În centrul multor teme populare WordPress se află un panou puternic de opțiuni pentru teme. Aceasta este o modalitate excelentă de a include opțiuni de personalizare a temelor pe care non-dezvoltatorii le pot gestiona și înțelege. Mulți utilizatori nu au niciun indiciu despre ce este CSS – dar pot folosi file, comutatoare, meniuri derulante și selecție de culori.


Mai jos am enumerat câteva dintre cele mai bune cadre gratuite de opțiuni ale panoului cu teme WordPress disponibile pe web. Au interfațe de utilizator prietenoase și sunt opțiuni minunate pe care dezvoltatorii de teme WordPress să le ia în considerare atunci când codifică teme noi.

Personalizator de temă WordPress

Personalizator de temă WordPress

Aceasta este o opțiune minunată, deoarece este încorporată chiar în WordPress! Personalizator de temă WordPress ușurează utilizatorilor să efectueze personalizări la tema lor fără să fie nevoie să cunoască niciun cod. Cel mai bine, pe măsură ce schimbă linia de etichetă, încarcă un logo, își schimbă culoarea de fundal sau orice altceva își pot vedea modificările într-o previzualizare live în timp ce le creează. Astfel își pot vizualiza modificările înainte de a se angaja cu un anumit font sau culoare.

Din nou, deoarece aceasta este deja o parte a WordPress, nu există nimic de instalat. Este deja în panoul dvs. tematic în secțiunea Aspect. Există indicații pe WordPress.org (și pe internet – doar Google it) pentru a extinde personalizatorul pentru a adăuga opțiuni pentru aproape orice puteți gândi să includeți tipuri de postare personalizate, glisoare și multe altele.

Aflați mai multe despre personalizator

Cadrul Redux

Cadrul Redux

Cadrul Redux poate fi folosit atât ca un plugin, fie integrat în tema / pluginul dvs. pentru adăugarea de opțiuni, dar include și o clasă puternică de meta-clasă, astfel încât să puteți adăuga opțiuni meta la postările și paginile dvs., precum și suport pentru tema personalizator.

Am folosit cadrul Redux Framework în tema noastră totală de WordPress, deoarece ne-a permis să adăugăm o mulțime de setări puternice pentru controlul culorilor temei, machete, fundaluri, setări sociale, opțiuni de decupare a imaginilor, opțiuni de fonturi etc..

Redux este unul dintre cele mai puternice cadre de opțiuni de acolo și este foarte bine susținut de dezvoltatori. De fapt ne place atât de mult încât le-am trimis deja mai multe donații. În plus, lucrează la unele suplimente minunate premium care vor adăuga și mai multe funcționalități.

Obțineți pluginul Redux Framework

Opțiuni Framework Plugin

temă opțiuni-cadru

Pluginul Framework Framework este o modalitate excelentă de a adăuga opțiuni de personalizare extinse pe tema WordPress. De fapt, am folosit chiar acest plugin pe unele dintre temele noastre premium WPExplorer (aruncăm o privire la tema noastră Ultra). Pluginul acceptă aproape orice personalizare la care vă puteți gândi, cum ar fi casetele de text, culorile de culori, încărcarea imaginilor și opțiunile de tipografie doar pentru a numi câteva. Construirea opțiunilor dvs. personalizate este, de asemenea, un moment dat, deoarece dezvoltatorul pluginului (Devin Price) a împachetat un folder util de „opțiuni-verificare” care funcționează ca un model de opțiuni în descărcarea github..

Instalarea nu ar putea fi mai ușoară. Trebuie doar să obțineți pluginul din directorul pluginurilor WordPress pentru a începe. Apoi definiți toate opțiunile tematice minunate din fișierul options.php și pluginul Framework Framework le va arăta automat.

Obțineți pluginul Framework Framework

Cadru fluent

Cadru fluent

Fluent Framework este un cadru de dezvoltare foarte avansat pentru WordPress, care nu este bun numai pentru crearea panourilor de administrare cu teme, ci și pentru metabozi, meta-utilizatori, meta-taxonomie și multe altele! Aceasta înseamnă că puteți utiliza cadrul unic în esență pentru toate funcționalitățile dvs. care nu sunt șablon. Cadrul Fluent a fost creat de „nohalfpixels”, lansat pe 8 iulie 2014 și este vândut pe CodeCanyon la un preț foarte accesibil.

Cadru ușor modificat de opțiuni – acum parte din Redux!

