Cel mai bun WordPress Gazduire pentru site-ul dvs. web

WordPress este cel mai bun mod de a-ți construi site-ul, dar înainte să poți începe chiar și cu teme și pluginuri, trebuie să găsești cel mai bun hosting WordPress pentru site-ul tău. Acest lucru poate fi dificil. Există sute de companii care planifică planurile care, dintr-o singură vedere, arată foarte mult. Dar nu toate găzduirea este aceeași și există unii factori cheie pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când decideți care este cel mai bun hosting de WordPress pentru site-ul dvs. web, în ​​special.


În această postare vă vom arăta cum să alegeți planul cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web și să împărtășiți cele mai bune planuri de găzduire WordPress pe care am avut șansa să le testăm personal. Să începem!

Lista de verificare bună pentru gazduire

Lista de verificare bună pentru gazduire

Când căutați cea mai bună WordPress hosting pentru site-ul dvs. web, există câteva căsuțe pe care doriți să le puteți verifica. Pentru a ajunge direct la acest punct, orice companie de găzduire web în valoare de sare va avea următoarele:

  • Versiunea PHP 7+
  • Versiunea MySQL 5.6+
  • Asistență HTTPS
  • Instalare cu 1 clic WordPress sau preinstalată (dacă este administrată)
  • Cache integrată *
  • Garanție uptime
  • Asistență prin e-mail, chat sau telefon

Primele trei din listă pot suna un pic străine pentru tine, cu excepția cazului în care ești un dezvoltator sau dacă ai mai achiziționat găzduire înainte. Pentru a-l menține simplu, companiile de găzduire folosesc servere (care sunt ca mega computere) pentru a-și oferi planurile de găzduire. Aceste servere ar trebui să poată instala cea mai recentă versiune a WordPress fără nicio problemă, care conform WordPress.org este în prezent la PHP 7.2 și MySQL 5.6.

WordPress recomandă, de asemenea HTTPS și facem și noi. O companie bună de găzduire va vinde certificate SSL premium sau vă va permite să utilizați un serviciu gratuit de la terți precum Let’s Encrypt pentru a vă asigura că cititorii de bloguri pot accesa site-ul dvs. în siguranță.

Vă recomandăm să selectați o gazdă gestionată integral (unde WordPress este preinstalat și întreținut pentru dvs.) sau care oferă o instalare ușoară cu 1 clic. În timp ce cu siguranță puteți instala WordPress manual pe un plan de găzduire, îl recomandăm într-adevăr doar dacă aveți un dezvoltator cu experiență.

În cele din urmă, companiile bune de găzduire vor oferi garanții uptime și sus de susținerea liniei. Garanțiile uptime vă asigură, în general, că 99,9% sau mai mult din timpul funcționării site-ului dvs. web, lăsând o parte din timpul actualizărilor serverului. Iar sprijinul este esențial. Dacă aveți vreodată o problemă de găzduire, doriți să puteți pune mâna pe cineva. Companiile bune de găzduire vor avea câteva modalități ușoare pentru a vă contacta cu o tehnologie de asistență.

Tipuri de WordPress Gazduire

Tipuri de WordPress Gazduire

Când vine vorba de găzduire, nu există lipsuri de opțiuni. Există planuri cu toate denumirile diferite de la toate tipurile de companii, dar iată o prezentare rapidă a celor mai obișnuite tipuri de găzduire WordPress pe care s-ar putea să doriți să le luați în considerare atunci când încercați să găsiți cel mai bun hosting WordPress pentru site-ul dvs. web..

Gazduire WordPress partajată

Cel mai obișnuit și de obicei cel mai accesibil găzduire partajată combină mai multe conturi de utilizator pe un singur server. Aceasta înseamnă că „partajați” resurse precum lățimea de bandă și memoria cu alți utilizatori. Găzduirea partajată este perfectă pentru noii bloggeri, deoarece probabil nu veți avea nevoie de o mulțime de resurse la prima pornire și puteți oricând să vă extindeți la un plan mai mare sau să adăugați resurse mai târziu.

Când vine vorba de a rula găzduirea partajată WordPress este adesea mai mult decât capabil să ofere puterea de care ai nevoie. Instalarea WordPress este de asemenea destul de ușoară, deoarece majoritatea furnizorilor de găzduire partajată oferă un proces de instalare „1 clic”. Selectați doar WordPress când vă înscrieți pentru a vă planifica și veți fi gata să începeți blogurile aproape imediat.

