Avatarurile – reprezentări grafice ale utilizatorilor de calculatoare – ajută la definirea identității online a unei persoane. WordPress le numește Avatars recunoscute la nivel mondial (sau „Gravatars”), iar aceste pictograme (împreună cu numele de utilizator) identifică autorii postărilor și comentariilor pe bloguri și forumuri. Gravatarurile sunt mici, dar puternice și pot oferi oportunități proprietarilor de site-uri web care sunt adesea trecute cu vederea.


Deși Gravatars poate să nu pară extrem de important, ei pot juca un rol important în conducerea traficului pe site-ul dvs. și în încurajarea oamenilor să se întoarcă. De asemenea, ajută la crearea relațiilor dintre dvs. și utilizatorii dvs. și vă solidifică marca.

În acest articol, vom dezvălui patru motive pentru care Gravatars sunt importante atât pentru dvs. cât și pentru vizitatorii dvs. Vă vom explica, de asemenea, cum să le activați pe site-ul dvs. web și, de asemenea, cum puteți crea un Gravatar implicit pentru vizitatorii care nu au încă unul activat.

Ce este un avatar?

Avatarele au fost folosite de mult timp pentru a înfățișa utilizatorii online. În funcție de suport, acestea pot fi o imagine sau o reprezentare 3D a utilizatorului. Avatarele au evoluat de-a lungul timpului, iar termenul a ajuns să aibă multe semnificații în lumea online. O formă de avatar – cea utilizată în WordPress – se numește Gravatar.

Ce este un Gravatar?

Diferența dintre un avatar și un Gravatar este domeniul de recunoaștere. De obicei, avatare noi sunt create pentru diferite site-uri și forumuri. Cu toate acestea, cu un Gravatar, aceeași reprezentare te însoțește ori de câte ori mergi pe site-uri diferite. Pur și simplu înscrie-te cu Gravatar, oferiți-le o imagine și asta este! De acolo, de fiecare dată când postați sau comentați pe un site WordPress care are Gravatars activat, pictograma dvs. va apărea alături de conținut. Iată un exemplu de Gravatars în acțiune pe blogul nostru:

Comentarii ale unui post de blog WPExplorer cu Gravatars însoțitor.

4 motive pentru a crea un gravator pentru dvs. și vizitatorii site-ului dvs. web

Acum știți care sunt Gravatars, să aruncăm o privire la unele dintre avantajele pe care le-au activat pe site-ul dvs. web.

1. Puteți crea familiaritate și forja încredere

Gravatarsele vă pot ajuta să adăugați o notă personală site-ului dvs. web. Într-o epocă în care anonimatul online este atât de răspândit, este plăcut să poți de fapt face față unui nume. Scurtă întâlnire față în față, obținerea unei imagini cu cine vorbești poate face interacțiunile mult mai umane. Oamenii au, de asemenea, mai multe șanse să-și amintească și să recunoască o imagine decât un nume.

2. Un Gravatar poate fi un element suplimentar de marketing pentru marca dvs.

Odată ce activați Gravatarul va începe să apară pe tot site-ul dvs. În funcție de temă și setări, îl puteți vedea la fiecare postare și la orice comentarii pe care le faceți. Deși este mică, această frecvență de expunere face ca Gravatarul să fie un element cheie în eforturile de branding. Prin urmare, este important să ne gândim la imaginea pe care o alegeți.

3. Un Gravatar poate ajuta la crearea unui simț al comunității

Pe măsură ce oamenii încep să se familiarizeze cu tine și cu ceilalți comentatori obișnuiți, începi să creezi un sentiment de comunitate. Vizitatorii se vor recunoaște probabil reciproc, oferindu-le mai multă înclinație de a interacționa. După cum am descoperit cu ajutorul rețelelor de socializare, oamenii sunt atrași de a face parte dintr-o comunitate – mai ales dacă au găsit oameni cu gânduri similare pentru a discuta interesele lor cu.

4. Îți poți crește expunerea pe alte site-uri

În afară de a vă prezenta Gravatar pe site-ul dvs., puteți, de asemenea, să vă creșteți expunerea prin faptul că va apărea și pe alte site-uri. Oamenii te vor recunoaște pe tine și pe brandul tău atunci când comentezi pe alte site-uri web, te vor ajuta să obții trafic înapoi pe site-ul tău și, în cele din urmă, vor ajuta la extinderea comunității și la îndemâna ta. Alți proprietari de site-uri pot fi, de asemenea, mai înclinați să interacționeze cu site-ul dvs. cu Gravatar, din același motiv de expunere crescută.