SMOF

SMOF este un cadru de opțiuni puternic, născut din combinația Pluginului Framework Framework menționat mai sus, Cadrul de opțiuni KIA și câteva idei UI din pluginul OptionTree. La WPExplorer, am folosit SMOF pe o mulțime de teme recente (aruncă o privire la Cleaner, Foxy și noul Office 2.0), deoarece este ușor de înțeles de către utilizatori, se integrează perfect în Temele WordPress și face posibilă adăugați opțiuni avansate, cum ar fi secțiuni de glisare și fixare a paginilor de pornire și gestionare personalizată a glisorului.

Adăugarea SMOF la tema dvs. WordPress este rapidă și nedureroasă. Lipiți codul în fișierul dvs. funcție.php, resetați-vă baza de date și adăugați opțiunile dvs. în fișierul theme-option.php. Și dacă vă blocați, există documentație și un forum de asistență care vă poate ajuta.

Observație: acest plugin s-a contopit cu Cadrul Redux de mai sus, așa că vă rugăm să ne lămurim!

Pluginul OptionTree Framework – Acum este o parte a Redux!

optiontree

Acest mic plugin inteligent a fost de fapt sponsorizat de ThemeForest pentru a oferi autorilor lor o opțiune excelentă pentru adăugarea de opțiuni tematice într-un mod pe care utilizatorii să-l înțeleagă. OptionTree oferă dezvoltatorilor de teme schimbarea pentru a oferi o mulțime de opțiuni pentru designeri / utilizatori care își cumpără temele WordPress. Odată cu actualizarea 2.0, OptionTree are capacitatea de a exista în directorul dvs. rădăcină tematică, astfel încât să îl puteți utiliza prin setări / meta-casete, iar cei care cumpără tema dvs. nu pot sparge opțiunile OptionTree dacă modifică oricare dintre setările UI Builder. O altă opțiune excelentă este importul / exportul pentru opțiuni de temă și date, astfel încât să puteți împacheta diferite versiuni de opțiuni cu tema dvs..

O altă instalare super ușoară. Obțineți formularul de plugin directorul pluginului WordPress, activați-l și apoi utilizați documentația dacă aveți nevoie de mai mult ajutor.

Înștiințare: Acest plugin s-a contopit cu Cadrul Redux de mai sus, așa că vă rugăm să faceți unul din loc!

Obțineți pluginul OptionTree

Cadrul UpThemes

upthemes-cadru

UpThemes au creat acest cadru minunat pe baza API-ului Setări. Cadrul folosește, de asemenea, încărcătorul de media WordPress încorporat pentru a-l păstra ușor și sigur. Puteți adăuga o mulțime de opțiuni de personalizare pentru utilizatorii dvs. cum ar fi culori, machete, fonturi și multe altele. În plus, UpThemes a încorporat un personalizator de teme live, astfel încât să puteți previzualiza fiecare dintre personalizările dvs. (de exemplu, un swatch color sau un fragment de font).

Aveți două opțiuni – fie descărcați cadrul din github și lipiți conținutul dezarhivat în opțiunile dvs..php, fie adăugați cadrul ca submodul la tema dvs. (în acest fel, actualizările cadrului vor fi automate). Există un întreg Ghid de început în pagina UpThemes Framework cu instrucțiuni detaliate, ceea ce face ca ambele metode de instalare să fie super ușoare.

Obțineți Cadrul UpThemes

Cadrul Opțiunilor Tema NHP

NHP-tematice-opțiuni-cadru

Cadrul de opțiuni NHP este derivat dintr-un amestec de plugin-uri Framework Framework și cadrul UpThemes. Acest cadru are file de setări prietenoase, integrare cu API-ul de setări integrat WordPress, instrumente și mesaje de eroare personalizate și, cel mai bine, puteți personaliza și extinde acest cadru. Creați câmpuri personalizate (text, butoane, încărcări, etichete, culori, casete de selectare etc.) sau validări (URL-uri, intrări HTML, valori hex, date etc.) cu clase de câmp extensibile și clase de validare – sau faceți ambele funcții de apelare.

Pentru a instala NHP Theme Options, trebuie doar să adăugați bhp-options.php în fișierul funcții.php. Ușor de mazăre. Există, de asemenea, un WIKI masiv, cu tot felul de informații despre cadru și ar trebui să vă ajute cu aproape orice întrebare.

Obțineți cadrul de opțiuni pentru tema NHP

Experiențele dvs.

Vrem să știm dacă ați utilizat oricare dintre cadrele de mai sus și cum vă place. Lasă un comentariu mai jos și arată experiența și recomandările tale!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me