Ar trebui să participați la următorul eveniment local WordPress?

Pe scurt? Da. Dar asta nu înseamnă pentru o postare foarte interesantă, nu-i așa? Totuși, este adevărul și dacă sunteți serios în legătură cu WordPress, puteți beneficia enorm de participarea la evenimente locale. Astăzi voi petrece ceva timp trecând peste beneficiile participării și la ceea ce vă puteți aștepta să obțineți din experiență în ansamblu.


Beneficii generale

Matt Mullenweg la WordCamp San Francisco

În primul rând, s-ar putea să fiți surprinși de câți mișcători și agitatori veți putea întâlni la conferințe de genul acesta. În timp ce WordCamp se laudă, „Nu este neobișnuit să ne întâlnim cu … vorbitori care sunt prezenți la conferințe scumpe din industria web, cum ar fi South by Southwest.”

Și, în timp ce multe conferințe nu vor atrage nume mari, uneori ceea ce obțineți este chiar mai bun. Vei întâmpina tot felul de designeri și dezvoltatori web care lucrează la tot felul de proiecte, mulți dintre ei trăind chiar în orașul tău.

Chiar și la evenimente fără puterea stelară, merită să experimentați comunitatea dvs. WordPress locală în cea mai „reală” și pasională formă. Aceste evenimente sunt conduse în primul rând de localnici cărora le pasă cu adevărat de WordPress și nu există nicio modalitate de a cuantifica beneficiul de a te cufunda într-un mediu plin de oameni care toți se reunesc pentru un scop de care ești interesat..

Totuși, nu vă speriați dacă nu aveți suficient de multă experiență. Cele mai multe dintre aceste evenimente ies din calea lor pentru a întâmpina oameni de toate nivelurile de îndemânare. De fapt, dacă sunteți nou la WordPress, participarea la o întâlnire cu oameni care își trăiesc viața poate fi doar motivația necesară pentru a vă duce munca la următorul nivel..

Și nu le confundați cu unul dintre evenimentele dvs. tipice, corporatiste, corporative. Majoritatea conferințelor prezintă chiar postpart-uri și evenimente în rețea, care vă vor permite să vă cunoașteți colegii participanți într-un cadru și mai informal. Ai nevoie de mai multe motive? Ai inteles!

Rețele

Nu numai că veți obține informații de la alți oameni, ci veți obține să vă dați singur. Dacă sunteți un dezvoltator web sau un constructor de site-uri, ce modalitate mai bună de a face publicitate serviciilor dvs. decât interacțiunea individuală cu persoanele pe care le cunoașteți sunt interesate? Este o modalitate sigură de a încheia activitățile.

Dacă intenționați să faceți rețea, asigurați-vă că primiți rațele la rând, mai întâi. Asta înseamnă că aveți portofoliul cu cele mai bune lucrări sortate în avans și postate undeva cu o adresă URL ușor de reținut, despre care puteți spune oamenilor. Asta înseamnă să imprimați cărți de vizită dacă nu ați făcut-o deja. Și înseamnă, de asemenea, să lucrați în prealabil la introducerea și ascensorul dvs., astfel încât să nu vă împiedicați de cuvintele dvs. când va fi momentul să vă vindeți serviciile..

Găsirea de lucru

Acest lucru se leagă de rețea, dar merită o secțiune proprie la fel. Cele mai multe oportunități de muncă pe care le găsiți la convenții vor fi prin conversații individuale cu persoane care au nevoie de ajutor pentru proiectele lor. Prin această interacțiune reală față în față, aveți șansa de a apela cu adevărat la potențiali clienți și de a vă folosi personalitatea pentru a le câștiga.

Dar chiar dacă acest tip de interacțiune nu este lucrul tău, multe conferințe postează Agenții de locuri de muncă, oferindu-ți o imagine de ansamblu mai bună asupra dezvoltării WordPress și a posibilităților de web design din zona ta decât ai putea obține chiar și navigând pe varietatea online a aceluiași. Este specializat, concentrat și adaptat pentru cei prezenți.

prelegeri

Cursuri WordCamp

Conferințele, la fel ca majoritatea expozițiilor comerciale, oferă experți remarcați atât în ​​dezvoltarea și utilizarea WordPress. Acești experți susțin prelegeri care discută despre modul în care au construit cariera și cum fac ceea ce fac. Capacitatea de a vedea cum persistă prin anumite provocări sau cum trec prin procesul lor de muncă, este de neprețuit.

