În sfârșit, aveți planul de afaceri înțeles. Știi exact ce vei face pentru a rula un site WordPress de succes și chiar ai început să comunici resurse împreună. Tot ce ai nevoie acum este o casă bună pentru site-ul tău WordPress – un plan bun de găzduire WordPress care te va ajuta să îți realizezi obiectivele și să-ți atingi visurile online.


Cu milioanele de furnizori de găzduire WordPress de acolo, poate fi o sarcină ascendentă alegerea celui mai bun (sau cel mai potrivit). Și nu aveți nevoie decât de cel mai bun, deoarece dacă nu aveți găzduire web pentru dvs., conduceți o afacere online poate și vă va oferi migrene. Ai nevoie de tot ce este mai bun și nimic mai scurt.

În postarea de astăzi, vă voi conduce prin procesul de alegere a hostingului WordPress potrivit. Vă voi recomanda, de asemenea, câteva gazde WordPress pentru a vă facilita munca. Până la sfârșitul acestei postări, veți putea alege cel mai bun hosting WordPress pentru următorul dvs. proiect.

Cost / Prețuri

Cost gazduire WordPress

Pentru majoritatea oamenilor, costul găzduirii WordPress este primul aspect pe care îl iau în considerare atunci când aleg o gazdă web. Impulsul aici este să mergi la cea mai ieftină ofertă existentă, dar aceasta este adesea mișcarea greșită de făcut. Rețineți că obțineți exact ceea ce plătiți, întrucât gazdele web – la fel ca orice altă afacere – trebuie să obțină un profit chiar și atunci când par să vă ofere „totul nelimitat”.

În timp ce cu toții ne-ar plăcea să economisim câțiva dolari din când în când, ar trebui să aruncăm o privire mai atentă la funcțiile pe care le oferă gazda web, nu la săriturile pe primul plan ieftin care îți vine în cale..

Prețul găzduirii web depinde de o serie de factori, precum calitatea suportului și sănătatea serverelor, printre altele. Dacă aveți nevoie de cele mai bune, trebuie să plătiți o primă. Cu siguranță, vei glumi singur dacă te aștepți la cel mai bun hosting WordPress la 1 dolar pe lună.

Pe de altă parte, 90 de dolari pe lună este un pic scump, dar de 3 până la 30 de dolari pe lună este ideal dacă aveți un site WordPress mic care nu vă face bani.

Oh, nu cădea pentru capcana „nelimitată pentru tot”, care ar trebui să te ademenească. Nimic nu este cu adevărat nelimitat. Întrucât acestea sunt deseori comune planuri de găzduire web (ceea ce este în regulă pentru un site WordPress BTW mic), există un număr limitat de resurse împărțite între fiecare site web de pe serverul respectiv. Așadar, odată ce site-ul dvs. web va începe să atragă o cantitate mare de vizitatori, gazda web vă va forța politicos să vă extindeți. Dacă aveți un portal WordPress care primește milioane de vizualizări de pagină pe lună, găzduirea partajată nu o va reduce – chiar și cu opțiunile nelimitate.

Cu siguranță, puteți începe cu o găzduire web partajată cu un buget prietenos, dar ar trebui să creșteți cu creșterea site-ului dvs. web. Alte planuri de găzduire web disponibile includ servere private virtuale (VPS), servere dedicate, VPS gestionate, servere dedicate gestionate și gestionat WordPress hosting. Prețul găzduirii WordPress variază în funcție de planuri, așa că rămâneți în bugetul dvs. și mergeți doar pentru un furnizor de găzduire web care vă oferă funcțiile pe care le căutați.

Caracteristici și performanță

Funcții de gazduire WordPress

Nu este vorba atât despre funcțiile (sau nivelul de performanță) furnizate de gazda web. Este vorba despre funcțiile de care aveți nevoie pentru a rula site-ul dvs. WordPress. Nu are sens să mergi pentru un plan de găzduire WordPress cu funcții pe care nu le vei folosi niciodată nici acum sau în viitor. Pregătiți-vă în avans pentru a ști exact ce aveți nevoie astăzi și de ce veți avea nevoie, să zicem, acum un an.

