Cât de poate beneficia de comerțul social site-ul dvs. WordPress

Media socială în afaceri poate freca uneori consumatorii în mod greșit. Majoritatea oamenilor nu doresc să vadă anunțuri care corespund fluxurilor de pe Facebook. De asemenea, nu doresc un baraj constant de promoții de pe site-ul dvs. de blog, de afaceri sau de comerț electronic.


Rețelele sociale sunt drastic diferite în ceea ce privește demografia, conținutul și modul în care oamenii folosesc platformele. Dar, în general, oamenii le folosesc pentru a face rețea, râd, sunt inspirați, vorbesc despre probleme și poate cumpără un lucru sau două.

Și asta nu înțeleg unele companii. Cumpărarea este adesea ultimul articol din lista de lucruri de făcut pentru un utilizator de socializare. Totuși, asta nu înseamnă că ar trebui să evitați complet comerțul social dacă conduceți un site WordPress de afaceri.

Deci, asta pune întrebarea, cum poate comerțul social să beneficieze site-ul dvs. WordPress?

Instrumente automate simplifică sincronizarea și gestionarea stocurilor

Una dintre întrebările pe care le au webmasterii în legătură cu comerțul social este cum să faceți sincronizarea inventarului dvs. cu site-urile sociale? Există o aplicație Facebook pe care trebuie să lucrați pentru a vă prezenta un frumos magazin Facebook?

Răspunsul la acest lucru este că există o mulțime de aplicații, dar nu există o soluție oficială pe Facebook.

De exemplu, un favorit este planul Shopify Lite, care oferă butoane de comerț electronic pentru site-ul dvs. WordPress, împreună cu o secțiune de magazine pentru a vă distribui și vinde produsele dvs. pe pagina dvs. de Facebook..

O altă opțiune pentru a merge este apelat Ecwid, care are un plan gratuit și una dintre cele mai ușoare integrări pentru magazinele WordPress. Practic, trebuie să adăugați un magazin de comerț electronic în câteva minute. Un coș de cumpărături este prezentat pe site-ul tău WordPress, permițând clienților să facă setări de produse și să facă cumpărături.

Ecwid oferă, de asemenea, un magazin complet pe Facebook, ceea ce înseamnă că toate produsele site-ului dvs. WordPress sunt sincronizate cu pagina de Facebook, păstrându-vă în vârf în momentul inventarului. Nu numai că, dar Ecwid oferă suport pentru multe alte opțiuni sociale și de piață precum eBay, Amazon, Blogger și Tumblr, toate integrându-se perfect cu WordPress.

Nu neagă puterea unor pluginuri precum WooCommerce. Singura problemă este că WooCommerce nu are un instrument imediat care lansează un magazin Facebook sau ceva de genul Pinii cumpărați pe Pinterest. Prin urmare, vi se solicită să găsiți un plugin sau o extensie alternativă, cum ar fi Extensia WooCommerce către Facebook de la StoreYa.

Această bijuterie permite un magazin Facebook minunat, dar compania are și opțiuni pentru vânzarea Twitter, galeriile magazinelor Instagram, filele YouTube, cupoane și vânzarea Pinterest.

Vânzările sociale media acțiunilor sociale

Comerțul social beneficiază de un site WordPress în multe feluri, dar principalele moduri în care face acest lucru este prin a fi acolo unde sunt clienții și a profita de partajare.

Gândește-te că faci o vânzare pe site-ul tău WordPress cu WooCommerce. Este posibil să aveți câteva butoane de partajare socială pe pagina produsului, dar nu că mulți oameni vor împărtăși asta cu prietenii. Nu numai asta, dar site-ul dvs. web nu va fi exact un hub pentru vizitatorii dvs. în fiecare zi.

Cu toate acestea, utilizatorii Facebook petrec ore întregi pe rețeaua de socializare și același lucru se poate spune despre Twitter, Pinterest și Instagram. Deci are sens că de multe ori puteți obține mai multă tracțiune creând un magazin pe Facebook.