S-ar putea să sfârșești învățând despre aspecte de design web pe care nu te-ai gândit să le studiezi până acum. O persoană care este expertă în întregul proces poate ajunge să dezvăluie că cheia unei probleme pe care ați avut-o se află într-un loc pe care nu v-ați fi gândit să vă uitați niciodată. De exemplu, dacă ați fost întotdeauna mai concentrat pe partea tehnică a dezvoltării web, poate ajuta la prezentări cu privire la modul în care metodele mai tradiționale de design grafic pot fi aplicate la WordPress. Și acesta este doar un exemplu. Există atât de multe altele!

Talking Shop

Dar nu credeți că sunt doar prezentările prezentate pe care le veniți – puteți afla multe despre comerțul dvs. doar vorbind cu ceilalți participanți. Multe dintre ele pot ajunge la fel de cunoscute ca și oamenii din spatele podiumurilor, iar dacă aveți noroc, puteți găsi un nou îndrumător sau colaborator.

Nu există o modalitate mai bună de a învăța nicio abilitate decât interacțiunea unu la unu. A lucra izolat poate fi mult mai dificil decât atunci când ai pe cineva la îndemână pentru a te ajuta. Evenimente ca acestea vă vor ajuta adesea să vă faceți prieteni care pot fi acele surse de sprijin mai târziu pe drum.

Informații despre caracteristici noi

Puteți obține demonstrații live ale celor mai recente actualizări ale WordPress și ale pluginurilor sale la evenimente locale. Vă veți găsi, de asemenea, expus la aspecte ale WordPress și la funcțiile pe care poate nu v-ați gândit să le utilizați sau la cadrele terță parte pe care nu le-ați fi văzut niciodată.

Cum găsesc aceste evenimente?

WordCamp, cel mai mare nume atunci când vine vorba de convențiile WordPress, deține zeci de evenimente din întreaga lume, negând nevoia de a justifica cheltuirea a sute de călătorii în cealaltă parte a țării pentru a participa la una. program complet WordCamp pot fi găsite pe site-ul lor web.

Una dintre cele mai interesante caracteristici la evenimentele WordCamp este Genius Bar – da, la fel ca cea de la Apple Store – care funcționează pe toată durata conferinței și oferă un magazin unic pentru toate întrebările legate de WP..

Evenimentele WordCamp sunt, în general, destul de accesibile – de obicei, în intervalul 40-60 USD pentru întregul weekend – și la acest preț, aproape că vă pot garanta că veți vedea un randament masiv al investiției dvs..

Dacă doriți să începeți mai mic, puteți participa la o întâlnire locală în loc de o conferință. Oricum, se întâmplă mult mai des și mai regulat, așa că poate doriți să începeți cu unul singur din acest motiv. De asemenea, sunt de obicei gratuite – Fundația WordPress plătește contribuțiile organizatorului pentru multe dintre ele, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă plătească costurile. Așadar, dacă doriți o previzualizare a scenei dvs. locale de WordPress, fără a fi nevoie să scoateți aluat pentru aceasta, puteți verifica una dintre ele.

WP Meet Montreal

Sunt peste 1.500 Grupuri Meetup WordPress la nivel mondial, de asemenea. Există șanse, există unul din cel mai apropiat centru de populație de casa ta. Ca o parte, una dintre cele mai interesante caracteristici ale Meetup este că pot fi temate. De exemplu, multe grupuri Meetup vor avea evenimente special pentru a previzualiza funcții noi deosebit de interesante sau pentru a dezvolta anumite tipuri de aplicații. Așadar, dacă există un subiect specific care vă interesează, asigurați-vă că monitorizați programările de întâlnire pentru a vedea dacă va apărea în curând.


Într-adevăr, dacă aveți vreun interes pentru WordPress dincolo de etapa hobbyist, nu există niciun motiv să nu participați cel puțin la o întâlnire. Și cu adevărat, ar trebui să participați și la evenimentele WordCamp. Nu le pot recomanda suficient.

Aveți vreo informație despre întâlnire sau convenție WordPress pe care doriți să o partajați? Am pierdut ceva? Sau poate aveți o memorie distractivă WordCamp sau vă sfătuiți; doriți să le împărtășiți? Anunță-mă în comentarii!

Imagini WordCamp: Morten Rand-Hendriksen, Eva Blue, Josh Hallett

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map