Ce tip de fișier imagine trebuie utilizat pentru WordPress

Ce tip de fișier imagine trebuie utilizat pentru WordPress

Dacă ați rulat un site WordPress de ceva timp, vă întrebați probabil ce tip de fișier imagine este cel mai potrivit pentru site-ul dvs. web. Ar trebui să folosiți JPG sau PNG? Poate că doriți să utilizați un alt tip de fișier imagine, cum ar fi WebP, dar nu sunteți sigur ce să faceți. Dacă nu este așa, poate doriți să încărcați o imagine PSD, AI sau INDD și sunteți blocați.


Indiferent de ce sunteți aici, postarea de astăzi vă va ajuta să alegeți tipul potrivit de fișier imagine pentru site-ul dvs. WordPress. De ce este necesar să alegeți tipul corect de fișier imagine? Acoperim și asta în postare. În plus, evidențiem tipurile de fișiere imagine acceptate, cum să adăugați alte tipuri de fișiere și să atingeți câteva practici de imagine WordPress..

Dacă sună minunat, să cântărim și să navigăm, deoarece mai sunt multe de învățat.

De ce este vital să alegeți tipul corect de fișier de imagine?

Alegerea tipului de fișier de imagine perfect este mai greu decât credeți, iar eu îl obțin. Dar trebuie să acordați o atenție deosebită tipului de fișier pe care îl utilizați, deoarece acesta se corelează cu performanțele site-ului dvs. web. Deci, de ce este important să luați în considerare tipul de fișier imagine pe care îl alegeți?

 • Viteză și performanță – Unele tipuri de fișiere imagine ocupă mai mult spațiu decât altele. Dacă utilizați formate mari de imagine, încetiniți site-ul dvs. web și creșteți cheltuielile cu serverul. Căutați imagini ușoare care garantează o viteză mai bună a paginii și performanță experiență de utilizare optimă (UX).
 • Scor SEO – Știați că viteza paginii este a semnal direct de clasificare SEO? Dacă utilizați imagini grele sau de calitate scăzută pe site-ul dvs., lipsiți de UX și de avantajele SEO aferente. Alegerea imaginilor de înaltă calitate și pregătite pentru SEO promovează paginile dvs. pentru scoruri SEO mai bune.
 • Estetică – Unele formate de imagine păstrează detaliile mai bine decât altele, chiar și după compresie. Vrei un format de imagine care să arate excelent pentru acel aspect lustruit, de înaltă calitate și profesional �� Fiecare format de imagine este perfect pentru o anumită utilizare, deci alegeți cu înțelepciune.
 • Design sensibil – În zilele noastre, utilizatorii vizitează site-ul dvs. web pe o varietate de dispozitive cu browsere și dimensiuni de ecran diferite. Trebuie să mergeți pentru tipuri de fișiere cu imagine responsive, care sunt acceptate în majoritatea browserelor. În plus, aveți nevoie de imagini care arată uimitoare pe o varietate de ecrane. Mai multe despre asta mai târziu.
 • consecvență – Din motive de consecvență, vă recomandăm să respectați un singur tip de fișier principal pentru imaginile dvs. Puteți utiliza alte formate de fișiere la cerere sau în funcție de nevoile dvs., dar unul sau două formate ar trebui să fie suficiente.

Deoparte, să vorbim despre tipurile de fișiere cu imagini disponibile.

Tipuri de fișiere cu imagini disponibile

Ascuns de mulți începători este faptul că există o lume a formatelor de imagini. Da, există sute de tipuri de fișiere imagine că am avea nevoie de un eBook care să le acopere pe toate. Nu vă faceți griji, totuși; ne concentrăm doar pe formate de imagine care sunt perfecte pentru site-urile WordPress.

Formatele de imagine sunt clasificate în două mari categorii: Raster și Vector imagini.

Imaginile mai rapide sunt construite de o serie de pixeli pentru a forma o imagine. Tocmai din acest motiv, de obicei, imaginile raster își pierd rezoluția atunci când sunt comprimate sau întinse. Cele trei formate de imagini populare – JPG, PNG și GIF – sunt imagini raster, care constituie cea mai mare parte a tuturor fotografiilor pe care le vedeți online.

Imaginile vectoriale, pe de altă parte, sunt construite folosind formule matematice și nu pixeli, ceea ce înseamnă că sunt mai flexibile în ceea ce privește redimensionarea frecventă. Printre tipurile populare de imagini vectoriale se numără EPS (Adobe PostScript encapsulat), SVG (grafică vectorială scalabilă), PDF, WEBP și formatul AI Adobe Illustrator, printre altele.

