Cele mai bune instrumente și resurse WordPress pentru freelanceri

Cele mai bune instrumente și resurse WordPress pentru freelanceri

Despre 40% forța de muncă americană va fi alcătuită din freelanceri până în anul 2020, ceea ce înseamnă că platforme precum WordPress devin din ce în ce mai mult la acești oameni autosuficienți care vor să ia ruta antreprenorială pentru a câștiga bani pentru ei înșiși.


Freelancing-ul este o afacere obositoare, care te obligă să fii propriul tău șef și de fapt să te așezi și să lucrezi fără nicio distracție. Singura problemă este că în fiecare zi există o nouă distracție care dansează în fața ochilor noștri care ne îndepărtează de productivitate și de pe un traseu care vrăjește vești proaspete pentru afacerea dvs..

Un lucru bun, există și o mulțime de instrumente WordPress pentru profesioniștii și profesioniștii WordPress pentru a lupta împotriva acestor distrageri, pentru a vă face mai productiv și pentru a vă urmări timpul, așa cum s-ar putea face într-o muncă regulată la birou. Deși mulți dintre noi freelanceri ar putea discuta despre unele dintre tehnicile și tropele pe care le puteți găsi în lumea corporativă, există un motiv pentru care unele dintre instrumente sunt implementate.

Să aruncăm o privire asupra modului în care puteți utiliza unele dintre aceste instrumente WordPress pentru freelanceri pentru a lua una dintre cele mai remarcabile platforme de blog și site-uri web din timpul nostru și să o facă să funcționeze pentru dvs..

Panorama Management de proiect

Panorama Management de proiect

Panorama este un plugin simplu și gratuit care reunește instrumentele de gestionare a proiectelor și sarcinilor chiar pe tabloul de bord WordPress. Am folosit destul de multe opțiuni pentru gestionarea proiectelor, dar întotdeauna este ceva mai ușor despre faptul că nu trebuie să deschid un program cu totul nou atunci când îmi petrec cea mai mare parte a timpului în WordPress..

Puteți să vă jucați timpul, să editați și să adăugați proiecte, să delegați sarcini membrilor echipei și chiar să oferiți clienților propriul lor tablou de bord pentru a urma proiectul.

LastPass Management de parolă

LastPass

Indiferent dacă sunteți un blogger independent sau un designer web, trebuie să gestionați mai multe conturi WordPress și să vă amintiți toate numele de utilizator și parolele pentru a vă păstra informațiile în siguranță și pur și simplu să lucrați zilnic. Acolo intervine LastPass. Funcționează aproape în orice dispozitiv, astfel încât să puteți salva rapid și sigur toate parolele pe toate site-urile WordPress.

Cheia cea mare aici este siguranța. Browserul meu Chrome salvează automat parolele mele, dar aceasta nu este tocmai cea mai bună metodă de a-i feri pe hackerii care îți pot distruge complet site-ul sau îl pot face periculos pentru vizitatori..

Calendar editorial

Calendar editorial Plugin WordPress

Calendarul editorial este perfect pentru oricine rulează un blog pe WordPress, deoarece puteți vedea un calendar de idei pe care îl aveți pentru postările pe blog și integrați-vă automat în sistemul de posturi inclus în tabloul de bord. Deplasați-vă datele, amintiți-vă când trebuie să postați și mențineți un flux constant de articole dacă rulați un site în care mai mulți autori scriu.

G Suite

G Suite de Google

G Suite nu este un instrument direct WordPress, dar este un lucru indispensabil pentru persoanele care lucrează în WordPress. Fișele, documentele, serviciile de e-mail și multe altele vă permit să scăpați de procesoarele de texte neplăcute și să vă faceți backup pentru informații rapid. Puteți chiar să lucrați offline și să vă sincronizați conținutul ori de câte ori găsiți un hotspot.

Folosiți instrumente suplimentare de genul UpdraftPlus pentru a face o copie de rezervă rapidă a conținutului dvs. în Google Drive. Sau chiar împingeți documentele către sistemul WordPress fără a fi necesar să copiați și să lipiți.

