how-to-alege-the-best-WordPress-comerț electronic-soluției

Diavolul se află într-adevăr în detalii când vine vorba de înființarea unui magazin de comerț electronic WordPress. Trebuie să fiți într-adevăr specific cu nevoile dvs. – pluginul de comerț electronic pe care îl alegeți ar trebui să răspundă tuturor cerințelor dvs. de afaceri. Trebuie să aveți un loc la definiția a ceea ce așteptați să obțină magazinul dvs. online, cu mult înainte de a alege coșul de cumpărături. Fără un plan sănătos, nu vei ajunge departe. Veți alege platforma de comerț eronat eronat, nu puteți da greș dacă nu faceți modificări și apoi închideți magazinul.


În postarea de astăzi, vom clarifica câteva dintre considerentele de care trebuie să țineți cont atunci când selectați o soluție de comerț electronic WordPress. Vom face un pas mai departe și vom trece în revistă unele dintre cele mai bune soluții de comerț electronic de pe piață, astfel încât să îți poți porni online biz-ul în nota corectă. se bucura!

Preț

Este nevoie de bani pentru a câștiga bani, acest lucru este foarte adevărat. Nu o faceți răsucite, nu este nimic greșit în momentul în care ați pornit afacerea de la început, dar nu ar trebui să vă uitați să economisiți soluția dvs. de comerț electronic WordPress. La urma urmei, ieftin este scump. De exemplu, nu este absolut necesar să pierdem timpul pentru a lucra la probleme mărunte pe care suportul premium le va rezolva într-o secundă.

În afară de Shopify, pluginurile de comerț electronic WordPress pe care le vom acoperi în această postare sunt gratuite. Asta dacă doriți să creați un magazin online de bază. Pentru a profita la maximum de magazinul dvs. WordPress, veți dori să vă supraîncărcați coșul de cumpărături cu extensii, care nu sunt ieftine. Planificați în prealabil sau discutați cu un dezvoltator web dacă trebuie, pentru a afla caracteristicile de care aveți nevoie. Doar atunci puteți să vă determinați bugetul.

La sfârșitul zilei, amintiți-vă doar că fiecare soluție de comerț electronic WordPress (aka plugin) are un preț diferit și / sau o metodă de plată diferită, adică o singură dată versus o taxă recurentă. Nici o singură soluție de comerț electronic nu este cu adevărat gratuită. Dacă nu ați pus cardul de credit, fiți pregătiți să plătiți transpirația – cel puțin înainte de a putea pluta profituri în magazinul dvs..

sensibilitate

Cu excepția cazului în care ați rămas blocat în 1969, deoarece petrecerea nu s-a oprit pentru dvs., ar trebui să știți că o bucată imensă de clienți vă vizitează magazinul online de pe dispozitive mobile. Este 2015, iar traficul mobil și designul web receptiv (RWD) sunt două tendințe pe care trebuie să le păstrați filele.

Soluția de e-commerce WordPress pe care te așezi ar trebui să arate grozav și să funcționeze pe toate dispozitivele, fie că este un smartphone sau un computer desktop. Nu ați dori să pierdeți un client, deoarece nu ar putea să adauge produse în coș atunci când vizitați magazinul de pe tableta lor, de exemplu. Acum ai vrea? În special, cu numărul uriaș de plugin-uri de comerț WordPress complet răspunzătoare pe piață, ați risca?

sensibilitate

Știu că nu veți lăsa banii pe masă, așa că mergeți receptiv devreme sau urmăriți ca afacerea dvs. să moară. Fără îndoială, puteți construi o versiune mobilă a site-ului principal, dar acum că avem RWD, nu credeți că este doar redundant?

Comercializarea dvs. de alegere WordPress ar trebui să fie construită în baza tehnicilor și a celor mai bune practici de proiectare web. Citiți materialele promoționale bine, dar nu uitați să testați demo-ul pentru receptivitate. Clienții dvs. vă vor mulțumi mai târziu.

