AI și WordPress: modul în care inteligența artificială vă poate ajuta site-ul

O vedeți despre asta vorbită în știri zilnice și chiar mai mult în reviste și bloguri de tehnologie. Creșterea inteligenței artificiale îi determină pe oameni să se gândească la roboți care să preia lumea, cum ar fi cărțile de știință, filme și emisiuni TV. Cu toate acestea, inteligența artificială, sau AI, este mult mai mult decât atât. Da, începem să vedem mașini cu autovehicule și chioșcuri self-service în magazinele cu amănuntul, dar cu siguranță ați văzut informații artificiale răspândite în mai multe industrii precum medicină, educație, cercetare sau chiar AI și WordPress.


Primul tău gând ar putea fi: „Ce elemente de WordPress pot fi înlocuite cu inteligență artificială?”

Cele mai multe conținuturi de calitate sunt scrise de scriitori și cercetători. Designerii web iau instrucțiuni detaliate de la clienți pentru a manipula codul și a ajusta elemente precum tipografia, culorile și imaginile. Poate un computer să devină atât de avansat încât acele locuri de muncă ar deveni caduce? Poate în viitor, dar de acum, acestea sunt sarcini destul de dificile de duplicat cu AI.

Cu toate acestea, AI a fost tehnic de ceva timp în lumea WordPress și a designului web în general. Unele instrumente ortografice învață tendințele dvs. pe măsură ce tastați și oferă recomandări pentru îmbunătățirea scrierii. Există, de asemenea, o mulțime de instrumente de curare a conținutului pentru compilarea articolelor generate anterior pentru un blog sau newsletter. Același lucru se poate spune despre multe instrumente de analiză care arunca o privire mai profundă de unde provin clienții dvs. și cum s-ar putea să-i puteți readuce pe site-ul dvs..

Pe scurt, AI există deja într-o măsură. Există, evident, forme de AI mai avansate, cum ar fi companiile care fabrică roboți care pot să meargă și să învețe cum să deschidă ușile. Dar suntem siguri că vom vedea mai multe avansuri în domeniul AI, în ceea ce privește WordPress.

Ce este exact inteligența artificială (și cum se leagă de designul web WordPress?)

Începând de acum, inteligența artificială se învârte în jurul a ceva numit învățare mașină. Aceasta înseamnă că o mașină finalizează sarcinile de obicei făcute de oameni și în cele din urmă învață să finalizeze mai bine aceste sarcini, la fel cum ar face un om. AI are pro și contra. Optimiștii văd inteligența artificială ca o modalitate de a înlocui acele slujbe care nu sunt considerate de dorit sau rezonabile pentru ca oamenii să facă. De asemenea, mulți oameni consideră că AI poate fi folosită ca tehnologie complementară, deci nu ar înlocui în mod necesar medicul din sala de operație, ci o ajută să finalizeze operația într-o manieră mai sigură și mai rapidă..

Pe de altă parte, scepticii consideră că inteligența artificială este obligată să înlocuiască toate locurile de muncă, lăsându-ne să ne dăm seama cine va beneficia financiar de aceste mașini și ce va face toată lumea cu viața lor. Apoi, desigur, există ideea de ficțiune științifică ca mașinile să devină simțitoare și să preia lumea sau să înrobească umanitatea.

Indiferent de cât de moderate sau extreme sunt opiniile dvs. despre AI, un lucru este cert: AI este aici pentru a rămâne. Nu numai asta, dar vedem deja multe plugin-uri și teme care utilizează inteligența artificială.

Unele dintre pluginurile care se bazează pe AI sunt destul de utile pentru crearea de conținut și accelerarea procesului de design web. Pluginurile și integrările bazate pe AI sunt destul de noi pentru industrie, deci nu este o idee rea să le testezi și să vezi cum funcționează pentru organizația ta, dar nu există nicio garanție. De exemplu, unii dintre acești dezvoltatori de pluginuri ar putea opri publicarea actualizărilor în orice moment. Unele dintre ele s-ar putea să nu funcționeze exact așa cum vă așteptați.

Cu toate acestea, AI este interesant, așa că dorim să prezentăm câteva dintre modalitățile prin care acesta vă poate ajuta și site-ul dvs. WordPress.