Asana Task Manager

asana

Asana este unul dintre cele mai populare instrumente de colaborare de pe piață. Cel mai tare lucru este că Asana are o aplicație care vă permite să vă sincronizați cu site-ul dvs. WordPress și să vă vizualizați fluxul de lucru pe tabloul de bord WordPress. Este nevoie de doar câteva clicuri pentru a începe să lucrați cu echipa dvs. sau pentru a vedea când se va termina următoarea sarcină.

Formulare de plată WP și formulare de plată

Formulare de estimare și plată WP

Prețul unui serviciu este mult mai puțin alb-negru decât prețul unui produs – există mult mai multă flexibilitate și nu există niciodată două locuri de muncă la fel. Pentru a ocoli această problemă, au fost elaborate formularele de estimare și plată WP Flat, oferind una dintre cele mai bune soluții pentru serviciile de stabilire a prețurilor. Pluginul vă permite să creați formulare de prețuri complet interactive, elegante, care parcurge un client potențial prin toate opțiunile disponibile pentru aceștia, prețul lucrării pe măsură ce progresează.

Screenshot cu formulare de estimare și plată WP

Formularul este complet personalizabil: puteți alege fonturi, culori și număr de câmpuri. Puteți afișa opțiunile disponibile ca imagine sau text și puteți utiliza, de asemenea, căsuțe de selectare atunci când sunt disponibile mai multe opțiuni. Fiecare articol selectat poate adăuga / elimina un cost fix la prețul total sau un procent. Dacă articolul o cere, puteți permite vizitatorilor să selecteze cantități, cu reduceri configurate pentru cantități mai mari (la discreția dvs.). Există, de asemenea, o bară de progres elegantă în centru, care poate fi utilizată pentru a afișa costul total curent sau numărul pasului.

Dacă doriți să luați plăți direct, puteți integra o opțiune de plată PayPal la sfârșitul formularului. Dacă utilizați WooCommerce, produsul / serviciul final pot fi adăugate automat în coșul unui vizitator, unde pot efectua plata folosind oricare dintre comercianții de plată pe care site-ul web îl susține. Pluginul poate fi integrat și cu Gravity Forms.

WP Project Manager

WP Project Manager

Lucrul cu o echipă prin WordPress devine dezordonat cu e-mailul, așa că ia în considerare utilizarea unui plugin ca acesta pentru a gestiona un calendar, a crea repere și chiar a posta fișiere pentru echipa ta. Confidențialitatea este o preocupare uriașă atunci când rulați site-uri, așa că aceasta are grijă și de protecția dvs..

Factură WP

WP-Factura - factură web și facturare

Îmi place să folosesc un sistem de facturare de la terți, dar dacă doriți să economisiți ceva timp și să trimiteți facturile de pe WordPress, acesta este modul de a face acest lucru. Creați câteva facturi rapide, integrați un sistem de plată și trimiteți facturile și facturile către clienții dvs..

MonsterInsights

Analytics MonsterInsights pentru WordPress

Acesta este un instrument obligatoriu, astfel încât să puteți vedea exact ce tipuri de persoane vin pe site-ul dvs. WordPress. Dacă nu înțelegeți demografiile clientului și cititorului, vă împiedicați foarte mult șansele de a face un conținut bun. Consultați ratele de clic, de unde provin oamenii și care sunt cele mai bune postări de pe blog. Îmi place în mod deosebit să văd de unde vin oamenii pentru a vedea portofoliul meu.

Canva Image Editor

Canva

Canva este un instrument terț care vă ajută să proiectați rapid imagini pe care le puteți pune pe blogul dvs., pe paginile de socializare și multe altele. Dacă nu sunteți designer grafic, aceasta este cea mai bună opțiune pentru a face imagini uimitoare pentru a crește implicarea pe site-ul dvs..

MailChimp

MailChimp pentru WordPress

Creează-ți lista de e-mailuri creând un formular simplu de înscriere și oferind ceva departe. Nu contează ce vindeți sau scrieți pe site-ul dvs. WordPress, trimiterea de e-mailuri clienților, cititorilor și clienților este cea mai bună modalitate de a rămâne în legătură. Utilizați pluginul MailChimp pentru WordPress pentru cea mai bună integrare.

