Cum să alegeți cel mai bun plugin WordPress

Superbe sau uimitoare nu sunt etichete pe care le puteți fixa cu ușurință pe WordPress. Dar ceea ce o face interesantă și atractivă este numărul cu adevărat vast de plugin-uri care extind funcțiile platformei extraordinar. Gândiți-vă la orice funcție pe care doriți să o îndeplinească WordPress. Este posibil să existe mai multe plugin-uri disponibile pentru această funcție.


Utilizatorii WordPress sunt cu adevărat răsfățați pentru alegere când vine vorba de pluginuri. Începând cu data, numărul total de pluginuri pe Repositoriu de pluginuri WordPress atinge 45.000, cu un total de 1.291.57.880 descărcări. Aceste numere nu includ numeroasele plugin-uri gratuite și premium puse la dispoziție de către terți.

Cu toate aceste opțiuni, veți dori probabil să instalați câteva (sau mai multe). La un moment dat s-ar putea să vă întrebați – câte pluginuri trebuie să instalați pe site-ul web cu WordPress? Dacă aveți resursele serverului pentru a-l susține, puteți într-adevăr instalați cât mai multe plugin-uri de calitate doriți. Dacă pluginurile sunt codate în mod curat și PHP-ului i s-a alocat suficientă memorie, nu ar trebui să aveți probleme. Însă un singur plugin slab codificat vă poate reduce serverul – indiferent dacă aveți două plugin-uri instalate sau douăzeci. Răspunsul este calitatea peste cantitate.

O regulă ușoară pe care ar trebui să o urmați pentru a vă asigura că pluginurile nu încetinesc site-ul dvs. este dezactivați pluginurile pe care nu le utilizați. Pluginurile inactive ocupă spațiul serverului, dar nu consumă RAM, lățime de bandă sau PHP. Acest pas simplu poate adăuga câteva milisecunde la viteza site-ului.

Majoritatea pluginurilor sunt dezvoltate independent și sunt utile dacă sunt bine codificate. Însă pluginurile slab codificate, care nu au suport continuu din partea autorului sau pluginuri care sunt incompatibile cu versiunile, temele sau alte plugin-uri WordPress, pot avea consecințe dezastruoase pentru site-ul dvs. Acestea pot determina un site să devină mai lent sau chiar să se prăbușească, să provoace erori sau să mănânce în spațiul de memorie sau poate duce la un ecran alb al morții.

Lista de verificare pentru alegerea pluginurilor

Este întotdeauna bine să vă setați câteva reguli de bază în timp ce sortați prin pluginuri. În acest fel, nu veți trece peste bord și nu vă veți aglomera site-ul cu prea multe plugin-uri. Iată câteva îndrumări simple de care trebuie să țineți cont înainte de instalarea unui nou plugin:

1. Realizați o listă de dorințe de caracteristici plugin

Începeți prin a scrie lista de cerințe a funcțiilor pluginului în ordinea care este importantă pentru dvs. Includeți toate sarcinile pe care doriți să le facă pluginul cu sarcinile „Nu se poate trăi fără” în partea de sus, urmate de altele pe măsură ce mergeți pe listă.

Listă de verificare

Unele funcții sunt esenţial pentru toate site-urile web – cum ar fi backup, SEO și protecția împotriva spamului. Acestea ar trebui să se afle în partea de sus a listei dvs. și de unde începeți căutarea pluginului, deoarece acestea sunt cheia pentru operarea zilnică a site-urilor. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, nu vă temeți. Spre sfârșitul acestui articol am enumerat câteva dintre cele mai bune pluginuri pentru a îndeplini aceste funcții importante.

De asemenea, înainte de a instala ceva, asigurați-vă că verificați dublu dacă funcțiile pe care le doriți nu sunt deja furnizate de tema sau de hosting. De exemplu, dacă utilizați găzduire WordPress gestionată de WPEngine, nu veți avea nevoie de un plugin de memorie în cache și dacă ați instalat funcțiile de temă Total WordPress, precum distribuirea socială, opțiunile de tipografie și glisoarele sunt incluse toate.

2. Începeți căutarea pluginului

Când căutați un plugin, veți găsi probabil opțiuni gratuite și premium. Opțiunile gratuite sunt de obicei un loc bun pentru a începe, deoarece nu necesită investiții. Pentru plugin-uri gratuite cea mai bună sursă este Depozitul de pluginuri WordPress. Există mii de opțiuni, toate GRATUITE, deci este un bun punct de plecare. Trimiterile sunt păstrate la standarde înalte pentru codificare, compatibilitate WordPress și actualizări ale autorului. Pluginurile sunt, de asemenea, etichetate și clasificate pentru a facilita căutarea. Pur și simplu folosiți filtrele pentru a găsi o listă de pluginuri posibile. În plus, multe dintre opțiunile gratuite din Repozitoriu oferă, de asemenea, upgrade-uri premium pentru funcții suplimentare și asistență premium dacă aveți nevoie / doriți.

codecanyon

În schimb, plugin-urile premium nu sunt chiar atât de scumpe și vin cu un suport mai bun. În plus, după costul inițial, actualizările de viață sunt adesea gratuite. Pentru plugin-uri premium, căutați CodeCanyon. Acestea oferă unele dintre cele mai bune pluginuri premium pe web și respectă standardele de codare similare cu WordPress.org. De asemenea, sunt acasă la majoritatea celor mai populare pluginuri premium de pe Internet. Căutați cel mai bun constructor de pagini pentru WordPress? CodeCanyon este acasă la Visual Composer. Aveți nevoie de un plugin glisant puternic și cu reacție? Încercați Slider Revolution – un alt standout CodeCanyon. Iar lista continuă și continuă.

