Cum să adăugați postări înrudite pe blogul dvs. WordPress

Adăugarea postărilor conexe pe blogul dvs. poate ajuta la îmbunătățirea implicării conținutului, la păstrarea vizitatorilor pe site-ul dvs. și la îmbunătățirea SEO. Prin introducerea cititorilor în alte conținuturi relevante pe site-ul dvs., oferiți o experiență impresionantă a utilizatorului, care va ajuta site-ul dvs. să își atingă obiectivele. Singura întrebare rămasă este cum să adăugați postări înrudite pe blogul dvs. WordPress?


În acest articol, discutăm în detaliu beneficiile utilizării unui plugin de postări conexe. Vom analiza apoi cum să instalați Jetpack pe site-ul dvs. WordPress și să configurați modulul său Postări conexe. Vom încheia luând în considerare câteva alte plugin-uri WordPress care pot adăuga, de asemenea, secțiuni impresionante de postări pe blogul tău.

De ce ar trebui să utilizați un plugin pentru postări conexe?

Exemplu de postări conexeUtilizarea unui plugin de postări conexe pe site-ul dvs. WordPress poate avea numeroase avantaje. Să aruncăm o privire la câteva dintre ele …

Mențineți vizitatorii pe site-ul dvs.

Când un vizitator nou va ajunge pe site-ul dvs., nu va ști ce să facă sau unde să se uite. Este sarcina ta de a face călătoria publicului tău pe site-ul tău cât mai perfect și ușor posibil. Dacă vizitatorii dvs. trebuie să se gândească unde ar trebui să meargă, site-ul dvs. web trebuie să-și îmbunătățească navigarea.

Mulți dintre vizitatorii site-ului dvs. vor găsi site-ul dvs. printr-un motor de căutare, ajungând pe o anumită postare sau pagină care a fost legată de căutarea lor inițială. Problema aici este că, odată ce oamenii au terminat de citit articolul care i-a atras pe site-ul dvs., în primul rând, dacă nu li se spune altfel, vor pleca imediat. Aici poate fi atât de util un plugin de postări conexe.

Afișând postări conexe sub un articol, le spuneți vizitatorilor ce trebuie să facă în continuare. Afișarea conținutului într-o nișă similară cu postarea pe care au citit-o, îi va menține interesați de ceea ce site-ul dvs. are de oferit. Și cu cât mai multe pagini vizionează și cu cât cheltuiesc mai mult pe site-ul dvs., cu atât sunt mai multe șanse să se convertească în funcție de obiectivele site-ului dvs..

Creați o Urmare loială

Crearea unei urmări loiale ar trebui să fie un punct focal pentru toate site-urile WordPress. Un plugin de postări conexe vă va ajuta vizitatorii să acceseze cu ușurință o serie de articole, oferind timpului dvs. de vizualizare conținut probabil că nu ar fi primit altfel. Cu cât publicul tău citește, cu atât este mai probabil să devină fani ai scrisului și a conținutului site-ului dvs. web, crescând probabilitatea ca ei să te urmărească și să-ți împărtășească articolele pe social media și să revină regulat pe site-ul tău..

Îmbunătățiți-vă SEO

Un plugin de postări conexe este un mod eficient de a îmbunătăți SEO-ul site-ului dvs. WordPress. Prin încurajarea vizitatorilor să citească din ce în ce mai multe postări pe blog, numărul de vizualizări de pagină și timpul petrecut pe site crește. În același timp, rata de respingere va scădea. Aceste valori sunt vizualizate în mod pozitiv de motoarele de căutare și vă vor ajuta să conțineți o poziție corectă.

Reutilizați conținut vechi

Faptul că trebuie să răsfiți constant conținut nou care este repede îngropat în pagini adânc poate deveni frustrant. Utilizarea unui plugin de postări conexe este o modalitate excelentă de a-ți primi conținutul mai vechi, dar încă de înaltă calitate, vizualizat de publicul tău.

