Ar trebui să adăugați abonamente plătite pe site-ul dvs. WordPress?

Dacă ați făcut blog de ceva vreme, probabil că ați încercat să utilizați anunțuri afișate pentru a genera bani cu blogul dvs. Însă, folosirea reclamelor afișate nu este la fel de profitabilă și nici atât de ușoară cum a fost odată. Conform cercetărilor, rate de clic pentru reclame afișate au fost în scădere recent. Dacă doriți o modalitate fiabilă de generare de bani a site-ului dvs., utilizarea conținutului plătit prin abonamentele plătite este o soluție viabilă.


În acest articol, vom discuta despre motivul pentru care ar trebui să luați în considerare conținutul plătit, avantajele și contra pentru a crea o zonă „numai pentru membri” pentru conținut plătit și să împărtășim sfaturi despre cum să facilităm procesul de tranziție.

Ce este conținut plătit și de ce să-l ia în considerare

Conținutul plătit este orice conținut plasat în spatele unui panou de plată, într-o „zonă a membrului” a site-ului dvs. Poate fi articole suplimentare, cărți de lucru descărcate, șabloane, liste de verificare, audio, video sau orice alt tip de conținut care adaugă valoare cititorilor tăi. Puteți să o utilizați împreună cu crearea unei liste de e-mailuri și să o promovați prin intermediul unor pagini de presare, pop-up-uri cu intenție de ieșire și alte strategii de marketing cu gândire de conversie pe care le puteți face deja.

După ce ați finalizat, abonamentele plătite vă pot ajuta să ieșiți în evidență de restul industriei dvs., să vă monetizați site-ul sau să adăugați o altă sursă de venit. De asemenea, vă poate ajuta să conduceți mai multe implicări pe site-ul dvs., permițându-vă în același timp să creați relații mai bune cu clienții. Vom discuta mai jos despre beneficii.

Puteți oferi conținut exclusiv cititorilor dvs.

Adăugarea unei secțiuni cu conținut plătit pentru membri vă permite să oferiți cititorilor dvs. existenți conținut exclusiv care complimentează ceea ce există deja. Oferă conținutului existent o valoare mai bine percepută și puteți utiliza orice, de la diferite suporturi, cum ar fi audio și video, la liste de verificare sau șabloane simple.

Adaugă o altă sursă de venituri

Dacă vindeți deja produse sau servicii, o zonă de conținut plătită adaugă un alt flux de venituri în mod recurent. Puteți percepe taxa pentru acces pe o programare lunară, anuală sau chiar trimestrială sau puteți crea diferite abonamente plătite care vă oferă acces la diferite tipuri de conținut.

Conduce relațiile de implicare și stimulează relațiile.

Dacă aveți o zonă numai pentru membri, îi readuceți pe cititori pe site-ul dvs., astfel încât să poată accesa conținutul după cum a fost lansat. Dacă asociați zona membrului dvs. cu un plugin precum bbPress și BuddyPress, vă puteți angaja membrii în discuții și le puteți permite să interacționeze nu numai cu dvs., dar și cu alți membri.

Care sunt dezavantajele membrilor membre plătite?

Nu există nici o îndoială că adăugarea de membri cu plată cu membri exclusivi numai conținutul poate fi benefic pentru site-ul dvs. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a sări.

Dezvoltarea conținutului suplimentar poate fi consumatoare de timp

Dacă intenționați să oferiți o zonă de conținut plătită ca bonus pentru conținutul disponibil liber, rețineți că va trebui să alocați o parte din timp pentru a produce și dezvolta conținut suplimentar. În calitate de bloggeri și proprietari de afaceri, avem deja timp scurt, deci dacă nu puteți dedica ceva timp programului dvs. pentru a lucra pe mai multe conținuturi, este posibil ca această soluție să nu fie pentru dvs..

Conținutul plătit poate juca un rol în clasamentul dvs. SEO

Când se face în grabă, punerea întregului conținut în spatele unei plăți de plată poate afecta negativ SEO-ul tău. Dacă tot conținutul dvs. plătit este setat ca noindex, Google nu va avea niciun interes să trimită oameni pe site-ul dvs. O modalitate ușoară de a remedia acest lucru este de a oferi extrase din conținutul dvs. înainte de a proteja restul conținutului și de a vă asigura că ambele pot fi indexate de motoarele de căutare.

Zona membrilor necesită o întreținere suplimentară

În cele din urmă, rețineți că o zonă a membrilor va necesita o întreținere suplimentară. Este un alt plugin care se actualizează și se asigură că acesta joacă frumos cu alte pluginuri deja existente pe site-ul dvs. De asemenea, va trebui să vă asigurați că conținutul plătit nu poate fi accesat sau abuzat de utilizatorii neînregistrați, care ar putea necesita câțiva pași suplimentari de securitate.

4 sfaturi pentru trecerea la conținut plătit

Actualizați WordPress

Dacă ați stabilit că tranziția în conținut plătit este alegerea potrivită pentru site-ul dvs., iată câteva sfaturi pentru ca procesul să fie o experiență lină atât pentru dvs. cât și pentru cititorii dvs..

1. Acordă-le cititorilor tăi o mulțime de observații

Înainte de a face un comutator abrupt, asigurați-vă că le explicați cititorilor de ce ați decis să percepeți taxa pentru accesarea conținutului suplimentar cu mult timp în avans. Dă-le o privire mai bună despre ceea ce se pot aștepta și trece treptat în conținut plătit. Comunicarea lor în prealabil le permite să înțeleagă raționamentul dvs. și să pună orice întrebare care i-ar putea ajuta să decidă dacă vor să investească în conținutul dvs. plătit.

