Sfaturi pentru a crea conținut de formă lungă cu WordPress

Articolele WordPress cu formă lungă sunt o modalitate excelentă de a oferi cititorilor dvs. informații aprofundate într-un subiect dat. În general, ai doar o secundă pentru a capta atenția cititorului tău. Altfel, vor trece la cineva care le poate oferi ceea ce își dorește. Dacă le interesează un anumit subiect, ceea ce doresc este informații valoroase, inteligibile și ușor de navigat.


Importanța conținutului de formă lungă explicată

În ceea ce privește WordPress, articolele cu formă lungă se referă, de obicei, la cele cu lungimea de peste 1000 de cuvinte. De ce ar trebui să-ți faci timp pentru a crea conținut atât de mult? Ei bine, există câteva motive.

În primul rând, crește timpul pe site. Cu cât copia este mai lungă, cu atât un utilizator va cheltui în timp activ citirea unei pagini (sau a mai multor pagini) pe site-ul dvs..

Motoarele de căutare tind, de asemenea, să favorizeze conținutul de formă lungă. Conform Backlinko, postările care se clasează pe prima pagină a rezultatelor căutării Google au 1.890 de cuvinte extraordinare. Așadar, dacă doriți să obțineți un nivel mai mare concentrându-vă pe conținut mai lung este o strategie solidă.

În plus, conținutul de formă lungă este mai partajabil. Îmbunătățind lungimea articolelor dvs. puteți, de asemenea, să vă impulsionați conturile de socializare (și traficul).

În timp ce primele motive sunt bazate mai mult pe SEO, există și motive pentru a crea conținut mai lung pentru audiența dvs. De exemplu, experiența generală a utilizatorului de pe site-ul dvs. Ușor de navigat în conținutul cu forme lungi, simplifică utilizatorilor să localizeze informațiile pe care le caută. Acest lucru creează o experiență pozitivă, provocându-i adesea să revină direct pe site-ul dvs. data viitoare când vor căuta un răspuns.

Deci, cum să creezi conținut de formă lungă cu WordPress? Mai jos vă oferim 8 sfaturi pe care le puteți utiliza pentru a profita și pentru a crea cel mai mare impact pentru site-ul dvs. WordPress, cu articole mai lungi.

1. Selectați subiectul potrivit

Scrieți pentru cititorii dvs., asigurați-vă că le oferiți subiecte de care sunt de fapt interesate. Vedeți ce tipuri de lucruri caută sau aruncați o privire la cele mai frecvente întrebări pe care le-ați adresat. Oferirea acestor informații de valoare oferă cititorilor un motiv de a-și pune încrederea în tine și de a te vedea ca o autoritate în acest subiect.

O modalitate de a face acest lucru este să mergeți la Quora și să vedeți ce întrebări vă sunt puse în nișa dumneavoastră. Acest lucru vă poate spune de ce este interesat publicul dvs. Apoi, puteți utiliza analizele de socializare pentru a face același lucru și pentru a verifica ce subiecte sunt în trend. Forumurile și spațiile online similare fac deseori truc dacă bugetul dvs. pentru cercetare este redus.

Set de instrumente Moz Pro SEO

Puteți utiliza, de asemenea, Google Trends și Google News pentru a vedea ceea ce oamenii caută și citesc cel mai mult. Cu toate acestea, dacă aveți mai mulți bani de cheltuit, utilizați unele dintre cele mai bune instrumente de cercetare pentru subiecte și tendințe. Moz este o opțiune excelentă care vă poate ajuta să duceți marketingul de conținut și SEO la nivelul următor.

2. Obiectiv pentru conținut permanent

Desigur, vor exista câteva subiecte care, în mod natural, vor avea o dată de expirare sau vor avea o cerere mare pentru doar un interval de timp scurt. Acest tip de conținut sunt de obicei comunicate de presă, actualizări generale cu privire la evenimente sau orice altceva care se întâmplă cu marca, anunțuri etc. Există, de asemenea, comentarii despre evenimente curente sau postări de blog care sunt legate de tendințele care vor trece – amintiți-vă doar de dezbaterea „Laurel vs Yanny” sau „White and Gold vs Black and Blue Dress”. Multe mărci au sărit în tendință și au postat despre asta, dar nu au fost postări lungi pe blog pentru că nu sunt mereu verzi. Puteți alege să scrieți despre aceste lucruri, dar cel mai bine este să vă orientați către subiecte care pot fi testarea timpului. Veți depune mult timp și eforturi în crearea acestui conținut, așa că veți dori să obțineți cât mai mult timp și să beneficiați de el..

