Crește-ți afacerea WordPress cu Buletinele informative

Buletinele informative sunt printre cele mai eficiente metode prin care mărcile se pot conecta cu clienții și cu perspectivele lor. Acestea vă permit să comunicați într-o manieră simplă, dar accesibilă. În calitate de marketer, simt că buletinele informative ies în evidență ca alternative incredibile la alte canale datorită factorului de încredere. Buletinele informative sunt eficiente pentru întreprinderile de toate dimensiunile și domeniile. Ei acționează ca fereastra personală a clienților, angajaților, vânzătorilor, persoanelor interesate de afacerea dvs. în general.


În acest articol, vom învăța cum să folosiți buletine informative pentru a vă dezvolta afacerea WordPress. De asemenea, voi acoperi un ghid în 7 pași pentru a crea buletine informative pentru firma dvs. Căutați-vă pentru a explora în detaliu subiectul.

De ce buletine informative în 2020

Răspunsul simplu este „returnări”. Marketingul prin e-mail generează un ROI din 4200%. Desigur, marketingul social media devine tot mai popular în aceste zile, dar există mai multe lucruri la acest lucru. Atât peisajele Social Media Marketing (SMM), cât și peisajele SEM sunt supraaglomerate și saturate. Trebuie să concurați împotriva a zeci de mii de concurenți și să fiți observați este dificil, chiar dacă utilizați cele mai bune instrumente WordPress WordPress de pe piață. Deasemenea o studiu spune că 80% dintre nord-americani folosesc nu mai puțin de un adblocker. Acesta reduce eficiența acestor platforme.

Împreună cu acest lucru, doresc să subliniez faptul că toate aceste activități sunt menite să genereze „oportunități”. Pentru a aduna aceste oportunități, trebuie să creați conținut convingător și să convingeți cititorii să împărtășească informațiile lor de contact. Adresele de e-mail aparțin perspectivelor care v-au abonat deja. Acest lucru înseamnă că sunt deja interesați și au coborât jumătatea pâlniei de vânzare. Pierderea șansei de a ajunge la ei este o greșeală gravă și ar trebui să o evitați prin toate mijloacele.

Cel mai simplu mod de a-ți crește lista de e-mailuri cu WordPress este să implementezi un plugin sau două. Aceasta poate include utilizarea unui plugin pentru adăugarea formularelor de opțiune pentru newsletter printr-un formular popup, roată optin (rotire pentru câștig) sau o pagină de destinație dedicată.

Ce să faceți după primirea adreselor de e-mail ale clienților dvs.? Nu le puteți trimite e-mailuri de marketing tot timpul, altfel vă vor marca drept spam. Necomunicarea adecvată este, de asemenea, la fel de inadmisibilă. Buletinele informative combină diferența dintre marketingul de conținut și comunicarea bazată pe valoare cu clienții și clienții dumneavoastră.

2020 este momentul potrivit pentru ca dvs. să efectuați campaniile de marketing prin e-mail sau să începeți una dacă nu o faceți în prezent. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați bugetul și să vă adresați eficient clienților și potențialilor existenți. Deci, în calitate de marketer, care ar trebui să fie primul lucru care vă vine în minte? Să vedem că în secțiunea de mai jos:

Setați agenda și curățați lista de e-mailuri

De regulă, orice activitate este începută numai după ce scopul său este definit. Vă sugerez să începeți prin stabilirea rezultatului dorit. Ce vrei să facă oamenii după ce îți citesc comunicarea? Vrei să folosească un cod de trimitere, un cupon de reducere sau să le spună despre un eveniment viitor? Stabilirea unei agende clare vă va ajuta să descoperiți direcția în care trebuie să mergeți.

De asemenea, unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le am pentru dumneavoastră este să vă curățați lista de corespondență. Îndepărtați abonații care sunt inactivi, duce la e-mailuri întoarse sau care sunt altfel neinstruite. Acest lucru este deosebit de benefic, astfel încât să vă puteți pregăti buletinele de informații în funcție de ceea ce îi place publicului. Puteți extinde treptat destinatarii pentru a obține mai multă implicare.

Aici, enumerez 7 pași pentru crearea de buletine informative excelente pentru firma dumneavoastră. Puteți utiliza aceste principii pentru aproape orice tip de newsletter.