Scapă de acele comentarii spam

Unul dintre cele mai populare pluginuri de pe WordPress este Akismet, devenind o introducere adecvată a modului în care AI vă poate ajuta site-ul dvs. WordPress. Dacă nu vă familiarizați cu Akismet, este de fapt unul dintre pluginurile care vin preinstalate la fiecare instalare WordPress.

Prin urmare, s-ar putea să-l ai chiar fără să-l știi. Akismet este o salvare de viață absolută pentru bloggeri și toți utilizatorii WordPress. De ce? Pentru că dacă ați rulat vreodată WordPress fără Akismet, știți cât de nebunești sunt comentariile spam.

Aceste comentarii încetinesc site-ul dvs. și vă lasă să vă analizați manual. Prin urmare, Akismet folosește învățarea automată și AI pentru a șterge comentariile despre spam care nu ar trebui să apară pe site-ul dvs. Akismet află ce roboți sunt cel mai probabil să lovească site-ul dvs. și acesta rulează în fundal fără să vă dați seama.

Îmbunătățiți-vă SEO

Dacă utilizați un plugin precum Yoast SEO, știți că acesta sugerează, de asemenea, îmbunătățiri ale conținutului dvs. pe baza celor scrise. Are câteva elemente de învățare automată, dar un plugin de genul WordLift de fapt analizează conținutul dvs. folosind AI.

AI și WordPress

Principala diferență între un instrument de învățare automată precum Wordlift și Yoast SEO este că Wordlift creează un grafic de cunoștințe pentru site-ul dvs. Prin urmare, recomandările SEO sunt adaptate la conținutul dvs. Ce este fain este că primiți mai multe fapte și cifre care să vă ajute SEO-ul și să creați postări de blog mai bune.

Traducere automată pe baza utilizatorului

Multe site-uri web au capacități multilingve. Cu toate acestea, o modalitate mai ușoară de a traduce WordPress este profitând de AI-driven Traducător Google Language. Instalați pluginul în bara laterală sau cu un cod scurt, apoi merge la treabă, aflând despre vizitatorii și conținutul de pe site-ul dvs., oferind prin urmare traduceri de calitate superioară.

Partajează conținut asociat

Majoritatea bloggerilor știu cât de importante sunt „postările înrudite” pentru ca utilizatorii să citească mai multe articole. Există o mulțime de pluginuri de post conexe disponibile, unele dintre ele folosind învățarea automată pentru a vedea care dintre celelalte postări se referă la ceea ce este citit.

Legături postate pentru WordPress de Biblio este o alegere solidă, deoarece algoritmii AI dezvăluie articole relevante. Recomendo pluginul este încă un alt plugin de conținut înrudit cu AI. Principala diferență este că puteți partaja tot felul de conținuturi conexe, nu doar postări pe blog.

Pune-ți AI Power Chat-ul în direct

Deși n-aș fi încântat de faptul că permit AI și WordPress să ruleze întregul meu chat de asistență pentru clienți, acest lucru are sens pentru acele întrebări mai simple la care ar putea răspunde inteligența artificială, eliberând timp pentru ca oamenii să poată vorbi cu alți clienți..

Chat live gratuit + bot automat 24/7 face doar asta, completând sarcini simple și trimitând clienții într-o direcție bună. De exemplu, ar putea căuta un anumit produs sau poate au nevoie de un cupon care este activ în prezent. Împreună cu învățarea pe care o face după activare, pluginul vă permite să vă creați propriile răspunsuri conservate atunci când apare o anumită întrebare.

Înțelegeți ce emoții simt cititorii voștri

Watsonfinds este un plugin WordPress folosind IBM Watson AI. Este posibil să fi văzut reclamele din Watson, dar nu aveți idee ce face. În ceea ce privește WordPress, Watsonfinds evaluează modul în care se simt cititorii dvs. atunci când se uită la conținutul dvs. Oferă un scor emoțional bazat pe anumite cuvinte și expresii utilizate în conținut.

Cum vă pot ajuta AI și WordPress să vă ajute site-ul?

După cum puteți vedea, există o mulțime de utilizări pentru AI în WordPress. Unele sunt încă în lucrări, dar vă sugerăm să le încercați pentru a vedea cum răspund.

Dacă aveți întrebări despre AI și WordPress, sau orice alte sugestii pe care considerați că ar fi trebuit să le includem în lista noastră, informați-ne în comentariile de mai jos. Ne-ar plăcea să vă auzim gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me