Cum să adăugați videoclipuri la WordPress (și de ce)

Cum să adăugați videoclipuri pe WordPress

Vi se pare ușor să adăugați videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress? Dacă ai striga DA, nu ai fi aici, acum ai vrea??


O altă întrebare conexă: Este ușor să creezi sau să găsești cele mai bune videoclipuri pentru site-ul tău WordPress? Așa este, nu am crezut. Probabil că nici nu știți de unde să începeți, dar nu o transpirați; nu ești singur.

Ca începător, adăugarea de videoclipuri la postările și paginile dvs. WordPress poate părea intimidantă la început, dar nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Se dovedește că puteți adăuga videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress ca un profesionist, iar în această postare, vă arătăm exact cum. Pregătiți-vă cana și permiteți-vă starea de spirit cu câteva statistici video.

Câteva statistici video …

În cazul în care video este o astfel de dificultate, de ce să vă deranjează să adăugați videoclipuri pe site-ul dvs. în primul rând? Adică, ai crede că textul și conținutul de imagine de înaltă calitate sunt suficiente, nu?

Până la urmă, i-ați auzit pe experți scrâșnind că puteți optimiza imagini și text pentru SEO și să înscrie poziții de top în motoarele de căutare. Am fost acolo și am făcut asta, așa că vă pot asigura că funcționează. Nimic nou acolo.

Deci, de ce ar trebui să includeți videoclipuri în arsenalul dvs. de marketing WordPress? Următoarele statistici vă vor ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

 • Oamenii urmăresc peste 5 miliarde de videoclipuri pe YouTube pe zi
 • Utilizatorii urmăresc peste 100 de milioane de ore de videoclipuri pe Facebook pe zi
 • 82% dintre utilizatorii Twitter vizionează videoclipuri pe platformă
 • Utilizatorul mediu de internet petrece cu 88% mai mult timp pe un site web cu videoclip
 • 70% dintre profesioniștii de marketing optimizează activ videoclipurile pentru SEO
 • Un bun 43% dintre marketeri au convenit că vor crea mai mult conținut video dacă nu există obstacole precum bugetul, resursele și timpul
 • 65% dintre spectatori vizionează mai mult de 3/4 dintr-un videoclip
 • 9 din 10 telespectatori au spus că videoclipurile despre produse sunt utile în procesul decizional
 • Adăugarea videoclipurilor la e-mail marketing crește ratele de clic cu 300%
 • Includerea videoclipurilor pe o pagină de destinație poate crește ratele de conversie cu 80%
 • 64% dintre cumpărători au mai multe șanse să cumpere un produs pe site-ul dvs. web după ce au vizionat un videoclip

Sursă: Renderforest infografic cu 40+ statistici din diverse surse de renume.

În mod clar, statisticile de mai sus arată o imagine excelentă asupra viitorului marketingului video. De asemenea, datele arată că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru încorporarea videoclipurilor în strategia de marketing a site-ului dvs. web. Și dacă statisticile nu înseamnă un jack pentru tine, probabil următoarea listă de beneficii va sigila afacerea.

Beneficiile marketingului video

Dacă nu sunteți de tipul nerdy, statisticile cu greu vă vor muta. Pentru a contracara, aici este o listă rapidă a beneficiilor de care vă veți bucura atunci când veți include video în strategia dvs. de marketing.

Videoclipul poate:

 • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii de zece ori. Un bun exemplu despre modul în care puteți utiliza videoclipul pentru a crește nivelul de conștientizare al mărcii este Videoclipul YouTube Dollar Shave Club, care a solicitat 12.000 de comenzi în două zile. După patru ani, Unilever a cumpărat Clubul de bărbierit al Dollarului pentru un raport de 1 miliard de dolari în numerar. Spune wh-a-a-la?
 • Vă ajută să ajungeți la mai mulți utilizatori. YouTube și multe site-uri de social media promovează activ conținut video, permițându-vă să ajungeți la mai mulți utilizatori. Videoclipul vă poate ajuta să construiți un public vizat care să beneficieze site-ul dvs. de afaceri acum și în viitor.
 • Oferiți demonstrații de produse sau servicii mai clare, care duc la mai multe achiziții
 • Îmbunătățirea clasamentului căutării, deoarece sunteți mai mult decât De 50 de ori este mai probabil să clasificați pe prima pagină a Google dacă adăugați un videoclip optimizat pe site-ul dvs. web
 • Oferiți-vă un profit mai bun al investiției (ROI)
 • Construiți conexiune emoțională și încredere, deoarece videoclipurile au capacitatea înnăscută de a evoca emoții cu condiția să vă faceți munca
 • Conduceți la mai multe conversii
 • Completați restul conținutului dvs. permițându-vă să oferiți o experiență de utilizator bogată pe site-ul dvs. WordPress

Fără îndoială, videoclipurile vor continua să crească doar din punct de vedere al eficacității și al penetrării ca mediu de marketing. Acestea fiind spuse, este important să ne concentrăm asupra ultimelor tendințe video pentru a rămâne în fața concurenței, care, din păcate, este rigid.

Unde te lasă toate astea? Încă lipită, da?

Ei bine, primul pas în valorificarea puterii video este învățarea cum să adăugați videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress. Cum altfel vă veți bucura de avantajele videoclipurilor WordPress dacă nu le puteți adăuga pe site-ul dvs.?

Citiți mai departe pentru a descoperi cum puteți adăuga cu ușurință videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress, fără să cheltuiți un timp pentru dezvoltatori sau pluginuri.

Cum să adăugați videoclipuri la WordPress manual

Nu aveți nevoie de un plugin pentru a adăuga videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress. WordPress, fiind platforma uimitoare care este, vine cu funcții extraordinare de integrare video care fac întregul proces la fel de ușor ca A, B, C.

Du-te la punctul Freddy … Bine, te aud ��

Presupunând că v-ați încărcat deja videoclipurile pe YouTube (sau poate că partajați videoclipuri de la un alt creator), navigați la videoclipul pe care doriți să îl adăugați pe site-ul dvs. WordPress.

Copiați linkul în bara de adrese a browserului, așa cum se arată mai jos.

cum să adăugați videoclipuri la wordpress

În mod alternativ, puteți face clic dreapta pe videoclip și faceți clic pe Copiaza url-ul videoului după cum subliniem în imaginea de mai jos.

cum să adăugați videoclipuri la wordpress copiere url video pe video YouTube

Acum, aveți un link care arată cam așa:

https://youtu.be/eGYuBjqkj8Q

Apoi, navigați la pagina sau la postarea unde doriți să adăugați videoclipul. Dacă creați o pagină nouă, pur și simplu navigați la Pagini> Adăugare nou în meniul dvs. de administrator WordPress, așa cum se arată mai jos.

adăugarea unei noi pagini în wordpress admin

Notă: Dacă adăugați videoclipul la o postare, va trebui să navigați la Mesaje> Adăugare nou în pasul de mai sus.

După ce editorul de pagini se încarcă, adăugați lucrurile obișnuite, adică, titlul paginii, conținutul, etichetele, categoriile, SEO și așa mai departe. Am populat editorul nostru cu conținut dummy, așa cum se arată mai jos. Rețineți, de asemenea, că folosesc editorul Gutenberg.

cum să adăugați videoclipuri la pagina dvs. de wordpress

Există două moduri în care poți adăuga un videoclip la pagina ta din interiorul editorului Gutenberg. Poti in linie un videoclip sau utilizați videoclipul lui Gutenberg bloc.