Pentru o utilizare regulată a site-ului web, accesați imagini raster. În același timp, puteți crea imagini vectoriale cu logo-urile dvs. și alte imagini care necesită modificări frecvente și redimensionare. În mod ideal, ar trebui să convertiți toate imaginile vectoriale în imagini raster înainte de a le utiliza pe site-ul dvs. WordPress.

De ce?

Deoarece imaginile raster sunt mai ușoare și sunt acceptate de toate browserele, ar trebui să mergeți fie pentru JPG, fie pentru PNG. Dacă aveți nevoie de animații, aveți formatul GIF. Acum, avem doar trei din sutele de formate de imagini.

Aceasta pune întrebarea: dar ce tipuri de fișiere imagine acceptă WordPress?

Tipuri de fișiere imagine acceptate

In conformitate cu Codex, WordPress acceptă în mod implicit formatele de imagine JPG, JPEG, PNG, ICO și GIF. Dacă sunteți confuz, JPEG este doar JPG, iar ICO este formatul de imagine pe care îl utilizați pentru pictograme. Pe un site web WordPress, o pictogramă este de obicei folosită pentru favoarea ta, nu imaginile din postările sau paginile tale.

În mod implicit, puteți încărca doar JPG și PNG în paginile și postările dvs. Dacă doriți să adăugați alte tipuri de fișiere imagine, indiferent de motiv, puteți utiliza un plugin, cum ar fi Tipuri de fișiere suplimentare WP. Dacă nu vă plac pluginurile, puteți adăuga următorul cod la dvs. wp-config.php fişier.

define ('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', adevărat);

Pentru o metodă alternativă, adăugați următorul cod la dvs. functions.php fişier:

Codul de mai sus va adăuga suport pentru extensiile SVG și JSON. Dacă doriți să adăugați extensii pentru alte formate de imagine, editați codul de mai sus în consecință. Pentru a afla mai multe, consultați cum să încarci tipuri de fișiere suplimentare în WordPress.

Dacă întâmpinați probleme la adăugarea de noi tipuri de fișiere, contactați mai întâi furnizorul de găzduire, deoarece ar putea avea limitări. Asta deoparte, care este cel mai bun format de fișier de imagine utilizat?

Care este cel mai bun tip de fișier imagine de utilizat?

Pentru secțiunea următoare, avem în vedere cele mai populare trei formate de imagine pentru site-uri web. Acoperim JPG, PNG și GIF, evidențiind cel mai bun format pentru diverse utilizări. Să începem cu JPG.

JPG

JPG (cunoscut și sub denumirea de JPEG) reprezintă Grupul de experți fotografi în comun. Imaginile JPG sunt potrivite pentru niveluri ridicate de compresie și pot afișa milioane de culori, făcându-le perfecte pentru fotografii și imagini cu culori vii.

Acest format de imagine acceptă o compresie cu pierderi, ceea ce duce la o ușoară scădere a calității imaginii după optimizare. Cu toate acestea, puteți controla nivelul de compresie pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună calitate și performanță. Imaginile JPG nu acceptă fundaluri transparente.

PNG

PNG este scurt pentru grafica de rețea portabilă, un format de imagine care a fost inițial proiectat pentru a transfera imagini pe internet. Imaginile PNG afișează milioane de culori, dar pot fi mai grele decât JPG. Sunt fantastice pentru capturi de ecran, logo-uri, infografii și graficele principale ale antetului care identifică o marcă.

PNG suportă o compresie fără pierderi, ceea ce înseamnă că nu se pierd date în timpul optimizării. Ca atare, imaginile PNG sunt mai clare și mai clare decât imaginile JPG după compresie. În plus, tipul de fișier imagine PNG acceptă fundaluri transparente.

GIF

GIF este o prescurtare pentru Graphics Interchange Format. Este un format de imagine care acceptă atât imagini animate cât și imagini statice. Majoritatea animațiilor pe care le vedeți pe social media sunt imagini GIF. Spre deosebire de JPEG și PNG, tipul de fișier imagine GIF acceptă doar 256 de culori ceea ce îl face impropriu pentru fotografii color și alte ilustrații cu gradiente de culoare..

GIF utilizează compresia fără pierderi pentru a reduce dimensiunile fișierelor fără a pierde calitatea vizuală. În plus, GIF acceptă etichete text și fundaluri transparente, ceea ce face formatul perfect pentru animații simple și videoclipuri cu rezoluție scăzută.

Deci, dintre cele trei, care ar trebui să folosești? Totul depinde de nevoile tale. PNG este perfect pentru logo-uri, capturi de ecran, diagrame, infografii și imagini de marcă de înaltă calitate. JPEG este excelent pentru imaginile mici de pe site-ul dvs., precum și pentru fotografiile care au culori vii. GIF este uimitor pentru animații și videoclipuri simple.