Cloud WordPress Gazduire

Gazduirea cloud oferă utilizatorilor servere virtuale individuale găzduite pe „cloud”, care în acest caz este o rețea de servere de pe tot globul. Avantajul oferit de cloud hosting este că (în teorie) site-ul dvs. web nu va coborî niciodată, deoarece la un moment dat, serverele de timp ar trebui să funcționeze undeva în lume. Gazduirea în cloud este, de asemenea, renumită pentru scalabilitatea sa, deoarece este foarte ușor să adăugați mai multe resurse la cerere, deoarece aveți nevoie de ele.

V-am recomanda găzduirea în cloud pentru oamenii experimentați care doresc să-și administreze propriile setări de server, cu toate acestea, există companii care oferă hosting hosting cloud, ceea ce îl face o opțiune viabilă și pentru bloggerii noi. Deoarece este scalabil, este o opțiune excelentă pentru rețelele sociale, partajarea de imagini sau site-urile de tip viral care pot avea trafic fluctuant sau explozii mari / sporadice.

 Gazduire VPS pentru WordPress

VPS reprezintă un server privat virtual și este atunci când o companie de găzduire folosește software pentru a partiționa digital un server fizic în mai multe servere virtuale individuale. Aceasta este o opțiune mai accesibilă de a avea propriul server, deși necesită abilități tehnice avansate pentru a opera, întrucât controlați setările serverului virtual.

Pentru bloguri de dimensiuni medii sau companii VPS este o opțiune excelentă. Amintiți-vă doar că va trebui să instalați manual WordPress pe serverul dvs. și să gestionați toate setările serverului. Din acest motiv, vă recomandăm să petreceți timp învățând despre servere sau să angajați un specialist.

Gazduire server dedicat

Un server dedicat este propriul dvs. server autonom, pe care îl puteți închiria de la o companie de găzduire. Ei mențin serverul fizic pentru tine, dar toate setările și software-ul sunt în mâinile tale. Este mai costisitor, dar controlați 100% și veți folosi 100% din resursele serverului, ceea ce îl face să fie cea mai bună alegere pentru un blog, site web sau afaceri.

Similar VPS, vă recomandăm să angajați un profesionist care să vă administreze serverul dedicat sau să petreceți foarte mult timp învățând despre diverse setări, software și limbaje de codare pentru a opera corect un server. Aceasta nu este o opțiune recomandată de găzduire pentru începători.

Gazduit WordPress găzduit

Găzduirea WordPress administrată este cea mai simplă (și după părerea noastră cea mai bună) modalitate de a găzdui un site web WordPress. Cu găzduirea administrată, compania de găzduire optimizează complet serverul dvs. pentru WordPress și gestionează toate actualizările și setările.

Majoritatea găzduirilor WordPress gestionate se bazează pe o platformă partajată sau cloud, ceea ce o face să se potrivească minunat pentru bloggeri, întreprinderi mici, portofolii online, etc. Cu toate acestea, companiile bune de găzduire oferă planuri dedicate de server dedicate complet gestionate pentru site-uri și întreprinderi mari (ceea ce folosim pentru WPExplorer).

Ce gazduire ar trebui să alegeți?

Mai întâi ia în considerare scop a site-ului dvs. web. Un blog față de un magazin de comerț electronic va avea nevoi de găzduire foarte diferite. Blogurile, portofoliile personale sau site-urile web profesionale mici sunt de obicei ușoare, având mai puțin nevoie de un plan uriaș de găzduire. În mod alternativ e-commerce, director sau site-uri sociale vor avea nevoie de o mulțime de resurse și, prin urmare, de un plan de găzduire mai mare și mai scump.

În aceeași linie ca primul nostru punct, luați în considerare dvs. conţinut. Un site web cu o singură pagină se va descurca foarte bine cu un mic plan de găzduire partajat. Un site web de afaceri corporativ cu sute de pagini, un blog activ și o rețea de angajați privați va face cel mai bine cu un server dedicat.

În cele din urmă trafic va juca un rol semnificativ în nevoile dvs. de găzduire. Un nou site web va dura ceva timp pentru a construi următoarele și pentru a crește traficul regulat. Cu excepția cazului în care ați stabilit deja o prezență mare pe o altă rețea sau pe un site de socializare, probabil puteți începe în siguranță de la capătul inferior cu planul de găzduire și puteți extinde sau actualiza pe măsură ce site-ul dvs. crește.

Comparație simplă a companiilor de hosting WordPress de top

În timp ce multe companii de găzduire oferă funcții similare, nu două companii de hosting sunt exact la fel. Fiecare gazdă oferă planuri de găzduire specializate, iar toate companiile de hosting pe care le recomandăm sunt excelente pentru WordPress. Continuați să citiți pentru a afla despre alegerile noastre pentru cea mai bună găzduire WordPress și pentru a afla care ar putea fi o potrivire pentru nevoile dvs..

