8 motive pentru a evita gazdele web ieftine pentru blogul dvs. WordPress

Cu toții am fost acolo când am ales o gazdă web. Cu toții ne-am pus aceeași întrebare – pot lucra cu această gazdă? La un moment dat în viața noastră de WordPress – în special în timp ce alegem o gazdă web, toți ne-am pus aceeași întrebare – pot să mă descurc cu această gazdă?


Internetul gazdă, destul de literal, este casa site-ului dvs. WordPress. Și pe măsură ce traficul site-ului dvs. crește, trebuie să actualizăm gazdele. Dar nu este doar un trafic care trebuie luat în considerare, alegerea noastră este guvernată de o multitudine de factori. Durata medie de funcționare a gazdei, calitatea serviciilor, inclusiv performanța, viteza și software-ul acceptat, abilitățile tehnice ale asistenței și cel mai important, costul.

Factorul de cost

Gazduire WordPress: Factorul de cost

Aproape toți începătorii pun aceeași întrebare atunci când aleg o gazdă web:

Cât costă lucrurile?

Am făcut-o și sunt destul de sigur că ai făcut-o și tu! După ce vă aruncați în lumea minunată a WordPress, veți realiza treptat acest cost al unei gazde web, deși un factor guvernant al logicii umane, nu este cel mai important.

De ce? Motivul este simplu – pe măsură ce aflați mai multe despre WordPress, veți vedea că există mulți factori, cum ar fi: Actualizări automate de bază, Protecție DDoS, găzduit gestionat, CDN integrat, și o mulțime de alții care intră în joc, odată ce intri în liga mare.

Lasă-mă să aleg cea mai ieftină și să încep.

Aici este unul dintre acestea viraje greșite (dar necesare) în viața pe care majoritatea dintre noi o medităm mai târziu. Dar hei – învățăm din greșelile noastre, nu? Dacă ați ajuns într-un fel miraculos la acest articol în timp ce cercetați noua dvs. gazdă web – sunteți în noroc! Pentru a spune mai simplu, evitați gazdele web ieftine (veți vedea de ce în scurt timp).

Probleme cu gazdele web ieftine

Majoritatea factorilor discutați în alineatele următoare sunt corelate între ele. Este mai mult reacție în lanț – un deficit care duce la o altă problemă. Dacă vă gândiți la asta din perspectiva afacerii – ecuații de profit și pierderi de bază – veți constata că motivele sunt destul de evidente. Să începem.

1. Limitări severe ale resurselor

Gazduire WordPress: Limitări de resurse de gazduire ieftine

Gazdele web ieftine vor utiliza de obicei serverele și / sau crampele slabe sau folosite cât mai mulți utilizatori în acele servere. Drept urmare, cantitatea de resurse partajate între fiecare utilizator este redusă sever.

De exemplu, luați în considerare un server cu 8 GB RAM. Dacă facem 100 de oameni din serverul respectiv, fiecare persoană va primi aproximativ 80 MB de memorie RAM. (8 x 1000/100). Este destul de decent. Măriți acest număr și veți începe să aveți probleme.

Care este problema?

 • Limită de memorie PHP redusă: Pentru început, există cea mai scăzută limită de memorie PHP. Am stabilit asta WordPress rulează pe PHP, dreapta? Cu limita scăzută de memorie PHP, mâinile WordPress sunt legate. Când instalați o temă nouă sau rulați un plugin intensiv în resurse (de exemplu, a backup programat în cloud), WordPress va eșua și veți face față ecran alb al morții.
 • Baza de date supraîncărcată: Probabil că vei fi limitat la o singură instanță a bazei de date (asta înseamnă o singură instalare WordPress), iar serverul bazei de date va fi puternic supraîncărcat. Drept urmare, generarea de rezultate de interogare (adică latența) va dura un timp, ceea ce va degrada performanța site-ului..

2. Conundrum pentru hard disk

Gazduire WordPress: Conundrum de hard disk de găzduire ieftin

Hard disk-urile serverului sunt de obicei mai scumpe decât omologii desktop. Acest lucru se datorează fiabilității lor îmbunătățite, performanței mai rapide și duratei de viață medii mai mari. Orice hard disk este a resursă degradabilă și are astfel un înseamnă viață. Aceasta înseamnă că, după durata de viață specificată, probabilitatea de eșec a hard disk-ului crește semnificativ, odată cu degradarea performanței sub niveluri acceptabile. Pe scurt, odată ce durata de viață specificată a hard disk-ului a trecut ar trebui să fi aruncat.

Dar nu este cazul cu camerele de web ieftine. Vor continua să utilizeze acele discuri hard diskden (sau chiar hard disk-uri), care vor eșua în cele din urmă … și toate datele dvs.!

3. Copii de rezervă mici sau nu

Copii de rezervă WordPress

De cele mai multe ori, utilizatorii noi nu știu importanța copiilor de siguranță, ceea ce îl face un responsabilitate a unei companii bune de găzduire de luat copii de rezervă obișnuite. Fiecare gazdă bună, cum ar fi BlueHost sau WPEngine, va lua copii de rezervă regulate ale site-ului dvs. web și le va păstra până la 30 de zile!

Șansele ca o gazdă web ieftină să ia copii de rezervă obișnuite sunt destul de mici. Chiar dacă se întâmplă, vor fi limitări de dimensiune inacceptabile și perioade scurte de păstrare a copiilor de rezervă. Ca bonus, s-ar putea să te taxeze chiar și pentru restaurarea unei copii de rezervă!

