Bazele în domeniul social media pentru site-ul dvs. WordPress

Marketingul social media este o modalitate dovedită de a obține mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. web. La rândul său, acest lucru vă ajută să generați mai multe oportunități, vânzări și afaceri de pe site-ul dvs. WordPress – lucru pe care îl dorim cu toții de la prezența noastră online chiar?


Indiferent dacă site-ul dvs. web este nou sau înființat, acum nu a fost niciodată un moment mai bun pentru a folosi puterea rețelelor de socializare pentru a vă crește audiența. Chiar dacă credeți că v-ați ocupat deja de optimizarea rețelelor sociale pentru site-ul dvs. WordPress, cu noile platforme apar tot timpul, puteți face întotdeauna mai multe.

Nu numai că media socială vă oferă mai multe canale pentru a găsi și interacționa cu publicul țintă, dacă configurați corect site-ul dvs. WordPress, puteți construi o armată de fani care sunt dispuși să vă împărtășească conținutul și să răspândească mesajul mărcii dvs. pur și simplu pentru că îți plac conținutul și ceea ce ai de oferit.

Cum să împrumutați social media pentru a vă crește audiența site-ului web

Cu toate acestea, actualizarea site-ului și a blogului tău poate fi destul de greu, cu atât mai puțin să construim o prezență în social media. În cazul în care oamenii găsesc timpul pentru a fi în permanență tweeting, pentru a posta și pentru a fixa conținut de înaltă calitate pe social media? Acest articol va împărtăși câteva instrumente și plugin-uri utile pentru utilizatorii WordPress, care vă vor ajuta să vă mențineți în vârful vârtejului social media.

Aceste soluții sunt concepute pentru a economisi timp, pentru a stimula interacțiunile cu publicul și pentru a vă promova mai bine site-ul, brandul sau afacerea online. Punerea în aplicare a uneia sau a două dintre aceste metode ar trebui să vă ajute să începeți să creșteți numărul de vizitatori de pe site-ul dvs. web, oferindu-vă mai multe oportunități de a vă converti în funcție de obiectivele dvs., oricare ar fi acestea.

Faceți-vă conținutul ușor de distribuit

Nu mai este suficient să scrii conținut excelent pentru site-ul tău. Oamenii scriu conținut excelent pe site-uri de pretutindeni, deci cum puteți ieși în evidență? Pentru a facilita publicul tău să-ți găsească conținutul, să-l citească și apoi să revină pentru mai multe, trebuie să îți promovezi site-ul pe cele mai potrivite rețele de socializare.

Butoane de partajare socială

Dacă aveți butoane vizibile de partajare socială pe site-ul dvs., puteți face o diferență masivă de cât de des este distribuit conținutul dvs., ceea ce la rândul său afectează nivelul traficului. Prin adăugarea acestor butoane, vizitatorii dvs. pot face clic pe ei pentru a vă împărtăși conținutul cu prietenii și urmașii lor într-o clipă.

Aceste butoane vă pot încuraja, de asemenea, vizitatorii să verifice propriile profiluri și să decidă dacă vă vor urmări pe rețelele de socializare. Aceasta vă oferă o altă oportunitate de a vă conecta cu publicul dvs. și de a transforma vizitatorii o singură dată în cititori repetiți.

Cele mai bune plugin-uri pentru butoanele de partajare socială pentru WordPress

Adăugați acest plugin de partajare socială

Un supliment excelent WordPress gratuit care adaugă butoane de partajare socială pe site-ul dvs. este AddThis. Pluginul afișează o partajare socială atractivă și urmărește butoane pentru fiecare conținut de pe site-ul tău. Acest lucru îi va încuraja pe oameni să le placă sau să tweeteze instantaneu un articol, după ce îl vor citi, astfel încât să puteți obține mai multe partajări sociale.