1. Adăugați video Inline pe WordPress

Pentru a adăuga un videoclip inline pe pagina dvs., trebuie doar să lipiți URL-ul YouTube pe care l-ați copiat anterior într-o linie proprie (atingeți butonul INTRODUCE înainte de a lipi URL-ul) așa cum se arată mai jos.

addind video la pagina wordpress gutenberg

Câteva note despre imaginea de mai sus (numerele corespund listei numerotate de mai jos). Poti:

 1. nu văd linkul pe care tocmai l-am lipit, deoarece WordPress transformă linkul în previzualizarea videoclipului imediat
 2. aliniați videoclipul, editați URL-ul YouTube, copiați videoclipul și chiar eliminați videoclipul printre alte acțiuni specifice Gutenberg
 3. adăugați cu ușurință o legendă aici
 4. alegeți dacă redimensionarea video pentru dispozitive mai mici. Vă recomandăm să părăsiți această setare PE
 5. defini suplimentar CSS clasa, ceea ce înseamnă că vă puteți personaliza stilurile de container video, dar va trebui să învățați CSS mai întâi, așa că uitați această zonă deocamdată

Cu totul în loc, nu ezitați să atingeți previzualizare butonul din partea de sus pentru a vedea noul dvs. videoclip YouTube încorporat în acțiune. Iată cum arată a mea cu tema celor douăzeci și șaptesprezece WordPress.

adăugați videoclipuri la wordpress

Și dacă utilizați Editorul clasic, pagina dvs. va arăta astfel:

Adaugă videoclipuri pe WordPress în Editorul clasic

După cum puteți vedea, URL-ul se va completa automat cu videoclipul pe baza linkului – în acest caz, un videoclip YouTube. Cu Editorul clasic nu există niciun fel de opțiuni pentru a edita dimensiunea sau alinierea videoclipului – este ceea ce este.

A fost ușor, nu? Nici măcar nu ai rupt o transpirație.

2. Adăugați videoclipuri pe WordPress folosind un bloc Gutenberg

Adăugarea unui videoclip folosind un bloc Gutenberg este de asemenea ușor. Cu URL-ul copiat pe YouTube în mână, așezați cursorul în care doriți să plasați videoclipul și faceți clic pe semnul plus (+), așa cum se arată mai jos.

adăugați videoclipuri la wordpress prin blocul gutenberg

Pe panoul care se deschide, navigați la Blocuri comune și faceți clic pe butonul Video bloc cum evidențiem mai jos.

bloc video în editorul Gutenberg

Apoi, faceți clic pe butonul Inserați din URL butonul pe care îl detaliem în ecranul de mai jos.

adăugați videoclipuri la wordpress prin introducerea din opțiunea url

Apoi, lipiți URL-ul dvs. video YouTube și apăsați pe aplica buton pentru a adăuga videoclipul pe site-ul dvs. WordPress. Vezi imaginea de mai jos.

adăugați videoclipuri pe site-ul wordpress prin inserare de către url

Și iată ce primești.

adăugați videoclipuri pe site-ul wordpress prin blocul video gutenberg

Observați altceva? Poți localiza Îndrăzneţ, sublinia și Legătură butoanele din partea de jos a previzualizării videoclipului? Ce credeți că fac aceste butoane?

Creați restul paginii dvs. și apăsați pe Publica buton pentru a publica pagina / postarea pe site-ul dvs. WordPress.

Este important să adăugați videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress. Metodele de mai sus acceptă un număr mare de site-uri de streaming video, ceea ce înseamnă că aveți opțiuni adecvate pentru a vă acoperi toate nevoile.

Iată câteva dintre site-urile video acceptate:

 • YouTube
 • Vimeo
 • Facebook
 • Flickr
 • Hulu
 • Instagram
 • Animoto
 • DailyMotion
 • Educreations
 • SproutVideo
 • Arhiva Internet
 • Discuții TED
 • Twitch.tv
 • Ustream.tv
 • Viddler
 • Vita de vie
 • Wistia
 • Si multe altele!

Ești încă curios? Puteți afla mai multe despre site-urile video acceptate și despre cum puteți adăuga videoclipuri de pe aceste site-uri în WordPress Codex.

3. Cum să adăugați videoclipuri la un widget WordPress

Doriți videoclipul într-o bară laterală sau un subsol în loc de conținutul paginii principale? Ei bine, și asta este ușor. Pur și simplu navigați la Aspect> Widgets după cum subliniem mai jos.

cum să adăugați videoclipuri la widget-uri wordpress

Apoi, alegeți Text widget și selectați zona widget în care doriți să plasați videoclipul. În scop ilustrativ, m-am dus Bara laterală a blogului. Apoi, faceți clic pe butonul Adăugați widget buton așa cum se arată mai jos.

adăugarea unui videoclip prin intermediul unui widget text

Rețineți, în funcție de tema pe care o utilizați, puteți avea mai multe sau diferite zone de widget.

