Ar trebui să creați o aplicație pentru afacerea dvs. WordPress?

Ar trebui să creați o aplicație pentru afacerea dvs. WordPress

Această întrebare apare destul de mult și depinde complet de răspunsurile dvs. la câteva întrebări suplimentare.


Crearea unei aplicații mobile doar pentru că credeți că este noua tendință de afaceri nu este o idee bună. Nu numai că aplicațiile mobile pot fi scumpe, dar destul de des, doar procesul face mai dificil pentru clienții tăi.

De exemplu, un restaurant ar putea avea deja o pagină cupoane și un link de rezervare pe site-ul lor mobil. Deci, care ar fi scopul de a obliga clienții să descarce o aplicație care face același lucru?

Deci, ar trebui să creezi o aplicație care să-ți completeze afacerea WordPress? Hai să aruncăm o privire.

Ar trebui să aveți deja un site web WordPress sensibil

Dacă nu lucrați în prezent cu un site WordPress care răspunde de mobil, acum este timpul să obțineți unul. În principiu, acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web se fixează și face ca butoanele, imaginile și dimensiunile fontului să fie mai ușor de utilizat atunci când sunt vizualizate pe o tabletă sau smartphone.

Dacă nu sunteți sigur dacă site-ul dvs. web răspunde, accesați secțiunea Test mobil compatibil Google, lipiți în adresa URL și apăsați pe Executați testul buton. Google vă spune dacă site-ul dvs. este mobil-mobil.

În caz contrar, vă recomand să găsiți o nouă temă WordPress (recomandăm desigur tema Total WordPress, pentru că este doar atât – pachetul total, inclusiv receptiv, gata RTL și SEO prietenos). În caz contrar, rezultatele căutării dvs. vor avea de suferit.

Următorul pas este să vizualizați site-ul dvs. WordPress receptiv pe un telefon și o tabletă. Aruncați o privire la interfață și vedeți dacă are toate funcțiile dorite de la o aplicație mobilă.

Uneori nu este necesar să plătiți bani în plus pentru o aplicație mobilă, mai ales că este necesar ca clienții să facă pasul suplimentar pentru descărcarea unei aplicații.

Există o caracteristică de care aveți nevoie care poate fi mai bine făcută cu o aplicație mobilă?

Există o mulțime de funcții pentru aplicații mobile pe care pur și simplu nu le puteți copia cu un site web cu răspuns mobil. De exemplu, una dintre cele mai comune funcții pe care le vedeți este un program de recompense. Unele companii conectează recompense la cardurile de credit, în timp ce altele creează coduri unice pentru clienți care pot fi scanate oricând la registru.

O altă caracteristică pe care am văzut-o pe aplicațiile mobile este un sistem de rezervare. De cele mai multe ori pe site-urile responsive procesul de rezervare se transformă în ceva mult mai complicat decât ar trebui să fie. De exemplu, Chipotle a creat o aplicație care le permite oamenilor să își facă comenzile prin aplicație, apoi pot sări peste linie când ajung. Nu-mi imaginez un site web cu reacție care să ofere aceleași funcții.

Cea mai mare caracteristică de aplicație mobilă pe care nu o puteți copia cu un site WordPress sensibil este notificarea push. Nu numai asta, dar notificarea push este, în general, una dintre cele mai mari producătoare de bani atunci când vine vorba de aplicații mobile.

O aplicație mobilă ar beneficia clienții dvs.?

Bine, deci ați decis că o caracteristică dorită poate fi făcută doar cu o aplicație mobilă.

Acum, întrebarea este: această caracteristică va ajuta clienții dvs. de fapt?

Prin notificări push, veți trimite cupoane valoroase sau o grămadă de reclame de care clienții nu le pasă?

Programul de recompense este suficient de convenabil și de valoros pentru ca clienții să ia în considerare descărcarea aplicației mobile și utilizarea ei în mod constant?

Aveți mijloacele necesare pentru a comercializa aplicația?

Dacă nu primiți utilizatorii să descarce aplicația dvs. mobilă, nu există niciun motiv să aveți una în primul rând. Am văzut câteva companii mici de vânzare cu amănuntul realizează aplicații impresionante. Am avut un client de teren de golf care a făcut o aplicație și a postat un semn cu avantajele descărcării în magazinul pro.

Tipul a avut chiar un cod QR pentru scanarea și descărcarea rapidă. Singura problemă a fost că unii profesioniști ai magazinelor nu au menționat niciodată semnul.

Cu toate acestea, un lucrător a explicat avantajele aplicației fiecărui jucător. Ceea ce a fost interesant a fost faptul că putem face referire la momentul în care oamenii au descărcat aplicația la momentul în care lucra acest anume angajat. 90% din descărcări au apărut atunci când persoana respectivă a ocupat magazinul profesional.

Pe scurt, trebuie să fii gata cu un plan de comercializare a aplicației tale.