În ambele cazuri – numai descărcați pluginul din surse de încredere. Există o mulțime de site-uri web care oferă pluginuri gratuite, așa că încercați să folosiți cea mai bună judecată înainte de a descărca și instala ceva. Folosiți recomandări de pe bloguri cunoscute (începeți cu aceste bloguri minunate WordPress) pentru a vă face o idee despre unde puteți găsi plugin-uri de înaltă calitate. De asemenea evitați descărcările gratuite ilegale de plugin-uri premium. Nu numai că acest lucru este nedrept pentru autorul care a depus atât de mult efort în crearea pluginului lor minunat, dar probabil că veți primi un cod rău intenționat injectat pe site-ul dvs. web (nu merită economii de 10-20 de dolari dacă mă întrebați).

3. Selectați plugin-uri de calitate

Pe lângă surse de încredere, este bine să verificați evaluările și recenziile pentru un plugin. Pentru multe pluginuri populare, o căutare rapidă pe Google va întoarce o mulțime de recenzii detaliate din partea bloggerilor. În directorul WordPress și pe CodeCanyon puteți verifica detaliile afișate în bara laterală din dreapta a paginii fiecărui plugin

Căutați numărul de descărcări împotriva pluginului. Un număr mare este un bun indiciu al popularității pluginului. Uneori, poate că un plugin nu este descărcat de multe ori doar pentru că îndeplinește o cerință de nișă.

Verifică clasament de stele. Deși o evaluare mai mare înseamnă un plugin mai bun, conversația nu este neapărat adevărată. Dacă găsiți pluginul care vă place, dar are un rating slab, nu-l respinge imediat. Evaluarea poate fi modificată din cauza unui număr limitat de recenzii sau a unui singur recenzant care a fost foarte particular. Dacă aveți întrebări, pur și simplu lăsați un comentariu sau trimiteți un e-mail autorului pluginului pentru a afla dacă pluginul este capabil de ceea ce aveți nevoie.

Pagina de evaluări

Pluginul trebuie să fie sprijinit de autor. Numărul de fire rezolvate în ultimele 2 luni este afișat pe WordPress.com, în timp ce piețele de piață precum CodeCanyon folosesc adesea o secțiune de comentarii..

În plus, pentru a susține autorul, verificați dublu dacă a fost pluginul actualizat recent. Majoritatea pluginurilor necesită o actualizare periodică cel puțin atunci când apar noi versiuni de WordPress (dar rețineți, pentru pluginurile gratuite poate fi pur și simplu că pluginul nu necesită actualizare). Acest lucru este important, deoarece plugin-urile sunt adesea un punct de intrare pentru malware și hackerii care pot avea acces prin probleme de securitate cunoscute în pluginuri. Un plugin actualizat ar fi trebuit să abordeze probleme cunoscute pentru a vă proteja site-ul dvs. și site-ul dvs. (dar vă ajută, de asemenea, să aflați mai activ despre securitatea WordPress). Așa că urmăriți o secțiune activă de schimbări.

Vizualizați capturi de ecran și demo-uri pentru a vedea funcționalitatea în acțiune. O singură imagine sau un site complet de testare live vă pot arăta de ce este într-adevăr capabil un plugin. Dacă sunt oferite capturi de ecran, asigurați-vă că le revizuiți pe toate și dacă există un link către un site live, continuați și încercați pluginul în diferite browsere sau dispozitive diferite. Și din nou, dacă nu sunteți sigur dacă un plugin satisface sau nu nevoile dvs., trebuie doar să întrebați autorul.

Ultimul pic de reținut este că uneori un singur plugin poate acoperi mai multe funcții și este extraordinar. De exemplu, luați Jetpack – s-ar putea să aibă soluția perfectă pentru CDN-ul dvs., actualizarea automată și nevoile de partajare socială, toate pe un singur plugin.

4. Alte sfaturi despre pluginuri

Dacă ați văzut o anumită caracteristică pe un site web și doriți să identificați pluginul utilizat pentru a-l instala pe site-ul propriu, verificați-l cu Verificator de pluginuri WordPress. Acest site poate detecta dacă oricare dintre cele mai populare 50 de plugin-uri sunt instalate pe un site web alimentat prin WordPress.

Dacă, după instalare, a plugin-ul nu funcționează pe site-ul dvs., încercați să dezactivați toate celelalte pluginuri de pe site pentru a rezolva orice ciocnire cu alte pluginuri. Și apoi decideți ce plugin doriți să păstrați și pe care doriți să-l aruncați.

