Cum să acceptați plățile Bitcoin cu WordPress

Pe măsură ce criptomonedele sunt din ce în ce mai populare, ideea de a accepta Bitcoin (și alte monede digitale) pe site-ul dvs. WordPress ca mod de plată este ceva ce merită luat în considerare. Dar cum să începeți cu cryptocurrency? Și cum procesați plățile Bitcoin cu WordPress?


În acest articol discutăm ce Bitcoin este și ia în considerare avantajele acceptării acestei monede digitale, precum și a altor versiuni de pe site-ul dvs. Ne uităm apoi la ce instrumente va trebui să începeți să primiți Bitcoin ca plată, inclusiv portofele Bitcoin, servicii de procesare digitală a plăților și plugin-uri WordPress de cryptocurrency (dacă sunteți pe piață pentru o temă, verificați rotunjirea noastră cu cele mai bune teme WordPress de cryptocurrency ).

Până la sfârșitul lecturii, veți ști cum să configurați preluarea plăților Bitcoin cu WordPress. Și veți înțelege bine serviciile și pluginurile disponibile pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

O introducere în Bitcoin

Acceptați plățile Bitcoin cu WordPress

Datorită recenței, atenția presei este îndoielnică că nu ați auzit de această criptură monetară populară. Bitcoin este o monedă digitală descentralizată, care funcționează fără o bancă centrală sau un singur administrator. A fost inițial creat de o persoană sau grup de persoane în 2009 și lansat sub numele de Satoshi Nakamato.

Valoarea Bitcoin a crescut rapid în ultimii ani și este acum cea mai cunoscută criptomonedă dintre toate. Cu toate acestea, există de fapt peste 1000 de criptomonede aflată în prezent în circulație. Alte criptocurrențe populare includ …

 • Ethereum
 • Litecoin
 • Zcash
 • Clipoci
 • liniuță

Mineritul și efectuarea de achiziții directe în Bitcoin sunt două metode utilizate pe scară largă de investitori pentru a-și dezvolta stocul de Bitcoin. Cu toate acestea, luarea plăților online în Bitcoin devine din ce în ce mai frecventă. Așadar, dacă rulați un magazin de comerț electronic sau acceptați plăți online pentru servicii sau alte motive, atunci oferirea de opțiuni de plată Bitcoin (și alte criptocurrency) este o idee bună.

Care sunt avantajele acceptării plăților Bitcoin?

Există numeroase avantaje pentru a lua plăți Bitcoin pe site-ul dvs. WordPress. Să aruncăm o privire la câteva dintre ele …

 • Bitcoin poate fi acceptat de la oricine, oriunde în întreaga lume. Prin urmare, nu excludeți cei care nu au carduri de credit sau un cont PayPal de la efectuarea unei achiziții pe site-ul dvs..
 • Bitcoin vine cu o haină de anonimat, deoarece cei care efectuează o plată nu trebuie să participe la nicio informație personală. Acest lucru va atrage mulți cumpărători care nu sunt siguri cu privire la distribuirea online a datelor sensibile.
 • Bitcoin este o monedă digitală peer-to-peer, astfel încât un serviciu bancar terț nu este necesar pentru a finaliza o tranzacție. Aceasta menține taxele de tranzacție Bitcoin scăzute.

Deci, acum știm un pic despre Bitcoin și de ce ar trebui să luați în considerare acceptarea acestuia pe site-ul dvs. WordPress. Haideți să vedem ce aveți nevoie pentru a începe …

Ce trebuie să începeți

Înainte de a putea accepta plăți Bitcoin cu WordPress, va trebui să …

 • Creați un portofel Bitcoin
 • Înscrieți-vă cu un serviciu de procesare a plăților digitale
 • Instalați un plugin WordPress Cryptocurrency

Să aruncăm o privire detaliată la fiecare dintre acestea …

1. Creați un portofel Bitcoin

Portofel Bitcoin

A Portofel Bitcoin este locul în care îți poți stoca Bitcoins în siguranță, odată cu cască. (Acest lucru nu este corect din punct de vedere tehnic – un portofel Bitcoin este de fapt un program software care conține datele / cheile Bitcoin private).

Portofelele pot fi stocate pe desktop, pe hardware, pe mobil sau pe web. Și pentru fiecare platformă există numeroase opțiuni de portofel, așa că faceți cercetarea dvs. înainte de a lua o decizie care este cea mai potrivită pentru dvs..

Merită să aveți în vedere faptul că unele servicii ale procesorului de plăți digitale oferă de fapt un serviciu de portofel online (Bitpay și CoinBase). În timp ce alte gateway-uri de plată depun pur și simplu fonduri Bitcoin ca monedă echivalentă în banca dvs. (Mollie), ceea ce duce la faptul că nu aveți nevoie deloc de un portofel Bitcoin.

