Comentarii WordPress Tweaks pentru a vă eficientiza site-ul

Majoritatea bloggerilor și proprietarilor de site-uri ar fi de acord că comentariile sunt importante pentru dezvoltarea unei comunități online, precum și pentru generarea interesului și a traficului suplimentar al site-ului. Dar, ca multe alte lucruri din viață, există și un dezavantaj al activării comentariilor. Oricât de mult îți place conținutul generat de utilizator pe site-ul tău, pot exista cazuri în care comentariile sunt mai dificile decât un ajutor. Uneori, este nevoie de un pic de reglaj în ceea ce privește politica dvs. de comentarii pentru a vă eficientiza site-ul și pentru a-l menține o mașină bine unsă.


1. Mutarea comentariilor de la un mesaj la altul

De ce ai vrea să muti comentariile de la o postare la alta? Ei bine, există câteva motive pentru care. Poate doriți să testați apele pe diferite versiuni ale aceluiași post pentru a vedea care dintre ele este mai bun în departamentul de trafic. Chiar dacă redenumiți legătura continuă pentru a veni cu aceeași adresă URL, multe lucruri vor apărea în continuare pe noua versiune a postării, cu excepția comentariilor. Poate că redactați o nouă redare a unei postări vechi și doriți să redirecționați versiunea veche. Oricât de ușor ar putea fi, comentariile vor rămâne puse după ce redirecționați postarea dvs..

Sau poate unul dintre vizitatorii site-ului dvs. lasă un comentariu, dar la o postare greșită. Acest lucru se poate întâmpla cu ușurință dacă vizitatorii citesc o grămadă de postări și sunt descărcați undeva pe parcurs. Poate că s-au amestecat informațiile și au lăsat un comentariu fără să-și dea seama că ar fi trebuit să fie pentru o altă postare. Comentariul nu va avea legătură cu postarea pe care apare, ceea ce va confunda doar alți vizitatori care îl vor citi.

Desigur, acestea sunt doar câteva scenarii posibile care v-ar determina să doriți să schimbați comentariile. În orice caz, mutarea comentariilor de la o postare la alta nu este chiar atât de simplă. De fapt, nici nu este posibil în WordPress fără un fel de asistență. Mulțumesc bunătate pentru lumea mereu de încredere a pluginurilor WordPress! Există un plugin pentru aproape toate, de aceea ar trebui să mutați comentariile în jurul unei excepții?

Comentarii Tako Movable

Un astfel de instrument disponibil care funcționează destul de bine este pluginul Tako Movable Comments. Cu acest plugin instalat pe site-ul dvs. WordPress, veți putea muta comentarii de la o postare la alta – sau de la o pagină la o postare – sau invers. Veți putea, de asemenea, să mutați o serie de comentarii în același timp, precum și să mutați comentarii filetate.

Tot ce trebuie să faceți este să selectați tipul de postare la care doriți să mutați comentariul, apoi să selectați titlul real al postării / paginii la care doriți să îl mutați. Dacă doriți să mutați o mare parte din comentarii, trebuie doar să vă orientați către secțiunea de comentarii, să alegeți postările pe care doriți să le mutați, apoi să folosiți selecția derulantă Acțiuni în vrac. Puteți păstra comentariile dvs. filetate în ordinea lor corectă atunci când sunt mutate, astfel încât „conversația” să rămână intactă. Cu câteva clicuri, puteți să vă mutați cu ușurință comentariile fără să le faceți manual. Este o economie de timp totală!

2. Dezactivează comentariile la mesajele curente

Este ușor de dezactivat comentariile despre postări atunci când sunteți în mijlocul redactării unei noi, dar ce se întâmplă dacă decideți că doriți să dezactivați comentariile la o grămadă de postări pe care le-ați scris și publicat deja? Poate că te-ai săturat să răspunzi la comentarii, mai ales dacă intră într-o conversație cu filetare, care necesită în permanență să te apuci de chimen. Poate persoana care a scris postarea inițială nu mai scrie pentru tine, ceea ce face imposibilă răspunsurile din autor să continue.