7 Ghid de pași Pentru a crea buletine informative impecabile de fiecare dată

Creați newslettere impecabile

Înainte de a merge mai departe, ar trebui să știți că ziarele diferă foarte mult de alte forme de conținut. Acestea depind de conținutul textual pentru a transmite valoare în timp ce banchează imagini vizuale pentru estetică. Acestea ar trebui să conducă cititorii să facă clic pe butonul CTA cât mai curând posibil. Într-un fel, este arta de a curata mai multe elemente de conținut mic pentru a declanșa rapid o acțiune dorită. Să începem cu procesul de proiectare:

Pasul 1: Începeți cu CTA

Da, ai citit-o corect. Butonul Call to Action (CTA) ar trebui să fie în centrul eforturilor tale. Poate fi cupoane gratuite, coduri de recomandare, link-uri către articole / servicii de achiziție sau RSVP către evenimente din orașul lor. Puteți, de asemenea, să cereți recomandări și să obțineți feedback. Știind ce trebuie să facă publicul va ajuta la conturarea particularităților care îi vor obliga să facă acest lucru.

Este ușor să adăugați un apel la acțiune la WordPress. Cu ajutorul unui plugin pentru constructor de pagini, cod scurt, formular sau optin, puteți avea un CTA pe site-ul dvs. în câteva minute.

Pasul 2: Creați o linie subiect subiectă

Acesta este primul lucru pe care îl vor vedea destinatarii. Trebuie să o faci ca cea pe care vrei să o citești personal. Cei mai mulți dintre noi decidem dacă deschidem sau nu un e-mail într-o chestiune de câteva milisecunde. Astfel, există câteva modalități de a vă asigura că subiectul dvs. rămâne relevant:

 • Evitați liniile de subiect generice.
 • Păstrați-o limitată la 5-7 cuvinte. Acest lucru îmbunătățește, de asemenea, experiența persoanelor care folosesc telefoane mobile.
 • Nu ar trebui să arate astfel: CUM SE AFECTEAZĂ LOCURILE DE MUNCĂ sau ÎNCĂRCĂTURI ÎNDEPĂRTĂȚI CĂTRE COVIDUL19. Mențineți întotdeauna capitalizarea normală.
 • Evitați să folosiți prea multe emoji.
 • Nu încercați să folosiți semne de exclamare decât dacă oferiți premii sau cadouri. Acest lucru duce la marcarea ca spam în majoritatea cazurilor.

Pe scurt, nu oferiți abonaților un motiv pentru a sări buletinul informativ. Faceți-l demn de a da clic și setați așteptările chiar acolo.

Pasul 3: Adăugați o latură vizuală a poveștii

Graficele sunt doar pe locul doi la subiectul subiectului când vine vorba de captarea publicului. Vă recomand să folosiți fotografii de stoc gratuite sau imagini fără drepturi pentru a evita orice încălcare a drepturilor de autor. Imaginea trebuie să fie relevantă și atrăgătoare. Luați în considerare utilizarea legendelor atât pentru a spune povestea, cât și pentru a economisi spațiu pentru conținut textual. De asemenea, puteți utiliza culori relevante pentru a se potrivi cu scopul de a trimite veștile sau pentru a se potrivi pur și simplu cu culoarea mărcii dvs. Există o mulțime de puncte online gratuite pe care le puteți utiliza pentru a crea imagini pentru blogul dvs. WordPress și pentru buletinele dvs. informative.

Nu uitați că creierul nostru procesează grafică 60.000 ori mai repede decât datele textuale. Un exemplu bun este prezentat mai jos:

Adăugați o latură vizuală a poveștii

Pasul 4: Scrieți corpul de e-mail ca un culturist

Nu glumesc deloc aici. Culturismul clasic se referea la estetică bine proporționată. Și newsletter-ul tău trebuie să arate proporțional și plăcut pentru ochi. Unele calități pe care trebuie să le includeți sunt:

 • Linii scurte și paragrafe scurte.
 • Utilizarea corespunzătoare a anteturilor.
 • Dacă este posibil, distribuiți conținutul în blocuri.
 • Evidențiați sfaturi, informații utile și mesaje.
 • Aliniați-vă la dreapta dacă este prea lung, pentru o vizibilitate mai bună.
 • Mențineți coerența cu comunicarea anterioară, dacă este cazul.
 • Optimizați pentru toate dispozitivele și dimensiunile ecranului.

Aceasta duce la un apel curat, concis și convingător la structură. Desigur, a pune doar informații relevante este o necesitate, dar folosirea tonului limbajului potrivit este la fel de necesară. Încercați să rămâneți politicos, un pic casual, dar neprofesional. Organismul conține toate datele relevante cu privire la motivul pentru care trebuie să faceți clic pe CTA. Păstrarea ei valoroasă și educativă va parcurge kilometri pentru tine. Instrumentele vin la îndemână sub formă de pluginuri pentru marketing prin email, ca în cazul site-urilor WP, în timp ce CRM-urile pentru alții. Ei ajută la construirea șabloane de e-mail atractiv vizual fără efort.

Pasul 5: Tăiați grăsimea

După ce reuniți newsletter-ul, veți găsi întotdeauna anumite porțiuni care nu adaugă suficientă valoare. Puteți să le parafrazați sau să le omiteți, după cum este necesar. Tăierea grăsimii este esențială pentru a menține conținutul final crocant și demn de citit. Parcurgeți-l de mai multe ori în timp ce citiți și editați. Aceasta va avea ca rezultat doar o copie mai bună și captivantă.

