintre instrumentele legate vă va oferi un scor de viteză și sugestii despre cum să îmbunătățiți viteza site-ului dvs..

Dacă site-ul dvs. web este lent (durează mai mult de 5 secunde pentru a se încărca), vă rugăm să luați un moment și să verificați cum să reduceți timpul de încărcare a paginii WordPress. De asemenea, Google vă va răsplăti cu un clasament mai bun pentru un site web mai rapid, așa că da, pentru dvs. este un câștig câștigător!

Scrieți conținut de blog excelent în mod regulat

Scrieți conținut excelent

Scrierea în mod regulat a unui conținut excelent de blog vă va îndemna atât pe motoarele de căutare, cât și pe cititorii umani. În orice caz, ceea ce face ca o postare să fie „grozavă”, de asemenea, implicarea sau mișcarea este o chestiune de opinie.

Ceea ce nu este o chestiune de opinie este o gramatică proastă, greșeli de ortografie și alte greșeli nepăsătoare de care poți avea grijă cu o ușoară editare. Pentru a crea un conținut excelent, trebuie să vă asigurați că este cel puțin lizibil și fără erori – pentru claritate. Conținutul slab scris și plin de erori nu va trimite decât cititorii și traficul.

La scrierea regulată, un blog care publică conținut proaspăt apelează regulat la motoarele de căutare într-un mod minunat, ceea ce înseamnă că mai mulți cititori îți vor găsi site-ul. În același timp, coerența pe care o manifestați prin postare creează în mod regulat loialitate în rândul cititorilor dvs., ceea ce are un impact imens asupra traficului dvs. web.

Așadar, citiți-vă postările înainte de publicare și urmați-vă calendarul editorial. Nu aveți un calendar editorial? Acest plugin de calendar editorial te va ajuta ��

Plata pentru trafic

Dacă ați plătit pentru traficul web și ați obținut pentru ce ați negociat, nu ați fi aici citind această postare, nu-i așa? Dar m-am gândit că ar trebui să menționez că puteți conduce Mai Mult traficul complimentându-vă liber strategia de generare a traficului cu un trafic plătit.

Nu voi pierde timpul în acest sens; există mai multe căi deschise pentru tine:

 • PPC – Scurtare pentru publicitate Pay Per Click, care presupune plata unei companii precum Google o sumă de bani prestabilită ori de câte ori un vizitator face clic pe anunțul dvs. Plătești pentru fiecare clic, iar dolarii pot crește rapid. Este suficient să spui, ai nevoie de un buget important pentru a realiza rezultate concrete.
 • Anunțuri de socializare – Puteți alege să vă faceți publicitate pe site-urile de socializare, precum Facebook și Twitter, printre altele. Acesta este un mod minunat de extindere a prezenței în social media. Pentru aproximativ 50 de dolari, Facebook vă va oferi aproximativ 1.200 – 1.500 de aprecieri. Twitter oferă o afacere similară, dar habar nu am de câți urmăritori obțin 50 de dolari. Ai un indiciu? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii. De asemenea, puteți face publicitate site-ului dvs. WordPress direct pe rețelele de socializare, spre deosebire de achiziționarea de like-uri sau adepți.
 • Publicitate pe alte site-uri web  – Unde este cel mai bun loc pentru a obține un volum imens de trafic web vizat? 10.000 Alergarea templului monede pentru dvs. dacă răspunsul dvs. este „alte site-uri web în nișă.” Haide, este Alergarea templului, monedele trebuie să valoreze ceva. Glume deoparte, cel mai bun loc pentru a obține trafic web vizat este alte site-uri web populare din nișa ta. Așadar, dacă puteți crea un raport cu editorii din nișa dvs. și a-i face să difuzeze anunțurile cu o taxă mică, veți primi o mulțime de vizitatori care ar putea fi interesați de oferta dvs..

Dar dacă nu aveți posibilitatea să cheltuiți pentru reclame? Cum altfel poți să apari pe alte site-uri web și să-ți scoți marca și numele de acolo?