Tipul de site web pe care îl derulați determină în mare măsură dacă comentariile vă vor fi valoroase sau nu. Există o serie de subiecte care pot stimula dialogul major și pot scoate cu adevărat dezbaterii în oameni. Site-urile care se învârt în jurul politicii, religiei și orice altceva care ar putea fi considerat un subiect fierbinte va avea ca rezultat, aproape sigur, comentarii care ajung să fie argumentative și chiar insulte.

Aceste tipuri de fire cu siguranță au nevoie de o gestionare constantă, deoarece multe comentarii s-ar putea dovedi a fi extrem de jignitoare. Poate că nu aveți timp și nici înclinația de a gestiona aceste comentarii zi de zi, mai ales când apar pe toate postările dvs..

Puteți dezactiva oricând comentariile atunci când configurați un site nou, deconectând pur și simplu caseta Setări> Discuție, dar acest lucru este mai dificil atunci când vine vorba de site-uri existente cu mult conținut. Și această setare poate funcționa pentru postări, dar nu se va aplica pentru pagini sau tipuri de postări personalizate, ceea ce înseamnă că noul formular de comentarii va continua să apară.

WP Dezactivează comentariile

Oricare ar fi motivul pentru care doriți să dezactivați comentariile la o postare anterioară, cel mai bun mod de a face acest lucru este folosirea unui plugin. Desigur. Un astfel de plugin util este WP Dezactivează comentariile plugin care vă permite să dezactivați pluginuri, pings și trackbacks pentru postările, autorii, categoriile, etichetele, căile URL, referrerile, adresele IP, formatele de postare, tipurile de postare și limbile. Îți oferă un control incredibil asupra comentariilor tale.

3. Opriți comentariile după o anumită perioadă de timp pe postări și pagini

Comentarii de închidere la postari mai vechi și pagini este o idee bună dacă doriți să ajutați site-ul dvs. să se încarce mai repede. Postările vechi care sunt lăsate deschise comentariilor continuate vor fi cu siguranță un magnet pentru spam. Cu cât spamul este mai lung și mai complicat, cu atât lățimea de bandă va prelua pe serverul dvs..

Spamul vizează, de obicei, postări mai vechi, multe dintre ele nu mai sunt gestionate de autorul lor. Chiar și cu un plugin anti-spam, nu veți vedea întotdeauna aceste comentarii, cu toate acestea veți observa cu siguranță că site-ul dvs. durează mai mult decât de obicei pentru a se încărca.

În mod evident, nu are rost să păstrați o postare veche deschisă la comentarii, mai ales dacă are o noutate în natură și nu mai este relevantă. Va risca doar spamul, pe lângă faptul că trebuie să monitorizați constant comentariile care continuă să păcălească. Puteți dezactiva comentariile la postări după ce a trecut un anumit timp în două moduri diferite:

  • Închideți comentarii la mesajele individuale: Închiderea comentariilor individual vă permite să mențineți anumite postări deschise la comentarii și vă permite să vizați doar anumite postări. Acest lucru necesită un pic de muncă manuală, dar funcționează în multe situații. Pur și simplu mergeți la “Editează postarea” apoi dezlegați “Permite comentarii” și „Permiteți trackbacks și pingbacks” cutii.
  • Automat: Pentru a specifica un anumit număr de zile în care comentariile pot fi lăsate deschise, accesați Setări -> Discuție -> Alte setări de comentarii -> “închideți automat comentariile la articole mai vechi de X zile.” Salvați aceste setări și ați terminat. Este la fel de ușor.

Deci, acolo îl ai. O mică modificare a comentariilor poate parcurge un drum lung pentru îmbunătățirea site-ului dvs. și luând mult timp managementul consumator de timp. Sper că veți găsi aceste sfaturi utile. Există alte metode de a muta comentariile sau de a le șterge în vrac pe care le-am ratat?

Ce faci pentru a gestiona comentariile de pe site-ul tău? Simțiți-vă liber să mă anunțați în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map