Cum să adăugați defilați la blogul dvs. WordPress

Defilarea infinită este un mod eficient de a menține vizitatorii implicați și activi pe site-ul dvs. WordPress. Defilarea infinită permite audienței dvs. acces rapid și ușor la cantități nelimitate de informații. Acest lucru creează o experiență pozitivă pentru utilizatori și poate ajuta la prelungirea timpului petrecut pentru citirea conținutului și explorarea site-ului. Cu toate acestea, împreună cu avantajele defilării infinite, pot exista și unele probleme.


Acest articol vă va permite să înțelegeți avantajele și contra de derulare infinită și vă va ajuta să decideți dacă ar trebui să-l utilizați pe site-ul dvs. WordPress. Vom discuta apoi despre modul de configurare folosind modulul Jetpack, Infinite Scroll.

Ce este defilarea infinită?

Defilare infinită înseamnă destul de simplu că un utilizator poate continua să deruleze la nesfârșit. În loc ca un cititor să ajungă în partea de jos a unei pagini web și să facă clic pe una nouă, derularea infinită permite următorul set de informații pentru a continua să se încarce. Aceasta înseamnă că vizitatorii nu trebuie să aștepte niciodată să se încarce o nouă pagină, conținutul va continua să curgă continuu în timp ce defilează. Aceasta ar putea include următoarea postare pe blogul dvs. sau mai multe articole din galeria dvs..

Deși poate fi extrem de eficient, derularea infinită nu este destinată tuturor. Înainte de a efectua comutarea, merită mai întâi să aveți în vedere audiența dvs., precum și tipul de site pe care îl rulați, pentru a vedea dacă ambele sunt compatibile.

Cine utilizează în prezent scroll infinit?

pinterest

Marii susținători ai defilării infinite sunt cu siguranță site-urile de socializare. Instagram, Pinterest, Facebook și Twitter folosesc toate defilarea infinită pentru fluxurile lor. Aceasta înseamnă că majoritatea populației online va fi folosit la un moment dat defilare infinită.

BuzzFeed

Cu toate acestea, derularea infinită nu este limitată la rețelele de socializare. BuzzFeed și Mashable au integrat cu succes și derulare infinită, deci nu este o caracteristică care ar trebui să se limiteze la doar tweet-uri și pin. Dacă aveți un site cu conținut greu sau un blog care este actualizat constant cu informații noi pentru audiența dvs. să deruleze, atunci derulați infinit, poate exact ceea ce are nevoie site-ul dvs..

Beneficiile derulării infinite

Există numeroase avantaje ale utilizării defilării infinite. Derulare infinită oferă vizitatorilor acces rapid și ușor la informațiile de pe site-ul dvs. Este extrem de ușor de utilizat și are o calitate adictivă care atrage cititorii și îi încurajează să se implice cu conținutul tău.

Crește timpul petrecut pentru vizitatori pe site

Unul dintre principalii avantaje ale defilării infinite este că menține oamenii pe site-ul tău mai mult timp. Nemaifiind posibilitatea de a încărca oa doua sau a treia pagină, spectatorii continuă doar să deruleze. Și după cum știm, cu cât vizitatorii rămân mai lungi pe site-ul dvs., cu atât este mai probabil să se convertească împotriva obiectivelor dvs., fie că introduceți adresa de e-mail sau achiziționați un produs.

Îmbunătățește experiența utilizatorului

Utilizarea defilării infinite îmbunătățește mult experiența utilizatorilor de pe site-ul dvs. Pe măsură ce informațiile noi se încarcă de fiecare dată când un cititor se aventurează aproape de partea de jos a paginii, conținutul apare rapid și fără probleme. Astfel, audiența dvs. nu trebuie să ia nicio decizie, faceți clic pe orice buton sau așteptați să se încarce o pagină. Din nou, acest lucru menține vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp, precum și contribuie la creșterea numărului de vizitatori care se întorc.

Mobil prietenos

Defilarea infinită este, de asemenea, deosebit de mobilă. Fără a fi apăsate butoanele de minut, utilizatorii pot derula pe ecranele lor tactile, fără distragere. Accesul rapid și ușurința de utilizare sunt atrăgătoare pentru majoritate, încurajând vizitatorii să frecventeze site-ul dvs. în mod regulat.

Când nu ar trebui să folosiți defilare infinită?

Defilarea infinită nu este potrivită tuturor și tuturor site-urilor web. Deci, atunci când nu ar trebui să folosiți derulare infinită?

Va place publicul dvs.?

Există unele probleme asociate defilării infinite menționate pe web, dar acestea pot fi adesea învechite. Printre reclamațiile comune împotriva defilării infinite se numără; telespectatorii devin dezorientați, cantitatea mare de derulare infinită de date afișează vizitatori copleșitori sau cititorii neputând reloca conținut odată ce au trecut-o.

Deși inițial acestea au fost plângeri autentice, întrucât derularea infinită este acum atât de larg utilizată în toate rețelele de socializare, publicul larg s-a aclimatizat. Așadar, nu lăsa aceste critici să te opună introducerii și testării derulării infinite pe site-ul tău.

Cu toate acestea, merită să aveți în vedere faptul că defilarea infinită este o alegere personală. Unii vizitatori pot prefera doar stilul paginat de încărcare a conținutului unei pagini simultan. Încercați să obțineți un sentiment pentru publicul dvs. care să vă ajute să înțelegeți cum vor răspunde la defilarea infinită.

