Ce widgeturi WordPress trebuie să afișați în barele laterale?

Barele laterale sunt domenii importante pe site-ul dvs. web care pot fi adesea trecute cu vederea sau nu sunt utilizate eficient. Proiectate corect, barele laterale vă pot ajuta să oferiți o experiență excelentă utilizatorului, să vă promovați afacerea, să generați oportunități și să vă ajute să vă creșteți veniturile.


Nu există nicio regulă setată cu privire la ce widget-uri ar trebui să fie afișate în barele tale laterale. În schimb, conținutul de bara laterală ar trebui să fie determinat de obiectivele site-ului dvs. În acest articol, vom analiza cum să alegeți widget-urile potrivite pentru obiectivele site-ului dvs. pentru a vă optimiza barele laterale. Vom analiza apoi o selecție a celor mai importante widget-uri, inclusiv afișarea formularelor de înscriere, link-uri de socializare și postări populare, printre altele.

În momentul în care terminați acest articol, ar trebui să aveți o vedere clară despre ce widgeturi ar trebui să afișați în barele laterale ale site-ului dvs..

Stabiliți-vă obiectivele site-ului

Este important să folosești fiecare spațiu al barelor tale laterale pentru a-ți ajuta site-ul să se convertească la obiectivele sale. Prin urmare, widget-urile pe care le utilizați în barele laterale ar trebui să fie direct legate de obiectivele site-ului dvs..

Este posibil ca dvs. să încercați să vă creșteți lista de e-mailuri sau de social media în urma. S-ar putea să încercați să vă mențineți publicul pe site-ul dvs. mai mult timp, să-i încurajați să citească mai mult blogul dvs. sau să devină vizitatori care se întorc regulat. Sau poate doriți să vindeți produse, servicii sau un curs online sau un membru. Indiferent de obiective, widget-urile ar trebui să le reflecte.

Ordinea widgeturilor dvs. este de asemenea importantă. Widget-urile legate de obiectivele dvs. cele mai importante ar trebui să li se acorde poziții proeminente în partea de sus a unei bare laterale. Widget-urile focalizate pe obiectivul inferior ar trebui să fie împinse mai departe în josul paginii.

Asigurați-vă că nu vă supraîncărcați și nu vă înghesuiți barele laterale. Înțelegeți acest lucru greșit și puteți ajunge să pierdeți vizitatori sau să le confundați cel puțin. Gândiți-vă cu atenție la ce veți adăuga la bara laterală. Asigurați-vă întotdeauna că există un motiv în spatele fiecărui widget ales.

Haideți să aruncăm o privire la unele dintre widget-urile pe care ar trebui să le utilizați.

Afișați un widget „Despre mine”

Despre mine Widget

Indiferent de tipul de site web pe care îl executați, este important un widget Despre mine. Acesta ajută vizitatorii să se relaționeze cu site-ul dvs. și să înțeleagă ce încercați să realizați cu afacerea dvs..

Pe site-ul portofoliului meu de autori freelanceri, am folosit widgetul „Genesis – Profil de utilizator”. Aceasta mi-a permis să adaug un titlu „Despre mine”, text despre mine, precum și imaginea mea gravatar. Un link din partea de jos a textului meu permite, de asemenea, să link către o pagină corespunzătoare, care ar putea fi pagina dvs. despre, pagina dvs. de contact sau o altă pagină relevantă pe care doriți să o viziteze publicul dvs..

Dacă tema dvs. nu are un widget specific „Despre mine”, va fi suficient un simplu widget text. Dacă doriți să afișați gravatarul, Jetpack oferă un modul numit Widget-uri suplimentare pentru bara laterală. Unul dintre acestea este Widget Profil Gravatar. Acest widget vă permite să adăugați gravatarul la barele laterale, precum și la unele date ale profilului dvs. gravatar.

Adăugați un formular de înscriere

Widget Optin

Colectarea adreselor de e-mail ar trebui să fie un obiectiv pentru toate site-urile, indiferent de afacerea dvs. Posibilitatea de a contacta publicul dvs. după ce au părăsit site-ul dvs. este crucială. Obținerea de e-mailuri pentru vizitatori înseamnă că puteți continua să vă comercializați afacerea, să trimiteți buletine informative, să promovați articole, produse și servicii și să le încurajați înapoi pe site-ul dvs..

Adăugarea unui formular de înscriere la barele tale laterale este o modalitate excelentă de a-i determina pe vizitatori să se înscrie la un buletin informativ sau o corespondență generală. În mare parte, oamenii nu se deranjează să caute un formular optin, astfel încât afișarea acestuia în barele laterale îl păstrează vizibil și îl face cât mai ușor pentru publicul dvs. să se înscrie.

Bloom from Elegant Themes este un plugin premium pentru opțiuni de e-mail. Are șase moduri diferite de a furniza formularele de înscriere, dar una dintre aceste opțiuni este să adăugați forme de opțiune pentru zonă widget la barele laterale sau la subsolurile dvs. Formele elegante și profesionale ale Bloom sunt perfecte pentru a atrage atenția publicului tău. Acest lucru ar trebui să contribuie la creșterea generarii de plumb.

Promovează Social Media

Social media este un alt domeniu cheie pe care firmele ar trebui să îl promoveze întotdeauna. Barele laterale sunt un loc bun pentru afișarea butoanelor de urmărire pentru a ajuta la obținerea de urmăritori. De asemenea, puteți afișa un flux de socializare, sau două, pentru a arăta ce se întâmplă pe canalele de social media.

