Controale de întreținere WordPress pentru a ieși din cale înainte de primăvară

Atunci când lucrurile se înnebunesc în perioada vacanțelor și duc la el, mulți dintre noi alegem să punem verificări WordPress pe arzătorul din spate, dar noul an este momentul perfect pentru a avea grijă de o întreținere înainte ca afacerea să înceapă să se încălzească din nou. . Este important să vă asigurați că WordPress-ul dvs. este în cea mai bună formă, astfel încât să nu vă confruntați cu erori sau probleme supărătoare atunci când vă așteptați cel puțin.


Din fericire, pentru a evita un dezastru, există o serie de întreținere și verificări de securitate de bază pe WordPress, pe care le puteți ieși doar din ziua de azi pentru a vă asigura că lucrurile funcționează cât mai bine în momentul lansării în 2017. Iată recomandările noastre preferate pentru a vă asigura site-ul dvs. este în formă de vârf:

1. Faceți o copie de siguranță a site-ului web

O sarcină de întreținere la care probabil nu te-ai gândit de ceva vreme este să faci o copie de rezervă completă a site-ului web. Sigur, probabilitatea că va trebui să vă bazați pe backup-ul dvs. este întotdeauna destul de rară, dar dacă se întâmplă, cu siguranță nu doriți să fiți fără ea.

Acesta este pasul unu în procesul de întreținere, deoarece, cu adevărat, dacă se întâmplă ceva pe măsură ce ajustați și actualizați site-ul, cel puțin îl aveți pe toate în siguranță. Vă recomandăm să stocați informațiile site-ului dvs. web în mai multe locuri, cum ar fi local și pe cloud. De asemenea, veți dori să vă asigurați că faceți o copie de rezervă cu toate fișierele asociate cu site-ul. Folosim VaultPress dar există o mulțime de opțiuni de backup WordPress din care puteți alege.

2. Asigurați-vă că fișierele principale, pluginurile și temele WordPress sunt actualizate

Unul dintre aspectele fără stres ale WordPress ca platformă este că păstrarea la zi a unor aspecte ale site-ului dvs. este ușoară. Acestea fiind spuse, nu putem sublinia importanța de a ne asigura că acestea sunt într-o stare bună de funcționare – de fapt, este la fel de important ca și copierea de siguranță a întregului site web (care, apropo, veți dori întotdeauna să faceți backup pentru a face site-ul înainte de actualizare aceste fișiere manual).

În cazul în care nu aveți fișiere principale, pluginuri și teme setate să se actualizeze automat – puteți citi mai multe despre detaliile actualizărilor manuale aici.

  • Fișiere Core WordPress. Când inițial configurați și descărcați fișierele principale WordPress, există o opțiune de actualizare automată, care este întotdeauna o idee inteligentă, mai ales dacă sunteți cineva care nu va reține să o facă manual. Este important să vă asigurați că fișierele de bază sunt actualizate, deoarece designerii realizează în permanență actualizări importante pentru a ajuta WordPress să funcționeze fără probleme, iar faptul că fișierele corecte învechite pot provoca erori și provocări inutile.
  • Pluginuri și teme. Puteți verifica întotdeauna meniul Tabloul de bord> Actualizări, deoarece vă va arăta dacă vreunul dintre pluginurile / temele dvs. are nevoie de o actualizare! Notificările sunt un bun punct de plecare, deoarece fac incredibil de ușor să faci o actualizare manuală dacă a ta nu este automată. Este important de menționat că s-a constatat că pluginurile și temele care nu au fost depășite erau strâns legate de hacking-ul site-urilor WordPress (nu uitați să rulați cele scanări malware) – deci nu vă încurcați să lăsați să colecteze praful și să rămână învechite (chiar dacă nu le utilizați în prezent).

Dacă aveți un site personalizat creat pentru dvs., de obicei, designerul web vă va actualiza site-ul pentru dvs. gratuit, astfel încât actualizarea să nu modifice niciunul din design. Aveți întotdeauna grijă să întrebați înainte de a începe.