 • În afară de WordPress, va trebui să instalați alte scripturi – pe un subdomeniu sau un domeniu separat – în viitor?
 • Va trebui să găzduiți mai multe site-uri WordPress?
 • Gazda WordPress de alegere acceptă domenii sau subdomenii suplimentare nelimitate sau va trebui să vă mutați la o altă gazdă pentru a vă bucura de aceste funcții?
 • Sunteți gata să plătiți suplimentar pentru serviciile de rezervă?
 • Ați dori să profitați de un domeniu gratuit?
 • Compania de găzduire web susține o cauză dragă inimii tale?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ar trebui să le pui. Până la urmă, este totul despre tine și despre ceea ce dorești să obții. Dacă aveți un plan solid pentru afacerea dvs. online, vă veți orienta către găzduirea WordPress potrivită.

În ceea ce privește performanța, ai nevoie de un furnizor de găzduire WordPress care să garanteze timpi, servere super-rapide, lățime de bandă și suficient spațiu pe disc pentru a răspunde nevoilor tale. Dacă vă hotărâți să jucați ieftin, veți plăti pierzând mult timp și eforturi pentru a face față perioadelor de oprire și a altor probleme legate de server. Ieftin este, până la urmă, scump.

Îți iei site-ul WordPress în serios, iar furnizorul tău de hosting WordPress ar trebui să fie și el. Contactați-le și puneți întrebări. Citiți recenzii independente sau cereți recomandări prietenilor de încredere.

Alt lucru. Dacă o companie de găzduire web este specializată în soluții de găzduire bazate pe întreprinderi și aveți un mic blog WordPress, acestea nu sunt potrivite pentru dvs. De asemenea, inversul este adevărat. Alte caracteristici de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți găzduirea WordPress includ hostingul de e-mail, panourile de control și securitatea.

Calitatea asistenței pentru clienți

Calitatea asistenței clienților pe care o gazdă web o furnizează ar trebui să vă spună multe despre companie. Dacă asistența pentru clienți lasă mult de dorit, nu doriți să aveți încredere în acea companie cu afacerea dvs. online. Dacă site-ul dvs. se prăbușește din anumite motive, puteți contacta asistența tehnică și puteți primi ajutor instantaneu? Dacă sunt disponibile, pot rezolva rapid problema? Sau va fi nevoie de vârste pentru a obține ajutor chiar și pentru cele mai mici probleme?

Înainte de a alege o gazdă web pentru site-urile dvs. web WordPress, asigurați-vă că au o reputație bună pentru asistența clienților. O companie bună de găzduire web va oferi mai multe modalități de contact, inclusiv un număr de telefon (duh), e-mail și chat. Vor avea pe cineva care să vă ajute 24/7 și vor avea recenzii bune pe internet. Faceți cercetarea și alegeți o gazdă web care apreciază asistența pentru clienți.

Recomandări WordPress Gazduire

În această secțiune, vom acoperi două categorii de găzduire WordPress:

 • Găzduire WordPress gestionată
 • Furnizori tipici de găzduire web

Gazduit WordPress găzduit

Companiile de hosting WordPress administrate sunt specializate în furnizarea de soluții de găzduire pentru platforma WordPress. Aceasta înseamnă că puteți găzdui doar site-uri WordPress cu ele și nimic altceva.

Acest lucru este excelent pentru dvs., deoarece toate resursele lor sunt dedicate platformei dvs. WordPress și cu toții știm asta eforturi concentrate = rezultate mai bune. Următoarele sunt principalele companii de găzduire WordPress administrate pe piață chiar acum.

Motor WP

Gazduire WordPress administrata de motor WP Engine

Încep cu WP Engine pentru că noi foloseste-l si iubeste-l! Folosim WP Engine de ceva vreme, iar experiența este pur și simplu în afara acestei lumi. Nu recomand doar WP Engine, ci am să vă dezvălui de ce este cea mai bună soluție de găzduire WordPress administrată acolo.

În primul rând, echipa de suport pentru WP Engine este „… 100% concentrată și dedicată WordPress”. În afară de aceasta, compania se mândrește cu cel mai bun raport al personalului dintre clienți și asistență din industrie, ceea ce înseamnă că veți beneficia de suport personal și rapid în orice moment..