CoSchedule plugin gratuit WordPress

Există o mulțime de instrumente pe care le puteți utiliza, iar unul dintre cele mai bune exemple este pluginul CoSchedule care vă poate ajuta să vă planificați conținutul și diverse actualizări, astfel încât conținutul dvs. să rămână mereu proaspăt și interesant pentru cititorii dvs. Acest instrument la îndemână vă permite să colaborați cu echipa dvs. și să atribuiți sarcini, să obțineți o imagine de ansamblu a întregii strategii de marketing, să știți care sunt cele mai bune momente pentru a posta, etc..

3. Folosiți Instrumente pentru editare și corectare

Scrierea nu este întotdeauna ușoară, mai ales când vine vorba de editare și corectarea conținutului după ce ați terminat. Pot fi multe greșeli gramaticale sau greșeli de ortografie, iar acestea nu sunt niciodată bune pentru reputația ta. Dar, din fericire, există instrumente care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți în acest domeniu.

Asistent de scriere gramaticală

Gramatica este un instrument pe care îl cunoașteți probabil, deoarece miliarde de oameni îl folosesc și este unul dintre instrumentele esențiale pentru orice scriitor. Te poți baza pe Gramaticly pentru a verifica intuitiv toate greșelile de gramatică și ortografie, greșelile de punctuație și greșelile de stil. Utilizarea sa depășește cu mult orice corector corect ca cele pe care le puteți găsi în Word sau Google Docs. Este gratuit, dar dacă primiți o versiune plătită, puteți verifica cu ușurință plagiatul și puteți obține o analiză de conținut și mai bună.

Corecționarea pluginului WordPress gratuit

Plugin-ul gratuit de corectare, de Scribit, pe de altă parte, este un plugin pe care îl puteți utiliza direct în WordPress. Puteți configura astfel încât să sublinieze toate greșelile dvs. în timp ce tastați sau aceste greșeli pot apărea într-o fereastră separată. Puteți adăuga o terminologie specială, astfel încât să fie personalizată și gata să o utilizați.

Ghid de stil Checker Plugin WordPress gratuit

În sfârșit, Style Guide Checker este un plugin care te ajută să creezi un set de reguli pe care trebuie să le urmeze creatorii de conținut, ceea ce îți permite să ai o calitate constantă a conținutului pe întreaga strategie de marketing de conținut. Poate acoperi totul, de la punctuație la formatare.

4. Faceți conținutul accesibil

Oamenilor le place să împărtășească conținutul pe care îl consideră interesant și care cred că alții ar fi la fel de interesați. Faceți-vă conținutul ușor de distribuit pentru a vă extinde acoperirea și impactul articolelor dvs. cu forme lungi. Și ca în toate lucrurile WordPress, aveți o mulțime de pluginuri de partajare socială din care să alegeți.

Integrați social media cu AddThis

AddThis oferă câteva plugin-uri pe care le puteți utiliza pentru a face conținutul dvs. mai partajabil. Este o platformă excelentă care vă permite să adăugați rapid și ușor butoane de partajare plutitoare, butoane de urmărire a profilului social și chiar postări conexe. Va trebui să vă înscrieți pentru un cont AddThis gratuit pentru a utiliza pluginurile și pentru a vedea analitice pentru conținutul dvs. partajat, rețelele de recomandări, afișările de pagini și multe altele.

Candy Social Widget

Sau dacă căutați o opțiune mai simplă, luați în considerare pluginul Social Candy Widget. Adăugă un constructor intuitiv de widgeturi sociale pe care îl puteți utiliza pentru a adăuga link-uri de profil social preferate la orice zonă pregătită pentru widget-uri. Alegeți din 25 de rețele sociale, 3 stiluri de butoane și dimensiuni personalizabile.

5. Formatați-vă conținutul

Cititorii doresc un conținut ușor de digerat, unde pot găsi rapid informațiile exacte pe care le caută. O modalitate excelentă de a-i ajuta în acest sens este să formatați conținutul dvs. pentru a avea titluri, subtitrări și liste clare, astfel încât să poată sări peste articolul cu formă lungă și să găsească rapid subiectul pe care îl caută..

Descărcați conținutul ușor de conținut

S-ar putea să doriți să luați în considerare și adăugarea unui conținut. Pentru conținut lung, acest lucru este adesea extrem de util cititorilor. Dacă tema dvs. WordPress nu include această caracteristică, un plugin cum ar fi Cuprinsul ușor va face truc. Acest plugin este exact ca la reclama – o modalitate ușoară de a adăuga un cuprins în postările sau paginile dvs. Pluginul funcționează automat prin apucarea anteturilor. Utilizați opțiunile incluse pentru a selecta stilul cuprins, formatarea buletinelor, suport ierarhic, defilare lină și multe altele.