Blogging pentru oaspeți

Blogging pentru oaspeți

În urmă cu doi ani, am scris primul meu blog de oaspeți și ghicesc ce, postarea era despre bloguri pentru invitați. Eu, din lipsa unui titlu mai bun, am titrat în mod convenabil postarea: Sfaturi pentru blogging pentru oaspeți: sunteți un blogger invitat sau un Blojjer invitat? Nu a obținut atâta tracțiune pe cât mă așteptasem, dar hei, încă învățam frânghiile.

Însă, de atunci, am fost blog de oaspeți pe o serie de platforme și economisesc pentru Google, această tehnică mi-a adus mult trafic și mi-a deschis multe uși pentru dvs. cu adevărat.

Blogging-ul oaspeților mi-a câștigat clienți, mi-a câștigat mari prieteni și mi-a îmbunătățit imaginea de brand de zece ori. Dacă m-aș fi concentrat 100% pe site-ul meu web, nu aș fi făcut niciodată pași de care sunt atât de mândru de azi. Dar destul despre mine.

Blogging-ul pentru oaspeți vă poate ajuta în mai multe moduri:

 • Te va ajuta să conduci mai mult trafic pe site-ul tău
 • Te stabilește ca expert
 • Dacă sunteți blogul dvs. în nișa dvs., vă pune în fața unui public mai larg
 • Dacă sunteți plătit la blogul de oaspeți, vă puteți câștiga existența
 • Creezi relații profesionale
 • Înveți atât de multe
 • Primești oferte mari, de ex. găzduire gratuită, abonamente gratuite, cadouri și ce nu
 • Aveți șansa de a vă dovedi și de a fi minunat
 • Et cetera, etc.

Numai blogul de oaspeți pentru a oferi o valoare reală, nu pentru a câștiga backlink-ul. Așa cum au spus mulți experți înainte, când vine vorba de blogging-ul oaspeților, backlink-ul este pur și simplu o recompensă pentru toată munca care face realizarea postării.

Când se face corect, blogging-ul invitați vă va câștiga trafic pentru anii următori. Garantat.

Rețele

Internetul a făcut rețeaua mult mai ușoară. Te poți baza pe Google Hangouts, să spui rețea cu editori din cealaltă parte a globului. În același timp, acest lucru a eliminat elementul uman, făcând rețeaua mai rapidă, dar lipsită de intimitate, lucrurile care definesc relațiile de afaceri puternice.

În ceea ce privește traficul către site-ul dvs. WordPress, interacțiunea om-la-om (sau față în față) ajută foarte mult. Participați la evenimente și întâlniți-vă cititorii în persoană în următorul WordCamp. Puteți merge cu un pas mai departe și chiar organiza evenimente, și suficient de sigur, vă puteți aștepta la o creștere a traficului.

Dacă există o anumită acoperire media, vă puteți aștepta la mai multe accesări – asigurați-vă că menționați site-ul dvs. undeva acolo.

Urmăriți-vă traficul așa cum este

Urmărirea traficului

Cu excepția cazului în care site-ul dvs. web nu există, sunteți obligat să atrageți cititori chiar dacă tot ce aveți este de zece postări pe blog. Nu încurajez în niciun fel să descărcați în ceea ce privește crearea de conținut, dar fiecare site web cu un conținut decent va atrage o parte din trafic.

Având în vedere că probabil aveți o mulțime de postări (sau intenționați să publicați o tonă), trebuie să trageți în trafic. Dacă vă descurcați cu atenție și studiați traficul pe care îl atrageți, puteți identifica zonele care trebuie consolidate și zonele care trebuie trimise la arzătorul din spate.

Poate că un anumit tip de post are performanțe mai bune decât restul. Poate că traficul dvs. provine dintr-o anumită țară și vizați o locație diferită în întregime. Poate că nu utilizați cuvintele cheie potrivite. Poate asta, poate asta; primești ideea.

Puteți conduce mai mult trafic doar jucând la punctele tale forte și / sau eliminându-ți punctele slabe, neforțându-ți drumul. Studiați-vă traficul și faceți modificările necesare. Dacă nu știți de unde să începeți, ecranul cu statistici WordPress este un punct de pornire ideal. Puteți utiliza instrumente precum Google Analytics. Apoi faceți modificări după cum este necesar.

Mare design de blog

Puteți observa un site web neatractiv de la o distanță de mile. Un design care este o durere pentru ochi vă va trimite perspectivele, pentru că, bine, cui îi place urât? Dacă nimeni nu dorește să rămână, deoarece design-ul site-ului tău este înnebunit, spuneți-mi prietenului meu, cum veți genera mai mult trafic?