2. Păstrați o parte din conținutul dvs. gratuit

Luați în considerare păstrarea conținutului dvs. gratuit, astfel încât vizitatorii noi să se familiarizeze cu marca dvs. înainte de a vă înscrie pentru a accesa conținutul plătit. De asemenea, puteți utiliza conținutul gratuit pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. și a-l promova pe cel plătit.

3. Fii gata să-ți ajuți utilizatorii

Pe măsură ce introduceți abonamentele plătite, asigurați-vă că membrii dvs. cunosc condițiile de plată, politicile de anulare și modul în care acestea pot intra în legătură cu dvs. Luați în considerare crearea unei pagini de întrebări frecvente unde pot primi răspunsuri imediate sau adăugați un plugin de chat live pe pagina de înscriere.

4. Alegeți pluginul potrivit

În cele din urmă, asigurați-vă că alegeți pluginul potrivit pentru a vă proteja conținutul plătit. Nu există lipsuri de plugin-uri de membru WordPress care să se ocupe de acest lucru, dar asigurați-vă că acestea au funcționalitatea de care aveți nevoie. Iată câteva caracteristici de căutat:

  • Posibilitatea de a afișa statistici privind veniturile – acest lucru vă va ajuta să măsurați cu succes site-ul dvs. de membru și care conținut sau planuri au cele mai bune performanțe, astfel încât să puteți planifica să adăugați mai multe din acestea în viitor
  • Diferite metode de plată – unul dintre cele mai rele lucruri pe care le-ați putea face este să oferiți o singură metodă de plată. Oamenii sunt foarte protectori cu informațiile lor financiare, așa că asigurați-vă că oferiți mai multe metode de plată, astfel încât să îl poată alege pe cel cu care se simt cel mai confortabil
  • Preț flexibil – dacă tocmai începeți, alegeți un plugin care vă poate sprijini zona de membri pe măsură ce continuă să crească, în loc să investească imediat în cel mai scump plan. Acest lucru vă va economisi bani pe termen lung și se va ajusta în consecință.
  • SEO-friendly – alegeți un plugin care să nu vă mascheze sau să vă păstreze conținutul pentru motoarele de căutare, permițând în continuare celor care nu sunt abonați să vadă o previzualizare a conținutului.
  • Opțiuni de personalizare – asigurați-vă că alegeți un plugin care se va integra perfect cu site-ul dvs. web și va menține recunoașterea mărcii, astfel încât cititorii dvs. să poată recunoaște secțiunea de conținut plătită ca zonă a site-ului dvs..
  • Posibilitatea de a gestiona încasările și rambursările – gestionarea plăților nu este ușoară, așa că optați pentru un plugin care vă permite nu numai să colectați plăți, ci și să trimiteți chitanțe către utilizatorii dvs. Asigurați-vă că puteți emite rambursări dacă este necesar sau anulați abonamentul cuiva cu ușurință, precum și controlați accesul pentru toți membrii dvs..

Încă nu sunteți sigur ce plugin să utilizați? Iată recomandările noastre de top pentru a adăuga abonamente plătite pe site-ul dvs. WordPress.

Restricționează conținutul Pro pentru WordPress

Restricționează conținutul Pro este unul dintre cele mai bune pluginuri disponibile. Configurați abonamente și abonamente gratuite sau plătite simple, urmăriți utilizatorii și reînnoirile cu raportarea încorporată sau adăugați mai multe funcții cu suplimente pentru crearea de formulare, BuddyPress, sistemul de administrare a afiliaților AffiliateWP, Descărcări digitale simple de comerț electronic, Monitor de campanie, bbPress și multe altele Citiți recenzia noastră Restrict Content Pro pentru a afla mai multe.

Pluginul MembruPress WordPress Membru

Informații și descărcareVizualizați demonstrația

A doua noastră recomandare este MemberPress – un plugin complet de gestionare a abonamentului și a abonamentului web MemberPress este rapid și ușor de configurat. Trebuie doar să instalați, să adăugați planuri sau niveluri de membru, să selectați gateway-urile de plată și să adăugați link-uri de înregistrare / autentificare pe site-ul dvs. Pluginul include, de asemenea, integrare prin e-mail, cupoane sau setări de reducere, analize încorporate și multe altele. Încă nu se vinde? Vedeți cât de ușor este să utilizați în recenzia noastră de presă MemberPress.

Descărcați Restricția de membru și conținut - Abonamente plătite pentru membri

Și ultimul – Abonamente plătite membrilor Pro este o altă opțiune. Acest plugin oferă o modalitate rapidă de a accepta plăți, de a crea planuri de abonament, de a adăuga un pachet de plăți la conținut premium și multe altele. În plus, compatibilitatea WooCommerce, codurile scurte ușor de utilizat și rapoartele încorporate fac din acest plugin o alegere excelentă. Este un versiune gratuită disponibil pe care îl puteți folosi pentru a testa apele sau puteți (ca și celelalte opțiuni pe care le-am menționat) să aruncați o privire la revizuirea abonamentelor noastre plătite pentru a vedea mai multe funcții de plugin.

Dar acesta este doar vârful iceberg-ului plugin-ului de membru. Există tone de grozav Pluginele de membru WordPress, acordați-vă timp pentru a citi funcțiile, compatibilitățile pluginului (deoarece veți dori să funcționeze cu orice plugin-uri pe care le-ați instalat în prezent pe site-ul dvs. WordPress) și, cel mai important, recenzii recente ale clienților pentru ca fiecare să găsească pluginul potrivit pentru dvs..


Adăugarea de conținut plătit pe site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a vă angaja cititorii și de a vă genera conținutul. Cu toate acestea, necesită puțină investiție suplimentară de întreținere și timp pentru a-l pune în valoare. Utilizați sfaturile din acest articol pentru a vă ajuta să decideți dacă ar trebui să treceți la utilizarea conținutului plătit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me