8 Verificări pentru a efectua atunci când site-ul dvs. WordPress a scăzut

Poate că nu puteți accesa tabloul de bord sau pagina de conectare a site-ului dvs. WordPress. Sau site-ul dvs. web nu acționează pur și simplu așa cum o face în mod normal. Dacă se întâmplă acest lucru, este posibil ca site-ul dvs. WordPress să fie redus.


Dar nu vă faceți griji – poate exista un răspuns simplu cu privire la motivul pentru care site-ul dvs. nu este creat. Această listă scurtă de verificări preliminare vă poate ajuta să vă mențineți un cap rece atunci când site-ul dvs. WordPress este dezactivat. Cel mai bun dintre toate puteți efectua aceste verificări pe cont propriu înainte de a cere ajutor.

1. Elimină conexiunile greșite

Ca prim pas, asigurați-vă că toate conexiunile dvs. sunt corecte și conectate la prizele / porturile corespunzătoare. Asigurați-vă că sunteți conectat corect la internet. Nu doriți să vă spargeți capul timp de două zile și apoi aflați că aveți firele încrucișate.

2. Este Doar Tu?

Adesea, se întâmplă ca problema să fie o problemă generală care afectează mulți alți utilizatori. S-ar putea să fie și alte persoane care încearcă să-și dea seama dacă site-ul lor WordPress a scăzut

Pentru a afla dacă acesta este cazul, încercați câteva servicii online cum ar fi Jos pentru toată lumea sau Doar pentru mine. Acest instrument verifică site-ul dvs. web din mai multe locații, astfel încât, dacă problema este cu computerul dvs., veți ști. Pur și simplu introduceți adresa URL pentru orice site și veți ști dacă site-ul este redus. Un alt instrument care face cam același lucru este Este acest site jos.

Website-ul este în jos - este jos

Dacă descoperiți că numai dvs. nu vă puteți accesa site-ul dvs., următoarea oprire ar trebui să fie Whatsmydns. A “Site-ul nu a fost găsit”Sau o eroare similară înseamnă, în general, că DNS-ul dvs. nu a fost actualizat. Acest instrument vă va ajuta să aflați și nu trebuie să omiteți această verificare dacă ați modificat recent DNS pe site-ul dvs. Cu toate acestea, rețineți că modificările DNS pot dura în mod normal 6 până la 72 de ore pentru actualizare.

Dacă DNS-ul dvs. este actualizat, următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să încercați să forțați pagina să se încarce. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Ctrl + F5 pe Windows (și Cmd + R pe Mac). Acest lucru vă permite să accesați pagina dvs. web direct de pe server, ocolind paginile în cache.

Apoi, vizualizați site-ul dvs. din diferite locații folosind site-uri proxy. Dacă puteți vedea site-ul dvs. în acest fel, este foarte probabil să întâmpinați probleme de rețea.

În sfârșit, puteți, de asemenea, să păstrați file pe timpul de funcționare al site-ului dvs. web în mod continuu. Există multe instrumente cum ar fi Pingdom disponibil în acest scop. Aceste instrumente verifică starea site-ului dvs. web făcând un ping-uri din mai multe locații la intervale frecvente și vă notifică dacă site-ul dvs. web este în stare de oprire.

3. Verificați validitatea domeniului

Numele de domeniu pe care l-ați achiziționat în momentul începerii site-ului dvs. Web vine cu o dată de expirare. Ați ratat o notificare de reînnoire a abonamentului? Deși mulți registrați extind valabilitatea cu aproximativ 30 de zile după data de expirare, o apasă dacă ai așteptări mai mari.

Multe gazde web oferă pachete de servicii de înregistrare de domenii cu găzduire. Dar dacă nu este cazul cu tine, trebuie să verifici dacă abonamentul tău este actualizat.

Care este

Capul spre Care este și alimentați în adresa URL a site-ului dvs. Veți ști rapid dacă înregistrarea dvs. de domeniu este încă vie, precum și o mulțime de alte detalii despre domeniul site-ului dvs. web.

4. Site-ul inaccesibil

Uneori, se poate întâmpla ca site-ul dvs. web să nu fie într-adevăr jos, doar că nu puteți accesa. Aceasta poate fi dată de actualizările automate pentru WordPress care nu se execută corect.

În astfel de cazuri, puteți încerca să accesați site-ul dvs. web utilizând aceste corecții rapide:

  • WordPress nu se actualizează complet: Uneori, imediat după o încercare de actualizare WordPress, este posibil să primiți o eroare de întreținere programată atunci când încercați să încărcați orice pagină. Cel mai probabil, aceasta se datorează faptului că a existat un interval de timp înainte ca WordPress-ul dvs. să poată ieși din modul de întreținere. WordPress creează un .întreținere fișier în timpul procesului de actualizare, pentru a indica faptul că site-ul dvs. este în întreținere. Trebuie să eliminați acest fișier de pe site-ul dvs. pentru a putea recesiona. Până la acest moment, este posibil să primiți doar mesaje precum „Instalarea nu a reușit”Sau„Scurt indisponibil pentru eroare de întreținere programată în WordPress„. Deși este întotdeauna o idee bună să citiți mai multe despre cum să actualizați WordPress în siguranță.
  • Permisiunile de fișiere incorecte: Permisiunile de fișiere corecte sunt importante pentru ca actualizarea automată să funcționeze corect. WordPress folosește htdocs / yoursite / wp-content / actualizare director pentru fișierul temproary pe care îl creează în timpul procesului de instalare și trebuie să fie redactabil. După ce ați făcut acest lucru, încercați din nou actualizarea automată.
  • Dezactivați modul Safe: Încercați să dezactivați Modul sigur în dvs. httpd.config fișier, apoi reporniți Apache.
  • Alegeți Actualizare manuală: Dacă se întâmplă să obțineți un „Eroare fatala„, Optează pentru o actualizare manuală.

