Ce să cauți în WordPress Gazduire

Există o mulțime de opțiuni de găzduire pentru WordPress găzduire partajată de bază la VPS și chiar servere dedicate dar pentru marea majoritate, găzduirea unui site WordPress și utilizarea linuxului este o muncă prea mare care ar putea fi cheltuită pentru proiectarea de site-uri web mai bune și pentru a lucra cu mai mulți clienți. Pentru acei tipuri de utilizatori există practic 2 opțiuni


  • Un general impartit serviciu de gazduire
  • Gestionat WordPress Gazduire sau Gazduire Dedicată WordPress

Dar sunt amândoi împărtășiți!

Da, este corect, dar există unele concepții greșite despre aceasta, care trebuie abordate pentru a le înțelege mai bine.

Un serviciu general de găzduire partajată este foarte ieftin iar baza este să găzduiești mai mulți clienți pe server și să aloci puține resurse pentru fiecare. Aceste servicii sunt pe internet și sunt ușor de obținut. Problema principală este că aceste servicii nu vă vor permite tone imense de vizite și nu veți accepta modele de utilizare a procesorului ridicate. Serviciile de bază generale de găzduire sunt limitate la site-uri web mici, bloguri, microsite și site-uri corporative care au foarte puține vizite pe lună și nu au nevoie de cerințe mai mari.

Dar ce zici de site-uri medii-mari? Cum rămâne cu webmasterii care doresc performanțe rapide? Serviciile generale de găzduire partajată nu vor ajuta în această chestiune, aceasta a fost Gazduire WordPress serviciile intra.

Serviciile de găzduire WordPress permit mai multe alocări de resurse per client, mai puțini clienți pe server, cantități mari de vizite și modele de utilizare a procesorului mai mari decât găzduirea generală și vor face acest lucru, oferind, de asemenea, un panou de control și backup-uri ușor de utilizat dar sunt mai scumpe.

Deoarece citiți un articol pe un blog axat pe WordPress și sunt sigur că doriți ca blogul dvs. să aibă succes, nu voi recomanda utilizarea unui serviciu de găzduire ieftin și acest articol nu voi acoperă-le, astăzi o să vă arăt ce fel de caracteristici doriți la un furnizor de servicii de gazduire WordPress.

Panou de control ușor de utilizat

Utilizarea unui serviciu de gazduire WordPress nu înseamnă că nu veți „împărți” resurse cu alți utilizatori, ci înseamnă că aveți mult mai mult timp procesor, resurse mai rapide și latență mai mică. Acesta este motivul pentru care uneori partajează panouri de control comune.

Una dintre cele mai ușor de utilizat este cPanel și este destul de comun să găsiți acest panou de control peste tot. Chiar dacă cumpărați un serviciu de găzduire WordPress, puteți afla că folosesc cPanel. Acest lucru nu este rău întrucât, de obicei, au o stivă de servere web mult mai bună pentru a face față și mai puțini utilizatori partajați pe server, astfel încât timpul de răspuns va fi mai bun chiar dacă folosesc același panou de control pe care îl vedeți pe alte servicii de găzduire partajate ieftine.

cPanel este un bun punct de plecare, așa cum susține acum Să criptăm și să certificăm cPanel și vă va oferi un control complet asupra fișierelor, bazei de date și a e-mailurilor. Există mai multe servicii WordPress Gazduire care folosesc interfețe personalizate, iar marea majoritate sunt suficient de bune. Doar asigurați-vă că nu cumpărați un serviciu de găzduire WordPress care folosește panouri de control învechite, deoarece puteți avea probleme de securitate și performanțe mai puțin decât așteptate.

PHP7

PHP7 a fost introdus anul trecut și a crescut rapid în adopție până la fiecare lună. WordPress este complet compatibil cu PHP 7 și vă sfătuiesc să actualizați instalarea la ultima versiune care să o susțină. Dacă căutați o găzduire WordPress bună, asigurați-vă că acceptă PHP 7, deoarece acest lucru va reduce serios latența și timpul de răspuns al site-ului dvs..

Există câteva servicii de găzduire WordPress care vă vor permite să selectați cu ușurință o versiune PHP la alegere și vi se recomandă să vă conectați cu PHP 7 și să vă asigurați că site-ul dvs. o acceptă. În următorul meu articol, voi analiza ce înseamnă pentru o stivă bună de servere web și de ce PHP7 este atât de important.

