Până acum, probabil, aveți un cont Instagram sau ați văzut unul pe web la un moment sau altul. În iunie 2016, Instagram a avut 500 de milioane de utilizatori activi devenind una dintre cele mai populare rețele de socializare din ziua de azi. Și pentru că a devenit o astfel de unitate de presă media, nu este de mirare că ai vrea să adaugi fluxul tău pe site-ul tău.


Prin integrarea contului dvs. de Instagram cu blogul dvs. WordPress, veți putea să integrați o parte din traficul pe care blogul dvs. îl atinge profilului dvs. de Instagram (și viză versa dacă adăugați un link la blogul dvs. în profilul dvs. de Instagram). Acesta este un mod minunat de a vă conecta cu publicul dvs. de blog și vă oferă mai multe oportunități pentru a vă construi brandul online. Gata pentru a începe?

Există trei moduri de a adăuga Instagram pe blogul dvs. – încorporarea unei postări, utilizarea unui widget sau instalarea unui plugin. Fiecare dintre acestea este o opțiune pentru adăugarea postărilor de pe Instagram sau a feedului dvs. pe site-ul dvs., dar din punct de vedere estetic, fiecare este foarte diferit.

1. Încorporarea postărilor Instagram

Dacă doriți doar să adăugați o fotografie Instagram într-una dintre postările dvs., este la fel de ușor ca lipirea adresei URL a fotografiei în conținut. WordPress acceptă o gamă uriașă de URL-uri încorporate în mod implicit (puteți vedea integral listă oembed în codex). Deci, pentru a adăuga o fotografie, pur și simplu apucați URL-ul (de la https înainte până la?). Iată un aspect vizual, astfel încât să știți ce parte a adresei URL trebuie să copiați:

Introduceri WordPress Instagram

Apoi, inserați urlul copiat în conținutul dvs. Ar trebui să arate așa:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Și dacă doriți, puteți elimina și legendă și regla lățimea afișajului introducând url-ul Instagram ca parte a unui shortcode. Deci, dacă introducem URL-ul cu următorii parametri (introduceți-le cu și deschiderea [ și o închidere ] pentru ca codul să funcționeze):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = true width = 320

Postarea de pe Instagram pe care am distribuit-o mai sus va arăta astfel:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = true width = 320]

Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați feedul dvs. pe site-ul dvs. WordPress, ar trebui să luați în considerare utilizarea unei teme sau a unui plugin gata de Instagram.

2. Utilizarea unui widget cu tema Instagram

Mare lucru despre Instagram este că este atât de utilizat pe scară largă încât mulți dezvoltatori de teme WordPress au început să includă widget-urile Instagram în mod implicit. Acest lucru este excelent pentru dvs., deoarece puteți deja să folosiți Instagram cu tema dvs. actuală, sau dacă vă gândiți să modificați designul, puteți încerca unul dintre acestea. Toate cele trei includ widgeturi pentru bara laterală și subsolul dvs. de subsol.

Redwood responsive WordPress Blog Tema

Redwood WordPress Tema cu Instagram Widget

Tema Redwood de SoloPines include un widget de feed Instagram pentru bara laterală, precum și un widget de subsol, oferindu-vă dublul opțiunilor de afișare a fluxului. Pur și simplu adăugați numele dvs. de utilizator și sunteți bine să mergeți. În plus, puteți adăuga legături la toate celelalte profiluri de social media din subsol.

Ia Redwood

Noutăți responsabile despre statut și Tema Blogului revistei

Stare Tema WordPress cu Widget Instagram

Starea include un widget minunat de feed de Instagram, precum și un widget personalizat de subsol. Acestea includ culori randomizate care se afișează ca un chenar de jos pentru fotografiile tale. Această temă de stil de revistă distractivă include, de asemenea, integrarea socială încorporată, un widget social adăugat și o mulțime de spații publicitare încorporate. Așadar, monetizarea blogului tău ușor!

Obțineți statut

Fbird Lifestyle Blog WordPress Tema

Tema WordPress Fbird cu Instagram Widget

Fbird este o temă curată în stilul blogului, care include și o bară laterală Instagram și un widget de subsol. Deși widget-ul din bara laterală este o grilă simplă, widgetul de subsol este bine afișat la o parte din caseta de abonament la newsletter. Astfel, cititorii dvs. au opțiunea de a vă urmări și de a vă alătura newsletter-ului dvs. pe fiecare pagină.

Ia Fbird

3. Instalarea unui plugin Instagram

Ultima dvs. opțiune este să utilizați un plugin, deoarece literalmente există un plugin pentru tot, Instagram inclus. Când selectați un plugin, asigurați-vă că citiți detaliile, astfel încât să știți că aveți toate funcțiile sau aspectele dorite. Iată câteva dintre cele mai descărcate pluginuri gratuite Instagram de pe WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Grace Instagram Gallery Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Grace Instagram Feed Gallery este un instrument versatil pentru streaming și partajare socială. 4 tipuri diferite de machete de fluxuri, 5 posibile pentru a conecta tipuri de fluxuri, posibilitatea deschisă pentru streaming nelimitat de conținut privat și public. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai minunate caracteristici ale Grace.

Adăugați grilă, zidărie, galerie justificată sau fluxuri glisante. În plus, puteți personaliza peretele social Instagram nu numai alegând un aspect adecvat. O mulțime de caracteristici de styling sunt disponibile prin intermediul constructorului vizual convenabil. Care nu necesită dezvoltare web sau abilități profesionale de proiectare. Culorile, formele, marginile, căptușelile, înălțimea și greutatea oricărui element și alte instrumente de reglare fină sunt deschise pentru creativitatea dvs..