4. Suport neexperimentat

Gazduire WordPress: Găzduire ieftină Suport neexperimentat

În primul rând, răspunsul la un bilet va fi lent. Este posibil să nu existe nici măcar un software de asistență adecvat. Dacă reușiți să traversați aceste două obstacole, iată următorul – este posibil ca asistența să nu vă poată ajuta cu probleme de găzduire chiar destul de simple. Nu cred că se pun în discuție probleme complicate – sunteți doar singuri.

5. Tehnicieni necalificați = Perioada de oprire mai lungă

Gazduire WordPress: Găzduire ieftină, perioade mai lungi de oprire

Tehnicienii backend sunt persoane care întrețin serverele – totul, de la conectarea firelor la instalarea actualizărilor și securității sistemului de operare. Administratorii de abilități ai serverului sunt foarte scumpi – un concept gazdele ieftine le place să evite ca ciuma.

Totuși, perioadele de oprire sunt o parte necesară a activității de hosting comun. Cei mai buni dintre loturi au un software avansat pentru a-și evita efectul. Însă, cu ajutorul webhost-urilor ieftine, veți întâlni resurse de server inadecvate și secundare – cum ar fi problema de pe hard disk despre care am discutat anterior. Împerechează-l cu tehnicieni fără experiență și te ocupi perioade de oprire frecvente și prelungite.

6. Anunțuri frecvente de utilizare excesivă

Gazduire WordPress: Anunțuri de abuz în caz de gazduire ieftine

Uneori, vor apărea vârfuri de trafic pe site-ul dvs. web. De exemplu, dacă link-ul dvs. este retweeted de către cineva celebru, sau devine popular pe Reddit. Orice o gazdă comună comună va înregistra asta ca o utilizare a resurselor.

Dar să nu considerăm asta. Site-urile web ieftine vă limitează resursele în așa fel încât chiar un minor stimularea traficului vă va aduce o notificare de consum excesiv. Repetați acest lucru de câteva ori și s-ar putea să vă blocheze și să vă rețineți contul ta date până când plătiți o amendă ridicată!

7. Securitate slabă

Gazduire WordPress: Găzduire ieftină slabă securitate

Securitatea este un aspect care este trist subminat de novici. Dar asta nu ar trebui să scuze compania de găzduire. Ei ar trebui să fie cei cu experiență, nu? Gazdele web ieftine au măsuri de securitate cu adevărat slabe. Firewall-urile de bază, lipsa protecției împotriva programelor malware și protecția aproape zero împotriva atacurilor DDoS lasă site-ul tău vulnerabil la o serie de atacuri.

Site-ul dvs. devine un loc de joacă pentru hackeri.

Din fericire, utilizați WordPress, care are o mulțime de mecanisme de securitate integrate. Dacă aveți multe călătorii pe site-ul dvs., de exemplu, un magazin online, luați în considerare actualizarea la un plugin de securitate premium, cum ar fi iThemes Security Pro și VaultPress pentru un nivel suplimentar de securitate.

Problema Malware

Un exemplu proeminent ar fi injecția de cod rău intenționat. Hackerii pot găsi rapid lacune de securitate în baza de date și se pot strecura liniștit în codul rău intenționat – un proces cunoscut sub numele de injecție MySQL. Drept urmare, fără să-l știți, site-ul dvs. devine un domeniu infectat cu malware. Google indică domeniul dvs. ca fiind punct de distribuție malware, iar clasamentul dvs. SEO merge în scurgere.

Un singur punct de eșec

Dacă serverul utilizează un singur server de bază de date fără copii de rezervă, un singur atac malware poate duce la infectarea tuturor instanțelor bazei de date din server. Aceasta înseamnă că toate site-urile găzduite în acel server de baze de date sunt afectate (fiecare în parte)! Drept urmare, dacă domeniul altcuiva este atacat, este posibil să suferiți și consecințele.

8. Costuri ascunse

Gazduire WordPress: Gazduire ieftin Costuri ascunse

Când o companie plătește pentru produse sau servicii care ar trebui să fie gratuite, le clasificăm drept costuri ascunse. Site-urile web ieftine sunt pline de astfel de răsuciri. S-ar putea să vă taxeze pentru:

 1. Restaurarea copiilor de siguranță
 2. Transfer de domeniu (o sumă foarte mare)
 3. Ridicarea unui bilet de sprijin escaladat
 4. Incidente de utilizare în exces a resurselor

A fost o singură dată când am dat în lăcomie și mi-am cumpărat un VPS ieftin de un dolar. M-am gândit, de ce să nu o încerci? După cum era de așteptat, nimic nu a funcționat. La sfârșitul zilei, a trebuit să ridic un bilet de asistență doar pentru a afla că mă facturau deja 5 $ pentru deschiderea unui bilet de asistență, să nu mai vorbim să-i răspundem!

Concluzie

Gazduire WordPress: Cel mai bun gazduire

Site-urile web ieftine nu spun nimic altceva decât dezastru. Trebuie să avem precauții suplimentare atunci când selectăm o gazdă web care satisface nevoile noastre. Cel mai bine este să selectați site-uri web cu experiență și reputație precum WPEngine, Media Temple, SiteGround, Cloudways sau BlueHost, care vă păstrează site-ul în siguranță. Puteți afla mai multe despre cele mai bune gazde web în ghidul de găzduire al VentureHarbour. După ce ați depășit gazda partajată, puteți trece la opțiuni mai puternice, cum ar fi găzduirea WordPress gestionată.

Deci, aveți o poveste de gazduire comună? Ne-ar plăcea să aflăm care a fost experiența ta. De asemenea, dacă aveți sfaturi pentru evitarea gazdelor sau pe care trebuie să le alegeți, vă rugăm să împărtășiți opțiunea dvs. cu ceilalți cititori de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map