Pasul 6: Alegeți timpul și frecvența de expediere potrivită

Aceasta este partea tehnică pentru a ajunge la mase. Ele ajută la definirea strategiei corecte. Trebuie să decideți frecvența potrivită și să trimiteți timpul liber dacă doriți un CTR maxim. Ca și mulți marketeri, sunt, de asemenea, de acord că trimiterea buletinului informativ într-o zi de luni sau marți dimineața este cea mai bună sincronizare. Abonații îl vor citi cel mai probabil în timp ce parcurgeți e-mailurile de lucru.

Din nou, acest lucru este subiectiv. Dacă sunteți un restaurant sau o sală de cinema, vineri ar putea fi mai favorabil pentru dvs. Puteți merge pentru orice frecvență, cum ar fi zilnic, săptămânal, lunar sau chiar anual în cazuri extreme. Tot ce trebuie să vă asigurați este să nu copleșiți cititorii până la punctul de a se dezabona.

Pasul 7: Măsurați și ridicați nivelul

Nu există nici un panaceu pentru scrierea buletinelor informative. Trebuie să aflați din campaniile anterioare despre ce vă încântă publicul și ce nu. Dacă rulați un site WordPress, puteți instala cu ușurință un plugin de testare A / B Split. Sau în funcție de serviciul de newsletter pe care îl utilizați, ar putea fi încorporate instrumente de testare și analize split în planul dvs..

Puteți utiliza, de asemenea, instrumente Google Analytics, care este ușor de configurat folosind pluginul Google Site Kit. Măsurarea implicării este un proces continuu, deoarece oamenii își schimbă interesele peste un timp, iar tendințele continuă să se schimbe. Cu toate acestea, faptul că aveți instrumentele potrivite vă vor ajuta să vă nivelați jocul și să rămâneți relevanți.

Cum ajută buletinele informative în crearea unui raport puternic

În primul rând, după ce abonații fac clic, aceștia sunt luați direct pe conținutul dvs., fără ca concurenții să le atragă atenția. Adăugând la acesta, mai multe persoane citesc e-mailuri atâta timp cât 18 secunde care este mai mare decât trecutul. Puteți împărtăși sfaturi, știri din industrie sau conținut educațional; oricare ar dori clienții dvs. să vadă, dar nu primesc în mod regulat de la alte firme. Am simțit întotdeauna nevoia de a alinia comunicarea cu o strategie de elaborare a raportului. Mai mult de jumatate (61%) consumatorii preferă mărcile care le contactează prin e-mailuri. Puteți crea o campanie prin împărțirea conținutului buletinelor informative sau prin trimiterea cadourilor / cupoanelor promise conform programului.

Între dvs. și cititorii dvs. există întotdeauna o anumită încredere de când v-au dat adresele de e-mail. Acesta este de departe cel mai mare factor prin care lovitura începe o serie de interacțiuni personalizate. E-mailuri personalizate primiți 6X ratele normale de tranzacție. Puteți intensifica treptat implicarea pe măsură ce mergeți mai departe folosind instrumente de analiză și construind o legătură intimă cu abonații dvs..

Impactul SEO al buletinelor informative

Buletinele informative sunt schimbătoare de jocuri pentru SEO. Abonații dvs. le pot salva și acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pentru eforturile dvs. de marketing. Acest lucru va îmbunătăți indirect poziția SEO, deoarece conduce traficul regulat către site-ul dvs. web și încurajează oamenii să se angajeze cu brandul dvs. pe alte platforme. Furnizarea de „butoane de partajare” pe site-urile de socializare este o modalitate excelentă de a obține suc SEO, deoarece mențiunile de pe aceste platforme transmit semnale pozitive motoarelor de căutare precum Google. Toate acestea au un preț foarte accesibil și acest lucru nu poate fi ignorat cu siguranță.

Este randul tau

Putem concluziona că relația cu baza dvs. de consum devine ușoară prin intermediul buletinelor informative, fără să sune prea apăsător. Considerațiile privind costurile acționează, de asemenea, în favoarea sa. Construirea angajamentului de-a lungul timpului nu este mai mică decât un atu, deoarece nu trebuie să vă bazați foarte mult pe cheltuielile mari pentru a obține vizibilitate. De asemenea, conduc venituri recurente mult mai bune decât alte canale pe termen lung. Acestea fiind spuse, este platforma dvs. personală. Aveți o libertate deplină față de aspectul și conținutul său, fără ca concurenții să se plimbe în jurul său. Acestea sunt suficiente motive pentru a vă folosi de buletine informative pentru a vă dezvolta afacerea în 2020 și nu numai.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me