Postarea de astăzi strălucește pe una dintre cele mai frecvente întrebări WordPress, noobs și pro, tot timpul. Care este costul real al construirii unui site WordPress? Ei bine, pentru a rezolva această conundru, voi începe cu o poveste scurtă pentru că poveștile sunt… bine… grozave. Gata? Bun.


Dacă mă veți lăuda, citiți următoarea para în acel accent britanic pe care îl iubim cu toții.

De data asta, m-am înscris un cont de găzduire a distribuitorilor cu o gazdă populară în Middlesbrough, Marea Britanie. După ce mi-am scos creierul câteva zile, am decis să intru în afaceri oferind gazduire WordPress ieftină cu murdărie. Adică, ce altceva ai putea face cu un cont gratuit de găzduire a revânzătorilor?

WordPress este gratuit

WordPress.org, WordPress găzduit de sine stătător

Am creat un site WordPress și am inițiat marketingul. Pe scurt, lucrurile arătau bine după multe standarde, deoarece – chiar în prima zi – am primit șase perspective de la gâtul pădurii. Este un lucru mare, având în vedere că am împărtășit linkul de pe profilul meu de Facebook o singură dată.

Singura problema? S-au ferit să se angajeze, întrucât înțelegerea lor – toate cele șase – WordPress (și tot ceea ce vine cu el) se presupune că ar fi gratis! Una dintre perspective, o doamnă, a fost atât de prelucrată, încât a etichetat-o ​​pe a ta cu adevărat artist con percepe o taxă anuală pentru WordPress. Așa este, a uitat total de partea de gazduire.

S-a dus până mă îndreptă către WordPress.com, dar înainte de a-mi explica că nu plăteam pentru WordPress, ci de hosting, a plecat. Poof! A dispărut în aer subțire exact așa.

„Nu mai cunoașteți băieții, WordPress este gratuit!” Oriunde sunteți doamnă corectă, nu am conectat pe nimeni și o făceam solo. Nu au fost implicați alți tipi. Am învățat lecția mea, am închis totul și am vândut contul revânzătorului pentru bani de chirie. Ce? Viața doar este.

Construirea de site-uri web folosind WordPress costă bani

Consultare dezvoltator WordPress

Vă va costa bani pentru a construi un site profesionist de găzduit de sine, folosind WordPress. Înainte de a porni în aventura dvs. WordPress, trebuie să luați în considerare costurile precum un nume de domeniu, găzduire, proiectare și altele. Fără îndoială, vă puteți începe călătoria de blog gratuit pe WordPress.com, însă aroma WordPress pe care o obțineți este foarte limitată în ceea ce privește funcționalitatea și stilul..

De asemenea, trebuie să puneți la dispoziție reclame forțate și un subdomeniu (adică site-ul dvs.iteniten.wordpress.com) până când faceți upgrade la unul dintre pachetele lor premium și, băiete, băiete, sunt ridicol de scumpe sau ce !? Dacă doriți aceeași flexibilitate și opțiuni ale unui site web găzduit de sine stătător, va trebui să primiți un pachet VIP – vorbim despre 5.000 de dolari + pe lună de persoane (fără să socotim o taxă de configurare grea pentru a porni)!

Începeți cu un plan

Deci, care este costul real al construirii unui site WordPress pe deplin? Ei bine, totul se reduce la tine și la funcțiile de care ai nevoie. Nu uitați, trebuie să începeți cu un plan care răspunde la câteva întrebări de bază, cum ar fi:

 • Care este scopul sau obiectivul site-ului dvs. web?
 • Cine este publicul tău țintă?
 • Cine este cel mai ideal client (cunoscut și sub numele de persona)?

Planul dvs. va informa fiecare activitate de pe site-ul dvs. WordPress, inclusiv dezvoltarea, strategia de conținut, marketing și așa mai departe. Totuși, la sfârșitul zilei și atât timp cât vorbim despre costuri, veți acorda timp pentru a face totul singur sau veți cheltui bani pe mâinile angajate. Alegerea este a ta.