Estetică

Experiența utilizatorului joacă un rol imens în ciclul de cumpărare. Doriți ca clienții dvs. să se distreze foarte bine pe site-ul dvs. web. Indiferent dacă îl veți construi pe cont propriu sau veți angaja un dezvoltator, doriți ca magazinul dvs. să arate incredibil de bine. Nu aveți nevoie de soluția de comerț electronic WordPress pe care ați ales-o pentru a încălca uniformitatea în design.

Coșul de cumpărături trebuie să se căsătorească cu tema sau șablonul WordPress în ceea ce privește aspectul și, în mare măsură, funcționalitatea. Dacă soluția de comerț electronic WordPress nu moștenește automat stilurile temei dvs., cel puțin ar trebui să vină cu un panou de opțiuni în care puteți adăuga personalizarea cu ușurință.

Ușurință în utilizare

Nu ar fi, știi, ușor și atât de distractiv dacă ai putea doar să-ți instalezi soluția de e-commerce WordPress, să te culci și să te trezești la un milion de comenzi a doua zi dimineață? Ei bine, acestea sunt lucrurile din basme – comerțul electronic WordPress este o muncă grea. Ultimul lucru pe care îl doriți este o soluție de comerț electronic care face ca gestionarea afacerii dvs. să fie mai grea.

În spatele fiecărui magazin de comerț cu succes, există o mulțime de activități, inclusiv, fără a se limita la urmărirea comenzilor, adăugarea inventarului, eliminarea produselor vechi și modificarea prețurilor. Este evident în acest moment sau trebuie să vă reamintesc că soluția dvs. de e-commerce WordPress la alegere ar trebui să sprijine cu ușurință toate aceste activități „back office”?

floare la ureche

Nu ar trebui să-l chemați înapoi pe dezvoltatorul dvs. pentru a coda produse noi în magazinul dvs. electronic. Ar trebui să fie o chestiune de punct și de clic – și acest lucru este valabil pentru orice altceva, nu doar pentru adăugarea de produse.

Dacă este greu de utilizat, este soluția greșită pentru tine. Cu timpul, probabil că veți învăța, dar, atunci când începeți, mergeți la un coș de cumpărături care se află în pachetul dvs. de bilete în termeni de abilități necesare pentru a conduce o afacere de succes.

Gateway-uri de plată

După orice altceva, va trebui să luați bani de la clienți. Mulți antreprenori online fac totul bine până ajungi pe pagina de checkout. Aici iadul se desface. De exemplu, sunteți într-adevăr interesat să cumpărați ce vă oferă, dar atunci când ajungeți la pagina de checkout, comerciantul nu vă oferă gateway-ul de plată preferat. Poate că este intenționat – de fapt, ei nu pot prelucra plățile PayPal, de exemplu. Poate că soluția lor de comerț electronic WordPress este problema – numărul de gateway-uri de plată pe care le suportă este limitat.

De asemenea, majoritatea utilizatorilor nu le place când le direcționați către un site web terț, de ex. PayPal pentru a efectua o plată, așa că dau jos coșul și fac clic. Asigurați-vă că pluginul dvs. de comerț electronic WordPress acceptă toate gateway-urile de plată de care aveți nevoie. Cu cât meritorul nu se aplică cu adevărat aici, dar cel puțin furnizează suficiente clienți gateway-uri de plată.

Puteți adăuga întotdeauna gateway-uri de plată prin extensii, așa că faceți cercetarea bine. Încerc să nu renunț la nume, cel puțin până nu vom începe să examinăm soluțiile de comerț electronic disponibile, dar Mijireh este o soluție excelentă care acceptă 90 de gateway-uri de plată!

Nu, Mijireh nu este un coș de cumpărături. Este genul de soluție (cum ar fi PayPal) pe care îl puneți între coșul de cumpărături și pagina de checkout, cu scopul exclusiv de procesare a comenzilor. Este de la 10 la zero de PayPal, deoarece PayPal este doar o poartă de plată, dar Mijireh este o „colecție” de gateway-uri de plată. Mai mult, acceptă toate principalele pluginuri de comerț electronic, precum WooCommerce, MarketPress și Cart66, printre altele. Trecând peste…

Optimizare motor de căutare

Când se face corect, SEO vă va oferi o mare cantitate de trafic web pentru zilele, lunile și anii care urmează. Dacă doriți să faceți singur SEO, luați în considerare verificarea Tutorial SEO WordPress de Yoast, WordPress SEO: Clasament mai mare în motoarele de căutare și acest lucru minunat Ghid SEO la Google.

