Când și cum să externalizezi sarcinile de afaceri pentru blogul tău WordPress

Cum să externalizați sarcinile de afaceri pentru blogul dvs. WordPress

În calitate de proprietar independent sau de afaceri mici, este important să știm când să predăm domniile unui alt profesionist. Gestionarea mai bună a blogului tău nu rezultă întotdeauna din scrierea de conținut excelent sau de a lucra toate orele nopții. De fapt, unele dintre cele mai eficiente mișcări pe care le puteți face ca proprietar de blog vă implică externalizarea lucrărilor.


Aceasta nu va fi o tranziție perfectă și, cel mai probabil, vei întârzia la jocul de externalizare. Cu toate acestea, întotdeauna este mai târziu decât niciodată.

Proprietarii de bloguri știu că această afacere necesită să purtați mai multe pălării. Când lansați un blog WordPress, înseamnă că sunteți acum contabil, manager de marketing, scriitor și designer.

Dar odată ce veți vedea un succes, același blog va deveni imposibil de administrat de unul singur. Prin urmare, un plan solid de externalizare vă permite să economisiți timp pentru propria viață și să conduceți afacerea în modul în care ar trebui să fie condus.

Găzduire externă

Este sigur să spunem că majoritatea întreprinderilor mici și blogurilor încep cu găzduire partajată ieftină. Uneori, este tot ceea ce ai nevoie, dar alteori vei vedea că actualizările sunt în regulă.

Chiar dacă nu trebuie să vă mutați la un VPS sau la un server privat, trebuie să aveți în vedere o altă întrebare. Ar trebui să vă gestionați găzduirea WordPress sau altcineva?

Găzduirea WordPress administrată este un concept relativ nou, dar este unul minunat. Nu numai că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu backup-uri, timp de întrerupere, actualizări sau viteza site-ului, dar instalarea WordPress se face deseori pentru dvs..

Unele dintre gazdele care oferă acest tip de găzduire WordPress gestionată premium includ:

 • Kinsta
 • Motor WP
 • Volant

Tehnic ai două opțiuni pentru a găsi pe altcineva să-ți mențină găzduirea. Primul este legat de gazda dvs. actuală a site-ului și vedeți dacă oferă găzduire gestionată. Dacă da, tot ce trebuie să faceți este să apelați echipa de vânzări sau asistență și să le cereți să vă actualizeze. Rețineți că cea mai gestionată găzduire este mai scumpă decât cea ne-administrată. Vestea bună despre a merge cu gazda curentă este că nu trebuie să transferați fișierele site-ului și să relansați site-ul dvs. pe o gazdă complet diferită. Dezavantajul este că unele companii de găzduire nu au cele mai mari servicii WordPress administrate.

A doua opțiune este de a găsi o companie de găzduire cu hosting specific pentru WordPress. Acestea sunt Kinstas, Motoare WP și Flywheels din lume. Fiecare companie are experiență doar în WordPress și WordPress, ceea ce înseamnă că blogul dvs. este pe mâini bune. Nu numai că, dar fiecare dintre aceste companii de găzduire oferă servicii de găzduire WordPress gestionate. Dacă nu sunteți cu o gazdă ca Kinsta, va trebui să vă transferați site-ul. Aceasta este o durere de cap, dar necesară.

După aceea, vă puteți înscrie pentru găzduirea administrată. Încă o dată, găzduirea administrată este mai scumpă, dar de multe ori merită.

De ce merită?

Pentru că acum nu trebuie să petreci timp pentru găzduire. Dacă site-ul dvs. se reduce (ceea ce este foarte probabil să nu se facă în cadrul găzduirii gestionate), gazda îl va face să funcționeze și să funcționeze fără a fi nevoie să vă conectați. gazdă.

Este o idee bună să externalizați găzduirea când începeți să aflați că sunteți presat de timp. Dacă afacerea sau blogul tău câștigă bani și te străduiești să ții pasul cu sarcinile site-ului și activitățile tale de zi cu zi, găzduirea administrată preia un pic de stres..

Externalizare Blog Mentenanta

Întreținerea blogului este oarecum asemănătoare cu găzduirea, cu excepția cazului în care specialiștii în mentenanța blogului acoperă mult mai mult decât gazduirea. Aceasta include actualizări periodice de temă și plugin, verificări de securitate, backup-uri cloud, o mare varietate de plugin-uri premium pentru îmbunătățirea site-ului dvs., monitorizare uptime 24/7.

Serviciile depind de freelancerul sau compania cu care mergi, dar, în general, ar trebui să primești acoperirea completă și protecția site-ului tău.