În general, iată o defalcare a celor mai comune costuri la care vei suporta crearea unui site WordPress:

 • Pentru început, aveți nevoie de un nume de domeniu, cum ar fi wpexplorer.com
 • Un cont de găzduire web unde locuiește site-ul dvs. web
 • Taxe pentru dezvoltatori sau un buget pentru teme și plugin-uri premium WordPress
 • Generarea de conținut
 • Cheltuieli de marketing, evident
 • Niște educație pe WordPress
 • Servicii de întreținere, precum backup și securitate
 • Timp personal care vine cu un cost de oportunitate

Cu acel rezumat care vă stârnește pofta de mâncare, haideți să privim detaliile mai fine.

Schița costurilor site-ului WordPress

După cum am menționat anterior, WordPress poate fi gratuit, dar site-ul dvs. web nu este în sine. Iată un rezumat al costurilor.

Nume de domeniu: 15 USD
Confidențialitate SSL și domeniu: 8 USD+

Numele dvs. de domeniu este modul în care perspectivele vă găsesc pe web. Gândiți-vă la aceasta ca la adresa de afaceri pentru magazinul dvs. digital, portofoliul, agenția, magazinul etc. Acum, numele dvs. de domeniu poate fi orice vă place, asigurați-vă doar că este potrivit pentru clienții dvs., atrăgător și memorabil. Știi, ceva din care poți face probabil o linie. Păstrați-l la maximum trei cuvinte.

Un domeniu .com tipic costă aproximativ 10-15 dolari pe an (în funcție de registratorul pe care îl utilizați), care se află pe site-ul mai ieftin. Puteți, de asemenea, să primiți un .net, .org, .biz, .guru sau să dispuneți orice altceva vă place, doar rețineți că prețurile variază. Unele gazde web te vor conecta chiar și cu un domeniu gratuit pentru un an întreg, deoarece te aglomerezi, dar taxele ulterioare de reînnoire vor ieși din buzunar.

Apoi, avem suplimente cum ar fi WhoisGuard (confidențialitate) și HTTPS, deoarece nu puteți pune preț pe anonimat și securitate. HTTPS este, de fapt, un lucru indispensabil dacă veți colecta date sensibile pe site-ul dvs. web. Apropo, este și o Metrica de clasificare Google SEO în prezent, da, asigurați-vă site-urile băieți. HTTPS poate costa oriunde de la 0 USD (cu Let’s Encrypt) până la 960 $ pe an pe domeniu, iar în plus, adăugarea confidențialității domeniului sau WhoisGuard va costa aproximativ 8 dolari dolari pe an pe domeniu.

Notă: Unele pachete de găzduire web, cum ar fi găzduirea partajată, nu acceptă HTTPS, așa că consultați mai întâi compania dvs. de găzduire pentru a evita dezamăgirea.

Există nume de domenii și extensii care costă o avere, dar sunteți bine pentru a petrece petrecerea cu o soluție tipică de nume accesibilă. După ce se spune și se face totul, chiar dacă un domeniu costă între 15 și 100 USD pe an, verificați atât costul inițial de înregistrare, cât și reînnoirea anuală, ca să nu rămâneți blocați cu o opțiune scumpă.

Multe persoane folosesc mari registratori precum GoDaddy și NameCheap. Faceți timp pentru a alege domeniul dvs. cu înțelepciune, deoarece acesta va reprezenta dumneavoastră și marca dvs. acum și în viitor.

Domenii GoDaddy 0,99 USD .COM

Faceți clic aici pentru a obține domeniul dvs. .COM cu doar 0,99 USD pentru primul an de la GoDaddy. Domeniile costă de obicei 14,99 USD, deci veți economisi 14 dolari în primul an în care vă înregistrați.