Așa că acum ați văzut câteva dintre avantajele impresionante pe care le poate aduce folosirea unui plugin de postări conexe. Haideți să aruncăm o privire cum să adăugați funcționalitatea postărilor conexe pe site-ul dvs. WordPress.

Cum să adăugați postări înrudite pe WordPress cu JetPack

Cum să adăugați postări conexe cu Jetpack

Într-o clipă, vom analiza cum să utilizăm Jetpack pentru a adăuga o secțiune de postări înrudite pe blogul tău. Cu toate acestea, există o serie de alte plugin-uri de mesaje WordPress gratuite și premium eficiente, care sunt opțiuni viabile. Important, unele teme precum Total (create de noi aici la WPExplorer) includ de fapt propriul instrument de postare. Prin urmare, verificați întotdeauna dacă tema dvs. nu conține această caracteristică înainte de a instala un plugin de postări conexe.

jetpack este o soluție bogată în caracteristici care poate adăuga funcționalități impresionante pe site-ul dvs. WordPress. Creat de Automattic, Jetpack este format dintr-o gamă largă de module, toate angajate să îmbunătățească performanțele site-ului dvs. Cu toate acestea, pentru acest articol, ne vom concentra pe modulul Mesaje conexe.

Exemplu de plugin legat de Jetpack

postări asemănatoare vă va permite să adăugați o secțiune atractivă despre postări (așa cum se vede mai sus) sub fiecare articol de pe site-ul dvs. Acest instrument va analiza fiecare postare și apoi va afișa vizitatorilor dvs. alte articole contextualizate, astfel încât acestea ar putea fi interesate de citire.

Jetpack oferă câteva opțiuni de personalizare rapidă, dar puteți de asemenea mai departe configurați secțiunea de postări conexe folosind codul. Postările înrudite sunt generate în funcție de conținutul lor, precum și de orice etichete sau categorii desemnate. De asemenea, Jetpack se angajează să prelucreze și să servească din cloud-ul lor. Aceasta înseamnă că nu există nicio sarcină suplimentară pe serverul site-ului dvs. web, asigurându-vă că viteza site-ului dvs. nu este afectată.

Jetpack este extrem de ușor de instalat și configurat, iar mesajele aferente pot fi activate pur și simplu printr-un clic pe un buton. Așadar, dacă doriți să adăugați rapid o secțiune elegantă de postări legate de site-ul dvs., acesta poate fi pluginul pentru dvs. Să aruncăm o privire asupra modului de configurare …

Pasul 1: Instalați Jetpack

Deschideți tabloul de bord WordPress și selectați Pluginuri> Adaugă nou din meniu.

Adăugați un nou plugin

Introduceți „Jetpack” în funcția de căutare. Odata ce Plugin Jetpack a fost localizat faceți clic pe Instalare> Activare.

Jetpack activ

Veți găsi acum un meniu Jetpack a fost adăugat în meniul dvs. WordPress.

Pasul 2: Activați postări conexe

Pentru a activa modulul Mesaje conexe, selectați Jetpack> Setări din meniul WordPress. Apoi selectați fila Trafic și derulați în jos la Mesaje conexe.

Activarea postărilor conexe

Activați butonul de lângă Afișați conținut aferent după postări pentru a activa funcția de postare aferentă. Puteți alege apoi din câteva opțiuni simple de personalizare, permițându-vă să utilizați o machete marcantă și să adăugați un titlu asociat la secțiune.

Pasul 3: Utilizați personalizatorul pentru a modifica secțiunea postări corelate

O dezvoltare recentă a Jetpack vă permite acum să modificați în continuare secțiunea de postări corelate utilizând personalizatorul temei. Deschideți-vă personalizatorul făcând clic pe Jetpack ‘Încercați-l acum să acționați sau prin meniul WordPress Aspect> Personalizare. Site-ul dvs. se va deschide apoi în direct, afișând personalizatorul dvs. WordPress.