Widget pentru butoane de partajare socială AddToAny

Butoane AddtoAny Share Plugin gratuit WordPress

Butoane de partajare socială AddToAny este un plugin gratuit de social media WordPress care vă va permite să adăugați butoanele de urmărire în barele laterale (sau într-adevăr oriunde altundeva pe site-ul dvs.). Adăugarea acestui widget de social media la barele laterale înseamnă că butoanele de urmărire vor fi vizibile în mod constant, încurajând vizitatorii să vă urmeze.

Hrăniți-le social

Feed-ul Social WordPress Plugin

Hrăniți-le social este un alt plugin de social media, dar de data aceasta unul care afișează fluxuri de social media. Creați fluxuri personalizate pentru pagini Facebook, grupuri, evenimente, albume foto, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube și multe altele. Aceste fluxuri pot fi apoi plasate în bare laterale pentru a afișa ce se întâmplă pe canalele de social media.

Bara socială WordPress

Bara socială WordPress

WordPress Social Sidebar este un plugin fantastic care adaugă frumoase bare de socializare pe site-ul dvs. web. Aceasta este pe deplin compatibil cu peste 30 de rețele sociale. Cu toate acestea, principalul său punct forte este opțiunile de personalizare oferite. Pentru început, puteți plasa o bară socială în oricare dintre cele patru colțuri ale site-ului dvs. – vertical pe stânga sau în dreapta sau orizontal în partea de sus sau de jos.

De asemenea, aveți un control complet asupra aspectului butoanelor sociale. Le puteți afișa ca un bloc solid sau ca pătrate / cercuri separate. Există patru „teme” din care puteți alege, de asemenea, afișarea pictogramelor social media în culori complete, la scară gri, întunecată sau lumină. Butoanele sunt disponibile și în dimensiuni mici și mari. Pluginul este și optimizat pentru mobil, asigurând butoanele de social media să arate frumos pe toate dispozitivele.

Utilizați un plugin de postări populare sau conexe

postări asemănatoare

Dacă doriți să vă păstrați vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult timp și să explorați conținutul dvs., atunci este important să afișați un widget care să vă ajute în acest sens. Utilizarea unui widget de postări sau postări populare este o modalitate excelentă de a oferi vizitatorilor o imagine a celorlalte lucruri disponibile pe site-ul dvs. În egală măsură, dacă aveți conținut specific pe care doriți să îl promovați, atunci îl puteți afișa.

Plugin pentru mesaje populare WordPress

Plugin pentru mesaje populare WordPress

Un widget care afișează cele mai populare postări este o modalitate eficientă de a încuraja vizitatorii să facă clic pe un alt articol. Oamenilor le place să urmeze mulțimea, așa că, dacă anumite postări sunt considerate „populare”, acest lucru ar trebui să contribuie la creșterea ratei de clic.

Mesaje populare WordPress este un plugin WordPress gratuit care vă permite să afișați cele mai populare postări în barele dvs. laterale. Acest widget extrem de personalizabil vă oferă numeroase opțiuni cu privire la setările și funcțiile pe care le utilizați, precum și la furnizarea de statistici cu privire la cele mai vizionate postări populare..

Încă un alt plugin aferent (YARPP)

YARPP

Dacă site-ul dvs. acoperă o gamă largă de interese și subiecte, un plugin de postări populare ar putea să nu intereseze cititorii, deoarece articolele afișate ar putea fi subiect și nu sunt specifice gusturilor persoanelor. În acest caz, afișarea unui widget de postări înrudite în barele tale laterale va fi mai potrivită.

Un plugin de postări conexe va afișa postări care sunt relevante pentru articolul citit. Încă un alt plugin aferent (YARPP) este un plugin gratuit WordPress. Se bazează pe un algoritm puternic și unic care găsește conținut pe site-ul dvs. relevant pentru postarea vizualizată. Rezultatele sunt apoi afișate într-un format de miniatură sau listă în bara laterală, pentru a vă ajuta să atrageți atenția privitorului și să le încurajați să continue să citească.

Afișați o hartă Google

Dacă afacerea dvs. este un magazin de cărămidă și mortar, restaurant, spa sau altceva, atunci trebuie să spuneți publicului online unde vă aflați. Faceți acest lucru ușor prin adăugarea unei hărți în barele laterale.

Plugin gratuit pentru Google Maps Widget

Widget Google Maps vă permite să adăugați o hartă cu miniaturi cu pictograme personalizate pe bara laterală. Există, de asemenea, opțiuni interactive și lightbox, care vă ajută harta să atragă atenția vizitatorilor. Acest widget este modalitatea perfectă de a arăta clienților dvs. unde vă aflați și de a crește traficul către magazinul dvs..

Creșteți-vă vânzările

Dacă doriți să creșteți vânzările, utilizați barele laterale pentru a vă ajuta să atingeți acest lucru. Indiferent dacă vindeți apartenența la curs, produse pe site-ul dvs. sau produse afiliate, utilizați barele laterale pentru a încuraja publicul dvs. să facă o achiziție.

Afișați cele mai populare produse sau produse specifice pe care încercați să le promovați. Adăugați un banner publicitar la un curs sau membru. Asigură-te întotdeauna că publicul tău poate face clic pentru a-i ajuta să găsească și să cumpere rapid și ușor obiectul de care sunt interesați.

Gânduri finale despre ce widget-uri WordPress să folosească

După cum vedeți, există numeroase widget-uri pe care le puteți adăuga la barele laterale. Alegeți-le pe cele specifice relevante obiectivelor site-ului dvs. Fiecare widget afișat ar trebui să ajute site-ul dvs. să furnizeze rezultatele de care aveți nevoie.

Ce widget-uri veți adăuga la barele laterale? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me