Activități în afara site-ului pentru a-ți crește site-ul WordPress

Activități în afara site-ului pentru a-ți crește site-ul WordPress

Există multe moduri de a vă crește site-ul WordPress și de a vă crește numărul de vizitatori. Cu toate acestea, deși alegem cele mai bune teme WordPress și optimizarea pe site este acoperită pe scară largă, opțiunile off-site nu sunt discutate la fel de des.


Este o rușine, deoarece activitățile dvs. din afara site-ului pot juca un rol important în a ajuta la creșterea site-ului dvs. WordPress și a publicului său. Acest lucru poate fi valabil în special dacă aveți o afacere de cărămidă și mortar sau un site web care este concentrat pe deservirea comunității locale. Pe scurt, activitățile dvs. din afara site-ului pot conduce traficul către site-ul dvs. WordPress, pot genera oportunități și pot crește vânzările.

În acest articol, vom analiza cum să-ți crești site-ul WordPress cu activități în afara site-ului. Vom discuta despre ce puteți face offline, precum și despre ce puteți face online, dar tot în afara locului.

Accesați Meetup-urile din zona dvs. locală

Crește-ți site-ul WordPress cu Meetups

În funcție de nișa, industria sau scopul site-ului dvs. web, poate fi benefic să fie vizibil offline și în viața reală, precum și online. Începeți mic, participând la întâlniri în zona dvs. locală. Un loc minunat pentru a începe este Meetup. Meetup este un site web care permite persoanelor care au același hobby, interes sau sunt implicate în aceeași industrie, să se găsească reciproc și să se îmbine. Acest lucru vă ajută să întâlniți ca oameni cu minte, să generați discuții în jurul domeniului dvs. de interes și să vă faceți cunoscuți pe dvs. și site-ul dvs. web.

Dacă în zona dvs. nu există grupuri care să se adapteze la nișa dvs., începeți unul. Șansele sunt, vor fi oameni apropiați care ar dori să se alăture unui astfel de grup. Dacă călătorești, încearcă și încorporează evenimente Meetup în diferite locații în itinerariul tău. Acest lucru vă va ajuta într-adevăr să vă creșteți profilul și să vă creșteți site-ul WordPress.

Participa la conferinte si evenimente de retea

eveniment de rețea

Conferințele despre nișa ta și evenimentele de rețea sunt oportunități bune pentru a-i cunoaște pe ceilalți din industria ta și a-ți scoate numele. De asemenea, puteți obține informații despre ceea ce fac concurenții dvs. și puteți descoperi noi oportunități pentru dvs..

După ce deveniți obișnuit la evenimente și știți ce implică, întrebați dacă puteți conduce un atelier sau vă puteți prezenta ca vorbitor. Dacă faceți acest lucru, vă va ajuta să vă stabiliți ca o autoritate în domeniul dvs. de expertiză, contribuind la conștientizarea afacerii și site-ului dvs. web în proces.

Publicitate la nivel local

reclamă

Dacă doriți să promovați site-ul dvs. web în mod special pentru cei din zona locală, cercetați ce opțiuni există pentru a face publicitate la nivel local. Unele opțiuni potențiale pentru creșterea site-ului dvs. WordPress prin intermediul publicității locale include:

Radio locală

Radio este o modalitate excelentă de a promova site-ul dvs. WordPress și de a vă crește profilul în general. O reclamă radio vă va ajuta să răspândiți cuvântul despre site-ul dvs. și să creați interes în jurul acestuia. Cu toate acestea, acest lucru poate fi costisitor și merită să monitorizați traficul pe site-ul dvs. înainte și după difuzarea reclamelor, pentru a vedea dacă sunt rentabile.

Ziare sau reviste locale

Ziarele și revistele locale sunt încă foarte populare cu numeroase demografii și industrii. Găsiți un mediu care atrage publicul țintă și faceți publicitate acolo. Cu cât anunțul este mai mare cu atât este mai bun, deci dacă bugetul dvs. se va întinde către acesta, optați pentru un anunț cu pagină completă. De asemenea, merită să cheltuiți banii pentru a obține un anunț captivant conceput, ajutându-l să iasă în evidență de mulțime și să vă impresioneze publicul.

Sponsorizează un club sportiv local, eveniment sau cauză

Sponsorizarea unui club sportiv local, cauză sau eveniment poate ajuta la creșterea profilului site-ului dvs. WordPress. Prin implicarea în cauzele locale, veți deveni un membru valoros al comunității. De asemenea, veți păstra afacerea în mod constant în mintea oamenilor. Cu cât mai mulți oameni aud despre tine, cu atât sunt mai multe șanse să-ți aducă aminte de tine și astfel îți vizitează site-ul în locul concurenților tăi.

Pliante și Fluturași

Crearea de pliante pentru a vă promova afacerea poate fi o modalitate de succes în afara site-ului de a crește traficul către site-ul dvs. WordPress. Puneți-vă prospectul produs de un designer, astfel încât să arate profesionist. Persoanele care sunt impresionate de prospectul dvs. au mai multe șanse să vă viziteze site-ul.

