Cele mai grave greșeli realizează designerii independenți de WordPress

Urăci să faci greșeli, chiar dacă este inevitabil. Și uneori, a face greșeli este bine, deoarece este o oportunitate de a învăța și de a îmbunătăți. Dar dacă continuați să faceți aceleași greșeli ca orice alt designer independent de WordPress, sfârșiți lăsând o mulțime de bani pe masă. Acum, cu siguranță nu vrei asta.


Nici noi, motiv pentru care subliniem câteva greșeli urâte pe care le fac designerii WordPress independenți. Scopul nostru este să vă ajutăm să identificați greșelile care împiedică calea către succes. În acest sens, veți fi încântat să evitați greșelile și, dacă este prea târziu, faceți modificările necesare.

Succesul nu constă în a nu greși niciodată, ci în a nu face niciodată același lucru a doua oară. – George Benard Shaw

Acestea fiind spuse, spuneți-ne greșelile pe care le-ați făcut construind o carieră în calitate de designer independent de WordPress. În orice fel, împărtășește la fel de bine lecțiile pe care le-ai învățat și cum poți evita greșelile. Cum? Nu ezitați să folosiți secțiunea de comentarii la final. Dar deocamdată, să începem!

1. Mușcând mai mult decât poți mesteca

Freelancer Greșeală: mușcarea mai mult decât puteți mesteca

Nu suntem cu toții vinovați de asta? Preluarea proiectului după proiect până când placa se revarsă, apoi boomul, termenul ratat. Ei bine, freelancerii și graba din ultima clipă nu sunt străini. Dar toate nu reușesc atunci când preiați prea multă muncă – munca care probabil nu vă afectează linia de jos în primul rând.

Oricât de tentant este ancheta, nu o faceți. Accesați cel mai bun client (clienți) și încărcați exact ceea ce meritați. Desigur, trebuie să oferiți valoare, dar nu cred că este posibil atunci când vă sufocați pe un munte de muncă. Aplicați o mică tehnică cunoscută sub numele de principiul Pareto 80/20.

Cu alte cuvinte, concentrează-te pe construirea portofoliului și apoi concentrează-te asupra celor 20% dintre clienții care îți aduc 80% din afacere. Luând mai departe prea mult munca este relativă în funcție de modul în care lucrați. Dar a lua prea mult pentru a nu putea oferi valoare înseamnă pur și simplu să te împuști în picior.

Același lucru este valabil și pentru creșterile domeniului de muncă. Spuneți că clientul își dorește un magazin online simplu, care este în regulă, deoarece vă cunoașteți drumul prin WooCommerce. Apoi, din nicăieri, clientul vă cere să adăugați un blog în mai multe limbi. Așa că ați acceptat să lucrați mai mult, dar termenul (și cel mai probabil plata) rămâne același. Vedeți unde merg cu asta?

Pe scurt, nu încercați să mulțumiți fiecărui client care vă vine în cale. Dacă întâlniți un client toxic (puteți localiza cu ușurință la un milion de kilometri distanță), refuzați politicos oferta. Dacă un client continuă să crească domeniul de aplicare al proiectului curent, spuneți-vă că va costa mai mult timp și bani. Știu că este mai ușor spus decât făcut, mai mult dacă ai taxat un preț fix.

În același timp, a cere mai mult timp și bani este mai bun decât a suferi un spațiu care se ascunde în liniște și vibrațiile scăzute care vin din lipsa unui termen. De asemenea, reputația ta – cea mai mare monedă online – rămâne pe linie, așa că pur și simplu nu o faci.

Main Takeeaway: Încărcați ceea ce meritați. Nu vă mulțumiți cu alunele pentru a câștiga dungi / experiență. Desigur, lucrați la abilitățile dvs. și construiți un portofoliu puternic. Apoi, nu vă angajați toți clienții – mergeți cu regula 80/20. În plus, comercializează-ți afacerea în mod inteligent, cum ar fi Don Draper Om nebun. Nu orice persoană este clientul tău.

2. Uitând despre tema copilului

Freelancer Greșeli: Uitând despre tema copilului

Între tine și mine, am un prieten – un designer WordPress plătit care mă angajează pentru sarcini mici pe câteva site-uri web pe care lucrează. După cum vă așteptați, am acces la admin, deoarece unele sarcini includ schimbarea temei și configurarea site-urilor demo. Povestea scurtă, prietenul meu nu folosește teme despre copilul WordPress și îmi rupe inima.

Așadar, când m-a angajat recent pentru a schimba o temă, am creat o temă pentru copil pentru noua temă și el nu a fost mai înțelept. Dar i-am spus totul despre asta, iar acum nu poate să-și pună destul de mult pe teme despre copii. Dar nu de aceea suntem aici în acest moment în timp. Construiesc toate site-urile web pe teme pentru copii, și tu ar trebui și tu.

Datorită temelor pentru copii, puteți personaliza site-ul pe larg. Puteți „… crea fișiere de șabloane noi care nu au făcut parte din tema părinte. Puteți adăuga noi funcții, stiluri și multe altele. ” Mai trebuie să spun? da?