Obțineți numele dvs. de domeniu pentru 99 de centi

Gazduire Web: Distribuire, administrare și altele

În trecut, am analizat cum să alegem cea mai bună hosting pentru WordPress. În plus, am abordat acest subiect de nenumărate ori, ceea ce înseamnă că ar trebui să fii bine acoperit în acest domeniu. Tocmai din acest motiv, voi menține această secțiune scurtă, dar dacă nu ați citit postările noastre anterioare, iată sucul:

 • Ce trebuie să știți despre găzduirea WordPress gestionată
 • Cum să alegeți Gazduirea WordPress potrivită
 • Gazduire WordPress recomandată

Alegerea găzduirii perfecte pentru site-ul dvs. WordPress, din nou, depinde de dvs. și de caracteristicile sau de nivelul de performanță de care aveți nevoie. Un blog personal mic necesită resurse de server mai mici în comparație cu un blog cu mai mulți autori, care servește milioane de vizualizări de pagini pe zi.

În aceeași ordine de idei, diferite pachete de găzduire WordPress vin cu funcții de diferență și prețuri diferite. Să începem cu cel mai ieftin și mai obișnuit tip de găzduire web.

Gazduire comună: 2,95 USD + lunar

Dacă începeți cu un blog personal și doriți să testați apele, găzduirea partajată care costă aproximativ 5 dolari pe lună este o soluție ideală pentru dvs. Funcțiile sunt limitate, obțineți mai puțină putere și sunteți mai predispuse la amenințările de securitate, deoarece împărtășiți un server cu un milion și cu alte site-uri.

Totuși, această opțiune este suficientă pentru site-urile ușoare cu volum redus de trafic. Companiile care luptă cu dinții și cu unghia în această arenă includ Siteground și Bluehost.

Bluehost Gazduire partajată de 2,95 USD

Cu linkul nostru exclusiv doar pentru cititorii WPExplorer, puteți obține un plan de găzduire partajat de la Bluehost cu doar 2,95 USD pe lună pentru primul an (și reînnoiește la doar 7,99 USD / lună după aceea). Aceasta include un nume de domeniu GRATUIT, instalarea WordPress cu 1 clic și suport excelent 24/7. În plus, au o garanție de returnare de 30 de zile, așa că nu ai nimic de pierdut!

Obțineți Găzduire comună de 2,95 USD

Gazduire WordPress administrată: 20 USD + lunar

Acest tip de serviciu este specializat pe site-urile WordPress și este optimizat pentru cantități uriașe de trafic, ceea ce îl face ideal pentru site-urile mici și mijlocii. Acești tipi se concentrează în întregime pe WordPress, ceea ce înseamnă că obțineți securitate la nivel înalt, mai multă putere și suport excepțional, printre altele.

Prețurile de găzduire gestionate variază cu fiecare gazdă, la fel ca și caracteristicile fiecărui pachet. Puteți găsi găzduire WordPress administrată începând de la 15 USD (sau mai puțin în unele cazuri în perioadele promoționale), dar de obicei pachetele vor fi cuprinse în intervalul 20-30 USD. Găzduim site-urile noastre web cu WPEngine și nu am avut niciodată o problemă.

WP Engine 20% reducere plus 2 luni Gazduire gratuita

Cu linkul nostru exclusiv veți economisi 20% la prima plată pentru orice plan de gazduire WordPress gestionat de la WP Engine, plus veți primi 2 luni suplimentare de găzduire GRATUITĂ atunci când selectați un plan anual!

Economisiți 20% Plus Obțineți 2 luni gratuit la WP Engine

Media Temple 2 luni Gazduire gratuita

Folosiți link-ul nostru pentru a obține 2 luni gratis cu dvs. selectați un plan de gazduire WordPress gestionat personal din Media Temple. Planurile personale sunt de 20 de dolari / lună, astfel încât veți economisi 40 USD în primul an.

Obțineți 2 luni gratuit la Media Temple

Desigur, există alte opțiuni de găzduire. Alte opțiuni de găzduire cu costuri ridicate și puternice includ:

 • Servere private virtuale – Mașini virtuale care vă oferă un control super-utilizator asupra serverului web. Sunt extrem de puternice, dar vin la un cost mai mare. Costul mediu este de aproximativ 75 dolari dolari pe lună. Nu partajați resursele serverului cu nimeni, dar împărtășiți hardware-ul fizic cu alții.
 • Servere dedicate – Aici, închiriați un server web singur. Nu partajați nicio resursă, inclusiv infrastructura fizică cu nimeni altcineva. Sunteți șeful și jucați în ligile mari, deoarece prețul cerut este de aproximativ 150 dolari pe lună.