Acesta nu este sfârșitul. De când am început să folosim WP Engine, nu am fost niciodată nevoiți să ne facem griji pentru a face o copie de rezervă WPExplorer.com, deoarece este îngrijit automat zilnic. Și nu există costuri suplimentare (sau ascunse), în plus, puteți restaura site-ul dvs. oricând cu câteva clicuri. Cât de suavă? Fiecare plan WP Engine are caracteristicile de mai sus și următoarele:

 • Scanarea firewall-urilor și programelor malware pentru a spori securitatea
 • SLA generoasă și fără contracte pe termen lung (plătiți lunar și plecați oricând doriți – deși nu veți dori niciodată)
 • Centre de date internaționale pentru a garanta viteze de încărcare super-rapide (spuneți la revedere plugin-urilor de memorie în cache)
 • Atât spațiu cât doriți
 • Transfer de date nelimitat
 • Planuri scalabile
 • Topul hardware-ului de gamă
 • Suport pentru rețea de livrare de conținut (CDN)
 • Instrumente de dezvoltare
 • Și multe altele …

Aceasta este cea mai bună soluție de găzduire WordPress administrată pentru dvs., fie că administrați un blog personal, un site WordPress profesional sau un portal de comerț electronic. De asemenea, au un pachet premium cu opțiuni personalizate pentru nevoile dvs. unice.

Unii dintre clienții WP Engine includ pătrat, Contact constant, SoundCloud, Tampon și GeekWire printre altii. Automattic de asemenea investit în WP Engine, ceea ce îi conferă acestuia din urmă și mai multă credibilitate.

Accesați WP Engine →

Companii tradiționale de găzduire web

Majoritatea companiilor de găzduire web acceptă software-ul WordPress. Cumpărați-vă doar pachetul de găzduire, instalați WordPress cu câteva clicuri, iar munca dvs. este gata. Până în prezent, această opțiune este mai populară decât gestionat WordPress hosting pentru mulți un blogger. Este foarte bugetar (cu pachete începând cu aproximativ 4 $ 5 USD pe lună), dar nu are întotdeauna toate bunătățile suplimentare care vin cu găzduirea WordPress administrată. Următoarele gazde web au o bună reputație pentru asistența clienților și performanța pe piață.

Bluehost

Bluehost-wpexplorer-promo

Cu configurare instantanee, garanție de returnare a banilor oricând, găzduire nelimitată de domeniu, lățime de bandă nelimitată, spațiu pe disc nelimitat, conturi de e-mail nelimitate, un domeniu gratuit, instrumente de construire a site-urilor, FTP, SSL, suport 24/7, credit de publicitate Google 100 USD și câteva alte caracteristici dulci, Bluehost este un nume important în afacerea de gazduire web. În plus, Bluehost oferise un afacere specială tuturor cititorilor WPExplorer, astfel încât să puteți primi gazdă începând cu doar 3,95 USD pe lună. Nu uitați să folosiți unul dintre linkurile noastre către Bluehost pe această pagină sau pe pagina cupoanelor noastre pentru a vă asigura că beneficiați de reducere.

De fapt, WordPress primește Bluehost ca gazdă WordPress. În afară de găzduirea partajată, aceștia oferă și VPS și găzduire web dedicată, astfel încât extinderea nu va fi o problemă. În plus, dacă doriți să începeți propriul costum de găzduire web, acestea au un plan atractiv pentru revânzători. Ca revânzător, s-ar putea să fiți interesat să consultați aceste teme WordPress pentru companiile de găzduire.

Accesați Bluehost →

Hostgator

Hostgator-WordPress-hosting-wpexplorer

Cu peste opt (8) milioane de site-uri pe serverele lor, HostGator este un web hosting popular. Oferă asistență de e-mail, chat, skype și telefon în 24 de ore din 24 Puteți instala WordPress cu câteva clicuri prin intermediul panoului de control.

De asemenea, aceștia oferă 99,9% garanție de funcționare, ceea ce înseamnă, chiar și cu prețurile mici, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perioadele de oprire. Planurile lor de găzduire încep de la 3,96 USD pe lună din cauza unei reduceri de douăzeci la sută (20%). Gazduirea VPS începe de la 9,97 USD pe lună, iar serverele dedicate încep de la 139 USD pe lună. Gazduirea revânzătorilor începe de la 19,95 USD pe lună. Este o soluție excelentă de găzduire WordPress pentru a vă începe.

Concluzie

Alegerea găzduirii WordPress potrivite este primul pas către obținerea succesului online. Doriți să evitați problemele legate de găzduire web din timpul inițial, pentru a vă concentra pe crearea de produse, comercializarea site-ului dvs. WordPress și în general câștigând bani. Înainte de a pleca, vă rugăm să luați un moment pentru a vă împărtăși gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Vă doresc un 2014 fericit și prosper!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me