Personalizarea unei teme pentru copii nu schimbă tema părinte. În plus, editarea temei părinte are un dezavantaj major. Fără îndoială, veți pierde toate modificările personalizate atunci când (sau mai rău, clientul dvs.) actualizați tema părintească. O temă pentru copii vă protejează stilurile personalizate chiar și atunci când actualizați tema părinte.

Crearea unei teme pentru copii este atât de ușoară încât nu aștept să personalizați o temă părinte de azi înainte. Puteți utiliza chiar și un plugin tematic pentru copii, cum ar fi Themify copil sau Configurator de temă pentru copii. Dacă doriți o experiență practică, iată ghidul nostru complet pentru teme WordPress pentru copii.

Un cuvânt special de precauție pentru designerii WordPress independenți care editează fișierele principale ale WordPress. Doar opreste. De ce chiar faci asta? Mai mult, atunci când WordPress este plin de filtre conectabile, puteți utiliza pentru a adăuga modificări care nu vor dispărea atunci când actualizați platforma WordPress. Editarea fișierelor de bază WordPress și a temei părinte reprezintă probleme de curățare.

Main Takeeaway: Utilizați un bărbat cu temă pentru copii sau vă configurați clientul pentru a nu reuși, în special dacă sunt începători. Vă rugăm să nu editați fișierele principale WordPress.

3. Nu aveți un sistem

Freelancer Greșeală: nu aveți un sistem

„Sistem” este probabil un cuvânt puternic și, probabil, te face să te simți gâfâit. Te face să te simți ca și cum ai fi blocat în intervalul 9 – 5 sau Matricea. La fel, știi că a te face retch nu a fost niciodată obiectivul nostru. Vorbim despre tine acționând ca freelancer în loc de persoană de afaceri.

Și știi, te costă afacerea la stânga, la dreapta și la centru – arzând o gaură în buzunar ca o țigară aprinsă. Dar nu știți cum să-l opriți – toate acele deșeuri financiare – și vă atrage atenția. Grea este greutatea pe inima ta, dar, ca de obicei, nu te vom lăsa să-ți zgârie capul.

Ai nevoie de un plan de afaceri (sună mai bine decât sistemul). Spun asta pentru că trebuie să vă orientați între voi în afacerea dvs., dar cum veți face asta dacă nu știți unde vă duceți? Nici nu veți ști cât să plătiți, doar pentru că nu vă considerați o afacere. În plus, nici nu ai dat deoparte suficient timp pentru a lucra, deoarece nu există niciun plan.

Nu-mi pasă dacă lucrezi de oriunde sau a ta este o operațiune unică, dar nu poți continua să gândești ca freelancer. Este timpul să începeți să gândiți ca o afacere. Ai nevoie de un plan de afaceri pentru început. În plus, aveți nevoie de sisteme urmări timpul și resursele te folosești în munca ta.

Ai nevoie de aplicații pentru managementul clienților și managementul de proiect. Și dacă luptați sub un munte de muncă, probabil că ar trebui să luați în considerare externalizarea dacă aveți venituri, ceea ce nu este întotdeauna cazul. Cuvinte simple, transformați-vă de la un freelancer într-un proprietar de afaceri. Cumpărați un curs de afaceri și învățați.

Main Takeeaway: Concertul tău independent de design WordPress trebuie să se transforme dintr-un hobby într-o afacere plină de viață, dacă vrei să te bucuri de toate lucrurile dulci care vin cu antreprenoriatul. Obțineți un plan de afaceri, aflați unele finanțe și înregistrați-vă deja afacerea. De asemenea, nu uitați omul fiscal.

4. Nu creați copii de rezervă

Freelancer Greșeală: nu creați copii de rezervă

Consider aici, dar munca ta de designer WordPress nu s-a încheiat când ai dat clientului un site web. Din când în când, ei te sună de obicei pentru modificări. Repetă copilul de afaceri – gâscă de aur care eludează mulți designeri WordPress independenți. Da, știu că obțineți acele vrăji uscate, așa că repetarea afacerii înseamnă lucruri bune oricând.

Cu toate acestea, ce se întâmplă când clientul sparge site-ul? Veți construi totul de la zero sau aveți o soluție fallback în loc. De exemplu, dacă clientul a încurcat câteva lucruri pe orice site web pe care îl fac, am apăsat doar pe butonul Restaurare și ziua este salvată.

Dar asta se datorează faptului că folosesc ManageWP pe fiecare site web al clientului pe care îl administrez și acești tipi (ManageWP) se ocupă cu backupuri suplimentare pentru dvs. Dacă nu este suficient, creez copii de rezervă în cPanel și un al treilea backup manual de fiecare dată când sunt pe cale să fac modificări pe orice site.

Pare multă muncă, dar nu este și merită. Pot restabili un site web în timp record, economisindu-mă foarte mult timp. Clientul este mulțumit că site-ul web se întoarce online instantaneu, ceea ce înseamnă că nu va avea calități cu privire la plata pentru restaurarea site-ului. Nu este o afacere de întoarcere? În opinia mea, acești bani sunt bine câștigați – totul din apăsarea butonului de restaurare.

