În ultimii zece ani, WordPress a jucat un rol imens în democratizarea web-ului. În aceste zile, aproape oricine poate crea un blog în câteva minute cu sistemul preferat de gestionare a conținutului din lume, fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru probleme tehnice potențial confuze..


Cu toate acestea, există multe lucruri importante care se întâmplă „sub capotă”, ca să zic așa. Aceste probleme de impact au mai multe site-uri. Alți oameni consideră că actualizarea WordPress și a pluginurilor sale este o problemă. Deși WordPress este un sistem minunat de gestionare a conținutului, gestionarea managerului poate fi o problemă.

Din fericire, a apărut o piață care va avea grijă de această responsabilitate pentru dvs. – găzduirea WordPress administrată. În acest post vă voi explica ce este, cine ar putea avea nevoie și de ce. Voi prezenta, de asemenea, câteva companii care se află în afacerea de găzduire WordPress administrată.

Ce este gestionat WordPress Gazduire?

Pe scurt, găzduirea WordPress gestionată se ocupă cu toate sarcinile de backend legate de rularea unui blog WordPress, astfel încât nu trebuie. În acest fel, vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: vânzarea produselor și / sau serviciilor către clienți.

Ei vor găzdui site-ul dvs., desigur. Dincolo de asta, acestea aduc și experiență specifică WordPress și lucrează pentru a-ți optimiza site-ul în multe domenii: viteză, securitate, uptime, actualizări ale corecției WordPress și compatibilitatea plugin-urilor. Sean O´Brien, director de marketing la Pagely, rezumă ceea ce consideră drept beneficiile principale ale găzduirii WordPress gestionate:

Securitate, viteză (SEO) și actualizări. Lucrăm exclusiv și căutăm să maximizăm toate cele trei.

Cine ar trebui să obțină găzduire WordPress WordPress?

Gazdele WordPress gestionate ajută pe o varietate de fronturi. Dar opțiunea nu este pentru toată lumea. De exemplu, planurile Pagely încep de la 24 de dolari, opțiunile mai scumpe oferind mai multe funcții. Costul nu este neplăcut, dar nu este nimic la care să adulmecăm. Bloggerii personali ar fi probabil mai bine fără găzduirea administrată.

Pe de altă parte, întreprinderile mici și marile corporații ar trebui să le ia în considerare. Costul gospodăririi gestionate în comparație cu angajarea unui administrator de sistem. Achiziționarea unui plan de găzduire WordPress gestionat va fi mai ieftină decât să plătești pe cineva să lucreze pentru compania ta și să rezolve problemele.

Amintiți-vă, de asemenea, că găzduirea gestionată este orientată special către WordPress. Dacă doriți ca site-ul dvs. să fie de ultimă oră, un furnizor concentrat pe sistemul dvs. de gestionare a conținutului vă poate plăti.

Cât de greu este să comutați?

Cu o găzduire normală, migrarea unui site de la un furnizor la altul poate fi frustrant. Gazdele WordPress gestionate își propun să ia acel proces dureros și să-l facă să durezeMai puțin. Rezultatele sunt minunate. În general, vă puteți aștepta să aveți o migrare cu un timp de oprire minim – cei mai mulți furnizori WordPress gestionați vă vor testa site-ul pe serverele lor și vă vor permite să vedeți o previzualizare inainte de schimbă informațiile DNS.

Ierod explică:

Cheia este de a oferi oamenilor posibilitatea de a previzualiza site-urile lor înainte de a schimba setările DNS. Acest lucru permite migrația să se producă „pe întuneric”, fără ca site-ul live să fie afectat… astfel, nu există timp de oprire.

Detaliile diferă de la furnizor la furnizor – unele companii WordPress administrate vor muta orice site gratuit, în timp ce altele percep o taxă suplimentară.

Desigur, ar trebui să cercetați întotdeauna modul în care diferite companii gestionează (și taxează) pentru migrațiile site-ului. Sean O´Brien rezumă politica lui Pagely:

… asistăm la migrare gratuit pe conturile Professional și Enterprise și oferim migrație contra cost pentru celelalte planuri. Costul variază în funcție de complexitate. Mutăm site-uri tot timpul, astfel încât nu există rareori probleme.

Ce voi obține din gazduirea WordPress gestionată?