Unele dintre cele mai bune companii pentru externalizarea întreținerii blogului dvs. includ:

Sau puteți afla mai multe opțiuni în modul nostru de optimizare a celor mai bune servicii de întreținere WordPress. În orice caz, angajarea unui profesionist calificat pentru a-ți menține site-ul WordPress este o economie de timp imensă, eliberând mai mult din propriile ore în fiecare săptămână pentru a vă concentra pe conținut sau pe social media.

Contabilitate externă

Dacă externalizați sau nu contabilitatea depinde de cât de mare este operațiunea dvs. De exemplu, un blog mic cu venit afiliat poate acoperi cel mai probabil majoritatea sarcinilor contabile prin apucarea tuturor rapoartelor afiliate din fiecare lună. În ceea ce privește o companie cu un site web WordPress, dar fără funcționalitate de comerț electronic, ar putea avea sens să externalizezi contabilitatea magazinului dvs. cu amănuntul, dar site-ul WordPress va fi doar o mică parte din asta.

Externalizarea intră cu adevărat în joc atunci când începeți să rulați un magazin eCommece. Același lucru este valabil și pentru blogurile medii-mari, cu mai multe fluxuri de venituri. Întregul punct al externalizării contabilității este să eliberezi timp și să te asiguri că cărțile tale sunt în regulă. În acest fel, când va veni timpul fiscal, veți fi pregătiți și organizați. În plus, este mai puțin probabil să aveți probleme cu IRS (sau cu alte administrații locale).

Aveți mai multe opțiuni pentru a vă externaliza contabilitatea atunci când începeți o afacere WordPress. Primul ar fi localizarea unui contabil printr-un prieten sau membru al familiei. Acest lucru durează mai mult timp, dar ai șansa de a debarca un contabil pe viață.

De asemenea, ne plac serviciile precum Bancă, care oferă o colecție de contabili și contabili pentru întreprinderile mici. Acest serviciu vă administrează cărțile pentru o taxă lunară și vă oferă pachete financiare de sfârșit de an pentru a putea înțelege și plăti impozitele.

Bookly funcționează într-un mod similar, unde se plătește o taxă lunară, atunci proprietarii de întreprinderi mici sunt conectați cu o echipă de contabilitate dedicată. Aceasta echipa ofera lucruri precum consultanta fiscala nelimitata, contabilitatea lunara, pregatirea impozitelor, planificarea fiscala anuala si salarizarea.

Marketing extern și design

Externalizarea designului dvs. începe adesea de la începutul blogului dvs. Ca exemplu, este posibil să aveți nevoie de un logo, materiale de marketing sau o imagine de antet pentru Facebook. Dacă nu sunteți designer, vă sugerez să evitați să vă creați propriile grafice. V-ați rănit doar afacerea.

Dacă aveți un pic de bani de cheltuit și doriți să garantați aproape un design decent, 99Designs este cel mai bun pariu. Vă permite să vă asociați cu designeri și chiar să desfășurați concursuri unde sunt trimise proiecte de la designeri de calitate care doresc să câștige marele premiu.

Upwork are, de asemenea, niște freelanceri respectabili pentru lucrările de proiectare, dar este mai puțin o selecție curatată.

În ceea ce privește ajutorul de marketing, este posibil să aveți nevoie de acest lucru în primele luni de la lansarea blogului. Până la urmă, găsirea de clienți și cititori de bloguri este singura modalitate de a scoate cuvântul despre marca dvs..

Aterizarea pe o persoană sau o echipă bună cu care să lucrezi ar putea dura ceva timp. Vei dori cineva cu experiență în nișa ta. Vă recomand să solicitați sesizări directe de la prieteni și colegi Upwork are, de asemenea, câțiva profesioniști de marketing excelenți.

Sunteți gata să externalizați?

Uneori, tot ce trebuie să faceți este să externalizați unele lucrări de proiectare. Alte ori bloggerii au nevoie de orice, de la contabilitate până la găzduirea administrată și lucrul de proiectare până la întreținerea site-ului.

Indiferent de ceea ce aveți nevoie, o mulțime de lucrători așteaptă online pentru ca afacerea dvs. să funcționeze fără probleme. Nu există niciun motiv să-ți scoți părul cu ajutorul marketingului prin email dacă urăști fiecare moment. Mergeți să găsiți un marketer de e-mail căruia îi place procesul și știe cum să îl facă. Același lucru este valabil și pentru crearea videoclipurilor YouTube, bloguri pentru invitați sau orice altă sarcină.

Ați încercat externalizarea? Sau ești pe gard? Ne-ar plăcea să vă cunoaștem gândurile.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map