Bluehost: Gazduire WordPress accesibilă și accesibilă

Bluehost Web Gazduire

Bluehost este unul dintre cei mai mari jucători din hosting și dintr-un motiv – oferă planuri de găzduire la prețuri accesibile, cu o mulțime de resurse, suport bun și câteva avantaje suplimentare pe care orice nou proprietar de site le va plăcea. Bluehost oferă un nume de domeniu gratuit, SSL gratuit, conturi de e-mail gratuite și oferte de marketing bonus (cum ar fi suma de 200 USD în ofertele de marketing pentru utilizatori plus și prime). Cel mai bine, planurile lor sunt unele dintre cele mai accesibile opțiuni – în plus, acestea oferă o reducere imensă de 63% pentru cititorii WPExplorer, deci ceea ce nu trebuie să iubească?

Aflați mai multe despre Bluehost

Cloudways: Cloud Gazduire simplificată

Gazduire Web Cloudways

Gazduirea în cloud este o modalitate flexibilă de a găzdui site-ul dvs. web, dar pentru unii utilizatori care instalează manual WordPress pe AWS, Digital Ocean sau Azure este dincolo de capacitățile lor tehnice. Acolo intervine Cloudways. Cloudways acceptă platforme de găzduire cloud AWS, Google Cloud, Digital Ocean, Linode și Vultr. Doar selectați-vă preferatul, alegeți WordPress ca CMS și lăsați Cloudways să se ocupe de procesul de configurare pentru dvs. Cea mai bună parte despre Cloudways este cât de ușor de utilizat. Crearea și menținerea propriului dvs. server cloud poate dura mult timp, dar cu interfața Cloudways aveți resurse dedicate (procesor, RAM, IP, stocare) la sfaturile degetelor. Caracteristicile includ instalarea WordPress cu 1 clic, clonarea site-ului, backup-uri, scalare (memorie RAM și stocare), punere în scenă, baze de date multiple, plus tone de addon-uri extraordinare (e-mail, consolă, monitorizare, etc).

Aflați mai multe despre Cloudways

Media Temple: Găzduire partajată, administrată și VPS

Media Temple: Găzduire partajată, administrată și VPS

Media Temple este o companie de gazduire impresionantă, care oferă o gamă largă de produse de găzduire, care să satisfacă nevoile site-urilor web. Acestea oferă totul, de la hostinguri comune pentru bloggeri, găzduire WordPress administrată pentru cei serioși cu privire la conținutul lor, VPS pentru profesioniști și chiar planuri dedicate pentru afaceri care au nevoie de resurse suplimentare. Toate planurile Media Temple sunt optimizate și funcționează fantastic cu WordPress. În plus, acestea oferă funcții suplimentare, cum ar fi stocarea SSD, resurse scalabile, scanare malware, adrese de e-mail, partea de sus a liniei hardware și cel mai bun suport premium 24/7.

Aflați mai multe despre Media Temple

Kinsta: Gazduire WordPress Cloud Gazduit

Kinsta: Gazduire WordPress Cloud Gazduit

Kinsta nu este doar o altă companie de hosting WordPress administrată. Acestea oferă găzduire completă și optimizată Google cloud, astfel încât, în calitate de client, obțineți toate avantajele cloud (găzduire rapidă și sigură, practic, fără oprire) configurate pentru a sprijini perfect WordPress. În plus față de acest lucru, Kinsta este format din experți WordPress gata să vă ajute cu orice probleme pe care le-ați putea întâmpina atunci când rulați site-ul dvs. WordPress pe serverele lor cloud. Ai o întrebare despre utilizarea tabloul de bord Kinsta? Aveți nevoie de sfaturi despre scalarea planului dvs. de găzduire? Nu sunteți sigur cum să vă măriți limita de memorie? Doar intreaba! Alte caracteristici notabile de găzduire includ SSL gratuit, CDN gratuit, backupuri zilnice și chiar migrații gratuite.

Aflați mai multe despre Kinsta

WP Engine: Găzduire premium WordPress gestionată

WP Engine: Găzduire premium WordPress gestionată

Când vine vorba de alegerea celor mai bune WordPress hosting pentru site-ul dvs. WordPress, vă recomandăm cu încredere WP Engine. Acestea oferă doar planuri de găzduire WordPress gestionate și sunt minunate la ceea ce fac. Mai exact, întreaga lor platformă de găzduire este construită pe linia tehnologiei. Au creat un mediu optimizat pentru WordPress alimentat de reguli personalizate proiectate și codificate, astfel încât serverele lor să poată evalua cererile browserului, să echilibreze sarcina serverului și EverCache integrat pentru scalarea resurselor la cerere. Practic, toate acestea înseamnă că site-ul dvs. web poate funcționa perfect la performanțe maxime, fără a fi necesar să gestionați nimic legat de server. WP Engine oferă și asistență profesională din partea experților WordPress, 24/7. Deci chiar dacă aveți nevoie de ajutor într-o duminică, există ajutor la îndemână. Alte caracteristici de gazdă includ medii de organizare, opțiune SSL gratuită, multisit WordPress, suport PHP7 și chiar un CDN încorporat (pentru Pro și planuri superioare).