Uneori, un site WordPress este construit pentru un blog sau serviciu online care are utilizatori din întreaga lume. În acest caz, veți face un efort de marketing mai orientat digital.

Aceasta poate include:

 • Marketing prin e-mail
 • Anunțuri Google
 • Postări pe Facebook
 • Blogging

Cu toate acestea, întreprinderile locale cu aplicații mobile nu doresc utilizatori din întreaga lume. Încercați doar să vă convingeți clienții actuali și noii să descarce aplicația.

Aceasta înseamnă că majoritatea marketingului pentru aplicații se bazează pe tine și pe angajații tăi. Marketingul prin e-mail, rețelele de socializare și anunțurile locale sunt utile, dar următoarele zone de marketing vor face sau vor sparge numărul de persoane care descarcă aplicația:

 • Angajați instruiți care le arată oamenilor cum pot descărca aplicația
 • Un fel de bonus de înscriere, precum un BOGO
 • Un semn la registru cu un cod QR și o mențiune a site-ului dvs. web (deoarece mulți oameni nu știu să folosească coduri QR)
 • Un plan de marketing digital bine gândit

Cum să transformați site-ul dvs. WordPress într-o aplicație

Cu un plugin, desigur! Două moduri populare de a converti site-urile WordPress curente în aplicații mobile sunt MobiLoud și AppPresser.

Singura problemă pe care o am cu aceste convertoare de aplicații WordPress la faptul că rezultatele nu sunt mult diferite de cea a unei versiuni de site responsive. Convertorii par să genereze butoane și file care să fie mobile, dar dacă aveți deja acest lucru într-un site web receptiv, practic îl faceți mai complicat pentru utilizatori, deoarece trebuie să descarce aplicația dintr-un magazin de aplicații.

Cu toate acestea, aceasta este funcționalitatea bare-bone a acestor plugin-uri de conversie.

MobiLoud, de exemplu, vă oferă lucruri precum notificări push și funcții suplimentare ale aplicației, începând de la 69 USD pe lună. Marea întrebare este dacă prețul merită sau nu, de aceea este important să analizați care sunt caracteristicile pe care le primiți și să luați în considerare dacă veți câștiga bani în aplicație.

De exemplu, versiunea premium MobiLoud ar putea de fapt să fie o opțiune mai bună decât unul dintre cei mai avansați construitori de aplicații dedicate de mai jos.

De ce?

 • Pachetul de început este de 120 USD pe lună. Suna abrupt pentru o afacere mică sau o pornire.
 • Dar majoritatea constructorilor de aplicații avansați de mai jos nu vă vor economisi mulți bani.
 • Iar MobiLoud vă garantează că mențineți brandingul actual al site-ului dvs. WordPress.
 • Apoi, cu plata de 120 USD pe lună, primiți notificări push.

Vor face unele teste, dar următorul scenariu de stand pentru hot dog nu este neobișnuit:

 • Standul dvs. de hot dog vinde aproximativ 100 de câini în timpul graiului.
 • Fiecare hot dog vă aduce un profit de 3 USD.
 • Asta înseamnă că trebuie să obțineți încă 40 de clienți pe lună pentru a justifica cei 120 de dolari pe lună.
 • Deoarece notificările push pot fi trimise în funcție de locație într-un anumit timp, 40 de clienți pe lună par complet realizabili (mai ales că puteți crea oferte de timp limitate în timpul orelor de vârf).

Prin urmare, trebuie să înțelegeți ce va face aplicația pentru dvs. și dacă aceste notificări push oferă sau nu pentru dvs. și clienții dvs..

Acești 120 de dolari pe lună ar putea fi nerezonabili pentru un blog care vinde doar o mână de cărți electronice pe lună, deci depinde complet de afacerea dvs. și de munca pe care o depuneți în marketing.

Mai multe Advance Builders App cu instrumente extraordinare

Aceste opțiuni nu vă convertesc site-ul dvs. WordPress. În schimb, începeți cu șabloane și obțineți mai multe funcții, cum ar fi iBuildApp sau BuildFire. Și, desigur, există mii de dezvoltatori calificați pe site-uri precum Toptal și Upwork gata să vă ajute la o rată orară.

Ar trebui să faceți o aplicație care să vă completeze afacerea WordPress?

Parcurgeți lista de întrebări pentru a decide dacă o aplicație este corectă sau nu:

 • Site-ul dvs. receptiv satisface deja nevoile dvs. mobile?
 • Există o caracteristică care se poate face mai bine cu o aplicație mobilă?
 • Aplicația vă va face bani?
 • Ar avea beneficii pentru clienții tăi?

După aceea, ar trebui să ai decizia ta. Spuneți-ne dacă intenționați să creați o aplicație pentru afacerea dvs. WordPress. Și dacă doriți mai multe sfaturi, consultați ghidul nostru despre cum să transformați site-ul dvs. WordPress într-o aplicație.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map