În afară de aceasta, văzând că toți am putea utiliza un impuls de trafic de la Google și de asemenea like-uri, este adecvat să apelăm la o soluție de comerț electronic WordPress care este gata de SEO. Îți dă un început.

SEO-friendly

Care sunt unele dintre lucrurile pe care trebuie să le privești? Căutați o soluție care acceptă meta-date din categorii și etichete, HTML5, meta-titluri și meta-descrieri pe produs, printre altele. Alegerea ta ar trebui să funcționeze de preferință și cu plugin-urile tale SEO. Oricum, cu toate pluginurile SEO disponibile, ar trebui să spargeți cu ușurință codul SEO WordPress.

Securitate

Băieții răi vor fi mereu acolo; pândind în jur, adulmecând și așteptând o mică lacună pe site-ul dvs. Apoi fac ravagii și ai rămas să plângi. Gândiți-vă la atacurile DDOS și ce nu. DDOS este doar un acronim de lux pentru atacurile Denial of Service. Ar trebui să iei securitatea WordPress în serios.

Cu alte cuvinte, soluția dvs. de comerț electronic de alegere trebuie să fie sigură. Informațiile dvs. personale potențiale nu ar trebui să cadă niciodată în mâinile greșite. Imaginează-ți cât de mult ar provoca daune dacă o persoană neautorizată ar deține detaliile cărții de credit ale clienților tăi.

Așteaptă… acesta poate fi motivul pentru care Google a început să utilizeze HTTPS ca semnal de clasificare SEO cu ceva timp in urma? Aveți nevoie de o soluție de comerț electronic compatibil PCI DSS pentru a colecta și stoca informațiile cardului de credit pe site-ul dvs. PCI reprezintă Industria cardurilor de plată și DSS pentru Standardul de securitate a datelor.

Caracteristici

Sunt multe de luat în considerare aici. În primul rând, dacă o soluție de comerț electronic WordPress are toate caracteristicile, dar funcțiile de care ai nevoie pentru afacerea ta, aș paria toți banii mei, este soluția greșită pentru tine.

Dar sunteți un începător și vă întrebați probabil care sunt unele dintre funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă începe afacerea online. Oricât de de bază este pluginul dvs. de comerț electronic WordPress, acesta ar trebui să susțină urmărirea stocurilor, raportarea, programele de afiliere, prețurile și tipul dvs. de produs specific, adică descărcări digitale versus produse fizice etc..

Mai presus de orice altceva, soluția dvs. de comerț electronic ar trebui să susțină extensiile și integrarea. Planificați-vă pentru a cunoaște caracteristicile de care aveți nevoie. În timp ce vă aflați, gândiți-vă la viitorul afacerii dvs. și determinați caracteristicile care vă vor servi astăzi și zilele următoare.

Inca un lucru. Soluțiile de comerț electronic de WordPress sunt deseori consumatoare de resurse. Pentru o performanță cât mai bună și un clasament SEO mai bun, găzduiește-ți magazinul de e-commerce WordPress la WPEngine sau cu oricare dintre gazdele acoperite în cele mai bune hosting WordPress.

scalabilitate

Unde îți vezi afacerea în cinci ani? Dacă nu sunteți extrem de pesimist, ar trebui să vă așteptați cel puțin la o formă de creștere. Soluția dvs. de comerț electronic la alegere nu ar trebui să cadă în bucăți atunci când inventarul dvs. se dublează sau cvadruplu în volum. Soluția dvs. de alegere poate fi scalabilă?