La naiba, nu înțeleg de ce îți împarci clientul cu toate aceste activități de rezervă atunci când există un milion și un mod de a crea copii de rezervă automate. De fapt, încurajez clienții începători să se joace cu site-ul și să spargă cât pot, pentru că am copii de rezervă. Haha. Da, unii clienți nu vor învăța pentru că sunt speriați să spargă chestii în zona de administrare WordPress!

Apropo, cu ceva timp în urmă, am pierdut șase site-uri web la un hacker. A trebuit să reconstruiesc site-urile de la zero pentru că nu aveam copii de rezervă. Vă puteți imagina cât timp am pierdut lucrurile de reconstruire pe care le-aș fi restabilit pur și simplu din copii de rezervă. Și vă rog, nu vă bazați pe soluțiile de rezervă pe care le oferă gazda dvs..

Main Takeeaway: Creați copii de rezervă deja amice sau veți plăti prețul în cazul în care se întâmplă cel mai rău. O copie de rezervă vă va ajuta să rezolvați cele mai multe probleme ale clientului dvs. în cel mai scurt timp. Există multe soluții de rezervă automate în vigoare, care consider că nu sunteți serioși dacă nu aveți copii de rezervă. O opțiune excelentă, accesibilă și fiabilă este VaultPress – care a fost dezvoltat de creatorii WordPress.

5. Ignorând instruirea clientului

Freelancer Greșeală: Ignorarea trenului pentru client

WordPress este o creație adorabilă pe care o găsești ușor de utilizat. Dar acest lucru este adevărat doar pentru că lucrați și cu platforma de ceva vreme acum. Noul tău client dorește pur și simplu un site web și probabil nu știu nici măcar că îl vei construi pe WordPress.

Așa că mergeți la muncă pentru că aveți un termen limită și trimiteți site-ul web către client. Din păcate, clientul nu știe nici măcar să se conecteze la administratorul WordPress. Și dacă le arătați cum să vă conectați, tabloul de bord pare complet străin de ele. În plus, nu pot posta un articol pentru a-și salva viața.

Personal, cred că designerul inteligent WordPress poate face o ucidere în acest domeniu. Am avut clienții să plătească pentru antrenament cu mult înainte de a cere sesiunea de antrenament! Unul dintre clienți era de genul: „Hei, ți-am trimis niște bani în avans, ca să pot primi o oră din timpul tău”. Mă simt ca un venit pasiv.

Imaginați-vă că puteți face site-uri web pentru construirea de bani și puteți să faceți și mai multe pregătiri aceleași tipuri care v-au angajat în primul rând. Și ce îi pregătiți să facă? Sarcini meniale, cum ar fi postarea de articole, crearea de pagini și poate moderarea comentariilor. Ei bine, am avut un client care nu știa cum să își recupereze parola, așa că și asta.

Dacă sunteți în blogging, puteți împărtăși aceste subiecte pe blogul dvs. de web design și puteți câștiga mai mulți clienți, deoarece modul în care este setată piața online, împărtășind astfel de lucruri vă câștigă de obicei. Nu sunt de ce, dar cred că atunci când împărtășiți sfaturi, câștigați automat insigna de expert.

Nu uitați să întrebați clientul dacă au nevoie de instruire pentru a utiliza site-ul WordPress nou creat. Crede-mă, majoritatea oamenilor nici măcar nu știu că WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (picături bucale). Aceștia ar fi conectați la tabloul de bord admin și încă nu știu că se uită la WordPress. Este nu mereu amuzant.

Main Takeeaway: Nu vă grăbiți să aruncați site-ul web pe biroul clientului și să faceți viteza ca și cum ați fost pe calea rapidă. La ce folosește construirea unui lucru pe care clientul nu îl va folosi în mod eficient? Deblocați această oportunitate de câștig făcându-i responsabilitatea dvs. de a antrena clienți. Te vor iubi pentru asta, mulțumesc-mi mai târziu. Căutați o cale ușoară? WP101 oferă cursuri cu etichetă albă pe care le puteți partaja cu clienții.

Cuvinte finale

Evident, există multe alte greșeli pe care le puteți face ca dezvoltator WordPress independent, dar cred că toate se încadrează în punctele pe care le-am discutat în acest post. Dar ne-ar plăcea să fim subiectivi, așadar împărtășiți greșelile de care sunteți vinovat și cum evitați greșelile.

În afară de asta, vă încurajăm să vă gândiți mai întâi la valoare și nu la câștigul monetar. Fii prudent de clienții urâți care te vor suge uscat. Amintiți-vă că fiecare parazit are nevoie de o gazdă, deci nu vă luați un client toxic crezând că vă va face magia și vă va face minunat.

În afară de asta, fii grozav și nu subcarci niciodată, deoarece fiecare afacere are nevoie de flux de numerar pentru a supraviețui. Până la urmă, numerar regulează totul, așa că alege-ți singur și du-te să faci unele. Ce greșeli ai făcut în calitate de designer WordPress independent? Spuneți-ne gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me