WordPress evoluează continuu într-o soluție de gestionare a conținutului (CMS), care este completată pentru utilizatorii cei mai avansați, în același timp fiind ușor ușor pentru instalarea și utilizarea începătorilor. Dacă utilizați WordPress de câteva luni, sunt sigur că ați început să vă imaginați numeroasele sale aplicații. Rularea unui blog WordPress găzduit poate fi ușor și dificil în același timp. Dacă aveți investiții substanțiale, o platformă de hosting WordPress administrată, cum ar fi WPEngine, ar fi perfectă. Însă, dacă lansați doar un site web sau un blog, atunci mergeți la găzduirea WordPress gestionată „ar putea fi” considerată o pierdere de bani. În astfel de cazuri, o companie de găzduire partajată ar fi perfectă – mai ales pentru că sunt ieftine și de încredere în același timp. Cu toate acestea, implică anumite riscuri. Dacă sunteți total nou în scenariul de găzduire web, șansele ca dvs. să fiți plimbați (sau să fiți înșelat în termeni simpli), crește considerabil.


În articolul de astăzi, vom vorbi despre găzduire WordPress partajată – cum să alegeți o companie bună de găzduire partajată și câteva recomandări. Presupun că veți rula WordPress, așa că vom discuta despre caracteristicile / cerințele unei gazde bune în termeni de WordPress. Să începem.

Lățime de bandă și spațiu pe disc

HDDDacă începeți un site web, 5 GB de transfer lunar ar fi suficient. În ceea ce privește spațiul pe disc, 5 GB ar fi suficiente. Dar dacă veți găzdui o mulțime de conținut descărcabil pe site-ul dvs. web, atunci veți avea nevoie de mai multă lățime de bandă și spațiu pe disc, în funcție de dimensiunea totală a conținutului dvs. Majoritatea furnizorilor populari de găzduire permit lățimea de bandă nelimitată și / sau spațiu pe disc.

Număr de site-uri sau domenii suplimentare

Domeniul suplimentarUn bun furnizor de hosting partajat vă permite să găzduiți cel puțin 10 site-uri web diferite. Cele populare vă permit să găzduiți site-uri nelimitate. S-ar putea să vă gândiți – de ce aș avea nevoie să găzduiesc mai multe site-uri? Iata de ce:

Cel mai adesea, este întotdeauna economic să cumpărați un cont de găzduire partajat pentru cel puțin un an. Dacă doriți să îl cumpărați lunar, v-ar costa mult mai mult. Așadar, imaginați-vă că, dacă acum șase luni, decideți să vă deschideți propriul site de portofoliu și gazda web pe care ați cumpărat-o, nu permite mai multe domenii. Ce ai face atunci? Cumpărați un alt cont de găzduire? Prin urmare, este întotdeauna mai înțelept să mergi pentru o gazdă web care permite să găzduiască mai multe domenii.

Număr de subdomenii

Sub-Domenii

Un sub-domeniu este un al doilea site web, cu conținut propriu unic, dar nu există un nume de domeniu nou. În schimb, utilizați un nume de domeniu existent și schimbați www cu un alt nume. Numele subdomeniului arată ca forumuri.domain.com. Majoritatea furnizorilor de hosting permit subdomenii nelimitate – al tău ar trebui și el. Iată câteva posibile utilizări ale unui sub-domeniu:

  • Testează-ți site-ul WordPress pentru a efectua teste de temă și plugin și de a efectua
  • Găzduirea unui sub-domeniu de descărcare: http://download.domain.com/site-stats.pdf
  • Gazduirea unui site de portofoliu: http://author.domain.com/
  • Găzduirea unui forum: http://forum.domain.com/

Număr de baze de date MySQL

Bază de dateFiecare instalare a WordPress necesită o bază de date MySQL. Prin urmare, gazda dvs. web trebuie să aibă cel puțin 1 bază de date MySQL pentru a vă găzdui site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, se recomandă ca gazda dvs. să aibă o limită de ~ 10 baze de date, în mod ideal nelimitate. S-ar putea să aveți nevoie de o bază de date suplimentară pentru a vă găzdui forumul sau pentru a instala un mediu de testare pentru site-ul dvs. WordPress sau pentru a instala un alt software de site.

Panou de control

cPanel

cPanel este cel mai important panou de control al găzduirii la nivel mondial, utilizat de majoritatea furnizorilor de găzduire partajată. Dispune de caracteristici și tutoriale video pentru începătorii absoluti și profesioniștii. Pentru un începător, aș recomanda utilizarea unei gazde web care oferă cPanel. Cu toate acestea, dacă nu este prima dată, sunteți liber să alegeți orice panou de control!

Relații Clienți

A sustine

Asistența pentru clienți este unul dintre aspectele cruciale ale unei companii de găzduire web. Există motive pentru care furnizorii cunoscuți de găzduire web, cum ar fi HostGator, au planuri anuale începând de la 5,56 USD USD pe lună (pentru un contract de 1 an), iar alții încep cu 2 USD. Totul se rezumă la asistența clienților de calitate.

Old or New – Care gazdă ar trebui să merg?