Dar alegerea unui tip de fișier imagine nu este suficientă dacă sfârșești să folosești imagini neglijent. În secțiunea următoare, descoperim câteva practici și sfaturi despre cele mai bune imagini WordPress.

Cele mai bune practici pentru imagine WordPress

Urmați următoarele practici și sfaturi despre cele mai bune imagini pentru a profita la maxim de imagini. Acoperim pe scurt domenii precum dimensiunea imaginii, dimensiunea maximă de încărcare, SEO imagine, optimizarea și cum să utilizăm Google Analytics pentru a informa strategia dvs. de imagine WordPress.

Marimea imaginii

Am stabilit deja că dimensiunea imaginilor pe care le utilizați poate afecta viteza site-ului dvs. web. Ca atare, ar trebui să urmărești să folosești imagini ușoare. În același timp, nu renunțați la calitatea vizuală în timp ce încercați să creați imagini ușoare, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți atenți la compresie.

În plus, nu redimensionați imaginile folosind HTML sau CSS. Dacă aveți nevoie de o imagine 300px cu 300px, nu folosiți o imagine care este 400px până la 400px. În plus, alegeți o găzduire WordPress de înaltă calitate, implementarea caching-ului și un CDN pentru a oferi site-ului dvs. web un impuls de viteză.

Dimensiunea maximă a încărcării

Uneori, este posibil să fie nevoie să utilizați un fișier imagine mare dintr-un motiv sau altul. Însă este posibil să întâmpinați probleme la încărcarea fișierului dvs. deoarece WordPress vine cu o dimensiune implicită de încărcare de 2MB. Nu vă faceți griji, deoarece puteți crește rapid dimensiunea maximă de încărcare.

CLoudways Dimensiunea încărcării fișierului

În multe cazuri, furnizorii de găzduire oferă o setare încorporată pe care o puteți modifica pentru a mări singur dimensiunea de încărcare a fișierelor. De exemplu, în Cloudways trebuie doar să vă conectați la contul dvs., să navigați la Server Management și să selectați secțiunea Setări și pachete (așa cum se vede mai sus). De aici puteți crește manual limita de dimensiune a încărcării fișierelor, modificând dimensiunea MB permisă.

Dar acest lucru poate și variază în funcție de gazdă. GoDaddy utilizează o opțiune în panoul lor C, Media Temple, trebuie să modificați fișierele php.ini, iar cu WP Engine trebuie să contactați echipa de asistență pentru a solicita o creștere.

Imagine SEO

În afară de transmiterea unui mesaj și de a face site-ul dvs. să arate bine, știați că puteți utiliza imagini pentru a vă îmbunătăți scorurile SEO? Asta e corect; puteți utiliza imaginea SEO pentru a conduce mai mult trafic către site-ul dvs. web. Cum? Pentru început, numiți-vă imaginile în mod corespunzător. De exemplu, în loc de „picture001.png”, folosiți „how-to-image-seo.png”, etc. În plus, adăugați texte alt la toate imaginile după încărcare. Datorită textelor, motoarelor de căutare și cititorilor de ecran vă pot „vedea” imaginile.

Instrumente utile de optimizare a imaginilor WordPress

WordPress este un CMS ușor de utilizat datorită pluginurilor. Deși este util să vă optimizați imaginile folosind software de manipulare a imaginilor (de exemplu, Photoshop) înainte de încărcare, puteți utiliza pluginuri pentru a vă optimiza imaginile după încărcare.

Pluginurile notabile de optimizare a imaginilor WordPress includ Smush, EWWW Image Optimizer, și Imagify, printre alții. Alegeți pluginul care este perfect pentru nevoile dvs., deoarece fiecare are un set unic de funcții.

Utilizați Google Analytics

Când toate acestea sunt făcute, doriți să oferiți cea mai bună experiență de utilizator pe care o puteți. Pentru aceasta, trebuie să vă cunoașteți vizitatorii și dispozitivele pe care le utilizează pentru a accesa site-ul dvs. web. În acest fel, puteți alege formate și dimensiuni de imagine perfecte. De exemplu, dacă majoritatea vizitatorilor dvs. utilizează browserul Apple Safari, va trebui să oferiți asistență suplimentară pentru a utiliza fișiere de imagine WEBP în WordPress.


Alegerea tipului de fișier imagine perfect pentru site-ul dvs. WordPress este vitală în ceea ce privește viteza, UX, performanța site-ului, SEO și consecvența.

Nu vă puteți permite să lăsați această zonă nesupravegheată, deoarece beneficiați atunci când dezvoltați o strategie de imagine bună. Ghidul dvs. de stil ar trebui să ofere directive de imagine tuturor utilizatorilor.

În cele din urmă, comprimați și optimizați-vă imaginile pentru a obține un echilibru perfect între calitate și performanță.

Aveți întrebări despre tipurile de fișiere imagine? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map