Vă puteți aștepta să plătiți între 90 și 150 USD pe an pentru un cont de gazdă partajat. Dacă mergeți cu găzduire WordPress gestionată, suma se ridică la aproximativ 360 $ până la 1200 USD pe an. În general, având în vedere toate opțiunile de găzduire disponibile pe piață, puteți plăti între 90 și 10.000 USD + (da, ați citit așa ceva) pe an, în funcție de nevoile dvs. Găzduirea gratuită este un nu-nu.

Proiectare și funcționalitate

Proiectare website WordPress

Cu siguranță doriți ca site-ul dvs. WordPress să iasă în evidență dacă doriți să puneți concurența la locul său și să faceți bani. Aici aveți două opțiuni. Poti:

 • Rotiți-vă mânecile (sau angajați un dezvoltator) și construiți-vă site-ul de la zero complet cu funcționalitate încorporată care reduce la jumătate dependența dvs. de pluginuri sau
 • Cumpărați teme și plugin-uri premium WordPress și faceți modificări

Oricum, cheltuiți timp sau / și bani.

Design web personalizat: 3.000 USD+

Prețul celor două opțiuni, construirea unui site WordPress personalizat are avantajele și avantajele sale. În partea de sus a listei de avantaje este să obțineți un design personalizat care este complet personalizat pentru brandul dvs. – culori, gusturi personale, stil etc. Cu acest plan despre care am vorbit, puteți să vă întocmiți designul exact așa cum îl vedeți cu mintea dvs. ochi.

În al doilea rând, și mai important, puteți obține viteze de încărcare mai rapide dacă dvs. sau dezvoltatorul cunoașteți lucrurile sale și nu tăiați colțurile cu funcționalitatea integrată. Codificarea mare câștigă mare tot timpul.

Principalul aspect, desigur, este factorul preț și timp. Temele și site-urile WordPress personalizate nu sunt ieftine. De asemenea, au nevoie de mult timp pentru a construi. Potrivit lui Nathan B. Weller, care a publicat un lucru foarte drăguț ghid de prețuri pentru WordPress la Teme Elegante, te poți aștepta să tușești între:

 • 3.000 și 6.000 USD pentru o temă WordPress personalizată
 • 6.000 și 15.000 USD pentru un site web WordPress personalizat, cu funcționalitate plugin integrată
 • 6.000 și 20.000 USD pentru un site personalizat de comerț electronic WordPress
 • 12.000 $ și 60.000 USD + pentru o aplicație WordPress personalizată

În ceea ce privește prețul, el adaugă:

Această abordare funcționează cel mai bine atunci când expertiză, viziune și buget toate aliniate. Clienți, veți dori să vă asigurați că aceasta este soluția de care aveți nevoie de fapt înainte de a arunca acest tip de bani – și verifica referințele!

Pe scurt, este evident că un site WordPress personalizat este în afara numărului multor începători cu bugete minuscule. Este o soluție excelentă, da, dacă aveți aluatul, dar dacă aveți nevoie de o soluție mai ieftină și relativ mai rapidă, ne bucurăm să vă orientăm către teme și pluginuri WordPress premium..

Teme premium WordPress: 2 USD+

De când WordPress a apărut cu zece ani în urmă, am văzut că tema WordPress și piețele de pluginuri cresc în moduri extraordinare. Am experimentat nașterea de teme și pluginuri de toate tipurile, formele și dimensiunile.

