Cum să adăugați o casetă de autor pe site-ul dvs. WordPress

Cum să adăugați o casetă de autor pe site-ul dvs. WordPress

După cum probabil știți, o casetă bio pentru autor crește autenticitatea blogului dvs. Deși publicarea anonimă are utilizările sale, nu se compară cu valoarea autenticității. Un autor bio creează încredere cu cititorii tăi. Oamenii nu doresc doar să citească informațiile pe care le publicați pe blogul dvs., ci vor să știe cine sunteți. Este mai ușor pentru oameni să aibă încredere în tine atunci când pot asocia conținutul citit cu o persoană reală.


Așadar, dacă v-ați ascuns în urma pseudonimelor, a fost momentul în care ați luat în considerare adăugarea unei căsuțe bio pentru autor. Într-o postare anterioară, v-am arătat cum să gestionați mai mulți autori pe un blog și am împărtășit și ceea ce trebuie să știți despre cum să scrieți un blog biologic. Dar în această postare, voi împărtăși șase moduri în care puteți adăuga o casetă bio a autorului pe site-ul dvs., astfel încât toți acești autori să-și facă datoria. Există practic trei abordări în acest sens:

 1. Alegeți o temă care are deja o casetă de autor
 2. Utilizarea de pluginuri WordPress
 3. Modificarea directă a codului temei

Șase dintre metodele pe care le voi discuta sunt de fapt pluginuri. Cu toate acestea, înainte de a face orice altceva, trebuie să adăugați autori sau utilizatori prin intermediul tabloului de bord la UtilizatoriAdăuga nou. Apoi, fie dumneavoastră, fie autorii dvs., va trebui să adăugați bios (descrieri scurte), precum și orice alt conținut care va fi utilizat în căsuțele dvs. de autor (Gravatar, imagine, linkuri, profiluri sociale etc.).

Adăugați autori noi pe blogul dvs.

Cea mai ușoară și recomandată (dar nu neapărat cea mai bună) modalitate de a adăuga o casetă bio de autor pe blogul dvs. este folosind un plugin. Pur și simplu descărcați pluginul ales, instalați-l și configurați-l așa cum doriți. Asta e. Iată câteva pluginuri care trebuie luate în considerare:

1. Alegeți o temă cu casetele de autor încorporate

Cutii de autori încorporate în temă totală

Cel mai simplu răspuns este să alegeți o temă care are deja opțiunile casetei de autor de care aveți nevoie. De exemplu, tema noastră totală Total include suport pentru bios-uri, imagini și link-uri ale autorului. Deci, cel mult, nu trebuie decât să adăugați un pic de stil. Faceți timp pentru a vedea prima demonstrație live a temei, localizați blogul și consultați postările pentru a vedea dacă există o casetă de autor. Dacă nu sunteți sigur, adresați-vă dezvoltatorului. Ei ar trebui să poată să vă spună imediat dacă aceasta este o caracteristică tematică pe care o oferă.

2. Starbox: Authorbox Pentru oameni

Starbox: Authorbox Pentru oameni

Starbox vă oferă o modalitate simplă de a adăuga o frumoasă cutie bio de autor, fără a vă încurca cu codul. Este livrat cu mai multe teme pe care le puteți utiliza, precum teme de afaceri, temă derulantă, temă de fantezie și multe altele. Acest plugin facilitează, de asemenea, integrarea profilurilor sociale ale autorilor. Puteți configura, de asemenea, verificarea autorității Google și Facebook cu un singur clic.

Starbox este creat pentru implicarea utilizatorilor. Se concentrează pe vizual și este cu siguranță un plugin foarte ușor de utilizat. Puteți personaliza suplimentul dacă doriți, dar setările implicite oferă mai mult decât suficient pentru a face treaba corect.

3. Caseta simplă de autor

Caseta simplă de autor

Caseta simplă de autor face exact ceea ce sugerează numele acesteia: adaugă o casetă simplă de autor la postările de pe blogul tău WordPress. În timp ce pluginul poate fi simplu, nu este plictisitor în niciun fel. Cu caseta de autor simplu, puteți afișa numele, descrierea, gravatarul, site-ul și pictogramele de social media. De fapt, acceptă până la 30 de pictograme dacă sunteți un adevărat tip de socializare.