Vei fi surprins de numărul de oameni care așteaptă să cumpere ceea ce oferiți și, de îndată ce veți tăia panglica, toți vor alerga – un milion dintre ei. Tranzacții pe partea de sus a tranzacțiilor; procesarea platilor; urmărirea comenzilor, cupoanelor și reducerilor – denumiți-l. Prin toate acestea, soluția dvs. de comerț electronic nu ar trebui să cedeze.

Suport tehnic

Fiecare dintre noi are nevoie de puțin ajutor o dată. Chiar și cei mai buni dintre noi se blochează și au nevoie de salvare. De aici vine asistența tehnică. Știu ce gândești, dar s-ar putea să ai nevoie de mult mai mult sprijin decât crezi. S-a întâmplat.

Ideea este că, atunci când ești blocat, ai nevoie de ajutor imediat, deoarece este afacerea ta pe linie. Și s-ar suge dacă firele tale ar rămâne fără răspuns zile sau săptămâni pe forumul de asistență.

În timp ce faceți cumpărăturile, consultați acele forumuri de asistență și vedeți cine își îndeplinește activ datoria. Nu vă lăsați repede să-i judecați pe alții (este ipocrit), ar trebui să vă asigurați că oferiți cel mai bun suport (tehnic sau altfel) clienților. Este și karma bună dacă crezi în astfel de lucruri.

Soluții de comerț electronic WordPress

După ce știți câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți soluția perfectă de comerț electronic, vom merge mai departe și vom examina unele dintre platformele disponibile pe piață. Voi încerca tot posibilul să descompun fiecare soluție de comerț electronic, în funcție de considerentele discutate în secțiunea precedentă, așa că da pregătiți-vă pentru o călătorie excelentă.

WooCommerce

Acest plugin de comerț electronic WordPress este construit pe premisa că vânzarea oricăror ar trebui să fie frumoasă. WooCommerce vă permite să transformați orice site WordPress într-un magazin de comerț electronic la nivel de întreprindere puternic în cel mai scurt timp.

Este construit, întreținut și furnizat gratuit de WooThemes printre alți dezvoltatori, cum ar fi Claudio Sanches. WooCommerce este ușor de utilizat, are o notă medie de 4,22 / 5,00, prezintă aspectul caracteristic și are o serie de caracteristici și gateway-uri de plată. În plus, WooCommerce este extensibil datorită unei multitudini de extensii gratuite și premium.

WooCommerce rulează unele dintre cele mai mici și mai mari site-uri de comerț electronic pe care le vedeți în jur. Este sigur, prietenos cu SEO și, de pe forumul de asistență, am putea determina asistența este excelentă. În general, WooCommerce este cea mai bună soluție de comerț electronic de pe piață cu aproximativ șase milioane de descărcări.

Descărcări digitale ușoare

Dacă doriți să distribuiți produse digitale, de ex. EBook-uri PDF, teme, pluginuri, fișiere audio și video, ar trebui să mergeți cu frumoasa Descărcare simplă digitală (EDD).

EDD este construit pentru un scop specific; vânzarea de conținut digital cu ușurință cu WordPress. Este livrat cu o interfață de utilizator intuitivă (UI), mai multe gateway-uri de plată și raportare printre alte funcții dulci. De exemplu, puteți urmări utilizarea licențelor software cu mult timp după ce utilizatorii vă achiziționează produsele.

Descărcările digitale ușoare sunt gratuite și vă puteți îmbunătăți performanța folosind suplimente gratuite și premium. Această soluție de comerț electronic WordPress are un rating de 4,8 / 5,00 și peste 490 de descărcări. Consultați următorul videoclip:

Exchange iThemes: comerț electronic simplu WP

Dezvoltat de iThemes împreună cu Aaron D. Campell, printre alți dezvoltatori, Exchange este o soluție simplă de e-commerce WordPress care vă permite să vă configurați magazinul online în mai puțin de cinci (5) minute.

Oferă o interfață ușor de utilizat, o serie de caracteristici și extensii, precum și un suport excelent. Pe lângă crearea de estere de comerț electronic, puteți crea site-uri de membru folosind Exchange, da, este un avantaj extraordinar dacă doriți să construiți o comunitate în jurul magazinului dvs..