Vechi sau nou

Acesta este un alt factor foarte important pe care cei mai mulți dintre noi tind să îl uităm. Vârsta unei companii de găzduire web trebuie să fie luată în considerare înainte de a merge pentru aceasta. Dacă a fost pe piață de doar câteva luni – este mai bine să nu o cauți, dacă nu sunteți absolut sigur de ceea ce faceți și ce trebuie să faceți dacă lucrurile nu funcționează. Aceasta nu înseamnă că toate noile companii de găzduire sunt proaste. Nu spun asta.

Începutul tuturor lucrurilor mari este mic.

Toti stim asta. Iată câteva produse alimentare pentru gândire:

Timpul este cel mai mare profesor.

Oamenii capătă experiență și înțelepciune pe măsură ce trec anii. Prin urmare, este întotdeauna recomandat să mergi pentru o companie care este în jur de 1-2 ani.

Gazduire prin e-mail

WebCând aveți un site web propriu, este doar o chestiune de timp înainte de a avea nevoie de găzduire prin e-mail. Sfatul meu – mențineți complet găzduirea web și găzduirea prin e-mail complet separate. De ce? Deoarece configurarea găzduirii de e-mailuri este destul de dezordonată (și complicată) și sunteți blocați cu clienții de e-mail bazat pe PHP + MySQL, care oferă puțin sau deloc suport mobil și nu au suficient contramăsuri împotriva atacurilor cu bombe electronice etc..

Mulțumită aplicațiilor Google – scenariul de găzduire prin e-mail a fost revoluționat în inbox unificat, simplu și eficient. Din păcate, din decembrie 2012, Google a întrerupt versiunea gratuită a serviciului de găzduire prin e-mail. Nu vă faceți griji – consultați Zoho sau Microsoft Outlook pentru găzduire gratuită de e-mail. Cu toate acestea, aș recomanda cu siguranță trecerea la un furnizor de e-mail separat, chiar de la început, pentru a evita problemele viitoare.

Prețuri și politica de rambursare

Prețul produsului companiei poate fi abordat logic. O medie de 4-6 USD USD este un preț decent pentru o gazdă partajată. Mai puțin de 2,5 USD USD trebuie evitați. Desigur, dacă beneficiați de o reducere de 50%, probabil că veți obține primele șase luni la mai puțin de 2 USD pe lună, dar acesta este un scenariu diferit. Pe scurt:

Dacă este prea bine să fie adevărat, probabil este.

În ceea ce privește politica de rambursare, gazdele de renume sunt cunoscute pentru a fi fidele cuvântului lor. Majoritatea companiilor oferă o garanție de returnare a banilor între 15 și 30 de zile. Cel puțin a 7 zile garanție înapoi trebuie să fie oferit de către gazda ta.

Copiile de rezervă

Backup

Bunurile digitale pot merge kaput oricând oriunde – care include un ceas digital de 15 USD sau un server Supermicro de 6.000 USD. Acesta este motivul pentru care oamenii cheltuiesc mulți bani pentru a-și face backup. Aici se află unul dintre avantajele majore ale hostingului cloud – dacă un server scade, conținutul dvs. este difuzat de la celălalt. Găzduirea partajată de HostGator politica de backup este un pic complicat, dar iau copii de rezervă săptămânale. Pe de altă parte, CrocWeb ia copii de rezervă zilnic prin intermediul datelor R1Soft, cu puncte de restaurare de 30 de zile.

Recenzii online

Recenzii online

WebHostingTalk este resursa numărul unu pentru a descoperi noi companii și oferte excelente de găzduire. Vă recomand să o utilizați. Acordă o atenție deosebită comentariilor utilizatorului și vezi dacă acestea îți afectează cerințele în vreun fel. Unii oameni adoră să-i critice pe alții, iar unii chiar ajung atât de departe încât să spună lucruri neadevărate. Așadar, asigurați-vă că folosiți acel „Formular de contact” înainte de a spune nu. ��

Concluzie:

Există literalmente zeci de mii de companii de hosting partajate acolo. Oricine are o investiție de 10 dolari poate începe unul – da – este atât de ușor. Desigur, vă puteți imagina ramificările de găzduire a site-ului dvs. web într-o astfel de companie – să nu intrăm în asta.

După cum am promis, iată câteva gazde web pe care vă recomandăm să le țineți cont de toți factorii menționați anterior. Puteți vizita, de asemenea, pagina noastră de găzduire pentru a descoperi mai multe mărci! Și consultați revizuirea detaliată a lui VentureHarbour a cele mai bune companii de găzduire web.

  • HostGator: Planurile anuale încep de la 5,56 USD / lună, găzduiesc peste 9 000 000 de domenii
  • BlueHost: Planurile încep de la 4,95 USD / lună, inclusiv o reducere de 50% în prima lună
  • CrocWeb: găzduirea alimentată cu LiteSpeed, începând de la 4,95 USD / lună, găzduiește peste 30 000 de site-uri web
  • HostMonster: Un alt brand pe care îl sprijinim, cu planuri de găzduire nelimitate începând de la 4,95 USD / lună
  • WPEngine: Dacă inițiați un blog sau un site web susținut de investiții substanțiale, WPEngine este cel mai bun pariu. Consultați recenzia noastră WPEngine pentru a afla mai multe.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me