Cum să activați gravatoarele pe site-ul dvs. WordPress

Din fericire, puteți obține toate beneficiile Gravatarilor cu foarte puțin efort. Pentru început, nu trebuie să gestionați conturile de utilizator pentru ca Gravatars să apară – sunt încorporate în WordPress, deci nu aveți nevoie nici măcar de un plugin.

Activarea Gravatars pe site-ul dvs. este simplă. Navigați la tabloul de bord WordPress, găsiți Setări ecran și selectați Discuţie. Pe ecranul următor, derulați în jos spre Avatare secțiune:

Secțiunea setări avatar

Pentru a activa Gravatars, verificați tasta Arată Avataruri caseta pentru a le activa pentru secțiunile de comentarii. Există și alte opțiuni de selectat, cum ar fi să decideți dacă doriți ca profilurile de utilizator să apară atunci când faceți mouse peste un Gravatar. Există și un Evaluare maximă opțiune. Gravatar permite utilizatorilor să își evalueze imaginea după caz ​​pentru anumite categorii de public. Setarea implicită este G – Potrivit pentru toate publicurile, dar amintiți-vă că imaginile sunt autoevaluate de utilizatori, astfel încât este posibil să nu fie complet de încredere.

Ce se întâmplă dacă vizitatorii nu au un Gravatar?

Desigur, nu toată lumea are un Gravatar – este posibil ca unii să nu fie utilizatori WordPress, sau ar putea dori să rămână anonimi. Dacă vizitatorii nu au propriul lor Gravatar activat, o imagine implicită va apărea lângă numele lor. Există mai multe valori implicite dintre care puteți alege:

Imagini și nume implicite ale avatarului

Cu toate acestea, nu avea pentru a merge cu una dintre aceste opțiuni. În schimb, puteți schimba o imagine implicită care se potrivește marcării dvs. Dacă vă personalizați confortabil fișierele cu temă, puteți adăuga manual propriul avatar implicit. Acestea fiind spuse, dacă preferați să utilizați un plugin, Utilizator WP Avatar este o opțiune rapidă și ușoară.

Avatar utilizator WP (gratuit)

WP User Avatar captură de ecran de la WordPress.org

Acest plugin vă permite să folosiți orice fotografie din media media ca avatar personalizat. După ce ați instalat și activat pluginul, întoarceți-vă la Setări ecran în tabloul de bord WordPress:

Ecran de setări Avatar utilizator WP

În Avatar implicit secțiune, selectați Utilizator WP Avatar și faceți clic pe Alegeți Imagine, care vă va solicita să selectați una din biblioteca media sau, în mod alternativ, să încărcați o imagine de pe computer.

Acest plugin are un versiune premium la prețul de 20 USD, care oferă funcții suplimentare, precum oferirea utilizatorilor opțiunea de a configura un avatar personalizat pentru site-ul dvs. În timp ce acest lucru poate fi potrivit pentru unele site-uri, acesta face negați unele dintre beneficiile sistemului Gravatar despre care am menționat anterior.

Concluzie

Datorită naturii sale nesigure, este ușor să treceți cu vederea potențialele beneficii pe care Gravatar le are de oferit. Este posibil ca aceste pictograme să nu pară un factor major atunci când vă construiți site-ul; cu toate acestea, acestea au o mulțime de beneficii potențiale atunci când vine vorba de a vă marca și de a crește traficul pe care îl primiți.

În acest articol, am oferit patru motive excelente pentru a ne asigura că dvs. și vizitatorii dvs. aveți activat Gravatars. Să le recapitulăm rapid:

  1. Puteți crea familiaritate și forța încredere.
  2. Un Gravatar poate fi un element suplimentar de marketing pentru marca dvs..
  3. Poate ajuta la construirea unui sentiment de comunitate.
  4. Vă puteți crește expunerea pe alte site-uri web.

Gravatarii vor fi cruciali pentru site-ul dvs. web? Partajează-ți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me