Transmiteți practic orice tip de conținut Instagram. Și permiteți utilizatorului să sorteze conținut prin feeduri de antet sau perete social. Rețineți că puteți transmite orice conținut public deschis de pe Instagram. Așadar, nu ai nevoie nici de contul personal de Instagram activ.

Și dacă transmiteți propriul dvs. cont Instagram pe site-ul sau blogul WordPress, Grace vă poate oferi un antet frumos. Afișați cele mai importante informații ale contului: avatar, numărul de urmăritori și următoarele date.

Alte caracteristici includ pre-moderarea, filtrele manuale sau automate pentru excluderea și includerea conținutului definit de un cuvânt, frază, ID de utilizator, URL și alte date sunt disponibile. Această caracteristică este exclusivă pentru Grace Instagram Feed Gallery și nu o veți găsi în niciun alt plugin WordPress de streaming social.

Galeria Grace Instagram Feed oferă și cea mai simplă conexiune API între concurenți. Doar un buton din fila Autorizare a pluginului – și sunteți liber să mergeți cu toate oportunitățile uimitoare ale conținutului public deschis de Instagram! De asemenea, Grace oferă o adăugare perfectă a diverselor butoane de partajare socială pentru fiecare postare din fluxul social. Acum nu veți pierde niciun utilizator care dorește să partajeze conținut imediat!

WP Instagram Widget

WP Instagram Widget Plugin

WP Instagram Widget este o simplă integrare a Instagram cu site-ul dvs. WordPress. Cu acest plugin, puteți adăuga cele mai recente fotografii Instagram la orice bară laterală sau subsol folosind widgetul pluginului. Pluginul păstrează lucrurile curate și simple, dar îl puteți personaliza cu CSS pentru a-l face să se potrivească cu restul site-ului dvs..

Descărcați WP Instagram Widget

Instagram Slider Widget

Instagram Slider Widget Plugin

Dacă doriți să adăugați feedul dvs. Instagram ca glisor în loc de galerie, atunci luați în considerare pluginul gratuit pentru Instagram Slider Widget. Cu acest plugin imaginile dvs. sunt importate ca atașamente. Acestea pot fi apoi afișate în cadrul widget-ului ca glisor sau ca o galerie. În plus, există opțiuni pentru conectarea imaginilor, sortarea și multe altele.

Descărcați Instagram Slider Widget

Bucură-te de plugin pentru Instagram

Bucurați-vă de pluginul WordPress pentru Instagram

Puteți adăuga, de asemenea, imaginile dvs. Instagram ca carusel utilizând pluginul Enjoy WordPress pentru Instagram. Cu acest plugin, pur și simplu activați, adăugați profilul sau hashtag-ul pe care doriți să-l afișați, selectați o grilă sau aspectul caruselului apoi alegeți coloanele și voila! Instantaneu Instagram pe site-ul dvs. web pentru orice pagină, postare sau zonă widgetizată!

Descarcă Bucură-te pentru Instagram

DsgnWrks Instagram Importer

DsgnWrks Instagram Importer Plugin

Pentru aceia dintre voi care doresc ceva, puteți personaliza cu adevărat Importatorul Instagram DsgnWrks ar putea fi potrivit pentru dvs. Cu acest plugin fotografiile dvs. Instagram sunt importate pe site-ul dvs. WordPress. De acolo, puteți personaliza complet afișarea lor printr-un tip de post personalizat, taxonomie sau un format post personalizat.

Descărcați DsgnWks Instagram Imported

Insigne Instagram

Plugin de Insigne Instagram

În sfârșit, dacă tot ce doriți este un simplu buton de Instagram, astfel încât cititorii dvs. să vă poată urmări, atunci păstrați-l simplu cu pluginul de bază Badges Instagram. Acest plugin adaugă un widget simplu, astfel încât să puteți adăuga un link la profilul dvs. Instagram la orice bară laterală sau subsol. Ușor drept?

Descărcați Insigne Instagram

InstaShow Instagram Feed Plugin pentru WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin pentru WordPress

InstaShow este un plugin de WordPress de calitate premium pentru Instagram, care facilitează integrarea fotografiilor Instagram cu site-ul dvs. WordPress. Feed-ul flexibil pentru fotografii are o mulțime de opțiuni pentru a facilita adăugarea imaginilor dvs. Instagram. Cu acest plugin util, puteți introduce cu ușurință un feed Instagram personalizabil aproape oriunde. Utilizați opțiunile pluginului pentru a specifica o sursă folosind un nume de utilizator, hashtag sau link. Apoi selectați culorile personalizate, receptivitatea, navigarea, contoarele și multe altele. Apoi folosiți generatorul de coduri scurte pentru a insera fluxul dvs. de Instagram oriunde doriți. Alte caracteristici excelente de plugin includ compatibilitatea Visual Composer, suport pentru 16 limbi diferite, autorotare și multe altele

Obțineți InstaShow

Mergand inainte

După ce ați adăugat Instagram pe site-ul dvs. web, puteți profita de toate posibilitățile unice pe care le deschide pentru dvs. Instagram este o modalitate excelentă de a vă conecta cu cititorii dvs. la nivel personal, împărtășind fotografiile din culise, făcând instantanee de proiecte noi și viitoare, încurajând adepții voștri să împărtășească propriile fotografii legate de afacerea dvs., să eticheteze colegii sau cei mai mari fani ai dvs. în poze. sau chiar începând propriile # tendințe.

Prinde o temă sau un plugin (sau încorporează câteva fotografii de unul singur) și începe să construiești o relație cu cititorii tăi! Dacă aveți o altă temă sau plugin pe care ați recomanda-o pentru Instagram sau dacă aveți sfaturi sau întrebări pentru partajarea fotografiilor cu WordPress, lăsați un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me