Creați un design frumos, unic și profesional care atrage atenția și nu va trebui să vă luptați pentru a capta traficul. Este simplu așa și totul se leagă de acel punct UX despre care am menționat mai devreme.

Asigurați-vă că anunțurile dvs. sunt bune și că utilizați un design receptiv pentru a vă pregăti site-ul web pentru utilizatorii de dispozitive mobile În caz că nu știai, traficul mobil va depăși traficul desktop în 2015 mergand inainte.

Link și comentează alte bloguri

Apreciere comentariu

Când vă gândiți să vă conectați și să comentați alte bloguri WordPress, gândiți-vă la zicala „niciun om nu este o insulă”. Este Internet – totul este construit în jurul conceptului și filozofiei de a conecta resurse pentru a forma un web care ne avantajează pe toți.

Jucând un singur lup, vă negați șansa de a descoperi teritorii neîncadrate și de a crește. Când peeps comentează blogul tău, nu se simte incredibil de bine? Nu doriți ca o altă persoană să vă găsească postarea pe blog și să lase un comentariu minunat?

Dacă doriți ca mai mulți oameni să vă găsească blogul și să lase comentarii, trebuie să vă prezentați pe blogurile lor și să lăsați și un comentariu. S-ar putea să nu vă câștige mult trafic, dar este o karma bună și aveți șansa să întâlniți alte persoane care sunt interesate de aceleași lucruri ca tine. Încercați tot posibilul să adăugați valoare reală conversației – nu faceți spam.

Când creați conținut blog, faceți o legătură cu resursele relevante pe bloguri terțe și, deoarece este o karma bună, în cele din urmă veți primi link-uri către blogul dvs., mai ales dacă creați conținut minunat. Că este mai mult trafic pentru tine amice.

Oricum, ajungeți să creați legături de intrare și de ieșire, ceea ce este excelent pentru SEO și, în cele din urmă, generarea de trafic. Este un câștig, câștig, câștig!

Organizați concursuri

Competițiile și cadourile sunt o modalitate excelentă de a conduce mai mult trafic către blogul tău. Dacă aveți o ofertă specială pe teme WordPress de oferit, puteți face ca persoanele să intre în competiție, fie că le place cadou pe Facebook, fie că le tweetează prietenilor. Puteți cere chiar și cititorilor să vă abonați și să partajați concurența în orice mod vă place.

Cu cât se extinde mai mult cuvântul, cu atât vei avea mai mult trafic înapoi pe blog. Ați văzut cum facem niște cadouri minunate pe acest blog. Continuați și reproduceți același lucru pe blogul dvs. și vă veți bucura de mai mult trafic și de o mai bună implicare a utilizatorilor. Trebuie să spun mai multe?

Primă

Această postare poate continua pentru o eternitate, deci permiteți-mi să enumăr punctele rămase (toate sunt explicative de la sine):

 • Folosiți pesmet – Arată grozav în motoarele de căutare și vă pot îmbunătăți clicurile în funcție de rate. WordPress SEO de Yoast are această caracteristică, așa că ar trebui să fii pe mâini bune.
 • Lipiți nișa dvs. pentru a evita confuzia cititorilor
 • Partajează postări vechi, dar perenă, folosind un plugin cum ar fi Tweeter Post Evergreen Post
 • Participați la comunități și forumuri în care publicul dvs. prospera
 • Răspundeți la comentariile blogului pentru că cititorilor le place asta
 • Alegeți subiectele potrivite din motive evidente
 • Atașați categoriile și etichetele corespunzătoare postărilor dvs. pentru a vă îmbunătăți șansele de a fi descoperit în motoarele de căutare
 • Și în final, continuă; nu renunțați, construirea traficului este un proces lent care durează timp

Mai multe instrumente și resurse pentru a conduce mai mult trafic

Acum, că am acoperit domeniile pe care trebuie să le adresați pentru a stimula traficul pe blogul dvs. WordPress, cum ar fi să enumerăm câteva pluginuri care să vă ajute cu tot.

Plugin-uri

Acum tu…

Cum conduceți mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi în comentarii!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map