Servicii de întreținere WordPress

Mică sau mare, fiecare afacere are astăzi o prezență online. Dacă doriți să fiți observat sau accesibil, o adresă de pe autostrada de informare este absolut necesară. WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului printre proprietarii de site-uri web. Este ușor de configurat și întreținut, dar poate fi un lucru dificil pentru unii și deranjant pentru mulți.


Pentru ca un site web să atragă vizitatori, este important să fie rapid, eficient și orientat spre performanță. Pentru a menține un site web SEO SEO, este necesară o cantitate corectă de întreținere. Conținutul de pe site-ul web poate fi excelent, dar nu veți menține traficul către acesta decât dacă funcționează ca o mașină fină.

Aceasta poate fi o mare distragere către o afacere. Nu doriți să vă petreceți timp înțelegându-vă site-ul dvs. web, pe care îl dedicați mai degrabă activităților de afaceri de bază. Pentru astfel de oameni ocupați și pentru cei care nu le pasă prea mult de tehnologie, serviciile de întreținere WordPress sunt o soluție excelentă. Puteți să le lăsați pe ele și să vă concentrați pe afacerea dvs..

Opțiuni de întreținere WordPress

Există destul de mulți furnizori de servicii care pot avea grijă de întreaga întreținere WordPress pentru mai puțin de 100 USD pe lună. Pentru acest preț, au grijă de actualizări WordPress (core, plugin-uri și temă), copii de rezervă și restaurare. Unii pot chiar arunca unele accesorii, cum ar fi timpul dezvoltatorului.

Pentru a verifica dacă un plan este o opțiune bună pentru dvs., poate fi o idee bună pentru matematică. Vedeți cât timp veți cheltui pentru întreținere și valoarea banilor din acest moment. Chiar dacă acest lucru nu se completează, ar putea fi benefic. De exemplu, este posibil să nu doriți să faceți ceva care nu vă este familiar, ceea ce este în regulă. Uneori este mult mai bine să lăsați un expert să se ocupe de el.

Site-urile web au, de asemenea, nevoie de protecție împotriva hackerilor împotriva rudelor și a malware-urilor. Hackerii au devenit mai sofisticați și malware-ul mai dăunător. Atunci când securitatea este un motiv de îngrijorare, poate fi mai bine să le lăsați profesioniștilor.

Serviciile de întreținere a site-ului web elimină problemele legate de proprietatea site-ului web. Majoritatea serviciilor oferă suport solid. Adesea, ei pot detecta probleme înainte de a face și le pot identifica și explica mai bine altor terți precum furnizorii de servicii gazdă. De asemenea, tind să fie proactivi și pot observa apariția unor dezastre.

Când să angajezi ajutor

Pe scurt, de ce ar trebui să lăsați întreținerea unui furnizor de servicii de întreținere,

 • Economisește timp și probabil bani.
 • Vă lasă liber să vă concentrați pe activitățile de bază.
 • Salvează cerința de expertiză internă.
 • Suport solid din partea furnizorului de servicii.
 • Furnizorii de servicii pot interacționa cu terți precum serviciile de găzduire.
 • Este posibilă acțiunea preventivă și este posibil să se evite timpul de oprire.
 • Furnizorii de servicii pot observa perioadele de oprire, chiar înainte de a face acest lucru.
 • Îngrijorările de securitate sunt îngrijite.
 • Liniște sufletească, lăsând probleme negreșite experților.

Dacă ați luat decizia că veți lăsa serviciile de întreținere WordPress în mâini mai capabile decât dvs., următoarea întrebare ar fi: cu cine pot avea încredere în această sarcină? Există mulți furnizori de servicii de întreținere WordPress și am cernut câțiva aici pentru a vă facilita.

Notă: Vă rugăm să rețineți că această listă este doar pentru a prezenta opțiuni de întreținere WordPress. WPExplorer nu reprezintă sau nu garantează companiile listate. Faceți întotdeauna propriile cercetări pentru a alege serviciul potrivit pentru site-ul dvs. web.

