Cine dorește să colecteze plăți folosind site-uri WordPress?

Ca sistem robust de gestionare a conținutului, WordPress primește preferințe de la bloggeri, freelanceri și proprietarii de afaceri de comerț electronic.


Pe lângă faptul că este o platformă de blogging populară și ușor de utilizat, WordPress are multe alte avantaje. Poate fi folosit în multe moduri neconvenționale. Doar adăugând un cod sau folosind unele plugin-uri sau ambele, putem folosi WordPress pentru a crea un site de membru, site-ul de comerț electronic și multe altele.

Cu toate acestea, dacă începem un site de membru sau un site de comerț electronic, trebuie să colectăm plata de la utilizator sau cumpărător. Este posibilă colectarea plății prin intermediul site-urilor WordPress? Raspunsul este da. Unul dintre numeroasele avantaje ale WordPress este ușurința cu care poate fi integrat cu diverse platforme de plată, permițând cumpărătorului sau utilizatorului să plătească pe site. În acest articol, permiteți-mi să vă împărtășesc unele dintre cele mai bune metode de colectare a plăților folosind site-uri WordPress.

Important: Această postare parcurge unele dintre cele mai bune metode de colectare a plăților în cea mai simplă formă. Dacă sunteți interesat de crearea unui site web de comerț electronic complet, aruncați o privire la postarea noastră cu privire la cele mai bune 20 de pluginuri de comerț electronic.

PayPal

collect-plată folosind PayPal

PayPal este cea mai comună opțiune. Este unul dintre cei mai vechi furnizori de plăți online utilizate de milioane de cumpărători și vânzători. Puteți colecta donația și puteți configura un coș de cumpărături cu PayPal. Toate plățile intră direct în contul dvs. Câteva pluginuri care vă ajută la integrarea PayPal și WordPress sunt:

 • Donatii PayPal: După cum sugerează și numele, acest plugin poate fi folosit pentru a accepta donații. Este un plugin simplu de configurat care afișează un buton „Donează” pe site-ul web, fie printr-un widget sau un shortcode.
 • Coș WP Simple PayPal: În timp ce pluginul de mai sus este un pic complicat, acesta este un simplu plugin cu un singur clic-pay. Acesta oferă site-ului un eCommerce facelift cu setările sale ușor de personalizat.
 • OrderStorm WordPress eCommerce: Această suită de pluginuri de comerț electronic este coșul de cumpărături compatibil PCI găzduit de cloud, cu un CRM integrat pentru a gestiona comenzile online și transportul extins. Puteți vinde produse digitale și fizice.

Toate cele de mai sus sunt cele mai bune metode de a colecta plata pe site-ul dvs. WordPress prin PayPal.

Plugin WordPress Selz

Înștiințare: Se pare că există unii clienți care susțin că acest produs nu desfășoară activități adecvate, aruncați o privire la comentariile lui Kamil de mai jos. Te-am încuraja să faci cercetări suplimentare asupra produsului înainte de a lua în considerare cu adevărat să vezi dacă lucrurile s-au îmbunătățit.

Dacă sunteți în căutarea unei metode de a vinde produse și servicii digitale, vă recomand cu mare drag Selz. Tot ce trebuie să faci este să creezi un cont gratuit și să începi să vinzi. Nu există taxe lunare de serviciu. Dacă oferiți servicii gratuit, atunci Selz nu vă va percepe nimic. Plătești Selz 5% din fiecare tranzacție, plus 25 de cenți doar atunci când faci o vânzare. Aceasta este o alternativă minunată la PayPal din două motive:

 • PayPal percepe comisioane de tranzacție ridicate.
 • PayPal este nefuncțional sau interzis în multe țări în curs de dezvoltare.

În schimb, Selz funcționează peste tot. Pentru a colecta plăți pe site-uri WordPress, pur și simplu instalați și configurați Plugin de selecție electronică Selz. Cu scripturile lor simple, puteți colecta plăți direct de pe Facebook, Pinterest și Twitter.

Selz-wordpress-plugin

Procesul de checkout pe WordPress este super cool. Cumpărătorul nici nu are nevoie să părăsească pagina în timpul tranzacției. Totul se întâmplă pe aceeași pagină, iar cumpărătorul primește produsul digital prin e-mail imediat ce trece tranzacția. Toate detaliile cumpărătorului sunt vizibile din tabloul de bord al contului Selz. Puteți chiar să o integrați cu Aweber sau MailChimp pentru a sincroniza e-mailurile clienților direct cu lista de e-mailuri. Plățile primite în contul Selz pot fi retrase direct în contul dvs. bancar sau în PayPal.

portofel Google

portofel Google

portofel Google, un serviciu Google, este utilizat în primul rând de deținătorii de conturi bancare din SUA și este acceptabil în mai mult de 160 de țări. Utilizatorii pot efectua transferuri peer-to-peer prin smartphone-uri. Google Wallet poate fi folosit de cumpărător pentru a plăti pe site-urile WordPress. La fel ca PayPal, tot ce are nevoie este un ID de e-mail și un cont Google Wallet. Câteva pluginuri care vă ajută la integrarea Google Wallet și WordPress sunt:

 • Gateway Google Checkout ClassiPress: Dacă site-ul WordPress folosește tema ClassiPress, utilizați acest plugin pentru a integra Google Wallet.
 • Factură WP: Un plugin foarte util pentru freelanceri. Dacă utilizați WordPress pentru a construi baza de clienți sau dacă utilizați un portal de clienți bazat pe WordPress, acest plugin este extrem de util. Puteți crea, trimite și primi plăți din tabloul de bord WordPress. Acceptă Google Wallet, PayPal și Authorize.net.

În afară de o taxă de 2,9% pe tranzacție pentru trimiterea de bani folosind cardul de credit sau debit, nu există taxe suplimentare pentru configurarea contului Google Wallet, trimiterea de bani, procesarea și primirea de bani.

Dunga

Dunga

Utilizatorii WordPress pot utiliza Dunga să accepte plăți în întreaga lume, dar în prezent, sunt acceptate doar afaceri din SUA, Marea Britanie, Canada și Irlanda. Cu alte cuvinte, afacerea dvs. ar trebui să se afle în aceste patru țări pentru a folosi Stripe. Câteva pluginuri care ajută la integrarea Stripe și WordPress sunt:

 • Forme de gravitate + banda: Dacă utilizați deja Gravity Forms, utilizați acest plugin în schimb pentru a primi plăți prin Stripe.
 • Plug-ul Dig Labs: Acesta este un plugin WordPress premium. Este un plugin ușor configurabil pentru a primi plăți cu formularele standard de plată. Puteți plasa opțiuni de plată în mai multe locuri prin intermediul cârligelor încorporate.
 • WP Stripe: Un plugin codat în special pentru site-urile WordPress care rulează pe donații. Butoanele de donație sunt adăugate fie printr-un cod scurt, fie introducându-l în șablon.

Cu Stripe, este posibilă colectarea atât a plăților de debit cât și a cardului de credit prin Visa, American Express, Discover, MasterCard, Diners Club și JCB. Fiecare tranzacție reușită costă 2,9% pe tranzacție, plus 30 de cenți ca taxe.

EndNote

Este simplu și ușor să utilizați aceste pluginuri și să transformați site-ul dvs. WordPress într-o mașină de a face bani. Încercați să testați câteva dintre ele și să le folosiți pe cele care vi se potrivesc perfect afacerii. Cunoașteți vreun plugin WordPress (gratuit sau premium) care poate fi utilizat pentru colectarea plății? Vă rugăm să ne împărtășiți cu noi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map