Rețele

Există o serie de moduri de a vă implica și de a da înapoi comunității WordPress.


WordPress este un proiect open source, ceea ce înseamnă că software-ul de bază și un număr mare de instrumente pentru extinderea acestuia sunt complet libere de utilizat și modificat. Acest etos se extinde la toate aspectele software-ului și informațiilor de susținere.

Grupurile comunitare împreună pentru a crea adăugări la WordPress, traducerea în diferite limbi și ajută la avansarea fiecărui aspect al software-ului de bază.

Cu toate acestea, contribuția comunității nu se limitează doar la dezvoltatorii de acolo. Oricine dorește să se implice poate găsi o modalitate de a ajuta. Tot ce ai nevoie este un cont WordPress.org și dorința de a te bloca.

Există o mulțime de moduri de a vă implica și vom trece prin câteva dintre ele aici.

1. Dezvoltați un plugin sau o temă gratuită

Aceasta este cea mai comună metodă de a da înapoi comunității WordPress. Există mii de teme și plugin-uri gratuite în depozitul WordPress pentru utilizarea comunității. Pentru a vă arăta varietatea uriașă care se creează, parcurg toate acestea și evidențiez pluginurile și temele mele preferate în fiecare lună.

Aceasta nu este o opțiune pentru cei care nu sunt dispuși să rămână dedicați pe termen lung. Orice temă sau plugin creat este nevoie de actualizări constante pentru a se asigura că sunt fără bug și compatibile cu fiecare nouă versiune a software-ului de bază.

De altfel, nu trebuie să fiți un dezvoltator pentru a dezvolta pluginuri și teme. Am lucrat cu un dezvoltator pentru a crea două plugin-uri (cu alte două pe parcurs).

Sigur – m-a costat un pic de bani, dar am creat pluginuri pentru care aveam o nevoie personală și ei ajută alte persoane. De asemenea, nu-mi face rău reputației mele în comunitatea WordPress.

Dezvoltarea de pluginuri și teme este un pas inițial comun pentru mulți contribuitori în crearea propriei companii care vinde produse premium pentru WordPress. Este cel mai provocator nivel de contribuție, dar în cele din urmă, fără ca oamenii să-și dea timpul pentru a crea teme și plugin-uri, WordPress nu ar fi la fel de variat ca în prezent.

2. Răspundeți la întrebări de asistență din forumuri

Forumurile de sprijin sunt o modalitate excelentă de a vă implica în comunitate. Există întotdeauna noi utilizatori WordPress care caută ajutor și îndrumare și, cu o lipsă de moderatori, este posibil să fie unul dintre cele mai bune locuri pentru a începe să redea. Tu nu poți gândi sunteți un expert WordPress, dar dacă aveți vreo experiență, vor exista întrebări la care veți putea răspunde (având în vedere că marea majoritate a întrebărilor sunt adresate de începători absoluti).

Există un număr foarte mare de fire deschise în acest moment, ceea ce vă poate face să decideți unde să începeți un pic descurajant. O modalitate bună de a aborda acest lucru este să te gândești la o problemă pe care ai avut-o recent cu WordPress pe care ai reușit să o rezolvi. Utilizați funcția de căutare în forumuri pentru a găsi oameni care întreabă aceeași problemă și să scrie în mod în care ați rezolvat-o.

Pentru a afla mai multe despre implicarea în forumurile de asistență, această pagină explică tot ce trebuie să știi.

3. Mențineți documentația

Fișiere

Codexul conține tot ce trebuie să știi despre WordPress. Este actualizat constant și necesită voluntari să remedieze erorile, să revizuiască paginile și să adauge, de asemenea, articole noi pentru a extinde documentația WordPress, mai ales atunci când sunt lansate versiuni noi.

Există întotdeauna o cerință pentru a ajuta la menținerea Codului la zi. Dacă credeți că acest lucru ar putea să vă atragă ceva, aruncați o privire asupra Linii directoare pentru contribuția Codex și să te implici.

4. Lucrați pe traducere WordPress

GUI WordPress funcționează în engleză în mod implicit, dar are capacitatea de a utiliza alte limbi.

Dacă vorbiți mai mult de o limbă, atunci o metodă ideală de a returna WordPress poate fi să ajutați la traducerea software-ului de bază în limba dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă WordPress nu este deja disponibil în limba dvs. Pe lângă faptul că lucrează la software, vă puteți ajuta traducând numeroase pagini Codex într-o altă limbă.

