Cum să adăugați un apel la acțiune la WordPress

Un apel la acțiune (CTA) nu este altceva decât jargon de marketing fantezist pentru un buton care motivează utilizatorul să ia o acțiune dezirabilă, ducându-i în jos pâlnia de conversie setată.


Luați în considerare: trebuie să vă înscrieți cel puțin o dată, în viața dvs., pentru un serviciu de abonament sau alt serviciu (Spotify, Amazon Prime etc.) sau descărcate o resursă gratuită (carte electronică, șabloane etc.) de pe un site web din schimb pentru detaliile noastre personale.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Ei bine, un apel puternic la acțiune ți-a facilitat „acțiunea”. Aceste butoane încântătoare sunt o parte indispensabilă a centurii de utilitate a unui comerciant. Ele pot face toată diferența între convertirea unui potențial și pierderea unui potențial patron.

De ce este un CTA atât de crucial?

Un CTA bine făcut este un atu pentru ambele părți ale monedei:

 • Pentru site-ul web: aceasta este șansa dvs. de a solicita în mod explicit persoanelor care vă vizitează site-ul sau care vă citesc buletinul de e-mail să facă ceva profitabil, cum ar fi să cumpărați, să descărcați o carte electronică închisă, să vă consume mai mult conținut sau să vă împărtășiți lucrările pe social media. CTA încurajează utilizatorul să interacționeze cu site-ul dvs. web și poate pune bazele unei relații fructuoase pe termen lung cu noul vizitator. Ba mai mult, aveți ocazia să obțineți detaliile lor personale și să obțineți un nou preț prețios.
 • Pentru utilizatori: CTA comunică fără echivoc ceea ce ar trebui să facă în continuare după ce parcurg pagina web. Fără aceasta, cel mai probabil vor lăsa (și uitați) site-ul dvs. web, fără a realiza nicio acțiune specifică utilă pentru ei sau pentru dvs. În plus, butonul este biletul lor pentru a obține ceva de luat (posibil gratuit).

Este un câștig-câștig. Si totusi, aproape 70 la sută întreprinderile mici nu au un singur CTA pe site-ul lor web. Dacă citiți acest lucru, probabil că faceți parte din această majoritate. Totuși, nu vă faceți griji, vă avem acoperit.

Unii Dos și Don’s

Înainte de a discuta despre cum să adăugați un CTA pe site-ul dvs. WordPress, este important să țineți cont de următoarele opt orientări despre cum să scrieți un CTA convingător.

 1. Actionable: Comandați utilizatorul să ia o acțiune specifică. Fii afirmativ. Nu fi vag.
 2. Succint: Nu scrie niciodată propoziții complete în interiorul unui buton. Folosiți expresii compacte care nu depășesc cinci cuvinte.
 3. lovirea: Proiectați CTA pentru a fi cel mai vizibil element de pe pagina dvs. web. Utilizați o culoare contrastantă și o dimensiune mai mare a fontului. Potriviți culoarea butonului cu logo-ul mărcii dvs., restul paginii fiind contrastat. În plus, animații subtile, cum ar fi butoanele se fixează iar efectele de design precum umbrele 3D pot face și mai atrăgătoare.
 4. Plin de umor: A fi afirmativ nu înseamnă că nu poți fi inteligent. Cei mai mulți utilizatori admiră jocul de cuvânt inteligent, iar pedepsele au puteri persuasive.
 5. Personal: Lăsați-le utilizatorilor să impresioneze că sunt responsabili. Adică, scrieți ceva pe rândurile „Dă-mi PDF-ul meu gratuit”, cu răspunsul invers (în cazul în care este un pop-up) fiind ceva de genul „Nu, mulțumesc. Sunt un prodigiu ”.
 6. fricțiuni: Cuvinte precum „Cumpărați” și „Înscrieți-vă” insinuează în mod inconștient că utilizatorul trebuie să depună eforturi și să dea ceva în schimbul ofertei. Cine nu ar ezita atunci când i se cere direct să se partajeze cu banii sau cu datele personale? Cel mai bine să ghidați clar și să folosiți alternative de frecare scăzută cum ar fi „Încercați” și „Obțineți”.
 7. Urgent: Dacă este relevant, induceți un sentiment de urgență, teama de a lipsi (FOMO) în mintea utilizatorului, scriind fraze precum „Doar X bucăți rămase” sau un contor înapoi pentru a indica oferta va expira curând..
 8. Liniştitor: Din nou, dacă este relevant, faceți-i clar pentru utilizatori că nu au nimic de pierdut dacă fac clic pe buton. De exemplu, își pot anula abonamentul oricând sau pot primi o rambursare completă dacă nu sunt mulțumiți de produs. Expresii precum „Nu este necesară cardul de credit” sau „Anulează oricând” pot convinge utilizatorii de pe margine să se plonjeze.