Avem minuni de o pagină care sunt complet în afara acestei lumi, teme enorme care sunt ca săbiile cu două tăișuri, deoarece trimit cu floare de aici la Timbuctu și teme clare și elegante, cu WordPress, care sunt grațioase pentru a lucra. Vorbesc despre teme grațioase, cum ar fi:

 • Cea mai bună pagină de destinație Teme WordPress
 • Educație, învățare și gestionarea cursurilor Teme WordPress
 • 30+ Cele mai bune teme WordPress de grădinărit și amenajare în 2016
 • Teme WordPress recomandate

În general, temele premium încep de la 2 USD pe Creative Market sau 13 $ la Themeforest, în timp ce abonamentele de teme de pe site-uri precum Elegant Themes și Themify încep în jur de 70 USD. Puteți obține chiar și teme impresionante de tip WordPress, cum ar fi Total pentru sub 60 USD. Verificați, de asemenea, pagina noastră de cupoane WordPress – avem oferte exclusive pentru multe dintre cele mai populare magazine cu temă WordPress, astfel încât să faceți clic pe un link și să vă economisiți bani.

Indiferent de tema pe care o alegeți, luați-vă timp pentru a examina opțiunile. Nu cumpărați doar o temă pentru că este destul de bună (deși ar trebui să fie) – asigurați-vă că priviți caracteristicile temei, compatibilitatea pluginului și calitatea asistenței autorului înainte de a face achiziția.

Pluginuri WordPress premium: 5 USD+

Apoi avem plugin-uri WordPress premium care vă permit să adăugați orice funcționalitate pe site-ul dvs. web cu un singur câteva clicuri Totul, de la SEO la distribuirea socială la comerțul electronic și administrarea, printre altele. Am tratat această zonă pe larg cu postări minunate, precum:

 • Cele mai bune 20 de plugin-uri WordPress pentru Build and Drop Page Builder
 • 30+ cele mai bune plugin-uri WordPress Widget pentru (aproape) totul
 • 10 cele mai bune plugin-uri de gestionare a mai multor autori WordPress
 • Plugin-uri WordPress recomandate

Pluginurile WordPress premium sunt relativ accesibile (începând de la doar 5 USD pe Codecanyon) și ușor de configurat. Desigur, cu cât plugin-ul este mai complex, cu atât prețul este mai mare, așa că pregătește-te pentru un anumit șoc de sticker atunci când vine vorba de plugin-uri și extensii de comerț electronic care sunt adesea peste 100 USD.

Notă: Dacă aveți un buget restrâns sau sunetul de pornire sună excelent, puteți obține gratuit teme și plugin-uri WordPress la Tema WordPress.org și depozit de plugin-uri respectiv. Aveți o funcționalitate limitată cu opțiuni gratuite, bine, dar puteți încă să apucați câteva plugin-uri și teme grozave. Trebuie doar să săpați puțin mai adânc.

Servicii de întreținere a site-ului: 5 USD+

Construirea site-ului dvs. WordPress este excelentă, dar este doar începutul. După lansare, trebuie să vă mențineți site-ul WordPress, care costă un cost. De exemplu, aveți nevoie de soluții de securitate și de rezervă în loc în cazul în care oamenii răi se lovesc. Alte sarcini de întreținere care trebuie luate în considerare includ actualizări, actualizări, spam, melodii și legături întrerupte, printre altele.

Puteți păstra site-ul dvs. WordPress într-o formă bună, ceea ce necesită mult timp sau puteți externaliza.

Pentru Copii de rezervă WordPress, puteți utiliza servicii terțe precum:

 • VaultPress, care gestionează copii de siguranță și securitate de până la 99 USD pe an
 • Copie de rezervă, prețuri în prezent la 80 USD pentru licență de un singur site
 • BlogVault, care începe cu 89 dolari dolari pe an pentru întreprinderile mici și bloggerii
 • Sau oricare dintre celelalte servicii și pluginuri pe care le prezentăm în cel mai bun ghid al serviciilor noastre de rezervă

Top Securitate WordPress serviciile includ:

 • Akismet, care începe de la 5 dolari dolari pe lună (dar este inclus și în cotizația VaultPress de 99 $)
 • Sucuri, care oferă securitate câștigătoare premiantă începând de la 199,99 USD anual
 • Securitatea iThemes (gratuit, dar versiunea pro începe cu 80 $ pe an cu 25% reducere la înregistrare
 • Blocare securitate WP (începe de la 147 USD pe lună)

Și dacă nu doriți să vă gestionați zilnic Mentenanta WordPress (actualizări la WordPress, teme, pluginuri, etc.) puteți angaja și o companie care să o facă și pentru dvs. Consultați articolul nostru despre cele mai bune servicii de întreținere WordPress pentru a afla mai multe.