Customizer

Derulați în jos pe personalizator și faceți clic pe postări conexe. Aici, personalizatorul vă oferă opțiuni de personalizare suplimentare, inclusiv schimbarea aspectului, afișarea imaginilor în miniatură și adăugarea datei la care a fost publicat fiecare articol. Puteți vizualiza în timp real modificările dvs. pe site-ul dvs. pe măsură ce le faceți, iar atunci când sunteți mulțumit de secțiunea dvs. de postări aferente, selectați Salvare și publicare.

După cum puteți vedea, configurarea unei funcții de postări conexe pe site-ul dvs. WordPress este un proces rapid și ușor. Cu toate acestea, dacă nu sunteți convins că acesta este pluginul pentru dvs., iată câteva alte opțiuni …

Alternative legate de Jetpack

Dacă nu doriți să utilizați JetPack, există o mulțime de alte pluginuri din care să alegeți. Puteți consulta articolul nostru despre cele mai bune pluginuri legate de postări pentru o listă completă, dar iată două dintre alternativele noastre preferate Jetpack.

Încă un alt plug-in aferent (YARPP)

Cum se adaugă postări înrudite cu YARPP

Încă un alt plugin aferent (YARPP) este o opțiune populară pentru cei care caută să adauge postări conexe pe site-ul lor WordPress. YARPP oferă câteva caracteristici impresionante și vă va oferi un control mai mare asupra aspectului și poziției secțiunii dvs. postale conexe decât Jetpack.

YARPP vă permite să selectați dacă doriți să afișați postări, pagini și / sau tipuri de postări personalizate, folosind miniaturi sau o vizualizare a listei. Puteți adăuga, de asemenea, o secțiune de postări conexe sub fiecare postare pe blog, într-o bară laterală sau într-un flux RSS. YARPP folosește algoritmul său avansat, care ia în considerare conținutul, postarea titlurilor, etichetele, categoriile și taxonomiile personalizate, pentru a afișa conținut relevant pentru cititorii dvs..

Dezavantajul folosirii YARPP pe site-ul dvs. web este că poate fi extrem de bazat pe baza de date. Din acest motiv, a fost interzis de o serie de servicii de găzduire WordPress, inclusiv WPEngine.

Posturi conexe Pro

Cum se adaugă postări înrudite cu Posturi conexe Pro

Related Posts Pro este un plugin WordPress premium care poate fi achiziționat de la CodeCanyon. Acest plugin puternic este extrem de personalizabil și include trei machete diferite, precum și 65 de șabloane predefinite. Acest lucru asigură că secțiunea dvs. de postări conexe poate fi creată la specificațiile dvs. exacte, potrivindu-vă marca. Dacă nu sunteți sigur cum să adăugați postări conexe, aceasta este o modalitate ușoară de a face acest lucru, fără a fi necesar să atingeți o linie de cod.

Related Posts Pro acceptă, de asemenea, o serie de conținut, inclusiv tipuri de postare personalizate, conținut personalizat, categorii, postări, pagini și multe altele. Și cu integrarea cu bbPress, și cu WooCommerce, precum și cu alte pluginuri de eCommerce, puteți afișa produse aferente sau subiecte de forum.

În ciuda caracteristicilor sale avansate, Related Posts Pro are o configurație intrinsecă. Și cu o echipă de asistență utilă gratuită, puteți afișa rapid conținutul corespunzător aferent pe site-ul dvs. WordPress.

Gânduri finale despre pluginurile de postări conexe

După cum puteți vedea, adăugarea unui plugin de postări conexe pe blogul dvs. WordPress este o modalitate eficientă de a oferi o experiență impresionantă pentru utilizatori. Prin afișarea conținutului audienței care este relevant pentru articolul pe care îl citesc, vizitatorii sunt mai susceptibili să facă clic pe și să continue navigarea pe site-ul dvs. Acest lucru va ajuta la scăderea ratelor de respingere, la îmbunătățirea timpului pe care oamenii îl petrec pe site-ul dvs. și va ajuta la crearea unei comunități de adepți fideli pentru blogul dvs..

Aveți mai multe sfaturi despre cum să adăugați postări conexe la WordPress? Sau ai folosit un plugin de postări înrudit pe site-ul tău WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me