Si asta e. Respectă aceste bune practici pentru crearea unui CTA absolut irezistibil, cu o ofertă pe care nu o pot refuza.

Unde sunt plasate CTA-uri?

CTA-urile sunt utile în diverse locuri de pe site-ul dvs. web, cele populare fiind:

Plasarea CTA la sfârșitul unei postări pe blog

La sfârșitul unei postări pe blog (Social Media Examiner)

Intenția de ieșire a plasării CTA

În ferestrele de ieșire cu intenție de ieșire (Omniconvert)

Plasament CTA în bara laterală

În cadrul unei bare laterale fixe (Quick Sprout)

Plasament CTA în conținut

În mijlocul conținutului relevant (Content Marketing Institute)

Pagina de bun venit CTA

Ca pagină de bun venit (Quick Sprout)

Mai mult, sunt utile în special în buletine de marketing prin e-mail. Buletinele informative și e-mailurile promoționale ar trebui să se încheie întotdeauna cu un apel atrăgător la acțiune, pentru a cere cititorilor să:

 • Citiți cele mai recente postări pe blog
 • Descărcați o resursă gratuită
 • Consultați un nou catalog de produse
 • Utilizați avantajul unei vânzări sau reduceri cu durată limitată
 • Si asa mai departe

În cele din urmă, să vorbim despre cum să adăugați efectiv unul pe site-ul dvs. WordPress.

Cum să adăugați un CTA?

Dacă doriți să codați manual CTA cu CSS personalizat, atunci Acest articol este pentru tine.

Cu toate acestea, nu este nevoie să treci prin toate acele probleme, decât dacă vrei, desigur, să faci asta. Există câteva plugin-uri cu adevărat grozave (gratuite și plătite) pentru a îndeplini această sarcină.

Mai jos este o compilație a șase dintre cele mai bune pluginuri gratuite (și freemium), alese manual pentru referința dvs. ușoară.

Elementor

Plugin pentru constructor de pagini Elementor

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

În primul rând menit să fie un constructor de pagini cu drepturi depline pentru WordPress, Elementor este un plugin super ușor, drag-and-drop, care poate fi folosit și pentru a adăuga CTA-uri frumoase pe site-ul dvs..

Adevărat, nu aveți nevoie de un constructor de pagini întreg pentru a adăuga doar câteva butoane pe site-ul dvs. web. Însă Elementor elimină complet lucrul din spate, permițând proiectarea front-end în timp real, ceea ce îl face extrem de convenabil de utilizat. Cu planul pro, aveți acces la widget-urile CTA care vă oferă un control total asupra designului CTA-urilor dvs..

Rezultatul final ar fi CTA-urile care răspund pe deplin și sunt prietenoase cu dispozitivele mobile. În plus, funcționează bine și ca modalitate de a crea o pagină de destinație cu WordPress.

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate Plugin

Conform WordPress.com, „Un cod scurt este un cod specific WordPress, care vă permite să faceți lucruri extraordinare cu foarte puțin efort. Codurile scurte pot încorpora fișiere sau crea obiecte care ar necesita în mod normal o mulțime de coduri complicate, urâte, într-o singură linie. Shortcode = scurtătură. “

După cum sugerează și numele, Shortcodes Ultimate este un plugin gratuit încărcat cu coduri scurte care vă permit să creați cu ușurință file, butoane, cutii, glisoare și carusele, videoclipuri responsive și multe altele.

Shortcodes Ultimate CTA Editor

Odată instalat, generatorul de shortcodes este disponibil în editorul de posturi WordPress. Utilizați un amestec de cutii și butoane pentru a crea un CTA personalizat și sensibil.

WPForms

WPForms WordPress Plugin

Info și descărcareVizualizați Demo

Vizitatorii site-ului dvs. web pot dori să ia legătura cu dvs. din mai multe motive, cum ar fi:

 • Cere un citat
 • Cereți o oportunitate de colaborare
 • Clarificați unele îndoieli
 • Dă-ți o pată pe spate

Un formular simplu de contact cu câteva câmpuri de introducere și un buton „Trimite” va facilita comunicarea în două sensuri și va ajuta la îmbunătățirea experienței generale a utilizatorului. De asemenea, va fi util atunci când doriți ca vizitatorii dvs. să se înscrie pentru lista dvs. de e-mailuri.