Puteți să o personalizați pentru a se potrivi cu culorile și aspectul temei. În plus, caseta de autor răspunde pe deplin, astfel încât arată la fel de clar pe dispozitivele mobile ca și pe laptopuri și pe ecrane mai mari. Caseta simplă de autor vă permite, de asemenea, să introduceți manual caseta bio a autorului în codul single.php sau author.php fișiere șablon, dacă doriți.

4. Coautori Plus

Co Autori Plus

Co-Authors Plus este creat pentru blogurile cu mai mulți autori. WordPress nu acceptă implicit mai multe credite de autor, astfel încât un plugin ca acesta poate fi foarte util dacă aveți mai mulți autori care colaborează.

Cu Co-Autori Plus, puteți atribui mai multe linii directoare unei postări la care au contribuit mai mulți coautori. Puteți adăuga bios-uri ale autorului ca linii directoare, folosind și profilul lor de invitat al autorului.

Evident, acest plugin nu este atât de simplu precum celelalte abordate până acum. Va trebui să efectuați unele modificări la fișierele dvs. tematice înainte de a utiliza etichetele șablonului pluginului pentru a afișa liniile directoare ale autorului. Totuși, merită să verificați dacă prezentați adesea postări de colaborare.

5. sexy autor bio

Sexy autor Bio

Pluginul Sexy Author Bio facilitează adăugarea unei căsuțe bio autorizate complet la postările tale. Suporta atât autori singuri cât și mai mulți și vine cu două seturi de pictograme de social media – rotunde și pătrate.

Puteți personaliza totul, inclusiv culorile, dimensiunea avatarului, culorile linkurilor și fundalul prin intermediul panoului de administrare al pluginului. Afișajul implicit prezintă un fundal întunecat, cu numele autorului în toate capacele, în timp ce informațiile bio sunt afișate ca text alb.

6. Integrare manuală a temei

Metodele anterioare folosesc pluginuri sau se bazează pe funcțiile încorporate ale temei pentru a afișa casetele bio ale autorului pe postări. Ne-am uitat la doar câteva pe care le puteți utiliza pentru a adăuga fără probleme informațiile despre biografie ale autorului într-o postare, dar cu siguranță, puteți consulta multe altele dacă trebuie. Desigur, dacă sunteți dezvoltator web și lucrați la crearea unei teme, veți dori să adăugați acest lucru manual în tema dvs..

Mai jos este un cod de exemplu pe care îl puteți adăuga. În acest caz, va afișa un titlu, gravatar, descrierea autorului și un link către pagina autorilor. Acest cod a fost preluat direct din tema noastră Zero WordPress și puteți vedea o demonstrație live pe această pagină.

Câteva puncte de notat:

 • Informațiile despre biografie ale autorului sunt adăugate în WordPress la Utilizatori> Profilul tău.
 • În cod, veți observa că bio-autorul este setat să fie afișat doar dacă un utilizator are o descriere, pentru că altfel ar arăta ciudat doar cu un nume și un avatar
 • Avatarele din WordPress sunt configurate prin Gravatar deci utilizatorii dvs. vor trebui să-și creeze un cont și să își încarce gravatarul.
 • Veți dori să modelați caseta de biografie a autorului dvs. adăugând stilul personalizat direct în tema temei style.css fişier.

Adăugarea unei căsuțe biografice a autorului în postările dvs. este absolut necesară dacă doriți să creați autenticitate. Cititorii au mai multe șanse să construiască o legătură puternică cu dvs. dacă pot atașa o față conținutului citit. Din fericire, există o mulțime de pluginuri pe care le puteți utiliza pentru a adăuga o casetă de autor cu o problemă minimă.

Acum peste tine. Cum a afectat citirea pe blog a adăugării unei căsuțe de autor la postările dvs.? Mie mi-ar plăcea să vă aud gândurile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map