3. Scapă de pluginurile neutilizate

Scăpați de pluginurile neutilizate

Cu privire la faptul că aveți și plugin-uri care nu sunt învechite, eliminați-vă doar de pluginurile pe care le-ați obținut că este puțin probabil să le mai folosiți din nou. Este mult prea ușor să reîncărcați pluginurile și să le lăsați să nu fie neutilizate și să nu mai poată depăși poate provoca de fapt mai mult rău decât bine. În plus față de crearea vulnerabilităților site-ului, acestea pot determina, de asemenea, să fie lent. Deci, în ianuarie, accesați lista de pluginuri și scăpați de ceea ce nu utilizați!

4. Back-up acel conținut blog fabulos

Back-up acel conținut fabulos de blog

În 2016 ai scris, corectat și postat câteva conținut fabulos fără îndoială! Pe lângă faptul că susțineți întregul site WordPress, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că faceți backup cu conținutul dvs. specific blogului.

Dacă s-ar întâmpla ceva cu blogul tău, acel conținut ar putea fi pierdut pentru totdeauna – și asta este o mulțime de date optimizate SEO pentru a merge fără anul acesta. Dacă, în general, scrieți în documente înainte de a posta (ceea ce este într-adevăr cea mai bună practică), aceasta este bună, dar poate doriți să luați în considerare și stocarea acelor fișiere pe un hard disk sau pe cloud.

Puteți face, de asemenea, un automat Backup WordPress la Dropbox, ceea ce vă permite să vă decideți cât de des, când și unde doriți ca acel conținut de blog minunat să fie susținut în contul dvs. Dropbox. Aceasta nu va fi cea mai bună idee pentru site-urile cu o cantitate mare de conținut, dar poate funcționa bine pentru întreprinderile mici.

5. Scapă de comentarii despre spam și gunoi

Scapă de comentarii despre spam și gunoi

WordPress face foarte ușor să scapi de gunoi sau de comentariile spam pe blogul tău. Aceste tipuri de comentarii ocupă doar spațiul de stocare a site-ului și chiar nu îți fac niciun favor. Acest lucru ar trebui să fie făcut cel puțin lunar, dacă nu săptămânal, în funcție de traficul pe care îl primește site-ul dvs. În orice caz, a începe anul proaspăt este încă un loc bun pentru început.

6. Ștergeți revizuiri postare

WordPress este de fapt una dintre platformele în care nu trebuie neapărat să vă stresați să tastați conținutul dvs. direct pe platforma online, deoarece are funcții care vă rezervă în mod regulat conținutul, în cazul în care internetul dvs. se blochează, computerul moare sau se întâmplă o greșeală neprevăzută. . Această caracteristică este excelentă, dar odată ce conținutul dvs. este viu și sigur, veți dori să ștergeți revizuirile postate, deoarece ocupă mult spațiu inutil după fapt.

Ștergeți revizuiri postare WordPress vechi

Pentru o modalitate rapidă și ușoară de a scăpa de reviziile ne plac Plug-ul WP-Optimize WordPress. Nu numai că puteți utiliza acest plugin pentru a șterge revizuirile vechi, puteți, de asemenea, să activați opțiunile pentru a elimina postările din coșul de gunoi, ștergeți comentariile de spam, eliminați pingbacks / trackbacks și multe altele.

7. Verificați dacă există link-uri sparte

Verificați linkurile sparte

Una dintre sarcinile de întreținere care se încadrează adesea în calea de verificare este verificarea legăturilor rupte pentru conținutul dvs. de blog și WordPress. Acesta este unul dintre acele aspecte pe care s-ar putea să nu le revii și să le verifici din nou după ce ai postat conținutul tău, dar legăturile întrerupte îți pot devaloriza conținutul atât în ​​ceea ce privește clasamentul SEO / online, cât și în experiența cititorilor tăi. În opinia mea, WordPress verificator legătură ruptă este SUPER util în crawling-ul dvs. de pagini și în căutarea acestor tipuri de modificări și erori.

A lua cu mâncare

Aceste șapte sfaturi de întreținere trebuie să obțină site-ul dvs. WordPress într-o stare de funcționare bună, pe măsură ce vom lansa în anul 2017. A face o întreținere regulată ajută site-urile dvs. la securitate, performanță și poate face o diferență mare în modul în care utilizatorii experimentează blogul dvs. Puteți afla mai multe sfaturi de bază pe WordPress aici.

Unul dintre aceste sfaturi de întreținere a făcut toate diferențele în verificarea site-ului dvs. web? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me