Marketing și publicitate

Marketing, publicitate, SEO și creare de conținut

Apăsarea butonului de publicare pentru prima dată va trimite valuri de emoție în coloana vertebrală, dar acest lucru se va disipa rapid dacă nimeni nu vine să vă citească conținutul. Trebuie să investiți timp și bani în marketing pentru a obține conținutul dvs., prin urmare, oferta dvs. a fost observată.

Aveți nevoie de SEO, conținut excelent și buletine informative, printre altele, pentru a scoate cuvântul acolo. În timp ce puteți face marketing ieftin sau gratuit, este nevoie de mult timp pentru a obține rezultate.

Optimizarea motorului de căutare: 69 USD+

Trebuie să vă acordați postarea pentru motoarele de căutare, ceea ce, dacă se face corect, vă va aduce mult trafic direcționat. Puteți utiliza servicii de pluginuri premium sau opțiuni gratuite, chiar dacă acesta din urmă va ocupa mai mult timp. Pluginurile SEO și sfaturile de luat în considerare includ:

 • Moz oferă o tonă minunată instrumente SEO gratuite, dar serviciul lor Pro (începând de la 99 USD pe lună) oferă mai multe tone (există o probă de 30 de zile dacă doriți să o încercați)
 • Yoast SEO, care este gratuit, dar versiunea premium vă va stabili între 69 și 1499 USD pe an, în funcție de numărul de site-uri
 • Pentru sfaturi despre gestionarea și îmbunătățirea SEO la propriul dvs. check out:
  • Cele mai bune practici WordPress WordPress pentru 2015 și nu numai
  • Cele mai importante funcții ale WordPress SEO de Yoast
  • Ghid pentru incepatori pentru WordPress SEO (Seria post)
  • WordPress SEO: Clasament mai mare în motoarele de căutare
  • Printre multe alte articole SEO WordPress

Generare de conținut: 50 USD + pe articol

Nu te mint pe tine pereche, crearea de conținut web eficient în mod regulat nu este o sarcină ușoară. Întreabă-mă, o fac pentru viață, dar nu mă pot plânge pentru că – facturile. Asta și eu obțin multă plăcere din a scrie. Putem spune același lucru despre tine? Cu toate acestea, veți avea nevoie de conținut proaspăt pentru a câștiga Google și a vinde produsele / serviciile dvs..

Dacă aveți un timp scurt sau nu puteți scrie un singur paragraf fără un pisoi care moare, trebuie să investiți în site-ul web și să angajați un scriitor independent. Veți plăti o sumă ordonată în funcție de complexitatea subiectului dvs. și a scriitorului pe care îl angajați, dar nu vă plângeți; merită totul. Blogurile cu mai mulți autori au performanțe mult mai bune decât misiunile solo, deoarece:

 • Obține articole de la experți
 • Actualizați-vă regulat blogul dvs. și
 • Economisiți timp pentru alte sarcini

Postările bune încep în intervalul 50-80 USD, dar mai mulți scriitori consacrați (adesea cu urmăriri sociale mai mari și o mulțime de bloguri grozave care bat la ușă) vor percepe 150 $ + o bucată. Ați putea structura un contract lunar cu scriitorul dvs. pentru a vă scoate din plin. În mod alternativ, vă puteți pune la treabă și scrie propriul conținut. La fel ca dansul, scrisul devine ușor după ce îți iei capătul.