2. Înscrieți-vă cu un serviciu de procesare a plăților digitale

Un serviciu de procesare a plăților digitale vă va permite să efectuați plăți Bitcoin pe site-ul dvs. WordPress. Deși nu este crucial, este cel mai simplu mod de a accepta Bitcoin și alte versiuni.

După ce ați acceptat o plată Bitcoin pe site-ul dvs., un procesor de plăți va depune automat Bitcoin în portofel. De asemenea, oferă opțiunea de a transfera Bitcoin în moneda locală și de a-l depune în contul dvs. bancar.

Iată doar câteva servicii de procesare a plăților digitale pe care le puteți înscrie cu …

Bitpay

Bitpay

Bitpay oferă un portofel popular Bitcoin și un serviciu de procesare a plăților. Această soluție funcționează permițând plăților Bitcoin cu WordPress să fie trimise direct în portofelul Bitcoin și / sau contul bancar în moneda pe care o alegeți.

Bitpay poate trimite fonduri către bănci din peste 38 de țări și în numeroase valute. De asemenea, este integrat cu peste 40 de platforme și soluții de comerț electronic, care oferă suport, WooCommerce, Forme Gravity, Shopify și multe altele.

CoinBase

Coinbase

O alternativă la Bitpay este CoinBase. Această platformă digitală și serviciul de portofel online se pot ocupa de plățile de pe site-ul dvs. WordPress în Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Aceste criptomonede pot fi apoi trimise în portofelul altcoin. Sau schimbat de CoinBase în moneda locală și trimis în contul dvs. bancar.

CoinGate

CoinGate

CoinGate este un serviciu de procesare a plăților digitale care acceptă peste 45 de criptomonede. Un plugin Coingate WooCommerce vă va permite să integrați rapid magazinul dvs. online cu serviciul Coingate.

Odată configurat, CoinGate funcționează într-un stil similar celor două procesoare de plată anterioare menționate, transferând fonduri de pe site-ul dvs. web în contul dvs. bancar sau în portofelul digital. (Deși CoinGate nu oferă propriul serviciu de portofel online, recomandă utilizarea Portofel digital Electrum).

3. Instalați un plugin WordPress

După ce ați ales un portofel digital și v-ați înscris cu un serviciu de procesare a plăților, este timpul să adăugați integrarea de plată Bitcoin pe site-ul dvs. WordPress. Există o serie de plugin-uri disponibile care oferă această funcție. Să aruncăm o privire la câteva dintre cele mai bune …

Blockonomics

Plugin Blockonomics

Blockonomica vă permite să acceptați plăți Bitcoin, precum și Ethereum și Litecoin. Și cu ale lor Plugin WordPress Plăți Bitcoin puteți accepta acestea ca forme de plată prin WooCommerce. Dar aceasta nu este chiar cea mai bună parte – Blockonomics trimite plăți în portofel, mai degrabă decât o poartă de plată. Așa că vă obțineți banii mai repede, mai sigur și veți economisi chiar și la taxe la retragere. Notă – aveți nevoie de un cont Blockonomics, dar pentru comercianții care au doar o taxă de 1% – deci este foarte accesibil.

TripleA

TripleA Descarcă gateway-ul de plată Bitcoin pentru WooCommerce

O altă opțiune excelentă este TripleA Poarta de plată Bitcoin pentru WooCommerce. Cu acest plugin puteți accepta plăți prin Bitcoin direct, fără taxe și fără un cont personalizat. Clienții trebuie doar să scaneze codul QR pentru a plăti. Însă TripleA nu simplifică lucrurile pentru client – întrucât vânzătorul va beneficia, de asemenea, de notificări prin e-mail de tranzacție, economisește bani, deoarece nu există comisioane și vei putea retrage banii în moneda locală (19 acceptat în prezent) folosind cursuri de schimb în timp real (cu o taxă de retragere scăzută de 0,8%).

Bitpay pentru WooCommerce

Plugin Bitcoin Bitcoin

Dacă utilizați WooCommerce pe site-ul dvs., iar Bitpay sună ca serviciul potrivit pentru procesatorul de plăți pentru dvs., atunci Bitpay pentru WooCommerce pluginul este o opțiune excelentă. Pentru a începe cu Bitpay, pur și simplu înregistrați-vă utilizând un „Cont de afaceri”.

Înregistrare pe Bitpay

Apoi, instalați pluginul Bitpay pe site-ul dvs. WordPress. Apoi urmați Instrucțiuni Bitpay pentru a conecta magazinul WooCommerce la contul Bitpay. Odată finalizat magazinul online va putea lua plăți în Bitcoin.

Pentru asistență cu privire la conectarea WP eCommerce sau magazinul Shopify sau la alte pluginuri open source sau soluții integrate, consultați Documentația Bitpay.

Coingate pentru WooCommerce

CoinGate ar putea fi o potrivire mai bună decât Bitpay pentru site-ul dvs. WooCommerce, deoarece vă permite să primiți plata pentru produse în numeroase criptomonede. Pentru a primi plăți Bitcoin cu WordPress pe magazinul online prin Coingate, va trebui să instalați CoinGate pentru WooCommerce conecteaza.

