Cum să alegeți cele mai bune programe de afiliere pentru promovare pe blogul dvs. WordPress

Dacă ați decis să porniți un blog de marketing afiliat, primii pași vor fi să găsiți nișa dvs. de blog și să vă configurați site-ul. După aceea, este timpul să alegeți programele de afiliere. Programele greșite pot duce la conversii reduse și vânzări reduse, deci decizia dvs. aici este crucială.


Alegerea programelor de afiliere eficiente vă poate permite să vă monetizați blogul și să generați venituri. Cu filialele potrivite, veți avea ocazia să creați parteneriate, să vă alăturați comunităților cu gânduri similare și să conduceți o afacere de succes.

În acest articol, vom discuta cum să găsim afiliații perfecti și să integrăm programele lor cu conținutul tău. Vă recomandăm, de asemenea, câteva instrumente care vă vor ajuta să vă concentrați asupra afiliaților cei mai potriviți și profitabili pentru blogul dvs. Să ne scufundăm!

Ce este marketingul de afiliere (și cum vă poate beneficia)?

Marketingul afiliat este un tip de program bazat pe distribuirea veniturilor. Promovezi produsele printr-o rețea de afiliați și câștigi un comision pe baza vânzărilor generate de site-ul tău. Acest lucru se poate realiza prin crearea de recenzii complete ale acestor produse, adăugându-le pur și simplu link-uri în conținutul dvs. și o varietate de alte metode..

Ca în orice afacere, a începe cu marketingul afiliat necesită timp și efort. Cu toate acestea, beneficiile sunt multe, inclusiv:

 • Costuri mici de pornire. Pentru a scoate blogul dvs. de marketing afiliat, veți avea nevoie de investiții (aici este costul real pentru a începe un blog WordPress dacă vă interesează), dar nu ar trebui să vă coste prea mult.
 • Nu este necesară asistența produsului. Ca marketer afiliat, trebuie doar să promovezi produsele altor persoane. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile pentru crearea și vânzarea propriilor dvs. articole.
 • Un program flexibil. Un site web afiliat este ceva pe care îl puteți gestiona și crește în ritmul propriu, în propriul program.

Dacă aceste beneficii sună tentante, un blog de afiliere ar putea fi potrivit pentru tine. Desigur, cheia conducerii unei afaceri de afiliere de succes este alegerea programelor potrivite.

Cum să identificați afiliații perfecti pentru blogul dvs. WordPress (3 sfaturi cheie)

Deși beneficiile de a fi marketer afiliat sunt abundente, este important să faceți cercetarea dvs. pentru a găsi cele mai bune programe pentru a vă alătura. Haideți să mergem corect și să explicăm cum să identificați acele programe.

1. Înțelegeți nișa blogului dvs.

Indiferent dacă intenționați să generați bani cu blogul dvs. curent sau să începeți unul nou, trebuie să înțelegeți „nișa” site-ului dvs. Acesta este un alt termen pentru concentrarea sa – subiectul despre care este vorba blogul tău și despre care cititorii vin la tine pentru a afla mai multe despre. De exemplu, Studioul Justin Chung se încadrează perfect în nișa de fotografie a stilului de viață:

Justin Chung Studio Photography

In timp ce tu poate sa porniți un blog și scrieți despre tot ce vă atrage fantezia, este mult mai greu să dezvoltați un public dedicat în acest fel. În schimb, este de obicei cel mai bine să alegeți o nișă specifică și să le respectați. Înțelegerea nișei blogului dvs. vă permite să creați conținut mai concentrat și să atrageți persoane interesate de ceea ce aveți de spus.

Fiind clar despre nișa blogului tău, de asemenea, vă permite să alegeți cele mai bune programe de afiliere. Puteți efectua cercetări și vă puteți cunoaște publicul, pentru a afla ce îi interesează, ce întrebări au și ce probleme încearcă să rezolve. Acest lucru vă va ajuta să alegeți cele mai bune produse de afiliere pe care să le urmăriți, deoarece le puteți promova pe cele care vor satisface nevoile unice ale cititorilor.

2. Începeți cu o listă de produse pe care le utilizați în prezent

Dacă utilizați un produs specific, înțelegeți deja avantajele și contra lui. Familiarizarea cu acest produs vă va permite să scrieți despre el în mod conștient și veridic. Acesta este motivul pentru care este important să începeți cu produse cu care aveți ceva experiență.

Puteți veni cu o listă de produse potențiale, pur și simplu uitându-vă în jurul casei (sau a site-ului dvs. web) și evaluând ceea ce v-a fost valoros. Sau puteți arunca o privire asupra achizițiilor online anterioare pentru a vă joga memoria. Apoi, întrebați-vă de ce ați cumpărat fiecare articol și cum v-a fost util. Publicul tău va fi format din clienți la fel ca tine, astfel încât să-ți poți folosi experiențele personale pentru a-ți da seama de produsele care ar putea fi interesate de alți oameni.