Formulare + Buletine informative: 39 USD+

Aveți nevoie de formulare pentru a colecta informații de la cititorii dvs. Gândiți-vă la formularul dvs. de închiriere, la pagina dvs. de contact, la sondaje și la înregistrările la newsletter și la ce pot face ultimele două campanii de marketing prin e-mail. Aici, aveți câteva opțiuni, cum ar fi:

  • Forme de gravitate care se integrează cu serviciile majore de e-mail marketing
  • WPforms care prezintă o interfață de construire a formelor de drag & drop super ușoară

Aceste instrumente combinate cu un serviciu de e-mail precum MailChimp, Aweber sau Mad Mimi vă poate ajuta să creați o listă utilă de abonați. Și din moment ce vorbim despre marketing, iată mai multe postări pentru plăcerea ta:

 • Tendințe de marketing WordPress: o atenție asupra procesului de vânzare la atingere mai mare
 • Sfaturi și trucuri Facebook pentru a-și lucra magia pentru site-ul dvs. WordPress
 • Cum să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress

Educație WordPress: 0 USD+

Înainte de a putea utiliza WordPress pentru a-ți construi și rula site-ul, trebuie să înveți cablurile. Suma de bani și timpul petrecut aici depinde de lucrurile pe care căutați să le învățați. Și domeniul de aplicare este larg, cu subiecte precum blogging-ul și dezvoltarea WordPress care evidențiază aspectele cele mai importante. Avem o colecție de tutoriale și resurse gratuite WordPress chiar aici pe WPExplorer, dar există o mulțime de opțiuni precum WP101, Lynda, Treehouse și alții dacă căutați cursuri video ghidate din care să înveți.

Costul timpului tău

Indiferent dacă angajați contractori sau îl faceți singur, construirea și administrarea unui site WordPress vor avea o bucată imensă din timpul dvs. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă îl faci cu normă întreagă.

Lucrul cu și în WordPress este un lucru ușor, dar ca orice alt angajament în viață, îți va lua timpul. Dacă în prezent faceți 20 dolari dolari pe oră, dar aveți nevoie de 2 ore pe zi pentru a lucra pe site-ul dvs. WordPress, vă va costa 40 dolari pe zi.

Chiar dacă nu câștigați niciun cent și căutați să transformați tabelele cu un site WordPress, există posibilitatea să vă gândiți. Într-un fel sau altul, veți petrece timp și / sau bani pe site-ul dvs. WordPress. Cât de exact? Depinde în totalitate de tine și de ceea ce dorești să obții cu site-ul tău.

Echipa finală

Costul unui site WordPress WordPress

Împreună, dacă alegeți găzduirea WordPress administrată, o temă gratuită la prețuri rezonabile și câteva plugin-uri cheie vă uitați la puțin peste 1200 USD pentru a rula site-ul dvs. Web în primul an. Aceasta nu ia în considerare nicio creare de conținut (care va costa oriunde de la câteva sute până la peste o mie în fiecare lună dacă externalizați), costuri de marketing (care vor varia în funcție de locul în care faceți reclamă, ce cuvinte cheie vizați etc. ) sau pluginuri suplimentare pentru comerț electronic.

Așadar, pentru aproximativ 100 de dolari pe lună (plus timpul tău) poți avea propriul tău site super WordPress minunat, cu toate clopotele și fluierele. Nu este prea rău drept?

Cuvinte finale

Platforma WordPress este 100% gratuită. Este un proiect open source făcut posibil de o comunitate de dezvoltatori, bloggeri, traducători, designeri și multe altele.

Construirea și administrarea unui site WordPress profesionist, pe de altă parte, costă. Vei pune ore în șir și vei cheltui bani pentru a construi un site web de succes folosind WordPress. Totuși, nu te teme, merită, iar la final nu costă atât de mult. Este o aventură grozavă și una dintre cele mai bune experiențe pe care le vei avea vreodată.

Acest mesaj a răspuns la toate întrebările dvs.? Aveți o sugestie sau o recomandare pe care doriți să o faceți? Ne-ar plăcea să auzim de la tine ca un membru apreciat al comunității WPExplorer. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți în secțiunea de comentarii de mai jos. Mulțumesc anticipat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me