Alegerea unei scheme de culori pentru WordPress și cele mai bune generatoare de culori

Alegerea unei scheme de culori pentru proiectul dvs. WordPress poate fi o sarcină foarte dificilă și consumatoare de timp. Culorile potrivite vă vor ajuta să creați un site web frumos și atent, care să atragă vizitatorii și să-i încurajeze să se întoarcă din nou și din nou. Însă înțelegeți-vă, iar numerele de vizitatori repetate, vânzările, ratele de conversie și afacerile pot suferi.


Din fericire pentru dvs. multe dintre cele mai vândute teme WordPress includ opțiuni de culoare încorporate. Tema Total WordPress, de exemplu, include culorile de culori pentru aproape fiecare modul de construire a paginilor, precum și tone de opțiuni încorporate în personalizatorul WordPress live. Deci, cu tema potrivită, puteți implementa schema de culori pe deplin.

În această rundă a celor mai bune generatoare de culori, vom analiza o varietate de instrumente care vă vor ajuta să alegeți o schemă de culori pentru site-ul dvs. WordPress. Selecția generatoarelor de culori menționate în acest articol oferă numeroase caracteristici între ei. Deci, indiferent de experiența dvs. de proiectare, veți putea găsi un instrument generator de culori care să se potrivească nevoilor dvs..

Palete de marcă

Palete de brand de Bold Web Design

Unul dintre cele mai bune moduri de a începe cu propria schemă de culori este să fii inspirat de marile branduri din nișa ta. Nu vă faceți griji – acest lucru nu implică Googling și inspectarea imaginilor pentru a descifra nuanța perfectă de albastru. Design web îndrăzneț a creat o la îndemână instrument pentru paleta de culori a mărcii din avere 500 de companii pentru a face acest lucru ușor!

Exemplu FedEx de palete de marcă

Acest instrument gratuit de paletă de culori face ușor să vezi ce folosesc alte mărci din nișa ta. Utilizați filtrele pentru a selecta o anumită industrie, apoi faceți clic pe un logo pentru a vizualiza culorile hexagonal pe care o anumită companie le folosește pentru site-ul și marketingul lor. Deși nu am sugera copierea mărcii unei companii, acesta este un instrument excelent pentru a obține inspirație și a vizualiza tendințele paletei de culori. În acest fel puteți restrânge cu ușurință direcția în care doriți să vă luați propriile culori.

Adobe Color CC

Adobe Color CC

Ca toate produsele Adobe, Adobe Color CC este o soluție avansată care va implica un pic dintr-o curbă de învățare dacă doriți să beneficiați la maxim de caracteristicile sale. Alegeți din paletele de culori pre-generate sau creați-vă pe baza unei culori sau a unei imagini încărcate la alegere.

Adobe Color CC vă permite să selectați propriile reguli de culoare sau să reglați manual culorile singuri. Dacă sunteți în căutarea unui generator de culori de bază și rapid, acesta nu este software-ul pentru dvs. Pe de altă parte, dacă design-ul este lucrul tău și îți place să explorezi complexitatea paletelor de culori, Adobe Color CC va fi chiar pe strada ta.

Coolors

Coolors

Coolors vă permite să creați rapid scheme frumoase de culori, care lucrează întotdeauna împreună. Blocați o culoare pe care doriți să o utilizați, faceți clic pe bara de spațiu, apoi Coolors vor genera o schemă de culori adecvată. Dacă bazați o schemă de culori în jurul unei imagini, pur și simplu încărcați imaginea și lăsați-le pe Coolors să găsească cele mai bune culori pentru a se potrivi.

Culorile pot fi personalizate prin reglarea temperaturii, nuanței, saturației și altele. Paletele pot fi apoi organizate și salvate în Cloud, permițându-vă să le accesați din orice locație.

ColorHexa

ColorHexa

ColorHexa este un instrument gratuit care va genera o paletă de culori pentru orice culoare pe care o alegeți. După ce ați selectat o culoare, ColorHexa va produce informații detaliate despre acea culoare specifică. Aceasta include procentele de culori care alcătuiesc culoarea aleasă și statistici privind nuanța, saturația, luminozitatea și multe altele.

O serie de palete de culori sunt generate, precum și opțiuni alternative, modificări ale nuanțelor și tonurilor și previzualizărilor textului și bordurilor colorate. În total, ColorHexa este un instrument extrem de aprofundat care vă va permite să creați schema de culori potrivită pentru site-ul dvs. WordPress.