Fixmysite

Fixmysite

Căutați ajutor rapid și unic cu o problemă? Fixmysite.com poate ajuta cu siguranță. Oferind o gamă largă de servicii, echipa lor prietenoasă și utilă este la apel pentru orice aveți nevoie. Prețurile variază în funcție de nivelul tehnic al ajutorului de care ai nevoie. În prezent (din iunie 2019) Fixmysite oferă următoarele servicii:

 • Erori de temă și personalizări 39 USD
 • Instalare WordPress 49 dolari
 • Migrație 59 dolari
 • Optimizarea vitezei 89 USD
 • Eliminarea programelor malware 99 USD
 • Auditul site-ului 159 dolari

Tot ce trebuie să faceți pentru a începe este să deschideți un bilet cu o descriere detaliată a ajutorului pe care îl căutați. Fie că adăugați pictograme sociale în antetul dvs., fie că rezolvați o problemă cu paginarea blogului. Echipa de la Fixmysite va examina solicitarea dvs., vă va anunța ce plan de asistență poate fi potrivit pentru job, apoi va începe să lucreze. Înainte de a-l cunoaște, sarcina va fi finalizată și site-ul dvs. va fi bun ca nou!

Asistență tehnică WP

Suport WP Tech Întreținere WordPress

Relativ nou în comparație cu unele dintre celelalte opțiuni de pe lista noastră, Asistență tehnică WP oferă o întreținere generală proactivă care vă ajută să mențineți site-ul dvs. fără probleme.

Planurile încep de la doar 45 USD pe lună (din iunie 2019) și acoperă aspecte cheie ale întreținerii unui site. Aceasta începe cu o verificare de sănătate inițială pentru a rezolva problemele pe care site-ul dvs. le-ar putea avea. În plus, echipa de suport WP Tech va gestiona toate copiile de rezervă ale site-ului, actualizările de bază ale WordPress și vă va ajuta să vă îmbunătățiți securitatea.

Căutați mai multe? Treceți la un plan Pro sau de afaceri pentru remedieri nelimitate ale site-ului, actualizări teme WordPress gestionate și 30 de minute (60 pentru afaceri) de îmbunătățiri pentru a vă personaliza site-ul. Cu WP Tech Support vă puteți concentra pe sarcinile dvs. de afaceri zilnice și puteți lăsa managementul site-ului în mâinile lor capabile.

Dar asta nu este tot. WP Tech Support oferă și servicii de urgență. Obțineți o soluție rapidă rapidă pentru doar 65 USD. Așadar, fie că doriți ajutor la apel, fie numai atunci când aveți nevoie de acestea, oferă un plan personalizat pentru dvs..

WP Site Care

SiteCare

WP Site Care a fost început în 2012 și are un simplu obiectiv – de a ușura viața online a bloggerilor și a proprietarilor de afaceri. Au o abordare holistică a întreținerii. Începând de la nivel de cod, aceștia aruncă o privire atentă la coduri și plugin-uri defecte, imagini umflate, servicii de găzduire și orice rețele publicitare. Aceștia scanează glitches și setează-l corect, astfel încât viteza și performanța să se îmbunătățească.

Se asigură că site-ul este prietenos cu SEO, astfel încât Google să poată citi, găsi și clasifica site-ul dvs. cu ușurință. Backup-ul este executat în timp real. Se face doar o copie de rezervă incrementală, ceea ce înseamnă că spațiul serverului este utilizat eficient. Copiile de rezervă sunt create în cloud Amazon.

Pentru backup-uri în timp real, gestionare a actualizărilor WordPress și monitorizare continuă și curățare de securitate, veți plăti 79 de dolari pe lună, dacă plătiți tot anul într-o singură dată..

Pachetul lor profesional oferă servicii suplimentare – optimizarea îngrijirii site-ului, auditul lunar de securitate, sporul de îngrijire a site-ului, monitorizarea uptime-ului și asistența comerțului electronic și vă va costa 299 USD pe lună (anual).