Unele teste opționale pe care le puteți face înainte / după instalarea unui plugin includ:

  • Dacă ați restrâns lista la două pluginuri, dar nu puteți decide între ele, puteți compara pluginuri folosind un instrument de comparație.
  • Pluginul Query Monitor poate fi folosit pentru a vedea dacă există un pic în interogările bazei de date după o instalare a pluginului.
  • Comparați viteza site-ului web înainte și după instalarea pluginului. Nu știți cum să verificați viteza site-ului? Caută articolul nostru despre testarea performanței și vitezei WordPress. Plugin-urile cu cod slab vor încetini site-ul.
  • A Testul profilului de performanță a pluginului P3 poate dezvălui, de asemenea, dacă pluginul dvs. încetinește site-ul.
  • Vulnerabilități de pluginuri va verifica pluginurile pe care le-ați instalat și vă va notifica orice vulnerabilitate frecvent exploatată. Puteți alege, de asemenea, să fiți alertat cu privire la orice vulnerabilitate.

Un alt element de verificat este compatibilitate cu pluginuri încrucișate. În mare parte, pluginurile joacă de obicei frumos împreună, dar nu întotdeauna, caz în care va trebui să contactați autorii pentru a vedea dacă unul dintre ei își va actualiza pluginul pentru a lucra cu celălalt. Sau ai putea ia în considerare pachetele de pluginuri oferite de terți precum WPMU. Deoarece aceste pluginuri provin dintr-o singură sursă, este puțin probabil să existe vreun conflict între pluginuri, iar în cazul oricărei probleme, trebuie să apelați la o singură sursă pentru asistență.

Pluginuri WordPress pentru fiecare site web

Cu lista noastră de verificare rapidă, ar trebui să puteți aborda procesul de găsire a pluginurilor potrivite pentru site-ul dvs. WordPress. Dacă doriți un mic ghid pentru a începe, există o serie de funcții cheie pe care majoritatea utilizatorilor WordPress ar trebui să le adauge prin intermediul pluginurilor. Iată cele mai bune alegeri ale pluginului pe care ar trebui să le luați în considerare adăugarea pe site-ul dvs. WordPress pentru a vă acoperi toate bazele:

1. Optimizarea motorului de căutare: WordPress SEO de Yoast este accesul la plugin pentru a optimiza WordPress-ul dvs. pentru clasamentele motoarelor de căutare. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre ce poate face acest plugin pentru site-ul dvs. web.

Yoast

2. Anti-spam: Akismet este un plugin anti-spam gratuit care este inclus în mod implicit în WordPress. Trebuie doar să o activezi. WP Bruiser este un plugin premium care atrage atenția comunității WordPress în controlul spamului.

Akismet

3. Cache: W3 Cache totală este un plugin gratuit care ajută la memorarea în cache și îmbunătățirea vizibilă a vitezei site-ului dvs. Poate fi un pic tehnic pentru a configura acest plugin, dar WPExplorer are un ghid pentru acest plugin. O altă opțiune bună este WP Rachete Cache Plugin, dar rețineți că este recomandabil să păstrați activ un singur plugin de memorie cache simultan.

W3 Total (2)

4. Securitate: Securitate Sucuri vă poate ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță monitorizându-l și detectând malware. Puteți ascunde versiunea dvs. de WordPress cu Sucuri. Este disponibil atât în ​​versiuni gratuite, cât și premium. Celelalte modalități prin care vă puteți proteja WordPress este prin Limitarea încercărilor de conectare, sau aplicarea autentificării cu doi factori.

WAF și site-ul de protecție împotriva programelor malware împotriva site-urilor Sucuri Site Firewall

5. Backup: VaultPress, și BackupBuddy sunt ambele opțiuni premium bune pentru backup-ul WordPress. Dacă este un plugin gratuit pe care îl căutați încercați backupwordpress.

VaultPress

6. Multi funcțional: jetpack este un plugin gratuit care îmbină mai multe funcții împreună. Aceste funcții pot fi activate independent și puteți utiliza acest plugin pentru optimizarea imaginii, modul mobil, monitorizarea traficului și multe alte funcții.

Plugin Jetpack

Alte pluginuri care pot fi necesare

În funcție de nevoia site-ului dvs. web pentru aceste funcții, aceste plugin-uri se pot dovedi neprețuite – Formulare de gravitate pentru crearea formularelor avansate, Optin Monster pentru generația de plumb, Partajare socială Monarch pentru partajare socială, MemberPress pentru crearea de membru, WP Smush.it pentru optimizarea imaginii și Verificator de legături stricate pentru verificarea legăturilor sparte.

De asemenea, puteți consulta lista celor 50 de pluginuri esențiale realizate de WPExplorer. Sau pur și simplu vizitați blogul nostru WordPress, unde examinăm pluginurile și oferim ghiduri de pornire și pentru mulți dintre ei.

A concluziona…

Acum că aveți o idee corectă despre modul de sortare a pluginurilor, le puteți instala mai încrezător pe site-ul dvs. web. Respectați regulile și este foarte probabil să aveți un WordPress slab, cu plugin-uri superioare care vă creează site-ul și îl fac un adevărat interpret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me