Administrare buffer social media

Tampon

Dacă întotdeauna îți scoți părul atunci când postezi pe social media, nu ești singur. Dacă conduceți o companie independentă, probabil ați auzit că este plăcut să vă adresați clienților prin intermediul rețelelor de socializare, dar poate fi greu de spus dacă media socială vă ajută de fapt compania. Nu mai vorbim, este nevoie de un timp remarcabil de lung.

O soluție rapidă este Buffer. Utilizați Buffer pentru a găsi rapid conținut interesant și captivant. Apoi, împărtășește conținutul la toate rețelele de socializare în câteva secunde. Puteți chiar să programați postări, astfel încât să nu fiți nevoiți să vă gândiți la strategia dvs. de social media în fiecare zi.

Smart Before After Viewer

Smart Before After Viewer

Dacă doriți să aveți succes în lumea designului, veți avea nevoie de un portofoliu minunat. Problema este că majoritatea portofoliilor sunt prezentate la fel, cu foarte puțin pentru a le distinge. Chiar dacă munca ta este excelentă, prezentarea ei în mod mundan nu este aproape abordarea unui individ creator. Dacă doriți un mod unic de a vă expune munca, luați în considerare verificarea Smart Before After Viewer.

Smart Before After Viewer vă permite să vă prezentați lucrările ca și inainte de și după imagini. Acest lucru permite clienților potențiali să vadă întreaga slujbă pe care ați făcut-o, iar abordarea distractivă și interactivă creează o primă impresie excelentă.

Captura de ecran a glisorului

Pluginul vă permite să afișați două imagini cu un glisor interactiv. Glisorul poate fi mutat pe verticală sau pe orizontală, glisând sau trecând pur și simplu peste imagine. Dacă doriți să furnizați informații despre fiecare imagine, puteți adăuga și o etichetă pe fiecare parte a glisorului – culoarea acestor etichete este complet personalizabilă, precum și culoarea glisorului interactiv, care vă permite să construiți ceva pentru se potrivesc cu stilul restului site-ului.

Puteți adăuga un glisor la orice postare, pagină sau zonă de widget – este la fel de ușor ca să înfășurați două imagini între două comenzi scurte. Pentru un portofoliu mai complet, puteți adăuga, de asemenea, mai multe glisiere la o pagină. Pentru vizitatorii de pe dispozitivele mobile, glisoarele răspund complet și pot fi activate utilizând ecrane tactile.

Factură Trello și Recoltare

Trello-recoltare

Aceasta este o integrare interesantă care implică două instrumente care nu se leagă direct de WordPress. Acestea fiind spuse, m-aș simți rău lăsându-le de pe listă, deoarece oricine lucrează în WordPress ca freelancer ar trebui să ia în considerare utilizarea atât Trello cât și Harvest.

Trello este un instrument simplu de gestionare a proiectelor, cu o interfață elegantă pentru simplitate și capacitatea de a comunica rapid cu oamenii din echipa ta. Recoltarea este un instrument puternic de urmărire a timpului și de facturare, unde vă puteți face mai productiv rapid, văzând ce domenii ale activității dvs. independente ocupă prea mult timp.

În mod separat, aceste două instrumente sunt doar minunate, dar obțineți și o mică extensie Google Chrome care le reunește. Puteți crea o carte de activități în Trello și apoi faceți clic pe un buton de urmărire a timpului ori de câte ori începeți. Înregistrează automat ora în Harvest și nu trebuie să părăsiți niciodată Trello când priviți proiectele dvs..


Anunțați-mă în secțiunea de comentarii dacă aveți întrebări despre aceste instrumente WordPress pentru freelanceri. Viața de freelancer este adesea agitată și stresantă, dar ai șansa să te simți cu adevărat independent și să reușești în acest proces. Cu ajutorul acestor instrumente, poți să te arunci cu WordPress și să trăiești o viață de muncă împlinitoare în afara acelui sector corporativ. Distrează-te și anunță-mă dacă te poți gândi la alte instrumente de care nu poți trăi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map