Creați citate Tweetable

Mai bine faceți clic pe Tweet gratuit plugin WordPress

Pluginul WordPress Better Click to Tweet este un alt instrument excelent care poate crește cât de des este permis accesul la conținutul dvs. Vă permite să încorporați citate în articolele dvs. pe care cititorii dvs. le pot trimite pe urmașii lor într-un singur clic. Dacă alegeți ghilimele potrivite din conținutul dvs. pentru a deveni tweeturi cu clic, atunci când apar în calendarul cuiva, le va atrage interesul și le va atrage pe site-ul dvs. În plus, cu un pic de CSS puteți personaliza cu ușurință aspectul

Afișează-ți numărul de participanți

SocialFans Counter WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă sunteți în căutarea unui plugin de partajare socială cu un avantaj, atunci doriți să obțineți SocialFans. Acest plugin social premium arată vizitatorilor dvs. cât de popular sunteți și oferă site-ului dvs. un plus de credibilitate și dovadă socială. Oamenii au, de asemenea, mai multe șanse să vă fie alături de dvs. pe rețelele de socializare dacă vă pot vedea deja că aveți mulți adepți și se angajează activ cu ei acolo.

Importanța imaginilor partajabile

Imaginile sunt o parte crucială a unei campanii de succes în social media. Oamenii au acum mai multe șanse să vadă și să citească o postare pe rețelele de socializare care conține imagini atrăgătoare. Acest conținut vizual poate crește, de asemenea, șansele ca publicul dvs. să împărtășească postările de pe blog sau mesajele de social media pe propriile canale. Dacă o imagine arată bine pe site-ul dvs., atunci există șanse mari să le utilizeze pentru a îmbunătăți propriile fluxuri de socializare.

Fiecare post pe care îl publicați, fie pe blogul dvs., fie pe canalele de social media trebuie să includă imagini interesante și relevante. Dacă oamenii se bucură de conținutul dvs. și imaginile sunt o reflecție a acelui conținut, va fi mai probabil să le împărtășească. În egală măsură, dacă cineva vede o imagine pe rețelele de socializare care îi atrage imediat atenția, există o șansă mai mare de a verifica articolul însoțitor sau de a re-posta mesajul către următorii săi.

Faceți mai ușor accesul la imaginile dvs.

Butonul Pin It Pin pe plugin-ul Hover Image

Dacă aveți un site web cu imagini grele, atunci veți dori să partajați aceste imagini pe Pinterest. Pentru a permite accesul la imagini rapid și ușor pentru vizitatori, puteți instala pluginul gratuit Pin Pin It. Acest plugin gratuit va adăuga un buton „pin it” pentru fiecare imagine, astfel încât dacă cineva dorește să fixeze poza pe peretele Pinterest, tot ce trebuie să facă este să facă clic. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă împărtăși imaginile pe Pinterest și de a crește traficul pe site-ul dvs..

Monarh

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Dacă doriți și mai multe opțiuni pentru ca imaginile dvs. să fie partajabile, puternicul Monarch din Elegant Themes este un plugin premium de partajare socială pentru WordPress, ar trebui să consultați. Monarch oferă câteva opțiuni excelente de partajare socială, precum și un mod deosebit de ușor și eficient pentru ca oamenii să-și poată împărtăși imaginile pe o varietate de platforme de social media.

După ce Monarch este configurat, vizitatorii site-ului dvs. trebuie doar să treacă peste o imagine pentru a vizualiza o selecție de butoane de partajare socială. Această imagine poate fi partajată pe canalele de social media aleasă de publicul dvs. în doar câteva clicuri. Când cititorii îți împărtășesc imaginile, ești din nou mai probabil să crești traficul pe site-ul tău și să generezi oportunități noi.

Merită să subliniem că achiziționarea Monarch vă oferă acces și la impresionantul plugin de formulare de înscriere prin e-mail Bloom și la o selecție largă de teme WordPress de înaltă calitate.

Integrarea social media pe site-ul dvs.

Dacă aveți multe interacțiuni sociale pe platformele sociale, atunci este important să le prezentați pe site-ul dvs. web. Dacă vizitatorii site-ului dvs. văd că media dvs. socială se întâmplă mult și este foarte popular, atunci vor dori să se alăture conversației.

Afișând feedul dvs. Instagram pe site-ul dvs., pe peretele Facebook sau pe cele mai recente tweet-uri, publicul dvs. va putea înțelege rapid ce se întâmplă în rețeaua de socializare și va putea lua decizia dacă vă implicați sau nu.