Toate biletele primesc un răspuns în termen de oră. Și pentru a ocoli firele greoaie, Site Care a pornit o funcție walkie talkie prin care puteți trimite o solicitare din backup-ul WordPress.

Curba WP

Curba WP

Numerele impresionante de pe site-ul web Curba WP reprezintă o indicație a popularității serviciilor de întreținere WordPress.

Cu diversele lor pachete, puteți achiziționa un număr de credite pe lună pentru locuri de muncă. Aici, lucrările se referă la diferitele servicii WordPress pe care le puteți solicita dezvoltatorilor de la WP Curve să vă ajute. Puteți alege din orice din catalogul lor de asistență (indiferent de timp, fiecare sarcină = 1 credit). Aceasta poate însemna orice, de la optimizarea vitezei, îmbunătățirea securității sau actualizarea temelor sau a pluginurilor. Locurile de muncă pot ajuta la creșterea traficului cu motoarele de căutare, reducerea ratei de respingere, accelerarea site-ului, creșterea conversiilor sau chiar creșterea mărcii.

Locurile de muncă pot fi solicitate prin e-mail și de obicei veți primi atenție în timpul zilei. Serviciul de e-mail și chat 24/7/365 pentru probleme urgente face ca serviciul să fie atractiv.

Prețul începe de la 49,99 USD / lună pentru 1 credit, până la 149,99 USD pentru 10.

Maintainn

MAintainn

Odată ce ai avut încredere în site-ul tău Maintainn, atacurile tale de lupta cu WordPress se vor încheia. Ei au grijă de toate lucrurile WordPress, de la dezvoltare, la securitate, la actualizări ale site-ului și multe altele.

Dacă nu sunteți sigur de orice modificare pe care doriți să o faceți site-ului dvs. web, Maintainn poate configura o etapă de testare pentru a testa testele modificărilor fără a afecta funcționalitatea site-ului dvs. Fiecare pachet cu ei include un abonament la Sucuri pentru monitorizarea de pe server și copii de rezervă în afara locului la Amazon S3.

Pentru 49 de dolari pe lună pe site, au grijă de actualizările de bază și temă WordPress, monitorizarea securității 24 × 7 și protejează backup-urile site-ului. Pentru și mai multe funcții și control, poate doriți să luați în considerare Enterprise. Venind la 249 USD / lună, acest plan adaugă opțiuni pentru un manager de cont dedicat, actualizări de etapizare și chiar un ciclu de revizuire a clienților.

WP Butler

WP Butler

Familiarizați cu Dave Clements of Do it cu WordPress? Ei bine, el este omul din spate WP Butler, un serviciu de întreținere care tinde site-ul dvs. WordPress meticulos. În timp ce există pachete setate, puteți alege, de asemenea, dintr-un coș de servicii pentru a adăuga în coșul dvs. ca un serviciu de plată.

Sunt oferite crearea temei pentru copii, caching și îmbunătățirea generală a vitezei site-ului, configurația HTTPS, auditul de securitate, transferul site-ului și auditul general al site-ului. Dacă nu sunteți sigur, puteți cădea întotdeauna pe unul dintre planurile lor de întreținere recomandate. Din care cel mai mic este de 39 USD pe lună, ceea ce îl face unul dintre cele mai accesibile servicii de pe piață. Sau mergi și înscrie-te pentru o reținere lunară la apel sau pentru o dezvoltare personalizată.

Valet

Valet

Comparativ cu competiția Valet este un serviciu WordPress scump, dar ceea ce obțineți este consultarea cu o echipă de experți. Valet menține, dezvoltă și chiar migrează site-urile WordPress de ultimă generație. Acestea rezolvă probleme și ajută la dezvoltarea site-urilor web.

Proiectare și dezvoltare, migrare și conversii, suport continuu sunt pe masă. Ei se asigură că site-ul dvs. este mereu în funcțiune și iau măsuri de prevenire și de remediere.

Prețul acestora nu este accesibil imediat pe site-ul lor web și trebuie să completați un formular pe baza căruia ei vor evalua nevoile dvs. și îl vor preț. Cu 50 de ani de experiență colectivă, întreaga necesitate de WordPress poate fi lăsată în grija lor.