Palettr

Palettr

Palettr este un instrument interesant de generare a culorilor. În loc să bazeze o paletă de culori pe o culoare individuală, Palettr selectează o paletă de culori în jurul unei teme sau a unui loc. Pur și simplu tastați un cuvânt sau cuvinte, care descrie cel mai bine o temă sau un loc. Apoi, așteptați Palettr să găsească culorile potrivite.

Palettr funcționează găsind imagini legate de cuvintele tale și apoi generează palete de culori în jurul acestor fotografii. Fără îndoială, Palettr este un concept inteligent. Și o modalitate excelentă de a găsi inspirație dacă vă chinuiți să găsiți culorile potrivite pentru un proiect.

Colorfavs

ColorFavs

Colorfavs este un instrument minunat care va produce o gamă de palete de culori și informații pentru culorile pe care le alegeți. Acest site web va genera palete de culori frumoase din URL-uri, imagini sau pentru a se potrivi cu o anumită culoare. Colorfavs va afișa culori complementare și conversii de culori. Acestea includ o serie de scheme de culori, nuanțe de gradient, palete de nuanțe și multe altele.

Puteți alege, de asemenea, din Colorfavs multe palete de culori preselectate. Ca și culorile și paletele preferate. Sau creați colecții de palete pe care le puteți salva și reutiliza pentru o varietate de proiecte WordPress.

ColorLovers

ColorLovers

ColorLovers este un site comunitar, menit să ofere creativilor un loc unde să se reunească, să își împărtășească munca și să găsească inspirație pentru următorul lor proiect. Aici puteți explora o serie de culori, palete și modele, puteți discuta despre tendințe și articole și puteți interacționa cu întreaga comunitate colorată.

ColorLovers conține câteva instrumente de proiectare diferite. PHOTOCOPA este un generator de culori inspirat de imagine. Pur și simplu încărcați fotografia și PHOTOCOPA va reveni cu șase palete de culori trase din imagine.

COPASO este un instrument avansat de paletă de culori de la ColorLovers care găsește palete de culori care să corespundă culorilor alese sau din nou dintr-o imagine încărcată. COPASO este unul dintre instrumentele mai puternice ColorLovers, care se reflectă în interfața sa mai avansată.

Paleta de proiectare a materialelor

Dezinfectarea materialelor

Paleta de proiectare a materialelor este un instrument de generare de culori extrem de simplu, dacă este puțin de bază. Pur și simplu selectați două culori din opțiunile de culori ale Material Design și va genera o paletă de culori pentru proiectul dvs. WordPress.

În mod util, Material Design etichetează fiecare culoare pe care o sugerează în paleta generată cum să o folosești cât mai bine. De exemplu, va selecta o culoare care va fi utilizată cel mai bine ca culoarea textului primar, una ca culoare text secundar și așa mai departe. Acest lucru este deosebit de util pentru cei care vor proiecta puțin viziunea și care într-adevăr trebuie să ghideze întregul proces de selectare și utilizare a culorilor care lucrează împreună.

Palettable

Palettable

Palettable este un alt instrument excelent pentru cei care caută un generator de culori rapid și ușor, fără bibelouri. Această soluție funcționează sugerând culori, care este suficient de simplu. Atunci alegi ca sau nu-i plăcea, permițându-vă fie să păstrați culoarea, fie să o transmiteți. Sunt adăugate apoi mai multe culori care se potrivesc culorilor originale, permițându-vă să creați o schemă de culori completă de cinci culori.

Există doi mari profesioniști ai Palettable. Unul este afișarea pe ecran a dimensiunilor complete a culorilor. Aceasta vă permite să aveți o perspectivă bună și să vă simțiți cum funcționează culorile împreună. Al doilea este ușurința de utilizare. Puteți selecta și personaliza culorile doar cu câteva clicuri ale unui buton.

Gânduri finale

Găsirea setului de culori potrivit este o parte extrem de importantă a oricărui proiect (aproape la fel de important ca alegerea celei mai bune teme WordPress). După cum puteți vedea, există o mulțime de instrumente disponibile online pentru a vă ajuta să o faceți corect. Când începeți prima dată, încercați să utilizați câteva generatoare de culori diferite. Acest lucru vă va ajuta să vedeți care se potrivește cel mai bine nevoilor și experienței dvs. Apoi, stai pe spate și urmărește-ți proiectele prind viață cu noile scheme de culori dinamice pe care le-ai creat.

Ce generator de culoare vă atrage atenția? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me