Gândiți-vă cu atenție la locul în care distribuiți pliantele, deoarece acestea trebuie să ajungă la potențialii dvs. clienți. Zborul ușă în ușă poate fi eficient, dar necesită mult timp. La fel se poate spune și pentru zborul în oraș. Lăsarea pliantelor în domenii cheie în care publicul țintă ți-a atârnat, cum ar fi cafenelele, poate avea și succes.

Publicați un eBook pe Amazon

publică un ebook

Publicarea unui eBook pe Amazon va reprezenta o mare activitate off-site pentru a vă dezvolta site-ul WordPress. Nu vi se lasă ideea de a scrie un eBook. Nu trebuie să fie prea lung și puteți încorpora conținut de pe site-ul dvs. Angajarea unui scriitor de fantome este o altă opțiune.

Asigurați-vă că eBook-ul este relevant pentru afacerea dvs. pentru a vă asigura că vă orientați către publicul potrivit. De asemenea, merită să plătiți un editor pentru a-l verifica, deoarece doriți ceva suficient de înaltă calitate pentru a impresiona cititorii și pentru a-i încuraja să vă viziteze site-ul..

Când publicați cartea pe Amazon, nu o prețiți pentru mai mult de câțiva dolari. Motivul pentru listarea eBook-ului pe Amazon nu este acela de a câștiga bani din vânzări. Este de a promova marca personală și site-ul dvs. web, ajutând la conducerea traficului. Dacă prețul cărții dvs. este prea mare, veți rata potențialii clienți noi.

Podcasting

Podcasting

Podcasturile sunt o modalitate relativ ușoară și eficientă de a atrage noi vizitatori pe site-ul dvs. WordPress. Multe persoane nu le place să citească online, dar adoră să asculte. Prin furnizarea de conținut într-un podcast dinamic, veți accesa un nou grup de urmăritori potențiali.

O modalitate excelentă de a-ți împărți podcast-urile cu ascultători noi este să adaugi conținutul tău iTunes. De înscrierea la un cont și trimiterea podcasturilor, ei au posibilitatea de a fi auziți de milioane de oameni. Cu toate acestea, iTunes este destul de particular în legătură cu podcast-urile pe care le acceptă, așa că merită citit mai departe cele mai bune practici de podcasting inainte sa incepi.

Pe lângă rularea propriilor podcast-uri, ar trebui să încercați să vorbiți și despre podcast-urile altor persoane. Găsiți oameni din industria dvs. care au propriile lor podcast-uri. Acești oameni vor avea același public țintă ca și voi, care ar putea foarte bine să vă verifice site-ul dvs. după ce v-au auzit vorbind.

Alte activități online, dar în afara site-ului

Există multe activități online, dar în afara site-ului, care îți pot dezvolta site-ul WordPress. Promovarea site-ului dvs. pe rețelele de socializare este una dintre cele mai eficiente metode de a crește traficul către site-ul dvs. Iată câteva alte opțiuni;

YouTube

YouTube merită menționat în plus, deoarece este un canal de socializare, care este adesea trecut cu vederea atunci când este acoperit marketingul social media. Dacă este potrivit pentru site-ul dvs., crearea propriului canal YouTube și videoclipuri poate fi o modalitate eficientă de a ajunge la un public nou.

Afișarea oaspeților

Poziția pentru oaspeți este o altă modalitate bună de a obține expunere pentru site-ul dvs. Alegeți site-uri care sunt în aceeași industrie ca și afacerea dvs., chiar și site-urile concurenților, deoarece acestea vor avea cititori care sunteți vizați de dvs. Produceți întotdeauna postări de invitați de înaltă calitate, care vor interesa și atrage cititorii să facă clic pe site-ul dvs. web.

reclamă

Publicitatea pe Google sau pe social media îți poate dezvolta site-ul WordPress rapid și dramatic. Anunțurile Google, anunțurile Facebook și anunțurile Twitter sunt toate opțiuni populare și ușor de utilizat, care vă pot ajuta să vă promovați site-ul. Asigurați-vă întotdeauna că urmăriți analizele site-urilor dvs. pentru a afla dacă reclamele dvs. sunt rentabile.

Gânduri finale

Toate cele de mai sus sunt o opțiune efectivă în afara site-ului, care vă va ajuta să creșteți site-ul dvs. WordPress. Activitățile în care participați vor depinde de tipul de afacere pe care îl aveți.

Luați în considerare întotdeauna publicul dvs. țintă. Unde stau și ce forme de marketing vor răspunde. De asemenea, monitorizați-vă site-ul cu atenție, astfel încât să știți că veți primi un profit pentru timpul și banii dvs..

Ce activități în afara site-ului ați încercat să vă dezvoltați site-ul WordPress? Vă rugăm să vă împărtășiți succesele sau eșecurile, în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map