Schimbul este gratuit, dar puteți achiziționa Pro Pack la 197 USD sau Suite Plugin la 247 USD. ProPack are câteva suplimente Exchange, în timp ce Suite de pluginuri include toate suplimentele Exchange și 20+ plugin-uri, inclusiv BackupBuddy în valoare de 150 dolari. Alegeți pe cerințele dvs..

Puteți primi plăți prin Stripe sau PayPal, puteți oferi checkout-uri clienților (utilizatorii pot face checkout fără a crea conturi) și puteți adăuga cupoane printre altele.

MarketPress

WPMUDEV, autorul, susține MarketPress vă va ajuta să „… oferiți cumpărătorilor dvs. o experiență de cumpărături de primă clasă…” și sunt de acord. Mai susțin că „… MarketPress nu este doar un magazin… ci este un sistem de administrare a produselor și un specialist în relații cu clienții…” și cu lista extinsă de funcții, puteți vedea de ce:

MarketPress este frumos, sigur, ușor de utilizat și acceptă toate gateway-urile de plăți majore. Puteți utiliza oricare dintre temele pre-făcute pentru a vă stila magazinul sau pur și simplu conectați MarketPress la tema preferată de WordPress.

Are un rating de 3,9 / 5,00 și aproximativ 150 de descărcări și, cunoscând echipa WPMUDEV și gama de produse a acestora, MarketPress nu dezamăgește.

Cart66 :: Comerț electronic WordPress

Ușor de utilizat, suport Mijireh, mai multe tipuri de produse, gestionarea stocurilor, valute personalizate, integrare de programe de afiliere, etc..

Cart66 Lite este gratuit, dar vă puteți îmbunătăți experiența de e-store și de utilizator cu Cart66 Cloud care costă aproximativ 95 USD / an. Cart66 Lite are o evaluare de 3.0 / 5.00 și aproximativ 165 de descărcări. Merită să verificați. Iată o scurtă prezentare video pe care ar trebui să o efectuați dacă ați luat în considerare Cart66:

Mentiuni onorabile

Mențiunile noastre onorabile sunt soluții excelente de comerț electronic, pe care nu le voi cuprinde în detaliu, deoarece le-am făcut în 20 de cele mai bune pluginuri de comerț electronic:

  • WP e-commerce – Gratuit cu un rating de 2,9 / 5,0 și aproximativ trei milioane de descărcări
  • JigoShop – Gratuit cu un rating impresionant de 4,4 / 5,0 și 420 de descărcări
  • SHOPP – Gratuit cu un rating excelent de 4,4 / 5,0 și 28k de descărcări
  • eShop – Gratuit; 3.5 / 5.0; Descărcări de 600k
  • EasyCart – Gratuit cu un rating de 4.2 / 5.0 și 54k de descărcări
  • Shopify – Premium; puternic; peste 140k clienți mulțumiți; valoare excelentă pentru bani; modern; ușor de configurat; integrare ușoară WordPress.

Aflați mai multe despre soluțiile de comerț electronic WordPress

Cu siguranță există mai multe soluții de e-commerce WordPress, cu funcții variate și multe altele, iar singura modalitate prin care poți alege cea mai bună pentru afacerea ta este să te educi. Următoarele resurse vă vor indica în direcția bună:

La sfarsitul zilei…

Alegerea soluției de e-commerce WordPress care este perfectă pentru dvs. se potrivește nevoilor dvs. specifice de afaceri. Nu alegeți o soluție de comerț electronic cu speranța de a o personaliza în funcție de nevoile dvs., alegeți una care să satisfacă aproximativ 80% din nevoile dvs. cele mai presante. Puteți satisface restul de 20% folosind suplimente, extensii și pluginuri.

Care este soluția ta preferată de comerț WordPress? Ce ați dori să ne împărtășiți cu privire la soluțiile de comerț electronic WordPress? Am lăsat afară ceva important? Spuneți-ne în comentarii! Ne mai vedem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me