Când aveți o listă de posibilități, următorul dvs. pas va fi să decideți ce produse sunt candidații ideali pentru afiliere. Încercați aceste sfaturi pentru a identifica ce produse vor funcționa cel mai bine:

 • Puteți crea conținut „mereu verde” în jurul produsului? Cel mai bine este să ne bazăm pe produse, acolo unde este nevoie de consecințe comune și constante.
 • Ați recomanda acest produs persoanelor care au încredere în dumneavoastră? Dacă există un produs pe lista dvs. pe care nu l-ați recomanda cuiva care vă interesează, nu ar trebui să îl oferiți publicului dvs..
 • Are produs vânzătorul își valorizează afiliații? Dacă vânzătorul dvs. afiliat nu îi apreciază pe marketerii săi, nu puteți avea încredere în acesta pentru a vă pune în valoare audiența.

Dacă un produs îndeplinește toate criteriile de mai sus, l-ați considerat personal valoros, și se potrivește cu nișa blogului dvs., este un candidat perfect.

3. Cercetați-vă potențialii afiliați folosind piețele populare

Screenshot de Share-A-Sale

O piață sau o rețea afiliată este un intermediar între dvs. ca marketer și vânzătorul dvs. ca furnizor de programe. Puteți utiliza o piață pentru a decide ce programe sunt disponibile și pentru a determina dacă este probabil să fie profitabile.

Iată opțiuni solide pentru a vă începe:

 • ShareASale: această piață are peste 2.500 de programe bazate pe comisioane din care să alegeți. Sortarea prin ofertele ShareASale este un loc de pornire excelent.
 • CJ afiliat: CJ Affiliate oferă peste 3.000 de mărci. Folosirea acestui site pentru a găsi filialele potrivite necesită câțiva pași în plus, dar merită mult timp.
 • ClickBank: ClickBank, la fel ca ShareASale, este un standard în marketingul afiliat. Începutul este ușor, datorită abordării sale orientate către consumator.
 • Amazon: Nu este surprinzător că Amazon este întotdeauna un pariu sigur pentru orice magazin afiliat. Nu numai că există milioane de produse de recomandat, dar veți face o comisie pentru întreaga achiziție a unui client (nu doar pentru articolul pe care l-ați conectat).

Fiecare piață oferă informații valoroase pentru cercetarea afiliată. Vă recomandăm să le încercați pe toate, pentru a decide care funcționează cel mai bine pentru dvs..

Cum să adăugați fără probleme legături de afiliere la conținutul dvs.

După ce ați ales programele și produsele dvs. de afiliere, este timpul să adăugați linkurile lor la conținutul dvs. Iată câteva sfaturi pentru a vă începe:

 • Nu încărcați mai multe link-uri de afiliere în postarea dvs.. Prea multe legături vor înstrăina cititorii care caută conținut valoros.
 • Stabiliți un echilibru între experiența utilizatorului și crearea de bani. Minimizați publicitatea în conținutul dvs. pentru a o menține concentrată și pentru a genera bani în mod strategic.
 • Urma Liniile directoare FTC pentru aprobări de produs. Rămâneți în conformitate cu respectarea încrederii afacerii dvs. (și, din fericire, există câteva instrumente nemaipomenite, cum ar fi gratuitul) Dezvăluire afiliată pentru WooCommerce plugin, pe care îl puteți utiliza pentru a dezvălui cu ușurință relațiile de afiliere pe site-ul dvs.).

Există, de asemenea, multe instrumente care vă pot ajuta să integrați linkurile de afiliere cu conținutul dvs. Iată câteva care merită verificate:

 • E-Junkie vă permite să vindeți produse afiliate direct de pe site-ul sau blogul dvs. De asemenea, vă puteți gestiona comisioanele prin intermediul platformei sale de afiliere.
 • Legături de afiliere ușoare este un plugin WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona fiecare link de afiliere de pe site-ul dvs. web. Puteți urmări clicurile, adăuga link-uri scurte și crea categorii de link-uri din aceeași locație.

Adăugarea perfectă a legăturilor de afiliere are practică. Vă recomandăm să luați o abordare minimalistă la început, până când veți avea ceva experiență sub curea.


Când v-ați propus să generați venituri prin intermediul blogului dvs., veți dori să o faceți cât mai autentic posibil. Dacă nu sunteți la curent cu experiența dvs. cu un produs, vă riscați autoritatea de comerciant. Acesta este motivul pentru care este atât de crucial să alegi filialele corespunzătoare.

Aveți întrebări despre cum să alegeți afiliații perfecti pentru blogul dvs. WordPress? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me