Deși costă costuri, gazduirea WordPress administrată are câteva avantaje cheie, iar multe dintre acestea sunt motive pentru care WPExplorer este găzduit pe WP Engine.

  • Viteza crescută a site-ului
  • Securitate consolidată
  • Timp de funcționare de încredere
  • Actualizări la nucleul WordPress
  • Verifică compatibilitatea pluginului.

Securitate

Securitatea este cheia. Cu WordPress care alimentează aproximativ 18% din web în aceste zile, este o țintă mare pentru spammeri și hackeri. Serviciile de găzduire administrate iau în serios securitatea. Ierod detaliază abordarea sintezei:

Oferim scanări malware zilnice de la Sucuri pentru fiecare instalare WordPress pe care o găzduim. Și în cazul oricărei încălcări, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru curățarea acestuia și blocarea site-ului înapoi. În plus, am fost printre cei mai proactivi din afacere în prevenirea flagelului WordPress: încercări de conectare cu forță brută … De asemenea, facem backup-uri zilnice pentru fiecare instalare WordPress, astfel încât niciun site de sinteză nu este mai îndepărtat mai mult de 24 de ore de la un restaurare completă.

Alte servicii oferă funcții de securitate similare pentru a vă proteja site-ul.

Viteză

De asemenea, aceste companii iau viteze mai rapide ca punct de mândrie. Un lucru de remarcat este însă faptul că creșterea vitezei va varia în funcție de locul unde se află site-ul dvs. în acest moment. Chris Piepho scrie:

Nu există nicio modalitate reală de a declara o medie – am văzut câteva reclame în acest sens și mi se pare incredibil de înșelător … pentru site-urile care sunt deja rapide, s-ar putea să existe o mică schimbare, dar nu puteți îmbunătăți mult pe bune … site-urile care se confruntă cu încetinire, există o șansă reală de a vedea o îmbunătățire mare.

Ce zici de alternative?

Există întotdeauna alte opțiuni, astfel încât una pe care o alegeți depinde de nevoile dvs. Companiile de întreținere WordPress susțin că au un serviciu superior, dar vine la un preț. Am explorat acest lucru într-o postare anterioară aici pe WPExplorer. Serverele private virtuale și serverele dedicate sunt o altă opțiune, dar trebuie să aveți în vedere că acestea nu sunt specializate în WordPress. Chris Piepho cântărește:

Comparativ cu un VPS mai mic, serviciile noastre sunt, în general, competitive în ceea ce privește prețul, având în vedere toate durerile de cap ale managementului. Față de un server dedicat, Lightning Base va fi mai scump, dar clienții beneficiază de experiența noastră în rularea unui număr mare de site-uri WordPress – dacă trebuie să angajeze pe cineva pentru a obține expertiză similară, va fi mult mai scump decât serviciul nostru.

Ca întotdeauna, gazdele WordPress gestionate își subliniază expertiza. Sean O´Brien continuă:

Serviciul nostru este cu mult superior dacă folosiți WordPress. Tehnologiile noastre sunt bine adaptate în toate detaliile WordPress, inclusiv plugin-uri, teme și upgrade-uri, în timp ce o tehnologie tipică la o companie standard de găzduire poate să nu știe nimic despre WordPress.

Se administrează WordPress Găzduind o investiție bună?

Ar trebui să alegeți în cele din urmă găzduirea WordPress administrată? Îți cunoști cel mai bine situația individuală, așa că numai tu poți decide. Sperăm că informațiile pe care le-am prezentat aici vă vor ajuta cu alegerea dvs..

Prețul găzduirii WordPress gestionat pare destul de rezonabil, în special pentru întreprinderile care, în mod normal, ar trebui să plătească pe cineva pentru a face față acestor probleme. Unii oameni consideră că pot face față propriilor probleme WordPress. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, poate fi o idee bună să vă respectați cu ceea ce faceți în prezent.

Indiferent dacă veți obține sau nu găzduirea WordPress gestionată se reduce la o analiză logică a costurilor și beneficiilor – timpul pe care îl economisiți și funcțiile pe care le câștigați vor ajunge să economisiți mai mulți bani decât cheltuiți pentru găzduirea WordPress gestionată? Dacă răspunsul este da, atunci este greu de justificat să nu faci comutatorul. Dacă răspunsul este nu, puteți să luați o pagină din cartea lui Dory și să continuați să înotați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me