Alte motive ar putea fi că memoria PHP este epuizată sau expirarea serverului și va trebui să faceți un pic de depanare WordPress aici.

5. Cont suspendat

Majoritatea serviciilor de găzduire îți suspendă contul, dacă a fost neplătit o perioadă. De obicei, veți primi un e-mail de la gazdă, care vă va anunța când nu a mai fost efectuată o plată, astfel încât este posibil să fie trecut. Asigurați-vă că informațiile dvs. de facturare sunt la zi pentru a evita suspendarea serviciilor de găzduire.

6. Serverul dvs. este dezactivat

Dacă serverul dvs. se confruntă cu perioade de oprire, nu veți putea accesa site-ul dvs. web deloc. În timp ce este posibil să primiți un mesaj că serverul dvs. va avea timp de dezactivare, uneori veți fi în întuneric – este ușor de uitat. Orice utilizare intensivă de resurse a resurselor serverului care depășește limitele de lățime de bandă poate determina, de asemenea, reducerea site-ului dvs. web.

Începeți să verificați pur și simplu reîmprospătarea paginii și, dacă este o problemă temporară, cel mai probabil se va rezolva.

În continuare, luați în considerare dacă serviciul / pachetul de gazduire selectat este cel potrivit pentru site-ul dvs. web. Dacă ați optat pentru găzduire web ieftină, este posibil ca serverele gazdă să nu vă ofere suport suficient pentru uptime 100%. Timpurile de oprire se pot întâmpla mai des cu o găzduire mai ieftină, care nu este acceptată de infrastructura adecvată, iar singura dvs. soluție este să așteptați-o sau să apelați la telefon cu furnizorul de servicii. Sau puteți alege să treceți la servicii de găzduire de calitate, cum ar fi Bluehost (unde cititorii WPExplorer pot beneficia de o reducere de 63%) sau pentru soluții de găzduire gestionate de WordPress, cum ar fi WP Engine.

Starea serverului Bluehost

Serviciile precum Bluehost vă țin la curent cu întreruperile serverului, dar puteți vizita și cPanel pentru a verifica starea contului. Din nou, este o idee bună să configurați un instrument de monitorizare automată a uptime-ului și imediat ce ați informat despre întreruperi, luați legătura cu furnizorul dvs. de găzduire.

7. Conflict temă sau plugin

Temele și plugin-urile Dubiuos care nu se joacă bine unul cu celălalt sau cu nucleul WordPress vă pot împiedica de pe WordPress. O modalitate de a preveni acest lucru este să cumpărați teme și plugin-uri de calitate de pe piețele de renume.

Plugin-uri de calitate

Un loc bun pentru a căuta pluginuri WordPress este propria noastră listă de cele mai bune pluginuri WordPress.

Mulți autori au probleme să sublinieze conflictele cunoscute ale produsului lor cu alte teme sau plugin-uri, și ar trebui să-ți faci timp să le parcurgi înainte de a le instala. Și dacă aveți vreodată îndoieli de compatibilitate, cereți dezvoltatorului.

8. Ați fost piratat

Dacă ați rulat un site web pentru o perioadă lungă de timp, sigur veți ști că securitatea site-ului este un exercițiu în desfășurare. Întreaga idee este să rămâneți cu câțiva pași înaintea celor răi. Adesea, bots-ul rău intenționat încearcă în mod repetat să intre cu o serie de încercări de înaltă frecvență și uneori reușesc (de aici, nevoia de parole puternice și protejarea zonei de administrare). În astfel de cazuri și în cazuri de atacuri DoS, furnizorul dvs. de găzduire ar trebui să intensifice pentru a vă ajuta să rămâneți protejat. Va trebui să lucrați îndeaproape cu ei și să le oferiți toate informațiile care vă stau la dispoziție.

De asemenea, se poate întâmpla ca roboții sau hackerii să reușească și să preia site-ul dvs. Pentru a verifica dacă site-ul dvs. web a fost hacked, executați un site Sucuri și uitați-vă la rezultatele obținute.

Sucuri SiteCheck

În cazul în care site-ul dvs. web nu are malware care să-l afecteze, treceți peste acestea Întrebări frecvente despre WordPress Codex și încercați să strângeți mai multe informații despre ceea ce îl determină să plece offline sau să ruleze ciudat.

Înveliți

Să fii blocat de site-ul tău poate fi o experiență îngrozitoare. Există însă o serie de moduri de a afla motivul pentru care site-ul dvs. WordPress a fost redus. Înarmat cu aceste informații, puteți încerca să setați lucrurile corect singuri. Mai mult, există o serie de postări de calitate care vă ajută la depanarea WordPress, inclusiv codul WordPress. Și dacă descoperiți că nu vă puteți descurca singuri, puteți cere întotdeauna ajutor din afară.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me