Dacă doriți să vă ajutați cu traducerea WordPress, puteți găsi mai multe informații despre aceasta pe site Pagina echipei Poligloti.

5. Dezvoltați interfața utilizator WordPress

Dacă abilitățile dvs. se află mai mult în domeniul de proiectare, atunci Echipa de interfață utilizator poate fi un loc ideal pentru talentele tale. Această echipă se concentrează pe dezvoltarea front-end și pe designul interfeței de utilizator WordPress.

Există discuții constante despre proiectarea și testarea utilizatorilor cu oameni care furnizează machete ale ideilor lor din grupul UI. Dacă există ceva în legătură cu interfața de utilizator curentă cu care nu sunteți de acord și doriți să o schimbați, acest grup este locul unde să prezentați acest argument.

6. Îmbunătățirea accesibilității WordPress

Dacă tu sau cineva cunoscut folosește tehnologia de asistență, atunci ajutarea echipei Accesibilitate poate fi locul perfect pentru care să te implici.

Această echipă lucrează la tehnologia de asistență din nucleul WordPress și caută întotdeauna feedback. Spuneți-le despre problemele pe care le-ați întâmpinat și despre orice idei pe care le puteți avea pentru a îmbunătăți software-ul.

Dacă acest lucru vă atrage, urmați secțiunea Creează un blog accesibil WordPress și lasă comentarii la discuțiile lor acolo.

7. Ajută la creșterea comunității

WordCamp

Sunt câteva WordCamps și sute de întâlniri WordPress care se petrec în întreaga lume în fiecare an. Aceste evenimente sunt locuri ideale pentru ca membrii comunității să se reunească într-un singur loc pentru a împărtăși informații despre dezvoltare, design și fiecare aspect al WordPress (consultați recapitularea lui Carrie din experiența ei la WordCamp San Francisco 2013 sau pentru a vedea de ce prietenul Pippin participă la WordCamps ).

Dacă în prezent există o întâlnire sau WordCamp în zona dvs., puteți lua legătura cu organizatorii și să vă oferiți ajutor.

Dacă nu există o întâlnire curentă sau WordCamp în zona dvs., de ce nu încercați să începeți una?

Desfășurarea unei întâlniri sau WordCamp nu este o sarcină ușoară și necesită foarte multă muncă atât înainte cât și în timpul evenimentului. Dacă acest lucru vă gândiți să faceți, atunci ar fi o idee foarte bună să vă conectați cu alți membri ai site-ului Face WordPress Community pentru a cere sfaturi și sprijin.

Evenimentele comunitare nu se limitează la locații fizice. Există numeroase forumuri, chat-uri IRC și ateliere online care sunt vizate de voluntarii de informare a comunității.

8. Donează Fundației WordPress

Dacă vă faceți griji că niciuna dintre opțiunile de mai sus nu este pentru dvs. – fie că nu aveți timp sau abilități pentru a vă ajuta în niciunul dintre aceste moduri – există o altă opțiune deschisă pentru dvs.. Fundația WordPress este o organizație caritabilă care are sarcina de a promova WordPress ca un proiect open source.

Este un scop non-profit care deține marca WordPress, finanțează o varietate de proiecte open source și este o organizație educațională pentru WordPress și dezvoltare open source.


Am vorbit despre mai multe opțiuni cu care te poți implica în comunitatea WordPress, dar există multe alte modalități de a contribui. Pentru a te implica în comunitate toți într-adevăr nevoia este a avea dorința de a da înapoi. Atunci trebuie doar să îți dai seama cum poți face asta într-un mod care să se potrivească cel mai bine talentelor tale.

Contribuția dvs. la comunitate ar putea fi sub formă de recenzii de teme și pluginuri sau s-ar putea colabora cu echipele de design și interfață de utilizator pentru a îmbunătăți aspectul WordPress. Contribuția ta ar putea fi chiar bazată pe dorința ta de a campiona WordPress la noii utilizatori și a-i ajuta să înceapă. Chiar nu există nicio limită la opțiunile disponibile.

Ați dat înapoi într-un fel comunității WordPress? Ne-ar plăcea să aflăm despre asta în comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me