În WPForms vine.

Acesta este un alt plugin ușor de utilizat, dar puternic, cu o simplă interfață drag-and-drop. Va dura doar câteva minute pentru a crea un formular de contact bine funcțional și funcțional.

În plus, vine preîncărcat cu șabloane pentru a alege și personaliza. Și da, formularele generate sunt receptive, prietenoase cu dispozitivele mobile și sunt optimizate pentru crawler-urile de căutare.

De asemenea, se mândrește cu anti-spam automat integrat și puteți bloca roboții adăugând un CAPTCHA, reCAPTCHA sau Noul reCAPTCHA invizibil al Google.

Popup Maker

Popup Maker Plugin

Popup-urile sunt un rău necesar. Aceștia ar putea irita utilizatorii, dar atunci când sunt programați corect, ei sunt o binecuvântare atât pentru utilizatori web, cât și pentru utilizatori.

De exemplu, popup-urile cu intenție de ieșire pot transforma vizitatorii o singură dată în cei obișnuiți, îndemnându-i să se înscrie la lista de e-mailuri în schimbul a ceva valoros, cum ar fi o carte electronică gratuită..

Și cu un pop-up care acceptă începători și foarte personalizabil cum ar fi, de asemenea, Popup Maker, puteți crea orice număr și tipuri de ferestre pop-up – e-mailuri opt-ins, pop-up-uri de notificare, căsuțe luminoase și ce aveți – într-un mod clar.

În plus, puteți seta declanșatoarele de clicuri, urmăriți numărul de pop-up deschis și puteți seta o întârziere de timp, printre alte funcții.

Boxzilla

Plugin Boxzilla

Daddy-ul plug-urilor CTA, Boxzilla este un alt plugin pop-call-to-action care vă permite să construiți cutii care apar sau glisează înăuntru și în afara în funcție de declanșatoarele pre-planificate: timp pe site (sau pagină), intenție de ieșire, procentul de defilare, numărul de vizualizări de pagină sau un clic manual.

Aceste căsuțe pot conține orice format de conținut doriți.

Puteți personaliza poziția casetei pe ecran și o puteți folosi pentru orice CTA, cum ar fi un formular de înscriere MailChimp, butoane de partajare socială și așa mai departe. Aspectul cutiei este, de asemenea, complet personalizabil folosind un editor intuitiv. De asemenea, este optimizat pentru mobil.

Fereastra laterală simplă

Plugin simplu fila laterală

Adăugați un CTA global pe site-ul dvs. web care face link-uri către conținutul dvs. preferat, utilizând fila simplă.

Adăugă o filă verticală în partea stângă sau dreaptă a ferestrei browserului pe care o poți conecta la orice pagină. Fila rămâne pusă pe măsură ce utilizatorul derulează în sus sau în jos în pagină, astfel încât să fie întotdeauna vizibil și gata de acțiune. Și este mobil și mobil.

Este simplu de configurat și utilizat. Dintr-o singură pagină simplă „Setări”, puteți seta textul pentru filă, setați fonturile și culorile și vă puteți conecta la adresa URL de destinație..

OptinMonster

Formulare OptinMonster WordPress Optin

Info și descărcareVizualizați Demo

Nu putem finaliza o colecție de plugin-uri CTA fără a menționa OptinMonster. Acest popular software de generare de plumb oferă o varietate de caracteristici, incluzând ferestre de tip pop-up, bare plutitoare, un încuietor de conținut, roată de cupon, timp înapoi și multe altele. Îl poți folosi chiar și pentru creați un covor de bun venit apel la acțiune pe care vizitatorii pur și simplu nu le vor rata.

În plus, este ușor să creezi și să personalizezi optinele / CTA-urile cu un constructor intuitiv de glisare și picătură, opțiuni de culori nelimitate, fundaluri de imagine, MonsterEffects și multe altele. OptinMonster acceptă, de asemenea, segmentarea listelor, automatizarea comportamentului în timp real, testarea split și analiza conversiilor. Deci, puteți ști dintr-o privire dacă CTA funcționează.


Aceasta completează lista de plugin-uri WordPress de top pe care le puteți utiliza pentru a adăuga un CTA de conversie înaltă pe site-ul dvs. web. Și acum știți importanța de a face acest lucru împreună cu cele mai bune practici care merg cu ea. Deci ce mai aștepți? mai departe!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me