O stivă bună de Webserver

Serviciile de gazduire WordPress respectate au de obicei o stivă foarte bună de servere web cu tot felul de mecanisme de memorie în cache încorporate în el, acesta este ca sufletul serviciului. Există unele care folosesc Lac și există alte care folosesc nginx ca proxy cu apache și uniform REDIS. De regulă, căutați servicii de găzduire WordPress care nu se bazează doar pe Apache, deoarece ar putea afecta performanța site-ului dvs..

Mai multe caracteristici și backup

Dacă aveți o copie de rezervă automată este aproape obligatoriu și aproape toată lumea există acolo într-o anumită formă, iar cele mai bune servicii vor oferi chiar și site-uri de înscenare care sunt zeite dacă vă dezvoltați serios pentru WordPress. Acesta este un afișaj caracteristic tipic pentru un serviciu de găzduire WordPress și mai precis este ceea ce Flywheel oferă clienților lor.

Performanţă

Ultima, dar nu cea mai importantă, este cea mai importantă și importantă caracteristică a oricărui bun Gazduire WordPress performanţă.

Acesta este un tipic găzduire partajată. Puteți vedea serverul luat 4.39s pentru a răspunde la prima întrebare, astfel încât site-ul să se redea încet aproape toate împrejurările. Acesta este un produs al unui serviciu de gazduire partajat foarte aglomerat. Va fi ieftin, dar performanța va avea de suferit în consecinţă. Doar nu puteți cumpăra un serviciu de găzduire ieftin și vă așteptați la o performanță bună, aceasta este realitatea pentru dvs..

În schimb, puteți vedea două stive diferite, unul pentru site-ul meu găzduit pe propriul meu WordPress Gazduire cu nginx cu prima întrebare a răspuns în mai puțin de 700 ms și același site care rulează în urmă Cloudflare cu Nginx. De regulă, orice site care răspunde la prima interogare în mai puțin de 700ms este considerat ca fiind găzduit pe un serviciu bun. Dacă intenționați să găzduiți pe un serviciu de găzduire WordPress, asigurați-vă că solicitați un site de testare înainte de a continua.

Folosim WP Engine pentru a găzdui WPExplorer și în cazul în care nu ați observat că site-ul nostru web este performant. Avem o cantitate uriașă de postări, site-uri web, demo-uri tematice, plus multe găzduite pe același plan, iar timpii de încărcare sunt încă super rapide.

Suport bun

Să ai un sprijin bun în spatele fiecărui bilet este mai important decât timpi de răspuns foarte rapizi. Am auzit prea multe plângeri despre timpii de răspuns lent la biletele de pe unele servicii, când de fapt cel mai important lucru nu este dacă biletul este răspuns în mai puțin de 5 minute, dar dacă persoana din spatele biletului este un profesionist care știe ce face.

Care este scopul de a primi un răspuns la biletul dvs. în mai puțin de 2 minute, când persoana de pe celălalt site solicită clarificări și nu va oferi un răspuns acceptabil? Un profesionist inteligent este esențial pentru rezolvarea problemelor. Dacă cineva pe celălalt site nu garantează că problema dvs. se va rezolva în timp util.

Un sprijin bun depinde de personalul profesionist. Aveți ceva timp și citiți ce fel de suport oferă o companie. Există unele servicii de gazduire WordPress care vor oferi ajutor parțial dacă site-ul dvs. are probleme, în timp ce există altele care nu vă vor ajuta deloc dacă problema dvs. nu are legătură cu gazduirea în sine. Aici puteți căuta găzduit WordPress găzduit vs fără restricții. A avea un serviciu gestionat reprezintă mai multă liniște sufletească, dar prețul va crește în consecință. Alegeți cu atenție.

Concluzie

Decizia ce tip de serviciu de gazduire WordPress doriți nu este o sarcină ușoară, dar, de regulă, cei mai importanți factori ar trebui să fie: Performanță, suport și ușor de Utilizare. Doar aminteste-ti, nu decideți niciodată doar prețul.

Dacă ați încercat deja mai multe servicii de gazduire WordPress, anunțați-vă experiențele cu acestea în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me