Dacă nu sunteți sigur, încercați să testați defilare infinită pe site-ul dvs. pentru a măsura reacția. Monitorizați-vă analitele îndeaproape pentru a verifica timpul petrecut pe site, ratele de respingere, returnarea numerelor de vizitatori și conversiile. Acest lucru vă va ajuta să vedeți dacă derularea infinită este populară în rândul vizitatorilor dvs. și cum afectează performanțele site-ului dvs..

Este site-ul tău potrivit?

Un motiv mai fezabil pentru a nu utiliza defilarea infinită este legat de tipul de site pe care îl executați. Nu toate site-urile web se pretează la defilare infinită. Dacă site-ul dvs. web are un obiectiv specific, pe baza audienței dvs. care îndeplinește o anumită sarcină, s-ar putea ca defilarea infinită să nu fie pentru dvs. Defilarea infinită vă poate distrage publicul, ceea ce îi poate împiedica să finalizeze sarcina din mână. În cele din urmă, poate opri convertirea site-ului dvs. împotriva obiectivelor sale.

Site-urile de comerț electronic s-au dovedit a nu fi bine corelate cu defilarea infinită. S-a constatat că, deși oamenii tind să vadă mai multe produse pe un magazin online cu defilare infinită, ei tind să facă clic pe mai puțin. Acest lucru poate afecta vânzările și satisfacția clienților cu site-ul dvs., ceea ce duce la o lipsă de profit și un volum mai mic de clienți care se întorc.

De asemenea, este important să ne amintim că derularea infinită funcționează cel mai bine pe site-urile care conțin o cantitate mare de conținut care este postat regulat. Dacă site-ul dvs. nu are conținut greu, atunci derularea infinită poate fi inutilă.

Jetpack Infinite Scroll WordPress Plugin

Dacă ați decis să încercați defilarea infinită, următorul pas este să îl configurați. jetpack, de către echipa WordPress.com, oferă o suită de plugin-uri gratuite, sau module, așa cum sunt ele cunoscute. Printre acestea este un an Derulare infinită modul. Acest plugin vă permite să activați derulare infinită pe site-ul dvs. WordPress, astfel încât următoarele postări vor fi afișate automat pe măsură ce un cititor se apropie de partea de jos a paginii..

Configurarea defilării infinite a Jetpack

Acest plugin este extrem de rapid și ușor de configurat. În primul rând, instalați Jetpack pe site-ul dvs. web.

jetpack

Apoi, sub Setări Jetpack, selectați Aspect.

Aspect

Derulați în jos pentru a localiza Definiție defilare, apoi porniți-l pentru a activa.

Defilare Jetpack Infinite

Un punct cheie de reținut atunci când configurați acest plugin este că funcționează numai cu teme care au suport de defilare infinit. Cele mai recente teme vor avea deja acest suport încorporat, dar dacă tema dvs. nu vă face griji. Pagina de asistență la defilare infinită oferă instrucțiuni detaliate despre cum să adăugați suport de defilare infinit la tema dvs..

După ce ați activat modulul, derularea infinită va începe automat să funcționeze pe site-ul dvs. Șapte postări noi vor apărea pe fiecare încărcare nouă, în timp ce vizitatorul derulează în jos. Fiecare încărcare poate fi vizualizată pe Google Analytics ca o vizualizare nouă a paginii. Acest lucru vă va ajuta să vă monitorizați analizele.

Personalizarea funcționalităților Infinite Scroll

CSS poate fi, de asemenea, utilizat pentru a modifica funcțiile Scroll Infinite, dacă este necesar. Instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru pot fi găsite din nou pe pagina de asistență la defilare Infinite.

Deci, ce ar trebui să luați în considerare personalizarea?

Alterarea subsolului

O critică a defilării infinite este că, deoarece cititorii nu ajung niciodată la capătul unei pagini, nu accesează niciodată subsolul. Defilarea infinită a Jetpack vine cu un subsol fix, care se glisează odată ce derulați în jos pe pagină.

Cu toate acestea, subsolul standard poate să nu se potrivească cu designul site-ului dvs. Aspectul acestui subsol poate fi modificat sau puteți opta să nu adăugați deloc subsolul, în funcție de nevoile site-ului dvs..

Adăugați un buton „Încărcați mai multe postări”

Infinite Scroll oferă o opțiune de adăugare a butonului „Încărcați mai multe postări”. Aceasta permite publicului dvs. să decidă dacă va continua să deruleze în jos, ceea ce poate fi un mediu bun între defilarea infinită și încărcarea unei pagini simultan. Dacă nu sunteți sigur cum vor reacționa vizitatorii dvs. la derulare infinită, aceasta poate fi o opțiune bună pentru site-ul dvs..

Gânduri finale

Defilarea infinită este o modalitate excelentă de a vă angaja vizitatorii, de a le oferi o experiență impresionantă pentru utilizatori și de a ajuta la creșterea timpului petrecut pe site-ul dvs..

Utilizarea Jetpack pentru a configura defilarea infinită pe un site WordPress este rapid și ușor, dar extrem de eficient. Odată funcționat, utilizați Statisticile site-ului Jetpack, pentru a vă ajuta să urmăriți analizele și pentru a monitoriza dacă derularea infinită are un impact pozitiv asupra performanței site-ului dvs..

Ce părere aveți despre defilarea infinită? Vei adăuga defilare infinită pe site-ul tău WordPress? Vă rugăm să ne informați în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me