Aflați mai multe despre motorul WP

Pagely: Soluții personalizate de găzduire pentru întreprinderi

Pagely: Soluții personalizate de găzduire pentru întreprinderi

Pentru întreprinderile la scară largă, Pagely oferă cele mai bune soluții personalizate de găzduire de întreprinderi pe web. Pagely nu este ieftin, dar este o investiție excelentă în afacerea ta. Bazate pe un sistem cloud gestionat, acestea oferă găzduire sigură și sigură, care poate fi adaptată cu ușurință la nevoile afacerii tale. Pagely oferă funcții impresionante, inclusiv optimizarea dinamică a imaginii, securitate avansată, CDN global, memorie cache încorporată, analize de performanță, suport HTTP2 și PHP7. Aceasta este în plus față de caracteristicile specifice WordPress, cum ar fi actualizările de bază gestionate complet și WP-CLI. În scurt timp, cu un preț mai mare decât oricare dintre celelalte gazde din această listă, Pagely oferă un serviciu de prestigiu care merită mai mult decât banii.

Aflați mai multe despre Pagely

Rețineți că acestea nu sunt toate opțiunile de găzduire disponibile. Mai degrabă, aceasta este o colecție simplă de companii de hosting populare și bine cotate, pe care personal am avut șansa de a le testa.

Care este cel mai bun gazduire WordPress?

Deoarece nu putem alege doar unul, vă vom oferi primele două.

În opinia noastră, WP Engine este cel mai bun gazduire WordPress. Este ceea ce folosim pentru a găzdui site-ul nostru web și am avut o experiență minunată în colaborarea cu ei. Sunt gestionate pe deplin, au timp foarte mare, asistența este întotdeauna rapidă și prietenoasă și avem mai mult decât suficiente resurse în planul nostru actual pentru a ne dezvolta afacerea.

În opinia noastră, Bluehost este un alergător apropiat, deoarece acestea sunt o potrivire perfectă pentru bloggerii care abia încep. Acestea oferă planuri de găzduire la un preț rezonabil, care sunt ușor de configurat, au suficiente resurse pentru a alimenta WordPress și veți primi unele avantaje bonus, cum ar fi un nume de domeniu și unele credite publicitare pentru a fi pornite. Este o afacere destul de dulce pentru bloggerii noi.

Întrebări frecvente de gazduire

Există o mulțime de întrebări care pot apărea atunci când cercetează gazduirea. Iată câteva răspunsuri rapide la întrebările comune pe care nu le-am acoperit în articolul de mai sus. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să faceți alegerea corectă atunci când alegeți cea mai bună WordPress hosting pentru site-ul dvs. web.

Aveți nevoie de un serviciu de găzduire pentru WordPress?
Da, pentru WordPress-ul propriu găzduit (care se găsește la WordPress.org), cel mai sigur aveți nevoie de un plan de găzduire. Asta îl face pe sine-găzduit.
WordPress este gazdă?
WordPress oferă propriile lor găzduire VIP, dar este destul de scump și l-am recomanda doar pentru întreprinderile care au nevoie de o soluție de găzduire potrivită personalizată (cum ar fi dacă doriți să porniți propria platformă de bloguri online gratuite, o rețea de socializare bazată pe WordPress sau un site de distribuire de fotografii).
Cum îmi găzduiesc blogul meu WordPress?
Pentru a vă găzdui propriul blog aveți nevoie de un plan de găzduire pe care îl achiziționați lunar sau anual de la o companie de găzduire de renume. Există sute de gazde web, dar în cea mai mare parte oferă planuri similare cum ar fi partajat, cloud, VPS, dedicat sau gestionat.
Există găzduire gratuită pentru WordPress?
Nu chiar. Există site-uri web care pretind că oferă găzduire „gratuită”, dar acestea oferă, de regulă, resurse reduse sau care nu sunt tipurile de site-uri web cu care doriți să partajați informații personale. De asemenea, este posibil să vă gândiți la WordPress.com, care este o rețea de bloguri gratuite, cum ar fi Tumblr. Este foarte diferit de WordPress.org (despre ceea ce ne referim) și puteți afla mai multe despre diferențele dintre WordPress .ORG și .COM.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me