6. Adăugarea vizualelor este o necesitate

O modalitate excelentă de a transmite informațiile către cititori este prin imagini precum infografie, diagrame sau alte imagini. Sunt perfecte pentru condensarea informațiilor într-un format simplu. Și, chiar și atunci când nu sunt necesare imagini, este bine să le adăugați oricum, pentru a despărți textul lung.

Infographic Maker - iList

iList Infographic Maker este un plugin WordPress care vă poate ajuta să creați o vizualizare a datelor și informațiilor care arată bine și captează imediat atenția cititorului. Puteți crea liste frumoase, infografice, diagrame și grafice și poate face toată diferența în strategia dvs. de marketing de conținut.

Vision Interactive - Image Map Builder pentru WordPress

Vision Interactive Image Builder vă permite să faceți mai multe cu imaginile dvs. – adăugați text, note, linkuri, forme, linii și alte lucruri care vă pot ajuta să vă clarificați punctul de vedere și să inspirați oamenii. Puteți crea imagini interactive, broșuri și spuneți o poveste în câteva secunde.

Visualizer: Manager pentru tabele și diagrame pentru WordPress

În cele din urmă, utilizați tabele și diagrame vizualizatoare pentru a crea diagrame interactive, grafice și alte instrumente de vizualizare care vă pot ajuta publicul să înțeleagă datele pe care le prezentați. Este foarte simplu de utilizat și există mai mult de 9 tipuri de diagrame pe care le puteți utiliza. Toate graficele sunt interactive și receptive, care vor fi și mai bune pentru vizitatorii tăi.

7. Obțineți promovare

Dacă ați atras atenția cititorului și considerați că sunteți o sursă informațională de încredere și de încredere, puteți începe să promovați produsele și serviciile pe care trebuie să le oferiți. După ce le-ați oferit informații valoroase pe un subiect, poate doriți să vă oferiți serviciile pentru a vă ajuta să creați o soluție la întrebarea cu care v-au abordat inițial.

O opțiune este să adăugați un apel la acțiune (sau CTA). Există o mulțime de apeluri WordPress la pluginuri de acțiune din care să alegeți. Cu acestea puteți direcționa cititorii către formularul dvs. de înscriere la newsletter, pagina de prețuri, un formular de contact pentru a vă contacta, etc..

În mod alternativ, dacă site-ul dvs. web include și un magazin de comerț electronic, puteți folosi un cod scurt pentru a adăuga produse în text. De exemplu, dacă utilizați WooCommerce, puteți utiliza și personaliza codul scurt [produse] pentru a afișa articole relevante în funcție de categorie, SKU, popularitate etc. (consultați o listă completă de Variabilele WooCommerce shortcode pentru a afla mai multe).

8. Creați cu SEO în minte

Desigur, pentru a ajunge la cei mai mulți cititori, trebuie să aveți un clasament ridicat al motoarelor de căutare. Și, pentru a obține acest lucru, trebuie să aveți conținut optimizat SEO.

În primul rând, veți dori să începeți cu cercetarea prin cuvinte cheie. Planificatorul de cuvinte cheie Google este un instrument excelent pentru descoperirea și cercetarea cuvintelor cheie, precum și pentru a vă judeca concurența.

Plugin SEO Yoast

Dar, după ce vă bazați pe cuvintele cheie vizate, nu veți dori să vă umpleți textul. Acest lucru vine adesea la fel de incomod și nefiresc (pentru cititori și motoarele de căutare). Yoast este un plugin excelent care vă permite să adăugați în acele cuvinte cheie, apoi verificați lizibilitatea. Acest lucru este pentru a vă asigura că nimic nu sună nefiresc și vă ajută să vă optimizați conținutul pentru cititorii dvs. (și pentru motoarele de căutare). În plus, pluginul este la îndemână pentru a adăuga funcții SEO importante pe site-ul dvs., inclusiv un sitemap și o bucată de pesmet. Făcând acest lucru un avantaj pentru eforturile dvs. WordPress SEO pentru a obține clasamentul dvs. de articole de formă lungă.


Când doriți să creați articole WordPress cu formă lungă care au un impact mare, nu uitați să țineți cont de aceste sfaturi pe tot parcursul procesului de creare. Articolele cu formă lungă au cu siguranță locul lor și își servesc scopul; Și, atunci când au fost făcute corect, veți vedea rezultate excelente.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me