Încorporați fluxurile în site-ul dvs. WordPress

Flow Flow Social Stream WordPress Plugin

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Alegerea noastră de top pentru a crea un feed social cu WordPress este Flow-Flow. Acest plugin premium supraîncărcat are tot ceea ce aveți nevoie pentru a crea un perete social all-in-one pe site-ul dvs. web. Aceasta este o modalitate excelentă pentru cititorii de a descoperi ceea ce ați fost până și de a face rapid; veți vedea pe ce site-uri sunteți activ.

Extractor de suicid social

În mod alternativ, Juicer este un plugin gratuit WordPress care face, de asemenea, ușor integrarea fluxurilor de social media în site-ul dvs. Puteți instala și utiliza acest plugin gratuit (doar înregistrați-vă pentru un cont gratuit pentru a-l activa) sau puteți actualiza la planul lor premium pentru mai multe funcții.

Nu numai că îți promovează paginile de socializare de pe site-ul tău, ci oferă și analize despre cine folosește feedul tău și despre cum interacționează cu acesta. Acest lucru vă ajută să vedeți ce platforme de socializare sunt cele mai populare pentru publicul țintă și ce puteți face pentru a optimiza promovarea site-ului dvs..

Automatizarea partajării rețelelor de socializare

Tweet-urile, fixarea și postarea constantă pe canalele de socializare sunt esențiale dacă doriți o prezență puternică online. Cu toate acestea, este de asemenea extrem de consumator, dar și de greu de organizat. Din fericire, există câteva instrumente care vă pot ajuta să automatizați aceste sarcini și să vă economisiți ceva timp.

MIssinglettr

Info și descărcare

MIssinglettr este una dintre cele mai bune modalități de a partaja automat conținut pe rețelele de socializare. Acest instrument util redistribuie conținutul pe site-ul dvs. pe tot parcursul anului cu o campanie atentă și un calendar de conținut. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce doriți să partajați, care să utilizați social, să setați un program, să adăugați branduri și hashtag-uri, apoi să aprobați campania. Este atât de ușor.

Revivează pluginul WordPress Old Post

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

Pluginul Revive Old Post Pro este un alt instrument care vă va economisi mult timp și efort. Acest lucru se datorează capacității sale de a repune conținutul vechi de blog în rețelele de socializare alese. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să scrii constant conținut nou doar pentru a atrage atenția de la urmașii tăi.

În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru pierderea și uitarea conținutului dvs. vechi, dar încă valoros. Acest plugin vă permite să alegeți ce tip de articole doriți să fie postate pe social media, cât de des și de unde. Deși este disponibilă o versiune gratuită a acestui plugin, dacă doriți cu adevărat să automatizați eforturile de partajare a rețelelor de socializare, atunci merită să luați în considerare plata pentru versiunea comercială și să vedeți cât mai mult trafic poate conduce către site-ul dvs..

Manager social Hootsuite

O opțiune și mai bogată în funcții pentru organizarea publicării pe rețelele de socializare este Hootsuite. Aceasta este o soluție puternică premium pentru gestionarea marketingului dvs. de social media, oferind opțiuni extinse de partajare socială, analize și securitate, printre multe alte lucruri. Cu Hootsuite, puteți, de asemenea, să programați postări automate. În acest fel, puteți utiliza conținut diferit pe o varietate de platforme de socializare, toate în diferite momente. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă expuneți fizic, dar puteți totuși să vă adresați publicului pe canalele de socializare potrivite la momentele potrivite.

Gânduri finale despre Social Media Marketing pentru WordPress

Opțiunile de mai sus sunt doar câteva dintre numeroasele modalități prin care poți folosi mijloacele de socializare pentru a crește traficul pe site-ul tău WordPress și sperăm să genereze mai multe vânzări, venituri sau comisioane. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea lucrurilor din viață, nu există un răspuns definitiv atunci când vine vorba de modul de utilizare eficientă a social media. În funcție de tipul de site pe care îl ai și de publicul țintă, ceea ce ai nevoie va diferi. Fa-ti timp, testeaza diferite plugin-uri si solutii si vezi doar ce functioneaza cel mai bine pentru tine.

Cum promovați în prezent site-ul dvs. pe rețelele de socializare? Ce pași ați făcut pentru automatizarea acestui proces? Ce fel de rezultate ai văzut în eforturile tale? Vă rugăm să vă împărtășiți gândurile și experiențele dvs. în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me