În plus, persoana care cumpără un articol din magazinul dvs. social se află deja în acel mediu social. S-ar putea să fie mai dispuși să partajeze ceea ce au cumpărat sau să înceapă să urmărească pagina dvs. în această situație. Indiferent, oamenilor le place să vorbească pe rețelele de socializare, așa că, dacă scopul este să-i determine să vorbească despre site-ul dvs. WordPress, sunteți pe drumul cel bun.

Puteți combina ofertele de produse și conținut excelent

Unul dintre modurile de a ieși în evidență cu Facebook și Instagram (și toate rețelele de socializare mai vizuale) este prin crearea și partajarea fotografiilor uimitoare. De exemplu, un magazin personalizat de încălțăminte are mai multe șanse să intrige clienții cu fotografii frumoase ale cizmelor și pantofilor pe oameni din pustie, spre deosebire de cizmele din fața unui fundal alb..

Pe scurt, social media îți oferă o scuză pentru a deveni creativ cu conținutul tău. Este posibil să fi omis creativitatea cu paginile de produse ale site-ului dvs. web, dar există șanse mici să faceți vânzări ca asta pe rețelele de socializare.

Unele companii își folosesc blogurile WordPress pentru a face tutoriale, liste și alt conținut, toate cu ideea de a vinde mai multe produse. De exemplu, să spunem că dețineți un magazin hardware, așa că încercați să vindeți mai multe plonjante. Crearea unei postări pe Facebook care îi solicită pe oameni să cumpere mai mulți plonjori nu are nicio afacere pe Facebook. Până la urmă, asta nu este despre Facebook.

Cu toate acestea, dacă creați o postare pe blog sau o infografie care prezintă cum să plonjați o toaletă, începeți să oferiți conținut util clienților. Nu numai că îi faci pe oameni fericiți, dar îți poți promova plonjorii în postarea de pe blog sau în infografie. De multe ori puteți chiar să vă conectați direct la pagina dvs. de comerț social.

Partajarea socială corectă face ca marca dvs. să fie mai responsabilă

Nu negați că accesarea pe rețelele de socializare face ca marca dvs. să fie mai accesibilă; adică dacă o abordați corect. După cum am menționat mai sus, clienții au mai multe șanse să petreacă mai mult timp pe Facebook decât site-ul dvs. WordPress. Cu toate acestea, le puteți direcționa către site-ul dvs. cu ajutorul locurilor precum Facebook și Instagram.

Dar continuăm să vorbim despre magazine sociale și să împărtășim oportunități. Dar serviciul pentru clienți? Cu instrumente precum Facebook Messenger și obișnuite comentarii vechi, Facebook, Pinterest, Instagram și Twitter, clienții au acces la o versiune mai personală a companiei dvs..

S-ar putea să credeți că baza de cunoștințe sau centrul de asistență al site-ului dvs. este suficient de bună, dar puneți-vă în minte un client.

Mie personal îmi place să apelez la o companie și presupun că trimiterea unui e-mail îmi va primi un răspuns mai lent. Cu toate acestea, companiile îmi răspund adesea rapid și oarecum ocazional atunci când fac comentarii pe social media sau trimit mesaje.

Același lucru poate fi făcut pentru orice site WordPress și nu obligați clienții să se îndepărteze de setările lor sociale confortabile.

Sunteți gata să utilizați comerțul social pentru site-ul dvs. WordPress?

Comerțul social poate fi benefic în multe feluri. Uneori tot ce încercați să faceți este să găsiți mai multe afaceri pentru site-ul dvs. actual de comerț electronic. Alteori sunteți mai interesat să vă extindeți blogul WordPress cu câteva vânzări de mărfuri pe Facebook. Indiferent de scopul efortului dvs., sunteți obligat să găsiți succese prin comerțul social. Cea mai bună parte a vânzării prin intermediul site-urilor de socializare este faptul că, în general, nu costă bani pentru lansare.

Dacă aveți întrebări despre profitarea comerțului social pentru site-ul dvs. WordPress, informați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me