WP Maintainer

WP Maintainner

WP Maintainer oferă servicii la un preț plat de 99 USD pe lună pe site, cu acces la ore suplimentare de dezvoltator la tarife reduse. Ceea ce obțineți este un suport scalabil și liniște sufletească, știind că site-ul dvs. web este îngrijit.

Întreținerea, securitatea, copiile de rezervă și asistența sunt incluse în acest plan. Curățarea programelor malware și bug-urile sunt gestionate de profesioniștii de securitate de la Sucuri. Serviciul are drept scop menținerea site-ului dvs. securizat, actualizat, susținut și funcționat fără probleme.

WordXpress

WordXpress

WordXpress oferă un serviciu simplu de întreținere lunară pentru site-urile WordPress. Nu veți mai trebui să auziți de la vizitatorii dvs. atunci când site-ul dvs. este redus. WordXpress îl va reveni online înainte de a sesiza cineva.

Suport excelent din partea unei echipe tinere, schimbări nelimitate de conținut, actualizări sigure, scanare malware, monitorizare uptime, acces la plugin-uri premium și chiar instrumente de marketing sunt toate disponibile în cadrul planului „Mașină de luat masa”, la 199 USD pe lună. Toate aceleași caracteristici, minus găzduirea inclusă, sunt disponibile la 149 USD pe lună, în planul „Boxcar”. Dacă este prea mult, planul „Flatcar” de 77 de dolari pe lună are limite în ceea ce privește cantitatea de modificări și modificări, plus alte câteva funcții premium eliminate. Dar toate planurile lor oferă o gestionare utilă și securitate pentru site-ul dvs..

WP Minder

WP Minder

WP Minder oferă întreaga gamă de servicii de întreținere WordPress în 3 scheme, cel mai mic începând de la 60 USD și până la cel mai înalt la 160 USD. Este conceput special pentru întreprinderile mici și oferă sprijin și protecție deosebită la un preț accesibil.

Curățarea hack-urilor, migrația site-ului, ajutorul pluginului, auditul de securitate și verificarea performanței sunt oferite și în afara schemelor, după cum este necesar.

Nu este nevoie de contracte și puteți modifica sau anula planurile în orice moment. Reduceri sunt disponibile pentru mai multe site-uri și puteți discuta orice nevoi speciale cu acestea pentru pachete personalizate.

Copilot WP

WP CoPilot

WP Copilot are sediul în afara Australiei, iar orele lor de asistență pot funcționa mai bine pentru cei din Australia sau Asia. Acestea oferă majoritatea serviciilor regulate de întreținere WordPress la prețuri începând cu aproximativ 49 USD. Puteți beneficia, de asemenea, de 30 de minute de ajutor WordPress lunar. În plus, veți avea acces la videoclipurile lor tutorial WordPress în valoare de 288 USD.

Gânduri finale privind întreținerea WordPress

Există mai mulți furnizori de servicii WordPress Maintenance. Și puteți lua alegerea după evaluarea propriilor nevoi. Echipa Automattic de la WordPress face o treabă bună de a menține sistemul de gestionare a conținutului WordPress într-o formă excelentă, cu actualizări și îmbunătățiri periodice. Însă, pentru a obține toate beneficiile de la aceasta, proprietarii site-urilor web trebuie să fie atenți la modificările aduse WordPress.

Furnizorii de servicii de întreținere WordPress umplu frumos golul. De asemenea, adaugă un strat de securitate site-ului dvs. web pentru a vă asigura că aveți un site fără erori. Auditul de securitate periodică, curățarea, plasarea găurilor de securitate și monitorizarea constantă păstrează site-ul în siguranță în continuu de hackeri și infecții cu malware. Este evitat timpul potențial de oprire, iar timpul de oprire real este redus.

Așadar, mergeți mai departe, asigurați-vă site-ul și asigurați-vă că site-ul dvs. este în siguranță și are un timp de funcționare excelent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me