În afară de aceasta, dați widgetului dvs. un titlu (1), lipiți adresa URL a videoclipului YouTube (2) și atingeți în cele din urmă Salvați butonul (3) așa cum se arată mai jos.

adăugați videoclipuri la wordpress prin intermediul widget-urilor

Acum, să vedem cum arată videoclipurile noastre pe site-ul nostru de testare WordPress care utilizează tema Douăzeci și Șaisprezece.

cum să adăugați videoclipuri pe site-ul wordpress

Nu-i rău deloc. Site-ul nostru de probe vine completat cu videoclipul barei laterale!

O notă privind adăugarea videoclipurilor la WordPress

Adăugarea de videoclipuri pe site-ul tău WordPress este chestiunea claselor a patra. Este atât de ușor încât nu este necesară o codificare prealabilă sau cunoștințe tehnice.

Dar dacă ați observat – ghidul nostru recomandă utilizarea unui serviciu terț pentru a vă găzdui videoclipurile. În general, vă sfătuim să încărcați fișierele dvs. video direct pe site-ul dvs. WordPress (cu excepția cazului în care există un motiv specific, cum ar fi videoclipuri premium sau cursuri pentru membri). De ce? Câteva motive:

 • Dacă tocmai începeți, este posibil să folosiți găzduire web partajată, care oferă lățime de bandă și restricții de stocare, în ciuda „tot nelimitatul” susținut de majoritatea gazdelor. Stocarea fișierelor mari pe medii de găzduire partajate vă poate bloca site-ul web dacă videoclipul dvs. primește mult trafic.
 • Încărcarea videoclipurilor direct pe site-ul dvs. WordPress înseamnă că nu pierdeți tot traficul pe care îl puteți obține de pe site-urile de streaming video, de exemplu, YouTube, Vimeo etc. și site-urile de social media. În plus, backlink-urile de pe astfel de site-uri vă pot ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți clasamentele de căutare, ceea ce se traduce prin mai mult trafic.
 • Îngreunați utilizatorii să descopere și să partajeze videoclipurile dvs., ceea ce limitează cât de mult vă puteți răspândi conținutul video. Atunci când găzduiești videoclipuri pe YouTube, de exemplu, utilizatorii se pot abona la canalul tău, cum ar fi videoclipurile și pot partaja conținutul tău fără să lucrezi în plus. De asemenea, nu este necesar să vizitați site-ul dvs. web pentru a partaja conținut video cu prietenii, ceea ce vă ajută să vă prezentați videoclipurile în fața mai multor globuri oculare..
 • OH WAIT, puteți obține, de asemenea, venituri din anunțuri din videoclipurile dvs. YouTube, așa că literalmente plătește pentru a crea videoclipuri care au tendința de a merge viral. Uită-te la asta, tocmai am dezvăluit un alt flux de venituri pentru tine ��

Totuși aceasta este doar părerea noastră. Desigur, puteți încărca un videoclip în media media pentru a-l utiliza pe site-ul dvs. dacă doriți cu adevărat. Dar vă sfătuim să vă asigurați că aveți resursele serverului disponibile pentru videoclipuri.


Adăugarea de videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress este la fel de simplă ca A, B, C. Nici nu trebuie să instalați pluginuri pentru ca videoclipurile să funcționeze pentru dvs.! Alegeți doar un site terț (ne place YouTube sau Vimeo) și, atunci când începeți să creați videoclipuri, creați videoclipuri de înaltă calitate, care pot fi virale.

Aveți probleme la adăugarea de videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress? Aveți o întrebare sau o îngrijorare cu privire la metodele noastre? O sugestie poate? Am lăsat ceva afară? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentarii. Noroc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map