Pluginul Coingate WooCommerce

În continuare, trebuie să vă înscrieți cu CoinGate făcând clic pe „Creați un cont” în colțul de sus al paginii de pornire.

Registrul Coingat

Apoi urmați Instrucțiuni CoinGate pentru a conecta cele două soluții. Acesta este un proces rapid și ușor și, odată finalizat, veți putea accepta Bitcoin și alte plăți altcoin pe site-ul dvs. WooCommerce.

Descărcări digitale ușoare – Gateway pentru plăți Coinbase

Descărcări digitale ușoare

Easy Digital Downloads este un popular plugin gratuit pentru cei care vând produse digitale pe site-ul lor WordPress. Poarta de plată Coinbase este oferit ca supliment suplimentar pentru site-urile web care utilizează descărcări digitale ușoare. Vă permite să acceptați plăți Bitcoin pe site-ul dvs., utilizând Coinbase ca procesor de plăți.

Extensia Coinbase

Pentru a începe, trebuie să achiziționați Coinbase Payment Gateway de pe site-ul Easy Digital Downloads. Apoi instalați-l pe site-ul dvs. WordPress.

În continuare, înscrie-te cu Coinbase. Apoi urmați Documentația de configurare a gateway-ului de plată Coinbase pentru a conecta Coinbase cu site-ul dvs. web. Odată configurat, veți putea primi plăți Bitcoin cu WordPress pentru produsele digitale de pe site-ul dvs..

Cutie de plată digitală

Cutie de plată digitală

Digital Paybox este un alt plugin premium care vă va permite să luați Bitcoin în schimb de descărcări digitale. Această soluție se integrează cu numeroase gateway-uri de plată, dar folosește Bitpay pentru a accepta Bitcoin.

Ușor de instalat și configurat, Digital Paybox le permite clienților să decidă cât ar dori să plătească pentru un produs digital. Puteți seta o plată minimă (sau un preț fix dacă preferați), astfel încât acest plugin este o opțiune bună dacă doriți să primiți donații pentru descărcările dvs. digitale. După efectuarea unei plăți, Digital Paybox trimite automat o legătură criptată temporară către cumpărător prin e-mail, permițându-le să primească produsul digital.

Plăți Mollie pentru WooCommerce

Mollie

Mollie este o soluție de gateway de plată care se angajează să ușureze plățile online. Una dintre numeroasele lor opțiuni de plată este Bitcoin. Plățile Mollie pentru WooCommerce este unul dintre pluginurile lor gratuite care vă vor permite să integrați rapid toate sistemele majore de plată, inclusiv Bitcoin, cu site-ul dvs. WooCommerce.

Pentru a începe, înregistrați-vă cu Mollie și instalați pluginul Mollie Payments for WooCommerce pe site-ul dvs. web. După ce un client a plătit în Bitcoin, veți primi suma corespunzătoare în Euro. Și cum Mollie procesează toate plățile dvs. Bitcoin cu WordPress și o trimite direct către banca dvs., nu veți avea nevoie nici măcar de un portofel Bitcoin.

GoUrl – Poarta de plată Bitcoin, descărcări plătite și membru

GoUrl

GoUrl este o poartă de plată pentru criptocurrency. Pluginul GoUrl WordPress, GoUrl – Poarta de plată Bitcoin, descărcări plătite și membru, vă va permite să acceptați plăți Bitcoin cu WordPress. Cu toate acestea, GoUrl nu va transfera Bitcoin în numerar, ci va trimite doar plăți către portofelul Bitcoin. Acest plugin va accepta, de asemenea, alte criptomonede pe site-ul dvs. WordPress, inclusiv Litecoin, Dash, BitcoinCash și multe altele.

Pluginul GoUrl va permite vizitatorilor dvs. să plătească altcoin pentru produse, descărcări digitale, vizualizări pe pagini și abonamente de membru. GoUrl oferă, de asemenea, o serie de alte extensii, inclusiv GoUrl pentru WooCommerce și GoUrl Donații Bitcoin.

Gânduri finale cu privire la modul de procesare a plăților Bitcoin cu WordPress

După cum vedeți, există o varietate de pluginuri și metode disponibile pentru a vă permite să prelucrați și să acceptați plățile Bitcoin cu WordPress. Instrumentele pe care le alegeți ar trebui să depindă exclusiv de site-ul dvs. și de nevoile publicului dvs. Și amintiți-vă, puteți încerca întotdeauna câteva soluții diferite pentru a vedea ce funcționează și pentru a vă asigura că găsiți cea mai potrivită soluție Bitcoin pentru site-ul dvs..

Ce plugin Cryptocurrency vei selecta pentru a te ajuta să accepți plățile Bitcoin cu WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me